Reklama

Holky a nahota doma

Jana (Út, 30. 7. 2013 - 00:07)

No nevim, jako říkáš mi...Ahoj Deňule, mě je čtrnáct - letos mi patnáct teprve bude. Jsem vysoká tak normálně, ale vypadám celkem dětsky, protože jsem pořád dost plochá a dost mě to štve. Je to tak, jak jsi psala - i když jsem se styděla šíleně, svým způsobem se mi to i líbilo, ale ne v tu chvíli, kdy jsem rudá až za ušima musela projít kolem lidí. Když mě viděli ti cizí, to jsem nakonec překousla - přece je už znovu nepotkám. Asi si myslel, že jsem opravdu mladší, než ve skutečnosti. Ale u těch bratranců to bylo horší. Když jsme se vrátili domů, vběhla jsem dovnitř první a oni zrovna seděli u počítače hned v předsíni. Úplně jsem ztuhla leknutím a nemohla jsem se pohnout, zradily mě nohy. Nevěděla jsem, co si zakrýt rukama dřív... Oba na mě zírali s otevřenou pusou, asi holku starou skoro stejně jako oni bez oblečení ještě v životě neviděli. Překvapilo mě ale, že teta to vzala úplně normálně, jako bych tak chodila všude odmala... Chvilku potom, co se objevila, jsem se konečně sebrala a utekla k sobě do pokoje.
Docela se teď bojím, jak se na to teď bude dívat mamka, když jsem z jejího pohledu neschopná dávat si pozor na svoje drahé věci. Dneska jsem se totiž ptala, kdy mi koupí nové plavky, a ona řeč svedla jinam. Celkem se bojím, jak to dopadne. Co myslíš, jak se mám chovat, kdyby mi nové plavky nekoupila a já se musela koupat na přehradě zase nahatá? Nevím co bych dělala, kdyby mě tak viděli spolužáci ze třídy...

Deňule (Po, 29. 7. 2013 - 21:07)

Nahota tě poněkud...No nevim, jako říkáš mi že tohle dělat nemám ale hned navrhuješ abych šla na nudu očumovat chlapům péra. Zas tak posedlá tím nejsem, ne že bych nerada koukala po klucích, ale nejde jen o to mezi nohama, klidně mi stačí vidět hezkého sympaťáka v plavkách. Spíš mě přitahuje to že já zároveň před ním budu nahatá jako malé dítě a on bude koukat po holkách v bikinách a ani si neuvědomí že jsou třeba stejně staré jako já. Já o té dovče hodně přemýšlela a nelituju. A dost možná si to zažiju častěji, nejsem si jistá jestli mě teď máma bude brát jako dospělou, po tady tom. A vždycky mě mrzelo že holkám ve třídě už rostou prsa a chloupky a já nic ale teď doufám, že zůstanu ještě nějakou dobu pozadu a budu si moct užívat toho pocitu malé holky.

Deňule (Po, 29. 7. 2013 - 18:07)

No nemusíme to tu rozmazávat :-) Ale na tom nevidím nic špatného, ano, líbilo se mi to ale dalo mi to taky pěkně zabrat a lidi které znám tam taky byli takže to nebyla jen sranda. Je fakt že okolí to moc neřešilo a tak se to dalo nějak vydržet ale to neznamená že bych se míň styděla.

Michal (Po, 29. 7. 2013 - 17:07)

Přijde mi to prostě vtipný, fakt by mě nenapadlo že nepoznám dítě od náctky. A myslím si, že jí tohle popichování naopak dělá dobře ;-) Ale už toho nechám, už kdyžtak jen mailem kdyby sama chtěla. Máš recht, zase proč se v tom víc pitvat ...

Michal (Po, 29. 7. 2013 - 17:07)

Mám staršího bratrance,...pro anonyma: jo napsal jsi to dost přesně, líp bych to asi nenapsal, nějaktak jak popisuješ vypadala, prostě čárečka, jinak nahoře nic a zadek taky žádný, prostě nebylo co vidět takže jsem to vůbec sexuálně nevnímal, pozastavil jsem se nad tím že nemá plavky, to jo, ale spíš proto že ostatní takové holky už tam plavky (i když většinou dětské) měly ale jinak jsem to vůbec neřešil. Prostě to samé jako vidět nahaté mimino, tak tady byla nahatá malá holka. Vzrušovat by to mohlo fakt jen pedofila.

Michal (Po, 29. 7. 2013 - 17:07)

a sry za ty překlepy, to že...Hahaha, tak to je dobrý gól Denčo :-D Jako to bycch fakt nečekal. Napíšu, i když jako moc jsem si tě nevšímal, prostě malé dítě mě nezajímalo, to asi chápeš. Kdybych věděl, že je ti tolik tak bych se asi zajímal víc ;-) Jako třináctka nebo vlastně skoro čtvrnáctka je sice na mě taky ještě malá žába, ale už bych čekal že bude mít bikiny a snažit se vypadat sexy. Kouknu schválně i na fotky, co jsme dělali na pláži, jestli tam někde bokem nevykoukne tvůj holý zadek a kdyžtak ti to pošlu na památku :-D

Deňule (Po, 29. 7. 2013 - 17:07)

a sry za ty překlepy, to že si můžu psát s někým kdo mě fakt viděl i to co jsi o mně tady už napsal mě docela rozrušilo, myslím příjemně ;-)

Deňule (Po, 29. 7. 2013 - 17:07)

Denčo, byli jsme tam...Ahoj, no my tam byli od 30.6. do 14.7. a jako jo, jsem to já. Hnědé vlasy po ramena ale jako rukávky jsem měla takže by byla dost velká náhoda kdyby to byla jiná holka.Jako 15 mi není, bude mi 14, teda bude v únoru, takže je mi 13. Jako hádají mi míň ale měla jsem docela vybojované líčení, podpadty a pus upka atk tomu pomůž ale to jsem zorvna tam samozřejmě neměla. Navíc s mamkou jsme se pak dohodly že abych se cítila líp a aby nebyl žádný problém, tak pro cizí lidi mi bude po dobu té dovolené jen 10. Nechci tady o tom víc psát aby mi nikdo nenadával že si vymýšlím. Ale napiš prosím na mail [email protected]
Ráda bych si poslechla víc o tom jak jsi mě vnímal nebo co si o tom myslíš teď když víš, že jsem to byla já.

Michal (Po, 29. 7. 2013 - 13:07)

Michale, já bych si tím...
Denčo, byli jsme tam prvních deset dní v červenci a tu rodinu s tou holkou jsem tam myslím potkával po celou dobu. Lokalita teda sedí, ale jako je to tam velké, byla by to náhoda a fakt si myslím že jsem viděl jinou holku, protože ona byla fakt děcko a ne patnáctka nebo kolik ti je. Jako jen pro představu – postava vyloženě pískle, prostě žádné ženské křivky ale fakt dítě a k tomu nějaké barevné nafukovací rukávky a přišlo mi že ji pořád hlídají. Jako zase nějak moc jsem po nich nekoukal, jak říkám, bylo mi to jedno, ale zase díky tomu že byla jediná takto stará nahá tak jsem si to trochu zapamatoval. Vím že tam bylo několik i jiných starších dětí s tou rodinou a ty měly plavky všechny.

Deňule (Po, 29. 7. 2013 - 13:07)

Deňule, tys byla kde na té...Michale, já bych si tím nebyla tak jistá no. Rozhodně jsem tam byla spíš za dítě a jako nevím, možné to je, že jsi viděl mě. My byli ve střední Dalmácii, co vy? Kdy jsi tam byl?

Michal (Po, 29. 7. 2013 - 11:07)

Deňule, tys byla kde na té dovolené? Já byl nedávno s našima v Chorvatsku a tam teda krom malých dětí jedna starší holka bez plavek byla, ale ta měla myslím tak deset – podle vzhledu I toho jak se k ní ostatní chovali.Jako rozhodně mi bylo to že je tam s holým zadkem jedno a nevšim jsem si, že by to tam někdo řešil. Ale fakt je, že jsem se trochu nad tím pozastavil, proč zrovna ona je nahatá, protože všechny ostatní holky odhadem jejího věku nějaké plavky měly.

Deňule (Ne, 28. 7. 2013 - 23:07)

Jo vlastně už vím, psala jsi, že ti je 15, to jsme docela podobně staré, i když já teda bez líčení a potom i bez oblečení vypdala o dost mladší, tak se nad tím že nemám plavky vlastně moc lidí nepozastavovalo. Jak třeba na tebe eagovali ti bratránci?

Deňule (Ne, 28. 7. 2013 - 23:07)

Tak se mi to povedlo. Šly...Ahoj Jano, já ti věřím a ráda si dál poovídám - sama jsem to zažila na té dovolené, jak jsem psala. Kolik ti vlastně je? Mně na tom asi hodně přitahuje i taková ta ostuda že mě nikdo nebere jako sexy holku ale jako trdlo co ještě může být nahaté. Přijde mi, že to u tebe bylo nějak podobně. U mně tomu pomáhá i to že jsem do výšky moc nenarostla a postavu mám ještě spíš dětskou, takže když už jsem mamku tak trochu dotlačila k tomu, že jsem byla nahatá, všichni to brali vlastně docela normálně. Ale ten stud to moc nezmenšilo, taky jsem se styděla strašně ale zase si to i užívala, ale to píš potom, když jsem se k tomu vracela v myšlenkách. Máš to stejné nebo toho jen lituješ a nelíbilo se ti to? A změnilo to trošku mamku v tom jak se na tebe dívá? Abys letos na léto vůbec nové plavky dostala ...

.... (Ne, 28. 7. 2013 - 01:07)

Jano to ti tak baštímé takovou historku.

Jana (So, 27. 7. 2013 - 23:07)

Tak se mi to povedlo. Šly jsme se s mamkou a mladším bráchou koupat pěšky na čtyři kilometry vzdálenou přehradu. Kvůli tomu vedru jsem šla jenom v plavkách. Kousek před cílem jsem si "odskočila" do lesa, kde jsem "náhodou" prošla houštím, které mi natrhlo oba díly plavek. Když mě viděla mamka, prohlásila, že mě v natržených plavkách do vody nepustí a že se budu muset koupat nahatá. Naoko jsem odporovala, vztekala se, ale nakonec to tak bylo. Musela jsem se svléknout hned jak jsme dorazili k vodě, i když byli poblíž lidi. Že mě nahatou uvidí brácha, kterému je jedenáct, s tím jsem počítala. Ale že budu chodit nahá před stejně starými kluky jsem nečekala. Málem jsem se propadla studem, a většinu času jsem byla ve vodě.
Nejhorší bylo, že mi mamka na zpáteční cestu nedovolila si obléct ani ty natržené plavky. Řekla že jsem nezodpovědné děcko, které si neumí dát pozor na své věci, které stojí hodně peněz. Prý abych si to pořádně zapamatovala, ty už tak zničené plavky roztrhla a řekla že zpátky půjdu taky jako děcko, nahatá.

Ta vzdálenost domů byla hrůza. Brácha měl celou cestu ze mě srandu a nejhorší bylo, že les byl jenom u přehrady. Pak byly už jenom samé louky a pole, a navíc jsme potkali i pár turistů a několik kol. Největší trapas byl u nás na vesnici, protože jsme ji museli projít celou, barák máme až na druhém konci. Musela jsem tak projít kolem fotbalového hřiště, kde se zrovna hrál zápas a kolem lidí na autobusové zastávce. Samozřejmě mě viděli sousedi.
Nejhorší ale bylo, že když jsme byli pryč, přijela nečekaně popřát tátovi k narozeninám jeho sestřenice s dvěma klukama, 15 a 17 roků.
Když mě viděla teta, jenom prohlásila, že mi v takovém vedru závidí, chodit si povenku jenom tak. Utekla jsem radši do pokoje a ten den už jsem studem nevylezla...

Ivan (Pá, 26. 7. 2013 - 10:07)

Některé holky baví kluky...Když vylezl až za chvíli a rudý v obličeji,tak to nebylo jen o dívání,ale každopádně mu to asi udělalo dobře.

Klára (St, 24. 7. 2013 - 12:07)

Holky vím že ve třináci s vámi bije puberta ale na nuda pláži klidně jsem chodila v těch letech nahá ale normálně ne to by máma taky zuřila.Kluci nás sice okukovali ale stejně nic neviděli.

kr (St, 24. 7. 2013 - 01:07)

ste proste kur.vy. akorat driv by si o tom psaly dospely dneska vy vylizany trinactky. teda dospely by si o tom asi nepsaly. jeste ze mate ty sukne, chodit nahaty, tak je na vas sexy velky hov.no.

v. (Út, 23. 7. 2013 - 17:07)

Ahoj Jano, no to by bylo na...Deňule, mamka by ti řekla že když nemáš plavky se koupat nebudeš a zůstaneš doma a koupat se nahou by tě nenechala.

:) (Út, 23. 7. 2013 - 09:07)

Ahoj Jano, no to by bylo na...a jak to dopadlo ???

Reklama

Přidat komentář