Reklama

Trvale stažená předkožka

odpověď ohnivák (Út, 6. 5. 2014 - 17:05)

doktora, který ty chlapy přesvědčil k obřízce, vůbec jsem nechtěl věřit, že by ji jen tak nosili vzadu. Teď už vím, že kámoš nekecal. To co tu někteří psali, jsem si ověřil na zahraničních fórech, tak ti co tu psali, také nekecali, v Anglii a v Německých zemích je u mladých mužů nošení předkožky stažené vzadu opravdu hodně rozšířenou módou a na rozdíl od různých jiných pochybných mód, ji po své zkušenosti se svízelným zánětem, považuju tuto módu, hlavně z hygienických důvodů, za módu velmi užitečnou. Důkladná hygiena by měla postačit, takto se možnost toho zánětu zcela eliminuje.

V posledním bodě se s tebou shodnu, vůbec by toto neměl nikdo praktikovat byť při té nejmenší relativní parafimóze. Riziko dle mne zcela převažuje nad hygienické důvody. O šílenostech s gumičkou o kterých jsem se dočetl ani nemluvě. Také se mi nelíbí ono zarolování kvůli vracení, které jak jsem psal provádím zcela krátkodobě z jiného důvodu. Na německých fórech má jakýsi Ozzy návod, jak to provádět pomocí čajové lžičky. Dle mne takové věci radši ne.

Další věc, ve které se s tebou shodnu je, že by rodiče neměli nutit toto provádět své děti. Jak jsem četl, dělají to především matky, někdy však i otcové, kteří sami nosí předkožku vzadu. Ten postoj, který tu uvedl Mišo považuju naprosto rozumný. Může svého syna maximálně informovat, ostatní by dle mě měl nechat zcela výhradně na něm.

Sám tuto věc považuju výhodnější než obřízka, proč, možná napíšu později.

odpověď ohnivák (Út, 6. 5. 2014 - 16:05)

Procento se odhaduje těžko....Doktorku jsem objevil teprve nedávno, poněvadž mám s tímto sám co do činění, tak mne to téma zaujalo. Pročetl jsem nejen toto téma ale jemu podobné témata a také jsem si k tomu něco pročetl na anglických a německých fórech. Všiml jsem si, že jsi dost psal na vedlejším podobnému tématu a že se k tomu stavíš poměrně negativně. V tomto bodu se neshodnem.

Dnes už nedělám dlouhé roky takovou práci, že bych se musel sprchovat s ostatními. Naposled, když mi bylo 26 let. Jako kluk jsem byl velmi stydlivý, takže sotva bych se sprchoval nahý s ostatními, až na vojně jsem jednou týdně musel. Pak jsem dvakrát dělal takovou práci, kde jsem musel také, hlavně kvůli radioktivnímu prachu. Dřív do sprchy než ostatní nebylo možné, to hlídali, později také ne, poněvadž by mně ujel autobus. Tenkrát někoho vidět s holým žaludem, byla opravdu vzácnost. V přijímači na vojně to byli dva kluci, později na rotě ani jeden. Později v práci to jich pár mělo, jenže to byli staří muži před důchodem. Domníval jsem se že měli obřízku. Pokud si pamatuju, tak staženou předkožku po celou dobu sprchování míval pouze jediný kluk. Ostatní si ji stáhli, stejně jako já, po krátkou dobu, co si ho myli.

Určitě existuje móda....

Podle toho, co jsem vše pročetl ta móda existuje nepochybně. U mne však nejde o záležitost módy. Na to už jsem hodně starý. Když mi bylo 37 tak jsem obdobně jak psal Vašek prodělal svízelný zánět. Mladá doktorka mi tehdy doporučovala obřízku a strašila mne, že pokud se ten zánět bude opakovat, že obřízka nemine. Obřízku jsem nechtěl ani za nic, tak mi doporučila, abych si zvykl nosit předkožku co nejvíce staženou. To byl důvod, proč jsem s tím tehdy začal, jinak by mě něco takového ani nenapadlo. Hodně dlouho jsem si myslel, že jsem v tomto ojedinělý, až před 10 lety mi jeden známý, který dělal ve slévárně a musel se společně sprchovat, u piva řekl, že takto chodí více jak třetina chlapů, zpočátku jsem si myslel, že v tom městě měli nějakého potrhlého doktora, .. pokračování za chvi

Honza, 14 let (Út, 6. 5. 2014 - 12:05)

Aoj, z toho, ze nevies, ako...a co bude na střední ine? si neumím představit ani situaci, kde bych se díval, kdyby se přede mnou svlékal někdo, já jsem to tak začal teď nosit, ještě se stáhne zpět někdy ale jak si psal, když jdu na WC, tak to dam zpět za žalud .. pokud se mohu zeptat, vidi vás syn nahých s manželkou?

pták ohnivák (Po, 5. 5. 2014 - 10:05)

žalud nemám být odkrytý....A tebe doktorka nestrašila obřízkou, když jsi měl zánět?

Vašek (Po, 5. 5. 2014 - 10:05)

žalud nemám být odkrytý. Měl jsem též záněty žaludu. Léčil jsem to různě ale nejlepší byl lék-mast Triamcinolon E Léčiva. Mastíse žalud pomazal a bylo po zánětu.Neužívám lék už cca 10 let. Ale nejlepší je dodržovat hygienickou očistu a to je:večer a ráno před a po nočním spánku si přetáhnout předkožku a řádně s mejdlem a teplou vodou žalud opláchnout. Předkožka působí jako ochrana žaludu a ne pro frajeřinu. čau Vašek

Mišo (Po, 5. 5. 2014 - 09:05)

Neumím si představit, jak...Aoj, z toho, ze nevies, ako to nosia doma alebo ini spoluziaci zo zakladky si nic nerob, ja to neviem dodnes a najlepsie bude, ked to budes nosit tak, ako to bude vyhovovat a bude pohodlne Tebe. Na strednej ta to prejde urcite :-) Ja nosim zalud trvale obnazeny od svojich 17 rokov, ked som bol u babky na prazdniny a videl som prezliekat sa jej mladeho suseda v izbe pri mne rano, ked isli opravovat strechu a ... stacilo to nato, aby som to videl raz, oskusal a utvrdil sa, ze je to to, co chcem, vyhovuje mi a nelutujem to a ako tu pisal ktosi v prispevku hore, ze obcas sa stane, ze sa stiahne mierne na zalud - ano, ale pri najblizsom curani necham zalud von. Dnes mam uz aj ja syna /ma 10 zatial/ a nenutim ho nic robit ja, ani zena :-) nech je oK a ako bude jemu dobre, tak nech nosi.

gin (Po, 5. 5. 2014 - 00:05)

Ten, který každého oslovuje to napsal:

Určitě existuje něco jako móda nošení předkožky vzadu, současuná móda obřízek je nepřímým dokladem, že ne u každého to tak jde.

Nevěřím, že je moc chlapů, kteří by si nechali udělat obřízku protože je to moderní

Škoda, že jsem si nenapsal jméno toho, koho teď budu citovat a který na serveru Lidé.cz na tématu Obřízka ano x ne, napsal dne 1.8. 2013 tento příspěvek, z kterým se zcela ztotožňuji.
"Já bych to řekl takto, pokud má někdo potřebu dělat obřízku, prkutečnosoč ne, ale ať ji dělá pouze u sebe!

Tato debata je ve skutečnosti o ničem, protože zmrzačení (obřezaní- můj doplněk) chtějí, aby nebyli sami, a ti, co mrzačí (obřezávají), chtějí další materiál.
Ne každý je blbec a tím se materiál dost těžko shání.
Proto ta reklama, právě proto."

Je mi zcela jedno, jestli chlapi kvůli módě nosí předkožku vzadu nebo se nechají opižlat. Normální rozumný chlap toto dělat nebude. První věc mě nezajímá, zacílím na tu obřízku. Jak vidím, pro některé pseudodoktory se z toho stal náramný byznys. Pokud zblbnou dospělého, tak je to jeho věc, že se nechal zblbnout. Jenomže oni zacílili na matky, které zblbly, jak to bude prospěšné jejich synům. To je dle mne totální humáč. Jsou vypouštěny nesmyslné pseudodůvody, a plno slepic je žere.

Ilona (Ne, 4. 5. 2014 - 15:05)

Mému synovcovi předkožka nejde stahovat přes žalud protože ji má úzkou,tak mu ji část musí obříznout včetně uzdičky a stahnout za žalud,aby to nepřirostlo zpět což je v pořádku.

pták ohnivák (Ne, 4. 5. 2014 - 15:05)

Lehké otékání předkožky...S tím naprosto souhlasím. Proto jsem tu napsal, aby toho nechal každý, kdo má jakékoliv otoky. Jenom nesouhlasím s tím číslem, i když nemám možnost v reálu jiný penis vidět, poněvadž do sauny nechodím ani nemám práci, kde je nutnost společného sprchování, ale co jsem vyčetl na netu a co mi potvrdili známí, kteří se musí po práci společně sprchovat, tak dnes nosí předkožku trvale vzadu až tak 30 až 40% zvláště mladých mužů.

Ilona (Ne, 4. 5. 2014 - 15:05)

To nevím kdfo ti nadal nebo vynadal,já to určitě nebyla,ale s tvým názorem naprosto souhlasím,tak jsem zvědává jak to zítra dopadne.

gin (Ne, 4. 5. 2014 - 14:05)

Milý gine to nevím a docela...To jsi mě potěšila. Jen co jsem viděl tvé jméno, tak jsem předpokládal, že dostanu nadáno. To mi tedy musela minule nadat zcela jiná Ilona.

Ilona (Ne, 4. 5. 2014 - 12:05)

Milý gine to nevím a docela si také říkám to co jsi tu napsal,také doufám,že mu vemou jen ten zůžený koneček jak píšeš ten chobůtek,ale bude mu to dělat už poměrně starší doktorka,bude při tom uspán,tak snad mu větší část předkožky nechá,ale to fakt nevím,včetně odstranění uzdičky a pak by to měl mít po určitou dobu stažené za žaludem,aby to nepřirostlo zpátky.Ale je doba kdy to většinou obšmiknou celé,tak doufám,že mu něco zůstane.

gin (Ne, 4. 5. 2014 - 10:05)

Zítra čeká mého...Dlouhá není problém, to se upraví v pubertě. Úzká úpravu potřebuje. Doufám, že ho v rámci dnešního poblbaného módního trendu ta doktorka úplně vopižlá. Holt už je dnes taková doba. Přitom jenom stačí zkrátit ten chobůtek a zajistit, aby měl předkožkový vak náležitě široký otvor.

Ilona (Ne, 4. 5. 2014 - 09:05)

Zítra čeká mého tříletého synovce operativní úprava předkožky protože ji má moc úzkou a dlouhou.Zároveň při tom mu seříznou uzdičku.Paní doktorka mu to bude dělat ambulantně,nic příjemného to asi nebude.

neblněte (So, 3. 5. 2014 - 23:05)

Kroužek ze silikonu za...záleží jak těsnou. Už tu strašíš s tou kočkou a gumičkou na jejím ocase dlouho.

to (So, 3. 5. 2014 - 12:05)

je nesmysl.

Když nevadí tento silikonový kroužek, který se k tomu účelu veřejně prodává

http:/commons.wikimedia.org/wiki/File:Silicone_glans_ring.jpg

a který vypadá otřesně, že se s ním na veřjnosti v sauně sotva někdo odváží, tak proč by měla vadit měkká gumička, která od toho nemožného kroužku téměř není vidět.

to axier (Pá, 2. 5. 2014 - 16:05)

Takové blbosti vůbec nevěřím a nikoho k tomu nenaváděj. Myslím si, že je to nejlepší způsob, jak se připravit o žalud.

axier (Pá, 2. 5. 2014 - 15:05)

me predkozka srolovat nejde tak aby drzela. Jak to delate? par prispevku zpatky byla rec o gumicce do vlasu. Nasel sem u sestry takovou sirsi mekkou. Stahnu predkozku a gumicku nasadim tesne za zalud. Pak se nikam neshrnuje, gumicka neskrti, je tak akorat

oprava (Pá, 2. 5. 2014 - 10:05)

pro Honzu

Podle toho co...Drobná úprava uzdičky.

pták ohnivák (Pá, 2. 5. 2014 - 09:05)

pro Honzu

Podle toho co píšeš, tak si nemusíš dělat starosti. Na žádnou operaci nemusíš. Pokud se ti nevrací permanentně ale jen takto občas, tak si nošením vzadu časem zvykne a vracet se přestane. Pokud je ti teprve čtrnáct, tak ti může penis ještě malinko poporůst, někomu takto může poporůst až do 25 let a tím se to též samo upraví. Na tom, že jsi v reálu žádný penis neviděl, to je zcela normální. V naprosté většině rodin se totiž nudismus nepěstuje. Já jsem to viděl až při společném sprchování na vojně. Jinak jsem ti doporučoval, abys to odložil až na prázdniny. Ty už jsou za pouhé dva měsíce, každý to snáší jinak a nedovedu si představit při rozptýlení při erekci zkazit písemku.

Pro ijačka

Takto se to dá řešit také. Toto zarolování znám, i když ho dělám ze zcela jiných důvodů. Předkožka se mi nevrací, ale někdy začne jezdit ve vagině sem tam, a to není dvakrát příjemné, pak mám pocit, jakobych masturboval o vaginu. Proto si ji předem zaroluju, aby se mi při sexu nerozjezdila. Jenže to dělám pouze na chvilku krátkodobě, nevím zda je zdravé mít takto zarolovanou dlouhodobě. Radši denně kontroluj, jestli nemáš nějaké otoky, pokud ano, tak s tím radši přestaň. Jinak tato drobná úprava předkožky není obřízka.

Reklama

Přidat komentář