Reklama

pleny v dospělosti..

pravá posraný (Čt, 4. 12. 2014 - 13:12)

Neprovokuji, ale bojuji proti úchylům, skrze které se ostatní dívají na doopravdy postižené jako na úchyláky stejného ražení.
Nejsem drsný, jenom reálný.
Právě kvůli takovým úchylákům nás ti druzí nenechají žít.

Eva (Čt, 4. 12. 2014 - 12:12)

Evo a Marto, to co...Tak se zamysli a nech druhé žít.Stejně mám dojem,že jenom provokuješ,ale občas jsi dost drsnej.To nepopřeš.

pravý posraný (St, 3. 12. 2014 - 09:12)

Evo a Marto, to co předvádíte se jmenuje sebeprojekce. Znamená to, že své vlastnosti promítáte do druhých. A kdeže někomu nadávám?

Eva (St, 3. 12. 2014 - 09:12)

Po tom úchylným pedošovi...vzkaz pro prav.posr..Většinou ti co takto moralizují a stíhají druhé,něco skrývají a takto se snaží od sebe odklonit pozornost,aby nevyšlo najevo jací doopravdy jsou.
Užívej si to.

pravý posraný (Út, 2. 12. 2014 - 10:12)

Po tom úchylným pedošovi půjdu jak slepice po flusu. Debil možná, ale neblij do všech možných a nemožných vláken furt dokola ty tvoje úchylárny, pod různými nicky. Když se ti to líbí, tvůj problém, ale furt to nevnucuj všem dokola na jedno brdo. Svolejte se a udělejte si pochod Berlínem.

Eva (Út, 2. 12. 2014 - 09:12)

pro Evu:Je to v pohode,on je...doufám,že už sem pra.posr. nebude chodit.Je pravda,že se tady trochu provokujeme,ale všechno by mělo mít nějak hranici slušnosti a nezacházet takhle daleko.
Omlouvám se všem kdo cítí,že jem to přehnala.

pravý posraný (Po, 24. 11. 2014 - 10:11)

Milá Evo,
tak on tě nazve kundou a ještě se mu omlouváš a mě nadáváš, že já jsem vadný? No nakonec, až bude tvoje korespondence na netu s ním vyvěšená veřejně na úchylostránkách, tak si na mě vzpomeň.
Vidíš, jak napřed zuřil a nakonec přiznal, že nabídl pomoc 11 letému dítěti a halí se do roucha samaritána? Opravdu si nic jiného nezasloužíš a budeš mít cos chtěla, pokud nejsi ze stejného těsta jako tady ten úchyl ukrývající se v Anglii. Už ten jeho slovník svědčí o primitivismu, taktéž jeho argument, že někdo něco vede ještě neznamená, že má dostatečné rozpoznávací schopnosti, do čeho byl vlákán a zneužit.
23.11.2014 15:56 - a ty tvoje "damy" jsou jen obycejny kundy, ktery by chtely mrdat,ale nikdo je nechce.A jestli jsou v silonu,bavlne nebo v igelitu je podruzne.Vis co,ja nepotrebuju doktora, ani rady,ci postrehy takovych vymrdancu,jako jsi ty a tvoje "damy". Muzete ji do prdele a uzijte si to!!!!!!!!!

Miki (Po, 24. 11. 2014 - 06:11)

Miki,omlouvám se,nechtěla...pro Evu:Je to v pohode,on je nejakej debil.Ja ale opravdu nejsem nejaky sexualni loudil,Zrovna vcera vecer moje partnerkaka projevila prani,abych ji nasadil plenky a igelitove kalhotky.Ale jen namazat kremem,nepudrovat.Tak jsem ji vyhovel a pres ty gumove kalhotky a plenky jsem ji vzrusoval az k nekolika orgasmum.Ted vedle me spokojene oddychuje a ma to vsechno stale na sobe.Ja jsem kdysi nabidl pomoc nejakemu diteti-ve veku asi 11,12 let,ktere se pocuravalo a nekdo z jeho rodicu na teto diskuzi pro nej shanel igeitove kalhotky pres latkove plenky.Takze jsem zbytecne angazoval a ten kreten ze me udelal pedofila.Ne ja opravdu nejsem na deti a vystacim si sam,ikdyz mam rad co nejvice lidi v plenkach ,rad si o tom pisu-zaztky,pocity,atd.Jak Ti pisu, spi vedle me v plinkach o ktere si sama rekla a neni to zadna blbka s IQ teplomeru,ale kvalifikovana zdravotni sestra,ktera jednu dobu sefovala celemu oddeleni.Takze tak.Nepotrebuji pochvaly,ani kritiku,ja si to svoje najdu a vychutnam-na rozdil od toho impotenta-posranyh..Ja jsem v poho.Pristi tyden mi prijde zasilka igelitovych kahotek-pro me,ale hlavne pro ni-chce zapinaci,ale koupil jsem ji natahovaci ruzove.Jinak muze nosit i moje,velikostne ji jsou. Tak se na me nezlob a s detailnimi informacemi se obracej na jiz drive uverejneny mail. Preji krasny den! Ahoj Miki

Eva (Ne, 23. 11. 2014 - 21:11)

Miki,omlouvám se,nechtěla jsem aby to zašlo takhle daleko.Rozhodně se neztotož
ńuju s pravým posran...,který to opravdu přehnal a neměl by se zůčastňovat podobných diskuzí.
Miki,promiň.

parvý posraný (Ne, 23. 11. 2014 - 17:11)

sledující (IP:...No vida. Zdá se, že toto bude na prokurátora stačit. I toho anglickýho, že ty úchylný igelite, nylone a vůbec sbírko úchylek.

pravý posraný (Ne, 23. 11. 2014 - 17:11)

ty mas nasrano i v palici....A toho 11 letýho klučinu cos tady stahoval a sliboval kde co, tak to je taky velká holka?

a ty tvoje &quo (Ne, 23. 11. 2014 - 15:11)

Jen se pořádně odkopej,...ktery by chtely mrdat,ale nikdo je nechce.A jestli jsou v silonu,bavlne nebo v igelitu je podruzne.Vis co,ja nepotrebuju doktora, ani rady,ci postrehy takovych vymrdancu,jako jsi ty a tvoje "damy". Muzete ji do prdele a uzijte si to!!!!!!!!!

ty debile (Ne, 23. 11. 2014 - 15:11)

Jen se pořádně odkopej,...ty mas nasrano i v palici. Kdybych byl pedofil, tak me asi nebudou zajimat velky holky.Ale to ti to hovno,co mas v palici neumozni pochopit- telesny a dusevni mrzaku.Az chcipnes-uz aby to bylo-tak si spousta lidi oddechne. Zmrde

pravý posraný (So, 22. 11. 2014 - 20:11)

Jen se pořádně odkopej, ať dámy vidí, co za pedofilního prasáka se chtělo ukájet nad jejich zdravotními potížemi.

Na tebe at se d (So, 22. 11. 2014 - 19:11)

na uklidneni.Mozku to sice neprida,protoze zadnej nemas,ale nebudes otravovat slusny lidi.A at pred tebou zamykaji pocitac

pravý posraný@d (Pá, 21. 11. 2014 - 14:11)

No vidíš, jak ses chytl. Dokonce i odhalils kdo tě zase natřel.
A jakpak ti to prádlo schne v kabině :-)))
A najednou je pochcání krajní varianta, ale z plínek nevylezeš. Jo chlapče, kdo chce lhát, musí mít dobrou paměť.
Pedofilní úchyláku měnící nicky. Policajti by se na tebe měli podívat.

Miki (Pá, 21. 11. 2014 - 10:11)

Miki Miki Miki,žádnou...vis-vite co? Myslete si co chcete a zijte si v klidu na svem dvorecku,protoze to je asi to maximum, na ktere stacite.Nazdar!

Eva (Pá, 21. 11. 2014 - 08:11)

Damy opravdu lehkou,az...Miki Miki Miki,žádnou inkontinencí netrpíš,protože co popisuješ tomu by se každý doktor vysmál.Bavlněné pleny by opravdový pacient nenosil ani půl dne, o tom nemusíme diskutovat.A v těch igelitových kalhotkách v letních vedrech? Asi máš hroší kůži.Přiznej se a nic nepředstírej.

Miki (Čt, 20. 11. 2014 - 15:11)

Damy opravdu lehkou,az stredni inkonyinenci moce trpim a pustit do plen je ta nejkrajnejsi variant,ale bavnene pleny a igelitove kalhotky snadno odhrnu a vycuram se v pohode za autem,nebo kdekoli na wc, ze ani ten kdo cura vedle me nepozna,ze mam na sobe neco divneho, coz by s pamperskami neslo.Jinak na jih a zapad od nasich hranic jsou na servisech sprchy a ve mestech verejne pradelny,takze se daji vyprat nejen pleny,ale i tricka ci ponozky.Pouzite premachnu, nebo skladuju suche. Pradlo susim v kabine na natazenych gumicukach. Na jihu jezdim v horku nahy s osuskou na sedadle a curam do 5L kanistru, takze vystupuji ven pouze na velkou, nebo v souvislosti s pracovnimi povinnostmi-jiz obleceny.Jinak si rad dopisuji s ROZUMNYMI podobne postizenyni lidmi, protoze se od nich lze necemu sikovnemu priucit, ne ovsem jako od probudivsiho se "detektiva"-alias "praveho posraneho" ktery je sam tezce uchylny a dnes ho v detencnim ustavu pustili na chvili k pocitaci a zapomneli vypnout internet,takze si to ted ten dusevni i telesny mrzak vynahrazuje.
Jinak jednorazovky nejsou spatne na komplikovane cestovani, ale stejne pres ne pro jistotu oblekam celoigelitove a pri pocurani staci vlhcene ubrousky,Sudokrem a zasyp-nic vic. A v kabince na wc jsem za 10 minut v poradku. Jinak preferuji latkovky a na svete je mnoho firem,ktere vyrabeji celoigelitove plnkove kalhotky. Kdyby je nikdo nenosil,tak je nebudou kupovat a firmy krachnou. Ony ale prosperuji.Je to tezke vysvetlovat nekomu,kdo vytahne zadek z domova maximalne na 3 tydny v roce na dovolenou a jeste je treba zvykly,aby se o nej nekdo staral. Ja to mam v pohode

Detektiv (Čt, 20. 11. 2014 - 12:11)

Milé dámy, jedná se úchyla, který tu v různých tématech, pod různými nicky pořád píše ty své nesmysly pořád dokola a láká oběti. Onehdy zašel tak daleko, že si tu odlovil podle stylu projevu opravdu 11 leté dítě jak tvrdilo a nabízel mu také kalhotky a pomoc, dopisování...
Myslím, že když jste ho odhalily také bude na vás sprostý a uvidíte jaký má skutečný slovník.
Jako ženský víte, co obnáší pouhý pešek a správně podotýkáte, že je potřeba zvýšené hygieny a i při sebelepším mazání kůže v případě havárky je co nejdříve umýt, namazat, zapudrovat a nééé se v tom pařit a ještě dobrovolně.
Pak taky tvrdí, že jede v bavlně. Kdepak asi cestou použité skladuje, neřku-li pere a suší? U kamioňáka by se, když by na to přišlo, čekaly jednorázovky v takových polních podmínkách, ne?

Reklama

Přidat komentář