Reklama

E.V.P

nina (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Nino tohle co předkládáš...Dobre, ja jsem svoje rekla a nebudu to opakovat :-)
Jen mi vysvetli, ci jsou to teda hlasy?
A co Ti uz sdelily? Ty se jich ptas a oni odpovidaji? Prevazuji muzske nebo zenske?

A ptam se vazne, zajima me to.

Anna (Čt, 27. 2. 2020 - 11:02)

nevim jak vy ale ja na EVP od nedele nahravam jeden zensky hlas a 3 muzske hlasy. A jde z toho docela strach...a nevim co si o tom mam myslet...a dokonce mi to jde nahrat i prez pocitac a nacpalo se mi to i do mobilniho telefonu....ktery lezi jen tak na stole. uz jsem udelala i par videochatu...aby to nekteri lide slysely semnou a ubezpecily me ze nejsem blazen

Pavel (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Tohle je definice na...Nino tohle co předkládáš je pouze článek který se nestále opakuje do kola a straší lidi na internetu. S oblibou se kopíruje na blogísky pobertaček. Jsou to blbosti a ten kdo se o E.V.P zajímá tak ví, že tohle s tím nemá moc společného. Nějaké hlasy mrtvých apod. Hlasy sice slyšíš , ale nikoli mrtvých.

Pavel (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Ja jsem to spis myslela tak,...Víš Nino, lidé rádi zveličují a dělají z komára velblouda. Člověk na tohle musí být nejlépe neovlivněný nějakým tajemnem a duchy. E.V.P neznamená jen samé duchaření, ale i uplně možnou existenci prostých fyzikálních jevů. Jak je známo, magnetismus reaguje mnohdy zajímavě, ale je to jen a jen pouze magnetismus. Fyzikální fakt. Nějaké mrtvé bych z toho absolutně vynechal a pokud mají na tohle vliv, pak ten vliv je zajisté velmi malý. Já jsem slyšel pouze hlasy na nahrávkách nikoli mrtvé, protože jsem mrtvé ani nevyvolával a jsem vůči mrtvým dost skeptický. Nevěřím v ně a to mi také díky tomu usnadnuje práci s E.V.P, ale jsio hodná, že na mrtvé nezapomínáš :-) Já je ale nechávám spát a vynechávám je ze svých pokusů.

nina (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

http://cs.wikipedia.org/wiki/EVP

nina (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Tohle je definice na wikipedii.

Electronic Voice Phenomena (zkráceně EVP) nebo také česky Fenomén elektronického hlasu jsou šumy zachycené nahrávacími zařízeními, které připomínají hlas údajně patřící duchům. EVP je způsob komunikace mrtvých pomocí kterého usilují o kontakt s naším světem. Týká se hlasů zachycených na různých nahrávacích médiích, které nepatří žádné rozhlasové stanici, ani staré nahrávce. Bývají často útržkovité, náhodně se objevující

Pavel (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Ano je to zajímavé. Též...Jistěže to má zálusk na elektroniku a ne na vás.. Jeden kluk uváděl, že mu to začalo dělat neplechu v mobilním telefonu a jiná paní, že jí shořel televizor najednou. A to upozornuji byly české příklady. Zkrátka se to "živý tímto stylem. Jedinný problém, je v tom, že to ve vás najde jakéhosi zprostredkovalate a přichází to přes vás. Vy jim vlastě tímto nahráváním vytváříte jakýsi "most přes řeku"

nina (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Já anglicky neumim dobře,...Ja jsem to spis myslela tak, ze tuhle metodu pouzivaji paranormalni "detektivove" v pripadech, kde je jasne prokazatelna existence poltergeistu atd. to znamena, ze se muzes napojit i na duchy nebo neco podobneho, rekneme negativni energii a ani nevis jak. Tohle je samozrejme otazka presvedceni. Pokud jsi realista, to je dobre a ja te nechci presvedcovat o opaku, jen rikam, dej pozor.

Z vlastni zkusenosti znam pripad, kdy se clovek na neco takoveho napojil jen svou neopatrnosti a pak to melo dost spatne nasledky. To tady ale nebudu rozebirat.

Jaromír (Po, 24. 10. 2011 - 17:10)

Ano je to zajímavé. Též si myslím, že se jedná o nějaký druh elektro-frekvenčních vln , které ovlivňují případné výpadky , už jenom , že se to soustředí na elektroniku převážně.

Pavel (Po, 24. 10. 2011 - 16:10)

Nevim, jestli umis anglicky,...Já anglicky neumim dobře, ale umím italsky a tam o tom psali také dost. Zajímám se o to od roku 2007 a nepocituji, že bych na sebe něco stáhl. Jsem v tomto realista a strach z toho, že na sebe něco stáhnu je výmysl lidí co se toho bojí. Pokud je okultismus obyčejné nahrávání tak to tedy nevím :-) Okultismus je myslím o něčem uplně jiném. Toto je jen na bázi zachytávání zvuku.

nina (Po, 24. 10. 2011 - 16:10)

Ahoj, jsou to hlasy,které je...Nevim, jestli umis anglicky, ale tady je odkaz na jednu stranku v anglictine, kde to vsechno popisuji.

http://atransc.org/techniques/recording_evp.htm

Trochu to zavani okultismem. Asi bych si davala pozor, aby jsi na sebe nestahl nejakou zbytecnou negativni energii.

Pavel (Po, 24. 10. 2011 - 16:10)

Co to je to EVP ?Ahoj, jsou to hlasy,které je možno slyšet při nahrávání. Prostě zapneš nahrávání, v pozadí toho pustíš nějaký šum, dejme tomu z televize nebo rádia nebo čehokoli a nahráváš to dohromady současně. Když to nahráváš pravidelně tak se ti tam začnou ozývat nějaké hlasy. Nemusí to být zrovna mrtvý to nevim kde to lidi sebraly že to musí být pouze o mrtvých. Ty hlasy jsou živé , snad z jiné dimenze prostě to nikdo z určitostí neví. Ale reaguje to na různé otázky a zdá se, že je to inteligentní. Mnoho zastánců tvrdí, že když se do toho namočíš tak už se toho prý nezbavíš a je to stebou pak už víceméně neustále. Už při puštění samotné nahrávky se můžou spustit i řetězové reakce, tedy vypne se ti třeba mobilní telefon , televize, prostě to reaguje na určitý magnetismus. Někteří a to i z česka uváděli, že se jim otevírají okna dveře apod , je toho docela dost. Já osobně se s touto dramatickou zkušeností nesetkal, ale mohu říci , že mi u jedné nahrávce vybouchla žárovka u lampy a to hned několikrát po výměně nové. Proto je dobré odstranit nebezpečné předměty tedy sklo, nože apod. Je to nevyzpytatelné.

Mirek (Po, 24. 10. 2011 - 10:10)

EVP (Electronic Voice Phenomena) - Hlasy mrtvých

Jan (Ne, 23. 10. 2011 - 21:10)

Co to je to EVP ?

Pavel (Ne, 23. 10. 2011 - 20:10)

Ahoj já se o tom právě taky zajímám už od roku 2007. Já jsem též něco zachytil , z prvu jsem tomu nevěřil . jakou techniku nahrávání jste zkoušeli ? Klasické rádio nebo jak ? Já radiový šum nevyužíval ale nechal jsem puštěný telefonní šum ze starého telefonu. Když jsem dělal rozbor nahrávky tak sem nevěřil svým uším ... škoda že o tom někdo taky nepíše

sabja20 (Ne, 23. 10. 2011 - 19:10)

ano se známýma jsme to několikrát skoušeli a něco se nám i podařilo nahrát,později jsme se ale začli obvinovat že si někteří dělají srandu a narafičili to tak nevím...

Pavel (So, 22. 10. 2011 - 17:10)

Ahoj, zajímám se o E.V.P. Jedná se o fenomén , kde se za pořízenou náhrávkou z pozadí objevuje něco jako elektronický hlas. Někteří to popisují jako hlasy mrtvých jiní hlasům z jiné dimenze zkrátka nikdo s určitostí neví.
Každopádně tyto hlasy existují a potvrdil to i Tesla. Pokouším se tyto hlasy též nahrávat a jak jsem zjistil i mnoho dalších. Zajímá se zde o to též někdo ?

Reklama

Přidat komentář