Reklama

Cuckold

Ivoš (Čt, 26. 4. 2018 - 12:04)

Pravdou je, že zákonným...Ahoj Luci, to já všechno chápu. Jen jsem nechtěl být cuckold a nevím, jestli se jím stávám. Fakt je, že manželka mě do té role tak trochu vnucuje. Dokonce mi našla a přehrává i nějaká videa, jak se cuckoldi chovají, jak soulož manželky prožívají. No asi se tomu musím podvolit, protože sám souložit zatím nemohu. Je pravda, že náš vztah se ženou to nijak nenarušuje. Jinak žijeme normálně a já ji neskutečně miluji. Každá situace se nějak vyvíjí. Manželka se svého samečka nechce vzdát za žádnou cenu a já to po ní ani nepožaduji. Ona tvrdí, že se do něho zamilovala a ten vztah ji sexuálně uspokojuje, zároveň však trvá na tom, že já budu u toho i když ví, jak strašně trpím, když oni souloží.A nejde jen o soulož. oni se přede mnou mazlí, hladí, líbají a ta soulož je jako vyvrcholení. To se opakuje třeba třikrát. Teď mi žena navrhla, abych počkal na jejich první soulož, pak si vyhonil penis a ejakuloval na její buchtičku. Tak se milencovým penisem dostane i část mého semena do ní a kdyby náhodou došlo k otěhotnění, budu moci doufat, že to byla moje spermie. Je to sice nepravděpodobné, ale co nadělám. Manželka si ten ztah chce udržovat i v případě, že se mi potence upraví. Pak to prý bude jednoduěěí o to, že s ní budeme souložit oba. Jinak mě zatím nenutí k těm ponižujícím praktikám cuckoldů, kteří sami zavádějí penis milence do maželčiny pochvy, nebo vylizují sperma, líbají jí nohy při souloži a tak podobně. Jen jsem zvědavý, jestli se tím cuckoldem opravdu stanu, když se věci takto vyvíjejí. Když se mi nevrátí erekce, tak se mi to třeba začne i líbit a podvolím se dalším praktikám.Pořád je tu ta šance, že když to nebudu dávat, tak se mohu nechat vykastrovat a tím se hodně věcí vyřeší.

luci (Ne, 22. 4. 2018 - 19:04)

Pravdou je, že zákonným...V každém případě on ví o čem to je a nebyl podveden.Je vědomým paroháčem,na rozdíl od těch nevědomých,kteří v pohodě zaopatřují a vychovávají cizí děti. A ještě jsou vlastně spokojeni.

xt (So, 21. 4. 2018 - 23:04)

Cuckold trpí a přitom ho...Pravdou je, že zákonným otcem je manžel, pokud manželka nenahlásí jiného otce. Ale manžel může otcovství popřít, dnes snad až do dvou let dítěte. Pak rozhodují testy DNA.
Takže tuhle záležitost byste s manželkou opravdu měli mít vyřešenou, případně dohodnutou. A v podstatě i s tím jejím milencem. Ten se totiž k tomu narozenému dítěti může také hlásit, třeba i soudní cestou.
Nehledě na to, že v rámci EU se začíná rozmáhat názor, že dítě má mít zákonné právo znát svého biologického otce. A to za pár let může začít v EU platit.

luci (So, 21. 4. 2018 - 17:04)

Ahoj Luci, co píšeš je...Cuckold trpí a přitom ho vzrušuje když to dělá milenec do jeho ženy.To,že manželka chce soulož pravou ber jako samozřejmost. Pokud manželku milenec oplodní,cuckold to akceptuje.Oficiálním otcem je on,takže milenec udělal to,čeho on sám není schopen. Je to vlastně výhoda proti oplodnění dárcem semene. Dítě bylo počato přirozenou cestou,ne inseminací jako u krávy,nebo klisny. A ví kým byla jeho žena oplodněna,samcem,kterého si vybrala a on jej akceptoval.To,že je důležitější,kdo dítě vychoval a hlavně jak,než kdo ho zplodil je fakt.

intimni (So, 21. 4. 2018 - 15:04)

Rád poznám ženu, která nechce nebo nedokáže být věrná, ale přesto by ráda našla věrného a milujícího partnera, který si jí bude vážit a milovat ji bez nároku na její věrnost. [email protected]

Ivoš (Pá, 2. 3. 2018 - 11:03)

Dokud jazyk, ruce máme,...Ahoj Luci, co píšeš je rozumné. Ta kastrace by asi byla to nejposlednější z možných řešení. Stále doufám, že se mi potence vrátí. Pro mě je tato situace nová a hodně delikátní. Do té doby, než jsem se stal impotentní jsem si manželku vždy uspokojoval sám (tedy alespoň doufám) Neměl jsem žádnou potřebu být cuckold. Ani teď ji, doufám, nemám. Tedy alespoň prozatím. Právě nevím, jak se to bude vyvíjet. Jestli se cuckoldem mohu stát pod vlivem situace, nebo se s tím člověk musí narodit a já jsem jen strašně žárlivý s narušeným egem alfa samce. Kdo to nezažil, asi nepochopí, viz některé příspěvky. Také jsem rád, že je manželka otevřená, nedělá to tajně a podle jejích slov je ráda, že jsem u toho. Víš, ono se to trošku vyvíjí. Nejde jen o to, že milenec přijde, zašukají si a odejde. Oni se spolu jdou nejdříve osprchovat, pak se mazlí a hladí a po souloži také zůstávají dlouho ve spojení, kdy se objímají a líbají. Když jsem jí řekl, že u toho strašně trpím, řekla, že to chápe, ale nemůže si pomoci. Nemůže souložit bez lásky a mazlení a líbání. Ví, že já ji neskutečně miluji, je to můj roztomilý andílek a nikdy bych ji neopustil. Ona také tvrdí, že mě kvůli mé impotenci neopustí, ale svoji lásku rozdělila mezi mě a milence. Také ho miluje i když tvrdí, že je to přece jen trochu jiná láska. Je tu ale ještě jedna věc. Milují se spolu bez jakékoli ochrany a ten chlap se do mé ženy vystříká dvakrát i třikrát za návštěvu. To podle toho, jestli bude muset ještě doma, nebo naopak, když už to doma dělal. Zatím je vše O.K., ale co když přivede manželku do jiného stavu? To je vždy myšlenka, kterou mám v hlavě, když vidím, jak oba dosáhli vrcholu a on toho mého andílka oplodňuje, ze mě dělá tatínka a já se na to bezmocně koukám s klínem mokrým od vlastního semene. To těhotenství jsem se zatím neodvážil s manželkou prodiskutovat, snad proto, že zatím k tomu nedošlo. Vzhledem k jejímu věku je ale velice pravděpodobné. No snad bude rozumná a nějak bychom to ukončili. V opačném případě by mi nezbylo, než roli tatínka akceptovat. Někdo "moudrý"kdysi řekl, že není důležité, kdo dítě splodí, ale kdo ho vychovává. No z toho se mi ale kudrnatí vlasy na hlavě. Manželka jakoukoli ochranu odmítá s tím, že to chce se vším všudy jako se mnou a komplikace bude řešit až nastanou. No a teď babo raď!!! Stále mi ale vrtá hlavou, jestli jsem cuckold, když u toho tak strašně trpím a na druhou stranu si nemohu pomoci a neodtrhnu od nich oči, dokud zase neodejdou do koupelny. Pak se situace zklidní a třeba si i u kafe ve třech povídáme, pravidelně o něčem jiném. Já je ale stále vidím, jak na sobě leží. Asi těžká rada. Díky však za názor ke kastraci. Také ji prozatím odmítám.

karel (St, 3. 1. 2018 - 22:01)

ty taky ten svůj email...Jenom na dvou.

email (St, 3. 1. 2018 - 21:01)

[email protected] taky ten svůj email nabízíš v každé druhé diskuzi.

karel (St, 3. 1. 2018 - 11:01)

Není,nic ve zlém,[email protected]

luci (St, 3. 1. 2018 - 10:01)

Je nějakej email kde se mohu...Není,nic ve zlém,ale nerozdávám adresy ani čísla telefonů jako supermarket propagační letáky.Dík za pochopení.

Jirko (St, 3. 1. 2018 - 09:01)

Manželka ze mě také...tak už je z tebe zase cuckold? Co všechno za kategorie ty na těchto diskuzních kláních zvládneš??????

Pavel (St, 3. 1. 2018 - 08:01)

Manželka ti vlastně vnutila...To je síla.. A jak to máš ty?

Pavel (St, 3. 1. 2018 - 08:01)

Manželka ti vlastně vnutila...To je síla.. A jak to máš ty?

Karel (Út, 2. 1. 2018 - 23:01)

Manželka ti vlastně vnutila...Je nějakej email kde se mohu ptát?

luci (Út, 2. 1. 2018 - 23:01)

Manželka ze mě také...Manželka ti vlastně vnutila něco,co jsi podvědomě chtěl.Prostě ses našel,kdyby tě to ponižování zároveň neuspokojovalo,nedělal bys to.

jirka (Út, 2. 1. 2018 - 22:01)

Manželka ze mě také udělala cuckolda. Z počátku to bylo hrozné, ale dnes již polykám sperma jejích milenců. Občas mi i dovolí, abych se před nimi vyhonil, vše pak musím samozřejmě vylízat. Zvykl jsem si a dnes se již těším, kdy si žena někoho přivede.

Alfons (So, 21. 1. 2017 - 14:01)

Moje je po návštěvě milence tak vzrušená, že mi i vykouří, vezme si si sexy oblečení ven nebo se ráda ukazuje nahá, to by dřív neudělala. Je z milence s dlouhou výdrží snadno vzrušivá a vydrží ji to i týden. Sám bych ji tak nerozdělal. Tak mám z milence prospěch i já.
Včera se stavil jeden její uspokojovatel po obědě a k večeru se náhodou stavil nezadaný kamarád. Dlouho neměl ženskou a manželka byla v správné náladě. Nabídla se mu jen v průhledné košilce. Řekla mu že už je vykoupaná a připravená do postele a kvůli němu se oblékat nebude. Předvedla mi jak umí svádět chlapy a bez řečí mu rozepla poklopec. Kamarád stříkal jí do pusy ale nadržený byl dost a manželka byla roztažená ještě od milence. Užíval jsem si pohled jak do manželky hladce zajíždí až se mu stáhli koule a naplnil ji. Když kamarád odešel chtěla znovu a ráno jsem jí udělal masáž celého těla, nalakoval nožičky a oholil. Teď jdeme na nákupy a obdaruji ji pěkným sexy prádýlkem pro milence. Manželka poručila že dokud jí nedají dva milenci, budu abstinovat.

Dedek (Čt, 19. 1. 2017 - 14:01)

Máme se ženou krásný vztah, ale je mezi námi věkový rozdíl 20 let a mě už občas nechce stat. Tak jsme s manželko domluvili, že zkusí sex s milencem. Ale chtěl jsem být u toho a nakonec jsem zjistil, že se mi to líbí. Teď si zveme pravidelně, dokonce někdy i dva nebo tři najednou a já se pohodlně usadím do křesla a ona si s nimi hraje. Je to super vidět jak je náružitě uspokojována a já vím s kým to dělá. Když je akce u konce a oni odejdou, mazlíme se spolu a já z ní vylížu všechno jejich husté sperma. Z obou dírek a někdy mě to tak vzruší, že hupneme na to i spolu. Máme také rádi společné močení. Jsme oba šťastní a máme se stále rádi.

M21 (Čt, 19. 1. 2017 - 13:01)

Manželce jsem dovolil milence. Pozoroval jsem je u toho a honil si péro. První byl zajíček, který byl z manželčiných latexových kozaček tak paf, že stříkal po pár přírazech. Druhý byl zkušený a to už bylo na co koukat. Vše zakončeno postříkáním manželky a jejím morkým orgasmem. doporučuji

Trevis (Čt, 19. 1. 2017 - 13:01)

Manžel douhou na mě naléhal, aby jsme si pořídili třetího na hrátky. Nedokázala jsem si to představit, ale nakonec jsme společně na netu vybrali a uskutečnili setkání. On se jen dívat a fotil. Já si to náležitě užila a dokonce byl manžel spokojený, že mě mohl i přítele semeno vylízat. Teď společně milence hledáme na netu a zveme k sobě. Užíváme si oba, já má super sex a on si vždy pochutná. Společný sex provozujeme již jen málo, on má problémy, nestojí mu. Jen mu to občas udělám umělákem, a on je spokojený , že jsem šťastná a že on vylíže semeno po nich.

Reklama

Přidat komentář