Reklama

Holky a nahota doma

Jakub (Čt, 22. 5. 2014 - 13:05)

Když žena na nuda pláži...Je vidět, že jsi na nudi nikdy nebyl. Je to mezi nudisty o hodně uvolnenejsi, než u textilaku. Tl, ze je tam lidem vidět všechno nikdo neřeší. A zejména, když jsou tak děti vychovaný. A platí to i pro kluky. Vídáme se se segrou nahaty denně, casto i mamku. Něco jako provokace nebo i svadeni tím, že holka udělá pozici, kdy je jí do pipule vidět víc, než normálně, si holky-nudistky nechávají když jsou s klukem samy.

d (Čt, 22. 5. 2014 - 12:05)

Když žena na nuda pláži se opaluje nahá na zádech nebo se ohne při pokládání deky je jí vidět celá pipina a zvlášť když je kompletně nahá (oholená).
Věřím že dospívající divku vzrušuje myšlenka na předvedení ženských zbraní před mladými muži a první svádění.
Dívčí sny z Harlekýnu

Petra (Čt, 22. 5. 2014 - 11:05)

Petra a Niki, honic :-)Podle čeho tak soudíš? Ze jsme jezdili na nuda pláže? Takže u tebe každy kdo nudismus vyznává je honic?

fejk (Čt, 22. 5. 2014 - 03:05)

Petra a Niki, honic :-)

raubíř (St, 21. 5. 2014 - 14:05)

Ono jde asi taky o to, že v Česku znamená nahý (nahá) skorem urážku a poukaz dotyčného do vězení. Takže proto ten pocit studu.
Jinak na tom nevidím nic špatnýho. Když to někoho vrušuje, tak co?

Niki (St, 21. 5. 2014 - 13:05)

Ale jako šlo prostě o to jak kdo vypadá, pokud se řekne 14letá holka nahá u vody, každý si hned představí normální holku s prsama a ženskými křivkami. Když se řekne devítiletá holka u vody nahá, už to všem přijde sice trochu neobvyklé ale docela normální. A když 14letá holka vypadá na těch 9 (a měří na výšku třeba jen 140cm), tak by vás to u vody do očí nepraštilo. Samozřejmě že kdybych vypadala na svůj věk, tak mi máma plavky koupí protože nechat mě nahou by vypadalo divně.

Niki (St, 21. 5. 2014 - 13:05)

Tak mohla, ale nekoupila. Nastavila to tak že to jako není potřeba a že jsem na to měla myslet sama. Mě na tom vzrušovalo to že jsem nahatá a ostatní ne i taková ta ostuda z toho že si všichni myslí, že jsem dítě. To byla ostuda pro mně jako pro velkou slečnu ;-) Taky jsem pak na ty zážitky ráda myslela.

Petra (St, 21. 5. 2014 - 13:05)

Holky co vás na tom tak...V té době se ve mě asi začla probouzet sexualita, proto mě asi ta moje nahota před ostatníma nějak vzrušovala a jak už to tady někdo psal tak zpětně jsem si to přehrávala třeba při masturbaci. Ale každá holka je jiná. Dneska už se ukazuju max před přítelem :) a veřejně mě to už vůbec nebere.

Honza (St, 21. 5. 2014 - 12:05)

Mě by máma musela plavky...No právě, moc mi nejde do hlavy, že ty mamky těm holkám někde plavky nekoupili. Přece v různých letoviscích to problém není.

Lucie (St, 21. 5. 2014 - 12:05)

Holky co vás na tom tak vzrušovalo? Já se dostala do podobné situace když mi bylo 15. Byli jsme s našima na Lužnici na chatě a já nechala plavky doma. Nakonec jsem byla taky u vody nahatá a to jenom proto že tam byli jenom rodiče a okolo nikdo ale i tak jsem se styděla šíleně. Kdyby poblíž někdo byl tak se nesvlíknu ani náhodou. Taky jsem už v té době měla prsa, sice jsem se dole vyholovala, ale nikdo by mi neuvěřil že mi je mín.

Verča (St, 21. 5. 2014 - 12:05)

Mě by máma musela plavky koupit, u mě by to bylo nemyslitelný, abych byla nahá, když už ve 12 jsem měla prsa dvojky a celkově jsem vypadala na starší.

jirka (St, 21. 5. 2014 - 12:05)

To ja taky ne, protoze me zenske tela moc vzrusujou a bylo by to na me hrozne videt .

Honza (St, 21. 5. 2014 - 12:05)

Niki a to třeba mamku nenapadlo ti tam někde plavky koupit? Ale tak jak čtu tak to zas asi tak nenormální není jak jsem si myslel. Každopádně si dneska nedokážu představit, že mi je 15 a vedle mě se koupe nahatá 14 nebo 15 letá holka :)

Niki (St, 21. 5. 2014 - 11:05)

Mě se to stalo opravdu omylem, kdy jsem si myslím ve 13 zapomněla plavky na dovolenou s našima do Chorvatska a mamka mě nechala u vody nahatou. Takže jsem to nechtěla ale musím říct že mě to vzrušovalo strašně, takhle tam být. I když jsem se s ní o tom dost hádala a styděla se příšerně. Taky jsem vypadala mladší, takže reakce okolí v pohodě.

Petra (St, 21. 5. 2014 - 10:05)

Nebudu odhadovat jestli to psaly holky nebo nějaký chlap, ale taky mě to nijak neudivuje. S našima a s jejich známýma jsme jezdili každé léto do nuda kempů a v pubertě jsem se vždycky hrozně těšila, protože mě hodně vžrušovalo být před ostatníma lidma nahá i když ostatní byli taky nazí, takže to není úplně případ těch dvou holek. Měla jsem tohle období zhruba od 13 do 16 let.

Didi (St, 21. 5. 2014 - 09:05)

Ono je to tak napůl, jestli chceš nebo ne. Spíš v ten okmažik nechceš ale pak tě vzrušuje si to vybavovat zpětně a tak. Já to tak měla, u vody jsem bývala někdy bez plavek ještě v těch 14ti. Taky vzhledově maldší, prostě malá a plochá.

Honza (St, 21. 5. 2014 - 07:05)

Honzo a není to jedno? jako...Katko, ale jo, je to asi jedno, ale jsme v diskuzi tak se snažím diskutovat :) jen me to trochu zarazilo a připadalo zvláštní, ze se holka ve 14 chce takhle ukazovat. Když se, ale tak nad tím zamyslím a pokud budu věřit, ze to ty holky opravdu psaly, tak je proste asi tahle představa vzrusovala a povedla se jim zrealizovat. No každy jsme nejaký.

Katka (St, 21. 5. 2014 - 02:05)

Tak jsem tohle téma projel...Honzo a není to jedno? jako mě je zase divné že by si někdo půl roku psal sám se sebou nebo že by to byli dva chlapi, tomu fakt nevěřím. A tady na doktorce se ta pravda stejně zjistit nedá a furt se tu někdo hádá kde je a kde není pravda. Mně třeba ta představa muset být nahá přijde vzrušující, ale nikdy bych do toho nešla, bála bych se. Třeba ty holky byly odvážnější, záleži na tom, jak vypadaly, pak to nemuselo působit vyloženě divně, když byly nahé. Já měla na základce spolužačku, která ještě v 15 vypadala na deset. Dokonce jsem ji v létě potkala s rodinou u přehrady (asi v 7 třídě) a to měla jen spodek plavek takový dětský a po návartu z vody si ho musela sundat a usušit se. A nikdo to neřešil protože ona vypadala jako děcko a tak za děcko byla.

Max (Út, 20. 5. 2014 - 22:05)

Ja kdyz mel partnerku taky jsem u ni chodil nahy a onna taky a nebo jen ve spodni pradle ja mel dost casto erekci ale to byla moc rada nevadilo ji to rad chodim nahy nebo jen ve spodnim pradle doma aji pred nastevou se vubec na sve telo nestidim

DOMINÁTOR (Út, 20. 5. 2014 - 22:05)

není submisivní, tohle...potvrzuji, jsem BDSM pozitivní a od té doby co jsem poznal tenhle druh sexuálních praktik, tak je pro mě klasický sex jen souhrn nudných pohybů. Dominance uspokojuje chlapa mnohem víc než klasický sex. Je to daný už geneticky a přírodou že chlap je samec co si rád pokořuje samice. A protože si většina ženských dnes myslí že sežraly všechnu moudrost světa a že by se snad nějak shodily kdyby chlapovi dělaly co mu na očích vidí, je dominant vědčný, když takovou partnerku vůbec najde a proto má svého poslušného mazlíčka moc rád. Když ona klidně třeba skáče nahá přes kruhy, jen aby mě potěšila, tak takového mazlíčka ani nejde nemilovat.

Reklama

Přidat komentář