Reklama

Trvale stažená předkožka

Rado (Ne, 13. 4. 2014 - 15:04)

Rado u svého syna stahuji...a ako to nosi tvoj manzel?

Dana (Ne, 13. 4. 2014 - 13:04)

Rado u svého syna stahuji předkožku od jeho tří roků.Nedávno oslavil sedmé narozeniny a krásně mu drží stahnutá za žaloudkem,jen to chce dělat pravidelně.Vypadá to stejně jako by měl udělanou obřízku,která je v současné době hodně v modě.

Rado (Ne, 13. 4. 2014 - 13:04)

ja za seba hovorim, ze som...ja mam 17 rokov a od mala vnimam, ze ma otec trvale obnazeny zalud ale ked som to ja skusal bolo mi to neprijemne. Starsi brat bude mat 20 a nikdy sme pred sebou pocas dospievania neboli holy (iba ako deti a obrezany nie je). Prvykrat som ho videl uplne naheho na strednej skole v satni po sprche, kde som nastupil aj ja na strednu a vsimol som si, ze obnazeny zalud uz nosi aj on, tak som to zacal robit aj ja a teraz to tak mam a nosim uz asi 3 rok a lutujem len jedno, ze som nezacal skor

gin (Pá, 11. 4. 2014 - 08:04)

Žalud má být zakrytý...Čéče, ty snad žiješ v minulém století, vlastně tisíciletí. Vždyť je to nemoderní. Pták má bejt vopižlanej, a když to ne, tak aspoň furt vohrnutej.

Tomáš (Pá, 11. 4. 2014 - 08:04)

Žalud má být zakrytý předkožkou,když jdeš chcát nebo se ti postaví tak předkožku stáhnout to dá rozum přece nebudeš do kundy ho strkat nestažený to ani nejde a předkožka když se ti postaví tak se sama stáhne za žalud a drží tam, mi to tak funguje.

Martin (Čt, 10. 4. 2014 - 19:04)

ja za seba hovorim, ze som nikdy necital, ako sa umyvat, ci sprchovat a logicky mi prislo si predkozku stiahnut a umyt - to na to treba niekomu prirucku pisanu lekarom? Potom to treba nechat uschnut - logicky, aby sa nezaparila - to mam chodit po byte ci dome nahy, kym uschne? Obleciem slipy/boxerky a idem het a nech je von a v suchu v pohode kolko chce, a zase, ked idem curat ju stiahnut ap., tak naco ju stahovat horedole? Bude roztahana jak tricko bavlnene potom :-D mne je jedno, kto to ako nosi, ja som videl u oca mat stale zalud von, ci ked sme ako deti curali niekde do travy alebo v plavkach v bazene alebo neskor v telocvicni - tak to nosim aj ja tak od malicka a teda logicky aj mladsi braskovia - a ked chcem nahodou honit, mam co natiahnut na zalud /kusok zostal/, ale prirodzene je podla mna, ked sa postavi zalud uplne cely von, tak naco na neho zase tahat predkozku? fuj chalani - logicky a zdravy sedliacky rozum tu staci

qwalm (Čt, 10. 4. 2014 - 17:04)

Trvale staženou předkožku...To zahýbáš přítelkyni s homodějem?

Tomáš (Čt, 10. 4. 2014 - 14:04)

Trvale staženou předkožku nosím asi půl roku. Přítelkyni se to moc líbí a hlavně se mi dost snížila citlivost žaludu, takže vydržím v posteli mnohem déle. Dokonce i při análním sexu si sám určím, když už chci vyvrcholit. Už ho nestahuji ani na noc.

Denisa (Čt, 10. 4. 2014 - 10:04)

Nosit předkožku přehrnutou...Maš pravdu kluci které jsem měla s obřízkou to pří honění moc nešlo ale s předkožkou to jenom mlaskalo.

dóv (Po, 7. 4. 2014 - 07:04)

Jestli tím myslíš, že by...Nosit předkožku přehrnutou za žaludem je u mladých kluků na západ od našich hranic poměrně moderní a je vidět, že se ta móda šíří i k nám. V USA je běžná obřízka, jenže při ní se zpravidla hůře onanuje, někdy to nejde bez lubrikantu. Kdo má zachovalou předkožku, ten k onanii vůbec žádný lubrikant nepotřebuje.

Jak (Ne, 6. 4. 2014 - 22:04)

nevím, kvůli čemu ti...No důvod byl jako u spousty kluků, úzká predkozka a hodně prirostla zespoda. Úspěch byl hlavně díky mámě, ze poctivě dělala tu rehabilitaci, ty masáže penisu, aby tam nezůstaly tvrdý jizvy.

Jakub (Ne, 6. 4. 2014 - 22:04)

Kubo a nemá mamka na něho...Jestli tím myslíš, že by chtěla mít se mnou sex, tak seš vedle. Ale jinak ví, ze jsem OK. Vidí mně nahyho denně, normálně teď mám predkozku prehrnutou. Při onanii ji pretahuju, krásně se udělám. A to taaky vida.

Jakube (Ne, 6. 4. 2014 - 19:04)

Jako kluk jsem měl problém...nevím, kvůli čemu ti dělali tu operaci ale buď rád, že ti neudělali obřízku, tedy, že ti tu kůžičku neufikli kompletně celou. Takto máš to, čemu se říká "to nejlepší z obou světů"

Lenka (Ne, 6. 4. 2014 - 10:04)

Jako kluk jsem měl problém...Kubo a nemá mamka na něho chuť?Třeba ho chce jen vyzkoušet jestli funguje.

Jakub (So, 5. 4. 2014 - 00:04)

Jako kluk jsem měl problém s kuzickou, stará doktorka to zanedbala. Takže až ve 12ti malá operace. Naštěstí mamka poctivě dělala rehabilitaci, koupání a masáže, takze teď je OK. Muzu mít zaluda schovanýho, většinou ale mám kuzickou prehrnutou. Sice je to víc citlivý, mám častěji erekci i ve škole, ale aspoň je to zábavný. Mamka, když to vidí, tak už párkrát řekla, že je ráda, jak se to povedlo.

Jakub (So, 5. 4. 2014 - 00:04)

Náš kluk nocí trvael...To má pindulu oblepenyho páskou? Kdo mu to lepí? Při sundavani to musí bolet. Kolik mu je?

harry47 (So, 5. 4. 2014 - 00:04)

Já používám kroužek na klíče. Podle situace a vzrušení penisu volím velikost. Kroužek si usadím za žalud. Klidně jsem s ním celý den,v práci, nahatý v sauně, kde mi pak žalud kouká z předkožky. Na veřejnosti pak můžu kroužek schovat nebo si ho posunout na voditelné místo penisu -:)

Lea (Pá, 4. 4. 2014 - 09:04)

Žalud v předkožce se mi líbí musí se udržovat čistý o tom žádná,ale ta krása když ho chytím do ruky a stáhnu ji a vyboulí se na mě krásně růžový žalud tak to nemá chybu dostanu ho do provozní tvrdosti užiju si sním a pak se zase schová do své ulity to je ta krása předkožky u chlapa.U ženy to je zase naopak tam předkožka na frajtříku vadí.

pro petra a to (Út, 1. 4. 2014 - 16:04)

Záleží na tom , jak se opatruje .
Pokud je hýčkán v saténu - bude jak v " bavlnce " .
Pokud někdo nosí trencle z jutový pytloviny tak .....:-)

Karel (Út, 1. 4. 2014 - 14:04)

Mám Penis 18x5,5 předkožka...Rozměrově mám 17,5x5 a předkožka v klidu taky přes i s chobotem, při erekci drží na žaludu a celý ho překrývá a jak ji lehce stáhnu rukou, tak drží stažená za ním, dokud neochabne. Ale při honění a sexu se ohrnuje přes. Mladá si prostě celkem vyhraje :)

Reklama

Přidat komentář