Reklama

Trestání kluků

petr (Ne, 3. 8. 2014 - 21:08)

v naši škole by zasloužili 10 deti.naš ředitel nemlati ani nedava poznamky a par kluku mu řekli sprotí slovo a ted ředitel dava pohlavky i ja jsem par dostal

petr (Ne, 3. 8. 2014 - 21:08)

v naši škole by zasloužili 10 deti.naš ředitel nemlati ani nedava poznamky a par kluku mu řekli sprotí slovo a ted ředitel dava pohlavky i ja jsem par dostal

A (Po, 28. 7. 2014 - 21:07)

Já bývám bit za trest na...kdo tě jako bije, když si dospělí? To se necháš?

Mirek (Po, 28. 7. 2014 - 17:07)

Já bývám bit za trest na holou ještě i teď, když už jsem dospělý. Rákoska mívá hody.

přesně (Po, 21. 7. 2014 - 17:07)

Jsem taky zastáncem...smradi jsou drzí jak vopice. Mlíko tomu teče po bradě, ale na dospělého si to dovolí klidně s nožem. Pěkně na holou, to je lepší než stopadesát kázání. Na základce není nikdo dost starý pro výprask. I osmák, nebo deváťák často zasluhuje a přitom je vidět, jak si tihle frajírci myslí, že už jsou na to moc velcí. Chtěl bych vidět jejich překvapené ksichty, kdyby je někdo přehnul přes koleno před celou třídou. To by velká část z nich zasloužila.

Pepa (Po, 21. 7. 2014 - 10:07)

Tvůj příspěvek mne docela...Jsem taky zastáncem tělesných trestů hlavně u kluků.Někteří to potřebují jako sůl.A výhradně bych trestal na holou a ne rukou, ale aspoň řemenem nebo prutem ať darebák pozná,jak se má chovat.Rákoska dnes chybí ve školách.

Ano, (Ne, 20. 7. 2014 - 14:07)

...poslední titulky toho videa informují, že daný chlapec již byl popraven, a to i přesto, že se o jeho případ zajímal UNICEF i jemenský Dětský parlament.

Mimořádně zajím (Ne, 20. 7. 2014 - 11:07)

http://youtu.be/qUo16UkIF0Q

- mimo jiné i o mladém chlapci, čekajícím ve vězení na popravu pro údajnou vraždu. Chlapec tvrdí, že nic neudělal, a že se ho jeho vlastní rodina zřekla - respektive jej obětovala - aby měla sama pokoj od jiné rodiny, které byl kdosi zavražděn, a která z této vraždy následně obvinila právě rodinu vězněného chlapce.

Pokud se odsouzený chlapec pokouší ze svého vězení telefonovat svým nejbližším, tito opakovaně zavěšují, jakmile zjistí, kdo jim volá.

V Jemenu oficiálně nelze popravit nikoho mladšího osmnácti let, a žádné doklady o věku daného mladého odsouzence nejsou k dispozici.

Vězeňská správa proto chlapce podrobuje lékařským prohlídkám, které mají určit jeho biologický věk, aby se tak potvrdila či vyvrátila jeho způsobilost podstoupit popravu. Různí lékaři se v odhadu jeho věku rozcházejí, jeden z nich však osvědčuje jeho plnoletost. Chlapec tvrdí, že právě tento lékař byl podplacen jeho vlastní rodinou, aby se poprava mohla uskutečnit, a jeho nejbližší tak měli konečně klid od rodiny zavražděného.

Steve (Ne, 20. 7. 2014 - 11:07)

Jo vím, ale né každý má na to žaludek to udělat. No, vo tom to je. Přeci nebudu jako jedinej ze sourozenců mlátit ted' po létech rodiče - jak by to asi vypadalo. Přál bych jim to kdyby to udělal někdo jinej nebo cizí, což se ale nestane.

Amina (Ne, 20. 7. 2014 - 11:07)

Nekteri lide ale biji sve...Kdo bije své rodiče, ten byl evidentně málo bit. Právě k tomu má sloužit výchova. Slušně vychovaný člověk nemůže bít svoje rodiče.

D (Ne, 20. 7. 2014 - 11:07)

No děkuju nechci. Já zažil...Nekteri lide ale biji sve rodice. Zakonne to sice jiste neni, ale technicky nemozne take ne.

Steve (Ne, 20. 7. 2014 - 10:07)

No děkuju nechci. Já zažil podobnou výchovu a NIKDY PŘÍŠTĚ !. Ano co je 25-100 ran na holou znám, bohužel. Škoda že to nelze praktikovat i obráceně. Přál bych jim to ale nemůže člověk mlátit rodiče že jo ... naopak děti se mlátit a deptat můžou jak nezralé žito a klidně i takovej počet. Vážně moc hezký :-( Opravdu zážitek na celej život.

Petr Strnad (Ne, 20. 7. 2014 - 09:07)

mám 13 let a s tátou mám...Tvůj příspěvek mne docela zaujal,já jsem v dětstvi dostával hlavně od maminky,za známky jsem dostával na zadek buď přes trenky,a když jsem dostal 4 nebo 5 tak jsem dostal na holou,skoro pokaždé vařečkou nebo rákoskou,tou to bolelo opravdu moc,po takovém výprasku jsem se pak hodně snažil abych nebyl zase brzo bit,a za zlobeni jsem dostával na zadek pomérně často a to výhradně na holý zadek,nejmiň 25 ran,a maximálně 100 ran,to jsem pak měl zadek zmalovaný až hrůza

Petr Strnad (So, 19. 7. 2014 - 09:07)

kdo má dobré nervy může...I já jsem zastáncem pravidelných výchovných výprasků na holý zadek,jak se říká škoda rány která padne vedle,sám jsem v dětství dost často dostával a mohu prohlásit že to na mě mělo jen pozitivni účinek,neboť když mě po výprasku bolel a štípal zadek,tak jsem si dal velký pozor abych nebyl v brzké době zase bit.

Albert (Po, 9. 6. 2014 - 11:06)

Není větší ponížení pro pubertálního kluka, který je ve věku, kdy si dokazuje své mužství a dospělost, než výprask na holou. A nejhorší je když je to před holkama. Všechna hrdost je pak pryč, hlavně když se neudrží a začne vřískat a kopat nohama jako malý usmrkánek. Přesto musím říct, že když některé puberťáky vidím, představa, že by se ocitli v takové situaci mi připadá pro jejich chování přiměřená.

Alpaca (St, 14. 5. 2014 - 10:05)

No s tim oblečením máte...No to já bych navrhoval opačný trest. Ne nutit je chodit v tom zařezaném oblečení, ale naopak jim ho zakázat a na nějakou dobu je donutit chodit za trest v dětském oblečení. A dokud se nenaučí chovat jako velcí, tak budou chodit oblékaní jako malí.

Bethlen (Čt, 8. 5. 2014 - 11:05)

Velmi efektivní/výchovný...Přesně tak. Je to navíc i ponižující, a to má k trestu patřit. Tím pochopí, že na drzost a na sprostá slova jsou ještě dost malí.

Paní Kantorka (St, 7. 5. 2014 - 20:05)

To už jsem taky slyšel to...Velmi efektivní/výchovný způsob trestu, obzvláště pak, je-li udělen za lhaní a přílišnou vulgaritu.

kukuřice (St, 7. 5. 2014 - 08:05)

Já zas myslím, že kromě...To už jsem taky slyšel to musí bejt šílené. mýdlo musí kousat.

nebo jak je ta reklama ten nevím na hojivou mast jak rožťák jede na kole a narazí do auta na uatě šrám a na sobě taky. ten by místo ušetřování zasloužil pár na zadek.

Bethlen (Út, 6. 5. 2014 - 18:05)

Tohleto přesně mě taky...Já zas myslím, že kromě přiměřeného výprasku ještě vypláchnout jim pusu mýdlem. To je starý osvědčený trest.

Reklama

Přidat komentář