Reklama

Manželovi se líbím v punčocháčích

puncochar (Út, 16. 5. 2017 - 21:05)

Snad co si pamatuju, moje...Ja se mel asi narodit jako holka,protoze kdyz jsem nekdy ve 12ti letech zacal samozrejme tajne oblekat a nosit mamciny potrhane puncochace-to jsem si oblekal itroje na sebe,aby se ta utekla ocka trochu prekryvala a aby me hraly,protoze jsem je nejvice uzil v zime na sankovani,lyzovani a brusleni.Prepiral jsem je pri koupani ve vane a tajne susil. Casto jsem v nich i spal a bral jsem si je pod kalhoty i do skoly.Asi az nekdy v 15ti jsem si dodal odvahu a damske puncochace jsem si zacal kupovat.To uz jsem si pod ne oblekal divci silonove kalhotky-abych byl obleceny jako holka a pindika si strkal dozadu mezi nohy,tak to pak pres ty kalhotky a puncochace vypadalo,ze jsem od pasu dolu skutecna holka.Pri noseni jsem uzkostlive hlidal,aby mi nekde nebyly videt, ale zase jsem chtel,aby se toho nejaka spoluzacka vsimla a septala to ostatnim,ze ja nosim damske puncochace. Pozdeji jsem objevil vyrobce igelitovych plenkovych kalhotek pro dospele,ktere me vzrusovaly vice nez ty divci silonove a kvuli tomu a diky mym obcasnym pocuranim jsem je zacal trvale nosit. Puncochace pres ne ale take,protoze pri prochladnuti jsem se pocuraval vice a casteji. Jinak svoje partnerky jsem dostatecne zasoboval kvalitnimi-drazsimi puncochaci a kupoval jsem si je do sbirky i pro sebe.Mam jich dnes temer 600 kusu novych original zabalenych.Roznosenych asi 100 a poskozenych pres 200.
Vsem bylo jasne,co se mi libi,tak se mi v ramci moznosti delat radost.I ta moje posledni-ta snad nikdy sukni nemela,tak chodila v puncochacich po byte a casto v nich spala,take jsme planovali,az trochu zhubne,ze koupime kvalitni podvazkovy pas s 8mi podvazky a nekolik paru klasickych 100%nylonovych puncoch predenych na strojich z 50-60let,at se svem,tak bezesve.To je rekl bych ta nejvyssi uroven, protoze jen si je spravne natahnout a pripnout k pasu vyzaduje velkou sikovnost.A noseni tuplem-kdyz par vyjde na skoro 1000 korun.Samodrzky jsme vyzkouseli oba a nic nam to nerika.To opravdu radeji velmi kvalitni-luxusni nylonove puncochace s 25 a vice $ Lycry-potom neutikaji ocka,ikdyz se nahodou udela dirka. Telove-lehce opalene,bez zesileneho sedu s panelem sirokym plochym svem a dlouhe-co se daji vytahnout skoro pod prsa se sirsi pasovou gumou,ktera se nezkrucuje.Jeste aby se leskly a mely zesilene chodidlo/tam nejcasteji dochazi k urazum/ nebo snad zesilenou patu.A celkove by je meli delat delsi-ne 164/108 a 170/116 a 176/124, ale 176/108 a 182/116.Lepe by se nosily a tolik by neslezaly,protoze krome kaminku,ktere poskodi chodidlo v paskovych ci otevrenych botach,tak jsou to nehody pri oblekani,nebo opakovaneho vytahovani puncochacu pri slezani. Ja tedy osobne nesnesu,kdyz mam klinek od puncochacu nekde mezi stehny-to je hnus. To se v nich neda poradne ani chodit.Jo a poncochace se silonovym klinkem,aby uschnuy po premacnuti co nejdrive.Nosi nektera z Vas puncochace"na ostro" bez kalhotek a ma proto rada bavlneny klinek?Nebo si tu blbost vymysleli chlapi v puncocharskych tovarnach? Vy jim to ale zerete i s navijakem a stejne si je koupite,protoze vubec nejste narocne a koupite ty momentalne nejhezci/modni/ za tu nejnizsi cenu a ze jsou to sousky,ktere obleknete tak 2-3x je Vam jedno.

cleo (Út, 16. 5. 2017 - 16:05)

Snad co si pamatuju, moje máma je v punčocháčích téměř stále. Někdy v nich i spává a nosí je doma nebo venku i celé léto.
Když jsem byla menší a ptala jsem se jí, proč si obléká například punčocháče pod kalhoty v červnu, když já už je dávno nosit nemusím, tak se o tom se mnou nechtěla bavit, nebo řekla jenom, že je nosí ráda.
Později se mi přiznala, že to po ní chce táta, že se mu to tak líbí a pak má velkou radost. A ona že už si za ta léta tak na to tak zvykla, že jí to vůbec nevadí. Asi to tak bude, protože máma je v punčocháčích i když je táta někde pryč, nebo když někde jede jenom se mnou.

Dagmar (Pá, 8. 6. 2018 - 19:06)

@Dagmar
Asi máte pravdu,...Ani tato možnost nošení silonek mi není cizí. Pominu-li pro mne příjemnější punčochy. Nejen samodržící, ale i k podvazkům. Nechtěla jsem ji pouze veřejně prezentovat.

warp (Pá, 8. 6. 2018 - 09:06)

@Dagmar
Asi máte pravdu, manželka je občas taky nosí, ale když má sukni nad kolena tak se bojí aby jí nevykukoval ten zesílený lem na stehnech. Proto preferuje punčocháče.
@Filip
Punčocháče bez kalhotek jsou perfektní, manželka je taky tak někdy nosí.

Filip (Čt, 7. 6. 2018 - 16:06)

Manželka nosí pod sukni punčocháče bez kalhotek. Má ráda vzdušnost. A já také.

Dagmar (Čt, 7. 6. 2018 - 16:06)

Jo, to je přesně případ...Vím, o čem mluvíte, jsem na tom v zaměstnání stejně, ale punčochy jsou při celodenním nošení daleko příjemnější, pohodlnější a vzdušnější, než klasické silonky.

warp (Čt, 7. 6. 2018 - 12:06)

Jo, to je přesně případ mé manželky. Spoustu let dělá v bance a punčocháče nosí do práce i v největších vedrech. Snad proto nemá problém si je vzít na sebe i během letní dovolené.

Touha (St, 6. 6. 2018 - 19:06)

teda vy máte starosti. A to existují profese, kdy je nošení punčoch nebo punčocháčů i v létě nařízeno. Ale jinak ano, v létě mají být pěkné nohy v lodičkách boséééé

warp (St, 6. 6. 2018 - 17:06)

silonky jsou málo. Miluju...Moje manželka je nosí taky téměř pořád. Pod sukni, pod kalhoty i s kraťasy. V zimě nosí do práce někdy dvoje najednou. Mě se taky líbí víc, když je má na sobě hlavně v létě, když je ostatní ženy moc nenosí. Úplně nejlepší je, když si je obleče v létě na dovolené. Lesklé tělové silonky a kraťasy nebo krátká sukýnka je perfektní kombinace. To se na ní pak nemůžu vynadívat.

Dagmar (St, 30. 5. 2018 - 12:05)

Je vidět, že jen...To už si na sebe můžete vzít rovnou overal a kozačky. Ušetříte si spoustu vrstev.

silonky jsou má (Út, 29. 5. 2018 - 19:05)

Jo, čelist by mi padala...Je vidět, že jen teoretizujete. Když si vezmu v těchto teplotách jedny silonky do lodiček nebo balerín, tak s vámi souhlasím, ani se nemusím zouvat a cítím ten kyselý zapařený smrad. Když si ale vezmu několik vrstev silonek, je po smradu. Vyzkoušejte a uvidíte.

Standa (Út, 29. 5. 2018 - 12:05)

silonky jsou málo. Miluju...Jo, čelist by mi padala zejména při představě, jak ti asi v tomhle vedru budou smrdět nohy. To umějí silonky velice dobře. V kombinaci s lodičkami dokáží nezřídka vykouzlit odér, kterému se vyrovná jen máloco. Kamarád měl slečnu, která když se po pár hodinách takového obutí vyzula, tak mohla jít klidně bosá do hnoje. Těm nohám už by to bylo jedno. Přitom vysloveně škoda, protože jinak měla malé a moc hezké nožky.

Dagmar (Út, 29. 5. 2018 - 11:05)

silonky jsou málo. Miluju...Spíš mne zarazilo, to Vaše vrstvení silonek a k tomu ještě legíny a holínky v teplých dnech. To musí pánům opravdu padat čelist. Dělám v kanceláři a punčochy nebo silonky jsou pro mne každodenní nutností ( Dress code ) a neumím si představit jiné, než ty nejjemnější 7,8 nebo 10 DEN.

Dvoje (Po, 28. 5. 2018 - 22:05)

Jo to potvrdím.pořád...silonky jsou málo. Miluju silonky a musím je mít na sobě pořád, v zimě i v létě, v létě možná ještě radši, je to vzrušující jak se do nich opírá sluníčko a některý chlapi s pupkem mi blbě civí na nohy. Vlastně je nikdy nesundavám, mám speciálné i na spaní. Baví mě provokovat. Nosím kratoučké šortky a k nim několik vrstev silonek, různé barvy, i vzorované, někdy si pod ně,na ně nebo místo nich vezmu i latexové leginy a k tomu kozačky. Pánům, hlavně teď, podle teplot v létě, padá čelist a mě baví jak slintaj.

Martina (Pá, 11. 11. 2016 - 11:11)

a v body ne ?????Ak máš na mysli také to celotelové pančuchové body, tak to tiež. Hlavne na večerné hrátky, no už som v ňom bola párkrát aj v práci alebo niekde vonku - no väčšinou iba na dovolenke.

Nela (Pá, 11. 11. 2016 - 10:11)

V podstate možno máte...a v body ne ?????

Martina (Pá, 11. 11. 2016 - 10:11)

V podstate možno máte pravdu a takto to funguje u väčšiny mužov. Musím uznať, že pančuchy aj mne pripadajú viac sexy ako pančuškové nohavice. No zjavne to nie je prípad môjho muža. Hoci som si pančuchy samodržky alebo aj tie s podväzkovým pásom párkrát obliekla, veľký úspech to u neho nemalo. Stále preferuje, keď som v klasických pančucháčoch...

Ota2 (Po, 7. 11. 2016 - 13:11)

Jarčo a víš , že manžel má pravdu ??!! A neber si to osbně -:D
V punčocháčích je každá jako strašidlo ale když vytáhne samodržky a nebo si krásný punčošky uváže na podv. pás - to je úplně něco jiného a tomu nikdo asi neodolá...Lepší než nahatá -:))

Jarka (Po, 7. 11. 2016 - 12:11)

Já prý v punčocháčích vypadám hrozně a od manžela mám přímo zakázané se před ním v punčochových kalhotách ukázat. Buď punčochy nebo nahatá.

Martina (Po, 7. 11. 2016 - 11:11)

No počas horúceho leta je naozaj niekedy nepohodlné pariť sa v pančucháčoch celý deň. Hlavne keď tam kde pracujem nie je klimatizácia. Ale vtedy nosím tie úplne najtenšie tzv. letné pančuchové nohavice a v tých sa to dá vydržať.

Reklama

Přidat komentář