Reklama

Holky a nahota doma

galca (Čt, 28. 5. 2015 - 17:05)

Hergot, holky, téma je holky a nahota, tak proč sem cpete klučičí obřízku ??

gin (Čt, 28. 5. 2015 - 09:05)

Nechci zasahovat do vašich...Mě osobně také ne, proto jsem se za mlada prohlížel v zrdcadle se staženou předkožkou a dumal jsem, jak odstranit ten šarpej za žaludem. Jenže loni jsem o obřízce zjistil velmi znepokojivé věci.

@Michal, díky za objasnění.

sardanapal (Čt, 28. 5. 2015 - 08:05)

Já pochopil , ale myslel sem to spíš všeobecně ...

Nudistka (Čt, 28. 5. 2015 - 08:05)

A sme u teho : mám se nechat...Nééé néé né, nedělej nic. Nechci nikoho ovlivňovat, což sis mohl přečíst hned na začátku. Jen píši,jací se líbí mě.

sardanapal (Čt, 28. 5. 2015 - 06:05)

Nechci zasahovat do vašich...A sme u teho : mám se nechat " kupírovat" jak pejsek jen proto aby se to paničce líbilo ?
Ani náhodou !

Naturistka (Čt, 28. 5. 2015 - 05:05)

Nechci zasahovat do vašich názorů na obřízku,ale mě se obřezaný penis líbí.Naproti tomu neobřezaný ne. Neznám lepší pohled, než pohled na muže,kterému se na sluníčku leskne krásně naolejovaný žalud. Předkožkou zakrytý žalud mi nepřipadá hezký.

Michal (St, 27. 5. 2015 - 17:05)

Lindo to se mýlíš ta...Katko jako lékař Vám můžu říci že operace obřezání penisu není opravdu bolestivá, ale bohužel pobyt v nemocnici je pro dítě velmi psychicky nepřijemný a následná rekonvallescence je dosti bolestivá (zvláště při močení). Proto lékaři v dětském věku nedoporučují provádět obřízku (pokud to není nevyhnutelné při velkém stádiu fimózy). K tomuto úkonu, dle naší právní úpravy, musí být dán souhlas obou rodičů. Takže proto jsou v naší zemi obřízky chlapců na přání rodičů naštěstí velmi ojedinělé. Navíc musím souhlasit s panem Ginem, můž celkovou obřízkou ztrácí většinu synapsí (nervových zakončení) nutných k dostatečnému sexuálnímu prožitku a hlavně k orgasmu. Proto Vás prosím, pokud budete mít syna, tak mu nenechte provést obřízku. Může se stát že pokud bude mít v dospělosti problémy se sexem, tak si budete do smrti vyčítat, že jste mu svým neuváženým rozhodnutím zničila sexuální život.

gin (Ne, 24. 5. 2015 - 00:05)

Ono řezání na nejcitlivější části mužského těla samo o sobě nebolí. Nenech se vysmát, i zakladatel moderní psychoanalýzy Sigmund Freud, ačkoliv byl Žid narozený v severomoravském Příboru, tak striktně odmítl, aby jeho dva syni byli obřezáni. Naopak, dítě to bolí mnohem více než dospělého a nadělá to pak paseku na jeho psychice, toho si Sigmund Freud velice dobře všiml.

Mimoto, Katko, acucullofilie je sexuální úchylka, podmnožina cirkumfetišismu, že jsi té úchylce propadla, je tvoje věc, pokud ti to s tvým nabíječem vyhovuje, ale sexuálně kvůli tomu mrzačit svého ještě nenarozeného syna a k tomu na netu navádět jiné, z toho je mi opravdu velice blivno.

Nech si nejdříve zcela doladka obřezat svou micinku a pak raď jiným.

sardanapal (Ne, 24. 5. 2015 - 00:05)

Hlavně , že taková nána která čuráka mezi nohama nemá otom ví všechno . K smíchu , kdyby to nebylo k :’-(

Katka (So, 23. 5. 2015 - 23:05)

Lindo to se mýlíš ta operace je malý zákrok a sama o sobě nebolí,nezlob se,ale nic o tom nevíš.

gin (So, 23. 5. 2015 - 23:05)

Je tu ještě něco horšího, u nás v Evropě to zatím asi nebude možné, jenže jsem sledoval závěr floridského případu, jednalo se o čtyřletého kluka, který to má spočítané, jeho otec trval na obřízce, kdežto jeho matka řekla později ne. Tak se to dostalo k soudu, soudce pod vlivem odborníků "sám asi vopižlanej" rozhodl, že je to pro zdraví dítěte, takže matka byla odsouzena kvůli pohrdání soudem státu Florida, že půjde do vězení, když ji tam vedli v klepetech, tak podepsala s pláčem souhlas s obřízkou svého syna. Jak jsem kdysi miloval amíky, tak jsem v nim v tomto ztratil úctu. Americký národ o tom sám o sobě nemůže, jenže může za to kryptonáboženská lobby, která ho opanovala.

Linda (So, 23. 5. 2015 - 18:05)

Lindo to tě chápu,ale tomu...Nechápu jak matka může dát svého malého zdravého synka do nemocnice na bolestivou operaci mezi samé cizí lidi?

sardanapal (So, 23. 5. 2015 - 17:05)

Divizno neser !
Malý děcko je u tebe snad míň než čokl kterej se u nás kupírovat nesmí ?
Dospělí ať si se svým vercajkem dělají co chcou , ale pižlat děcka jen proto ,že se to někomu líbí , nebo " to chce ňákej bůh " je u mne zhovadilost !

Divizna (So, 23. 5. 2015 - 17:05)

Katko, jednalo by se o tělo...Achjo,opět prohovořil odborník.

gin (So, 23. 5. 2015 - 17:05)

Lindo to tě chápu,ale tomu...Katko, jednalo by se o tělo tvého syna a ne o tělo tvoje. To považuju za hrubé porušení práv toho dítěte. Rodiče tvého nabíječe omlouvá jen to, že ještě neznali výsledky Taylorových výzkumů. Ty výzkumy zcela mění paradigmata v bioetice. Nenávratná amputace jeho nejcitlivějších zakončení a s tím možné potíže v sexu, které 10% mužů kvůli tomu má, neboť při radikální obřízce ztratí muž přes 75% všech erotogenních zakončení, proto se jedná evidentní ZMRZAČENÍ!!!

Pokud k tomu baba přesvědčí svého nabíječe, a ten si to nechá dobrovolně udělat, jedná se o něco jiného, toto je však násilí spáchané na bezbranném ditěti.

gin (So, 23. 5. 2015 - 16:05)

Lindo to tě chápu,ale tomu...To je teda opravdu věc, zmrzačit ve 3 letech dítě nenávratnou amputací jeho nejcitlivějších erotogenních zakončení. Chudák neví vůbec o co přišel.

Sexuolog Alex Comfort ve své knize Radost ze sexu, vydané v roce 1972, která u nás vyšla asi tak v polovině devadesátých let napsal: "MUŽI S OBŘÍZKOU PŘICHÁZEJÍ O CELOU ŠKÁLU PŘÍJEMNÝCH POCITŮ, KTERÉ MUŽI S PŘEDKOŽKOU PROŽÍVAJÍ". Alex Comfort ještě nevěděl proč tomu tak je, to ozřejmila až práce vědců na univerzitě v kanadské Manitobě, publikovaná v letech 1996 - 1999.

Mimoto, mě by se také líbila velice čisťounká, dokonale obřezaná micinka.

Katka (So, 23. 5. 2015 - 15:05)

Lindo to tě chápu,ale tomu mému macíkovi to nechali udělat rodiče,když měl pindíka malého asi okolo 3 roků a znovu říkám,že bych to neměnila za nic,Do pusinky je to sladké lízátko,naopak já bych to svému synovi nechala klidně udělat,když by byl malinký.

Linda (So, 23. 5. 2015 - 11:05)

Ano sát mužský úd je moc...Když vidím jak příteli stojí výhružne úd s obnaženou hlavičkou, mám z něj respekt. Nikdy bych si nedovolila mu navrhnou bolestivou operaci jen pro mé potěšení. A s čím bych si mezitím hrála než by se mu zahojil?

Katka (So, 23. 5. 2015 - 10:05)

Ano sát mužský úd je moc krásné a příjemné.Hezky při tom roste,zvětšuje se a tvrdne.Navíc ten mého přítele je nádherně obřezaný a čisťoučký,to nemá chybu.Jiného bych ani nechtěla.Je to moc fajn úprava pro kluka a jeho ptáčka.

Linda (So, 23. 5. 2015 - 10:05)

Tak potom je to závist, že...Tobě by nevadilo, kdybys přišla do řečí, že nemáš chlapa a cizím mužům saješ opilá úd?

Reklama

Přidat komentář