Reklama

Milování jinak než ve dvou

Šárka (Pá, 4. 10. 2019 - 16:10)

:-) zatím mi vyhovuje tato současná volnost, to bych měla konec toho, jak si to užívám. A přítel kamarádky mi stačí k uspokojení když to potřebuju.

Huleš (Pá, 4. 10. 2019 - 19:10)

Uzivej dokut to jde fandím ti

luci (Čt, 3. 10. 2019 - 23:10)

Máš pravdu , není to pro blbce a žárlivce , jen mám ráda opačný gard . Ti chlapi alespoň dva .

Jarda (Út, 9. 4. 2019 - 16:04)

Kamarádka taky ráda, už bych ji ani neříkal kamarádka, ani milenka spíš druhá přítelkyně, neboť je už mockrát protažená mnou a mojí přítelkyní s didlem. V pátek odpoledne dorazí a celý víkend je nás třech. Lepší než ve dvou, moc doporučuji, sehnat si pořádnou kamarádku.

Pomýlil jsem s… (Čt, 4. 4. 2019 - 09:04)

Ve dvou je to moc mainstream. Lépe je sex provozovat v jedné osobě, případně ještě v menším počtu.

tak (Čt, 4. 10. 2018 - 17:10)

Mi měli sex jenom za...To muselo být ZRUŠUJÍCÍ.

Niky (Čt, 4. 10. 2018 - 16:10)

Zažil jsem trojku minulý...Tonda bud uchyl nebo kecka. Ci je to provokater ?

i (Čt, 4. 10. 2018 - 12:10)

Já jsem jednou nechala manželka Zamrdat s kámoškou co k nám přijela na navštěvu. Byla z toho docela super trojka užili jsme si to.Škoda že jme to už nikdy nezvopakli

Iveta (Po, 4. 3. 2019 - 13:03)

Když jsem vloni přespávala u kámošky v Praze dva dny o víkendu tak v pátek večer za mnou přišla jestli má rozložit sedačku v obýváku a nebo přespím s nimi v ložnici .Pak jsem šla do koupelny a Jana se mě přišla zeptat jestli chci nějaké tričko na spaní,Že tada oni spí nazí ale mě něco sežene. Tak jsem si půjčila tričko a šla do postýlky. Pak jsem si vzpomněla na zoubky a vrátila tam Tam ovšem byla Jana s partnerem a mela ho tam.Hned jsem se omluvila a pakovala se ven ale Jana mě šokovala ž e to nevadi ať pokračuju k umyvadlu.Tenkrát jsem poprvé viděla něči soulož v přímém přenoso

Vašek (Pá, 29. 3. 2019 - 12:03)

Pár známých o nás taky skončilo v našem pelíšku. Je to vždycky o tom jak se to vyvine. Já i manželka razíme takovou zásadu že pokud jsme u toho oba tak to není nevěra ale zpestření sexuálního života. Pár trojek jsme dali a vždy to bylo úžasné

Dana (Po, 1. 4. 2019 - 09:04)

Naprostý souhlas dali jsme se před dvěma lety dohromady v Chorvatsku s naší spolubydlící dvojici tak nějak dohromady a šli jsme do čtyřky po dvou dnech došlo i na výměny partnerů a rozhodně jsme to jako nevěru nebrali. Byl to super sex ale jenom sex nebyla v tom žádná láska. Lásku jsme si nechali až na doma s miláčkem. Ale dovolená byla super.

j (Út, 13. 8. 2019 - 10:08)

Máme take zkušenost se čtyřkou. Začalo to společným nahatým koupáním u nich v bazénu a přes společný sex bez výměny jsme se propracovali až k výměně. Je to super zpestření a tak to všichni i bereme.

Jarda N. (Po, 1. 4. 2019 - 10:04)

Jo, správně, nespojovat sex s láskou. Prostě když si s nějakou hrknu, tak je to jen z potřeby a když tak jiná zkušenost a jiné pocity. Milou lásku mám doma a tam je to opravdu z lásky a nemá to nic společného s nějakým odskočením si s jinou. V práci mám jednu, co je stále při chuti a ráda dá, tak co bych pro ni neudělal. Je to ale jen zpestření dne. Ta moje se to už dozvěděla a po týdnu prohlásila, že ji chce poznat. Tak se holky daly do kupy a zatím je to v pohodě. A proč? Ona ta moje taky mnohokrát podržela kvůli práci a lepším výhodám. No, ženské to mají v tomhle ohledu lepší. Hlavně je potřeby být nad věcí a nic si nevyčítat.

Tumpach (So, 30. 3. 2019 - 21:03)

Tak ono mrdat se musi za každéch okolnosti aji kdyny na cleba nebylo. A takovy mrdani na grupáču když mrdaji oba dva, to nenože bét nevěra. U nas ve Zvolu máme takovo skupinu gde se vystřidá každé s každym, baba nebo chlap, to je jedno a gdyž se zvohne posledni čurák tak deme do putyke a svorně chlaščeme do rána. A žádné si na nic nestěžuje.

luci (So, 30. 3. 2019 - 23:03)

Dobře děláte , život se má prožít , ne přežít. A je určitě lepší se v mládí třeba umrdat k smrti , než ve stáří v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Jana Š (Ne, 31. 3. 2019 - 18:03)

Souhlas, absolutní pravda :-)))) Můj poslední zápis, nehodlám tady neustále číst, že jsem honič a další kraviny. Prostě si užívám na plno a zkouším všechno možné a proč by ne. Aspoň že nejsem jediná a tady ti rejpalové v životě nezasunuli a jen závidí. Tak se mějte a užívejte si co to jde a dokud to jde.

Tumpach (Ne, 31. 3. 2019 - 15:03)

Luco, ty musiš bét mrdna jak sviňa. Dybys chtěla, možu tě poslat přihlášku do té naši skupine abe sis mohla všecky naše člene odskošet. Jenom si vem ňáko vazelino ať se tě džuzna nezadře. Kurva nende mě psat dlohy o.

Jana Š (Po, 4. 3. 2019 - 15:03)

Že by konečně někdo, kdo z toho nedělá pozdvižení a smrtelné infarkty? No hurááááááááááá!!! U nás, pokud přijde na návštěvu kámoška a nebo kolegyně z práce a nebo kamarád mého přítele, tak spí s námi v posteli. To už je automatický systém, co také jiného po předchozím dovádění. Když jich je víc, tak to samozřejmě nedáme a spí se kde se dá. To já vždy spím s jeho kámošema a on s těma mejma kámoškama. Když vloni přišel přítelův kámoš na návštěvu s čerstvou přítelkyní, tak jsme si stranou říkali co teď. Nevím, jestli ji na to připravil, to nechtěl říct, ale tak lehce se při tom usmíval. Ona totiž za chvíli začala dorážet na mého přítele a pěkně se to rozjelo. Od té chvíle přijde na návštěvu i sama. S tou mojí nevěrou z toho máme vybudovaný pěkný sexuální spolek a ten můj si to taky pěkně užívá.

Aleš (Čt, 4. 10. 2018 - 11:10)

Zažil jsem trojku minulý...Mi měli sex jenom za přítomnosti tchyně. Bylo to letos o dovolené taky v Chorvatsku.Choili jsme kousek za hlavni pláž a tam jsme si s manželkou tak dlouho hráli až to dopadlo.Akorát mě to tak zrušovalo že jsem byl za chvíli hotovej

Tonda (Čt, 9. 11. 2017 - 08:11)

Zažil jsem trojku minulý rok o dovolené v Chorvatsku. Manželka mě tak lehce naznačovala jestli bych nechtěl zkusit sex s její mámou,která tam byla s námi. Nakonec jsem kývnul ale s podmínkou že jedině trojku taky s ní.Bylo to super nikdy jsem nebyl tak vzrušený jako když jsem šukal tchýni a manželka se na to koukala. Do konce dovolené jsme to ještě stihli třikrát a bylo to suoer.Od té doby nikdy nic dalšího nabylo, ale v tom Chorvatsku to stálo zato.

Reklama

Přidat komentář