Reklama

Holky a nahota doma

David (Po, 12. 8. 2013 - 14:08)

To už jako Jana a Deňule sem nebudou psát? Ach, jo, to jsem smutnej, mně to vždycky tak zaujalo a zvedlo náladu

Petr H (Ne, 11. 8. 2013 - 21:08)

Dnešní doba je velmi...Ano, velice krásný názor. Něco podobného se řeší i na jiné diskusi, konkrétně proč ženy mají milence, se kterými provozují věci, které nemají doma s manželem. Právě dnešní doba je dost náročná a spousta lidí hledá neškodné odreagování. Vím, že v minulosti jsme na toto nebyli zvyklí, ale dnes je vše jinak.

Marcela (Ne, 11. 8. 2013 - 12:08)

Dnešní doba je velmi psychicky náročná. Věřím tomu, že spousta slušných a dobrých lidí se utíká odreagovat do snů, které by jsme do toho člověka nikdy neřekli. Nebo něco z těch snů i třeba tajně zkusí. Například dát si jako relax plenku večer k televizi, třeba k pohádce (viz jiná diskuze). Utéct nějakým způsobem do bezstarostného dětství není, zvláště pro ženy, asi nic divného. Nedávno jsem například četla docela seriozně napsaný článek, že na příjemné usnutí pomáhá dát si dudlík. Tyhle intimity nemusí být vůbec, nebo jen málo, o sexu. Je škoda, že ducha těchto diskuzí často kazí hulvátské a sprosté příspěvky. Jinak by jsme se tu dočetly mnohem zajimavějších osobních tajemství. Mějme se krásně.

sdfghjk (Ne, 11. 8. 2013 - 10:08)

čtu ty dvě už od začátku...Vždyť je to fantazie a milá k tomu. Může to být tajné přání. Ber to tak.

Lucko (So, 10. 8. 2013 - 15:08)

To ve čtrnácti ještě...čtu ty dvě už od začátku a pokud to vše nevymýšlí uchyláci a je to pravda tak jejich rodiče jsou uchylní protože normální matky tohle nedělají.Chovat se k nim mají přiměřeně k jejich věku a ne z nich dělat 6letý holky!

? (So, 10. 8. 2013 - 14:08)

To ve čtrnácti ještě...???

Lucie (So, 10. 8. 2013 - 14:08)

Už jsem to tu psala, v...To ve čtrnácti ještě nechodíš sama na záchod? To jsi opravdu oligofrenní.Hlídat Tě taky musí,aby Tě kluci při hře na doktora nenaplnili.

Jana (So, 10. 8. 2013 - 13:08)

Kolik ti je ??Už jsem to tu psala, v červnu jsem měla 14.

Matýsek (So, 10. 8. 2013 - 01:08)

Tak se mi to povedlo. Šly...Kolik ti je ??

jana (St, 7. 8. 2013 - 19:08)

Ahoj Jani, jak budeš chtít,...Ahoj Deňule, napsala jsem ti na mail. Jana

Deňule (Út, 6. 8. 2013 - 19:08)

Ahoj Deňule,
teď nemám...Ahoj Jani, jak budeš chtít, kdyby něco tak můj mail je [email protected]
Jinak už píšu od babičky, s tím internetem to snad půjde že se každý den na chvilju dostanu. Zatím jsem u ní jen my, teta s děckama má dům vedle ale uvidíme se až zítra, to přijede i zbytek rodiny. Takže jsem docela lidná ale od zítra už to bduu muset nějak zvládnout, bdue to hodně lidí a tak to nebude jen tak. Moje staré oblečení jsme sebou skutečně vezly ale mamka o něm neřekla ani slovo a na nošení i vybalené mám jen to dětské, tak tomu moc nerozumím.
Jinak babička se ke mně vždycky chovala trochu jako malé ale to k ostatním vlastně taky a tohle ani moc neřešila, mamka s ní už musla předem luvit, jen říkala jak mi to sluší a že jsem teď rozodně hezčí slečna než když jsem přijela posledně. Mamka s ní pak probírala to, že potřebuju dávat na záchod a hlídat. Jinak se spolu bavili o mně beze mně ale na to už jsem docela zvyklá. Dnešek byl takový klidný.

Tom (Út, 6. 8. 2013 - 14:08)

Znam par takovych, co chodi po byte nahe a treba i navstevu privitaji jen ve spodnim dilu plavek. Myslim, ze je to dobry pristup, nikdo se nad tim moc nepozastavuje a nikdo z toho nedela erotickou zalezitost.

Jana (Út, 6. 8. 2013 - 13:08)

Ahoj Jani, byla jsem z toho...Ahoj Deňule,
teď nemám moc času, ale později napíšu jak jsem se měla. S tou návštěvou ti moc držím palce. Jinak jak to tady sleduju, možná bude lepší povídat si po mailu. Nemám totiž chuť vysvětlovat různým trapákům co se ani neumí podepsat, že jsem opravdu holka, že si nepíšu pro sebe, a že narozdíl od nich dávám ve škole pozor, takže píšu ve čtrnácti spisovněji než oni v době když chodili do školy...

Deňule (Út, 6. 8. 2013 - 11:08)

Ahoj Deňule. To cos zažila...Ahoj Jani, byla jsem z toho dost nešťastná to uznávám ale i přes to jsem si i v okamžicích kdy jsem byla s Kamčou a Michalem nepřipadala zas tak nepřirozeně, prostě to bylo jako kdyby oni byli ti starší co na mně dávají pozor. Jak už jsem psala i s tou kabinkou kdy jsem se styděla kvůli tomu devítiletému klukovi a ne jeho staršímu bráchovi tak mi přijde že nějak podvědomě začínám vnímat jako vrstevníky děcka kolem deseti let. A myslím že příště od nich buud mít spíš klid, Michal když si mě dostatečně prohlídnul a potvrdil si že je to všechno pravda tak už se o mně vůbec nezajímal a byl spíš otrávený že se se mnou musí otravovat. A Kamča už by mě příště taky mohla nechat být, podle mě mě ted chtěla potrestat za to dřív s Michalem a zároveň se ujistit že už u něj nikdy nebudu mít šanci, což je teda bohužel pravda ale třeba mám na kluky ještě opravdu dost času jak říká mamka. Tak v tom co nosím a bez možnosti zakrýt jak dětsky vypadám bych se stejně s klukem cítila divně.
To s tím že mě mamka dává na záchod je vlastně taky dost drsný a už jsem si docela zvykla, nejvíc se vlastně stydím když se o tom doma nějak mluví, jako kdž řekne třeba bráchovi ještě dám Denisku vyčurat a pak za tebou přijdu nebo tak. U té babičky to asi bude horší ale zase to budu pak mít za sebou a sice je blbé že to všichni z rodiny pak budu vědět ale zase se nebudu muset bát kdo kdy na to přijde.
Jedeme dnes odpoledne a vracíme se asi v neděli. Nevím jak to tam bude s internetem, ale je tam a snad se na něj i dostanu občas.

Petr (Út, 6. 8. 2013 - 11:08)

Možná Jana je jan ale to nevadí, dobře se to čte i když ke skutečnosti to má daleko.

Deňule (Út, 6. 8. 2013 - 11:08)

Lidi neblbněte, stejně vám to nikdo dokazovat nebude protože proč pak někomu cizímu psolílat fotky nebo občanku, takže zbytečně ztrácíme čas. Hlavní je že mi věří Jana, se kterou si ráda píšu, protože mi to pomáhá.
Jani, kdyby ti to tady vadilo, můžeme jít na mail jestli chceš. Já už na začtku měla trochu strach psát protože když jsem si dřív když nad tím vším jen přemýšlela tuhle diskuzi pročítala tak to vždycky skončilo tak že nějací cizí lidi kteří před tím nic nenapsali začali všem nadávat nebo řešit kdo to je a tak :-/

Petr (Út, 6. 8. 2013 - 10:08)

Anonymovi - fascinuje mě, jak soudíš něco co jsi nepřečetl. Já jsem ty "litanie" přelouskal celé (přiznávám, byl to opravdu záběr) a myslím si, že něco pravdy v tom je, ale určitě ne všechno. Jinak podle mě je nesmysl, aby tohle všechno psal jeden člověk. Jinak by mě taky zajímalo, jestli je aspoň jedna z autorek opravdu holka :)

ano, (Po, 5. 8. 2013 - 16:08)

a třeba nejsou ani dva,...to mě nenapadlo. Klidně je možný, že někdo píše za obě "holky", sám vymyslí jedny slinty, pak si na to sám odpovídá a píše další úchylárny. Nějaký odborník (psycholog ale i možná jazykovědec) by to možná byl schopen říci, když by ty dvoje příspěvky porovnal. Nebo by stačilo porovnat IP adresy, odkud se to píše. Ty pochopitelně na serveru mají, i když je tu neukazují.

dva úchylové? (Po, 5. 8. 2013 - 16:08)

a třeba nejsou ani dva, třeba je jen jeden :-D

Markovi (Po, 5. 8. 2013 - 16:08)

Máš můj obdiv, masturbační fantazie a výmysly nějakých úchylů tu pokračují, já dokázal přečít jen pár vět na začátku a stačilo mi to. Takový litanie fakt číst nevydržím.
Ze začátku jsem myslel, jestli třeba jedna z nich není pravá, tj. skutečná mladá holka, co zčásti píše skutečnost a dosti si k tomu přivymýšlí. Ale teď to vůbec nepřipouštím, holka z nich neni ani jedna, vůbec ne v pubertě, ale spíš dva úchylové středního či postaršího věku.

Reklama

Přidat komentář