Reklama

Trvale stažená předkožka

Hanis 29 let (Po, 28. 4. 2014 - 14:04)

Nosím předkožku staženou teprve krátce (cca týden), ale pozoruju malý problém. Předkožka, která je za žaludem mi lehce natéká. Zhruba od puberty kdy jsem začal onanovat jsem měl trochu problém se stažením předkožky, ale postupem času se vše zpravilo a dneska jde přetáhnout úplně lehce, ale stejně je za žaludem nateklá. Může se jednat o nějaký závažnější problém nebo je to jenom reakce na to, že je ted stažená?

Jakub (Po, 28. 4. 2014 - 13:04)

Dnes urologové většinou...Já to tak nosím asi rok a půl. Předkožka mi dobře drží za žaludem, asi díky dobře udělané operaci s uzdičkou. I když mi to dělali dost pozdě. Možná se to líp dělá u větších kluků, než u hodně malých. Při erekci se dobře pozná, že je to dostatečně odříznutý.
Začátek byl pocitově zvláštní, citlivost žaluda vedla k časté erekci. Navíc jsem měl takový dojem, že je to na mně poznat, že ji mám přehrnutou. Jak se tu psalo, za nějaký čas jsem si na to zvykl, asi za 2 měsíce. Zvyknout si na to museli i doma, segra mívá ještě teď občas nějakou poznámku. Ale ona je kapánek prdlá. Jen na sport a hlavně na kolo si ji přetáhnu a kreju žaluda. Kvůli možnosti odření.

Honza (Ne, 27. 4. 2014 - 18:04)

Já začal nosit předkožku trvale stáhnutou teprve nedávno a proto zatím docela bojuju s citlivostí. Bydlím s přítelkyní a rád doma chodím nahý a kvůli citlivosti obnaženého žaludu se mi ted dost často penis postaví, někdy je z toho docela trapná situace, když třeba obědváme a já mám ztopořený penis. Přítelkyni se sice obnažený žalud moc nelíbil, ale po přečtení několika diskuzí uznala, že to tak bude asi lepší.

pták ohnivák (Ne, 27. 4. 2014 - 12:04)

Ahoj, je dobré mít...Dnes urologové většinou zastávají názor, že je pro muže jak z hygienického tak zdravotního hlediska lepší, pokud má žalud trvale odkrytý. U člověka nosícího oděv už totiž předkožka svou ochranou funkci dávno ztratila. Toho se dá dosáhnout dvojím způsobem, buď chirurgickým odstraněním předkožky, kterému se říká obřízka, nebo u koho to jde, jednoduchým nošením stále přetažené vzadu. To však u některých mužů nejde, poněvadž se jim stále v klidu vrací na žalud a pak se musí podrobit malé operaci na uzdičce. Tak to nosí v poslední době poměrně hodně kluků
Z neustálého dráždění nemusíš mít strach. To trvá asi jen tak měsíc, než si žalud zvykne, po měsíci už většina mužů přestane vnímat, že mají žalud stále odkrytý. Pokud bys to chtěl zkusit, tak by to bylo nejlépe začátkem prázdnin, kdy nemáš školní povinosti. Zpočátku je to mnohdy poněkud nepříjemné, než si žalud zvykne a také bývají časté erekce. Pokud nechceš, tak to nezkoušej. Úplně stačí pravidelné mytí žaludu a zásadně si ji stahovat při každém koupání a močení. Mělo by to být čistě tvou věcí, jak to budeš chtít mít. Nevidím jako správné, když se do toho klukům v tvém věku do toho montují matky, které to viděly buďto na nudistické pláži nebo v sauně, nebo se o tom dočetly na internetu a pak nutí své syny, aby nosili svou předkožku neustále staženou vzadu.
Obřízce vůbec nefandím, domnívám se, že pro kluka je lepší, když tu kůžičku má. Jenže, někteří muži, zvláště pak ti starší, jsou z hlediska hygieny taková prasata, že si tu předkožku vůbec nezaslouží. Pak totiž nemají ptáka ohniváka, ale ptáka (v)ohníváka.

maxi (So, 26. 4. 2014 - 07:04)

Co tim myslis jakou hulipapkuDovtip se. Někdo ti jinde radil nudistickou pláž.

Max (So, 26. 4. 2014 - 02:04)

najdi si hulipapku a budeš...Co tim myslis jakou hulipapku

maxi (So, 26. 4. 2014 - 02:04)

najdi si hulipapku a budeš mít po starostech

Max (So, 26. 4. 2014 - 00:04)

Když si tady přečteš...A jakou doporucujes mazani ja sice predkozku mam ale vetsinou ji mam stazenou ale nejaky mazani bych uvital jestli nejky gel nebo neco nemam stym velky skusenosti a taky pokozka aby to snasela zatim pouzivam detsky sprchovy gel krasne to chladi a klouze akorat ty zvuky u toho musim to vzdy kdyz jsem doma sam

pták ohnivák (So, 26. 4. 2014 - 00:04)

Pokud se ji naučíš mít povětšinou přetaženou, tak ti tvůj pták určitě vohnívat nebude.

Pochopil jsi tuto slovní hříčku? Dej na radu, holkám se to líbí.

Jakub (Pá, 25. 4. 2014 - 23:04)

Ahoj, je dobré mít...Když si tady přečteš starší příspěvky, tak se dozvíš, že po obrizce je problém s onanii. Musíš mít nějaký mazání, jinak si žaluda odřeš. A jestli máš predkozku stazenou nebo ne, to záleží jak se ti to líbí.

Honza, 14 let (Pá, 25. 4. 2014 - 21:04)

Ahoj, je dobré mít přetaženou předkožku přes penis pořád (tzn. že je žalud stále vystaven drážedění), nebo stačí mít předkožku přetaženou jen při ztopoření, popř. když jdu na záchod? S tím souvisí i další má otázka a to tak, jestli je lepší mít penis obřezaný, nebo ne?

pták ohnivák (Út, 22. 4. 2014 - 23:04)

Můj kavalír ten se svlíká...Hají a hají a pak ten název nemá kvůli tomu, že je neskutečně výkoný, ale kvůli tomu, že při hajání v předkožce skvěle ohnívá.

Jarda (Út, 22. 4. 2014 - 15:04)

vás sepsuje jako pomatence a...Můj kavalír ten se svlíká když vidí pěknou mušličku ,tak dostane křeč okamžitě ztvrdne a odhalí žaluda aby věděla mušlička s kým má tu čest,pak se do ní podívá vnitřně ji namaže a vyčerpaný vyleze ven oblíkne žaluda a jde po dobře vykonané práci spát přikryje se předkožkou a hají hají.

to (Út, 22. 4. 2014 - 14:04)

vás sepsuje jako pomatence a nevím, kde co.

Tomáš (Út, 22. 4. 2014 - 14:04)

Jak která holka!Mojí...Mám to úplně stejně. Předkožka celý den stažená za žaludem a přítelkyně si to užívá. U vody, v sauně ... Výhoda je snížená citlivost žaludu. A na druhou stranu - když má moje milá náladu na předkožku, tak si ji stáhne.

Tvoje reakce (Po, 21. 4. 2014 - 22:04)

Ano, je to jeho věc a je zas...jsou v normě. On už si tu užil horší.

Petr (Po, 21. 4. 2014 - 22:04)

Jak která holka!Mojí přítelkyni se trvale stažená předkožka moc líbí.Žalud mám stále obnažený a přitom nemám obřízku.Můžu jí natáhnout na žalud a sama se stáhne zpátky za něj.Přítelkyni se to líbí,moc ráda si s tím hraje a sama mi říká,že žalud v dlouhé předkožce by se jí nelíbil!

To mi občas (Po, 21. 4. 2014 - 22:04)

Přijde mi to, jak tlachy... sice připadá také, ale je to čistě jeho věc. V tomto není žádným exotem a vyjímkou. Není každý tak bezprostřední, aby o tom psal na doktorce.

Andrea (Po, 21. 4. 2014 - 21:04)

Jakube pokud ti tok vyhovuje tak proč ne,je to jen dobře a věř tomu že holkáms se to také víc líbí.VBypadá to jako by jsi měl obřízku a nemáš ji.

Jakub (Po, 21. 4. 2014 - 21:04)

Pár tvých příspěvků...Když jsem to tak začal nosit, mamka se jen ptala, proč to tak mám a jestli mi to nevadí ve slipech. Ségra řekla, že se na to líp dívá. No a kamoska mně tak viděla nahýho poprvé. Já ji narovinu řekl, když jsme vloni se jeli poprvé spolu koupat, že si plavky neberu. Ona pak, že její brácha má žaluda schovanýho a že takhle jí to připadá vzrusivejsi.

Reklama

Přidat komentář