Reklama

na holou nebo ne ?

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 10:09)

To každovečerní bití si musím vyprosit, prijít s kalhotama u kolen s přitaženým páskem a tričkem nad prsama, s vařechou v ruce. Když to neudělám, musím se polonahá došourat na zahradu pro silný prut, oloupat kůru a jsem bita s ním. Aby to bolelo víc, nedostanu jenom přes zadek, ale i přes vnitřní stranu stehen. Jak tak ležím s nohama do praku, můžu mít ruce v rozkroku a jsem bita i přes ně, ale když s nima uhnu, švihá mně i přes pipku

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 10:09)

A samozřejmě když jsem bita, tak pak dostanu na prdel každý večer prádelní vařechou, přes jelita to zvlášť bolí a nehojí se to zbytečně rychle a sezení bolí i několik týdnů.

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 10:09)

Za nedovolenou masturbaci jsem taky byla úplně oholená, politá kolínskou všude, i uvnitř a švihána přes buchtičku, až byla rudě fialová, proto mně holil, přes chlupy by to nebylo tolik vidět.

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 09:09)

Když není čas na dlouhý, přísný výprask, tak mně namaže zadek a rozkrok feferonkou a jenom párkrát švihne třeba uzlovatým vodítkem a bolí to nesnesitelně i půl dne.

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 09:09)

Samozřejmě k trestu za neposlušnost - strkání rukou kam nemám - je sešvihání dlaní prutem. Za to, když si dělám dobře, jsem trestána skřipci na bradavky, na poštěvák a stydké pysky, podle toho, kam si sahám.

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 09:09)

Když držím (trochu kroutit se můžu a křičet taky můžu)tak jsem bita jenom přes záda, zadek a stehna, výprask končí když se pruhy slijí v jednu fialovou napuchlou plochu. Ovšem když uhýbám nebo strkám ruce před zadek, tak následuje další bití proutkem přes prsa (musím si je držet tak, že mám bradavky blízko sebe, aby zasáhlo jedno švihnutí obě)a přes pipinu. Někdy vleže na zádech dám kolena k hrudníku a jsem sešlehána přes zadek, stehna a pipinu. Jindy klečím na 4 s rozkročenýma nohama a jsem bita mezi půlky úzkým řemenem, aby se obtočil a švihl až přes pipku. Někdy na zádech ohnu kolena zdvihnu zadek a sama držím stydké pysky od sebe, abych dostala přes poštěvák a díru. Nejradši mám, když mně bijí aspoň dva. Třeba klečím u stolu, prsa leží na desce a jeden mně švihá přes bradavky a zároveň mně další seřeže přes prdel.

Irma (Po, 15. 9. 2014 - 00:09)

Musím si stáhnout kalhoty i kalhotky ke kolenům a páskem kalhot stáhnout kolena k sobě. Vyhrnout tričko, rozepnout podprsenku a zase ji nad prsama zapnout tak, aby tričko nesklouzlo dolů. Pak si kleknu a držím. Vařechou to bolí, ale daleko horší je svižný pruz z vrby nebo z lísky, široký těžký opasek, namočené švihadlo nebo vodítko z řemene od šicího stroje, které je mnohokrát uzlované.

Zdeněk (So, 13. 9. 2014 - 22:09)

Nevím, jestli dnes ještě...Určitě, výprask jedině na holou, jinak to nemá cenu. Je jedno v jakém věku.

Mirka (Po, 1. 9. 2014 - 10:09)

Nevím, jestli dnes ještě někdo dostává výprask na holou, ale pokud ano, tak je to tak určitě lepší.
Takový trest si budete pamatovat celý život, a o tom to je.

drdol (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

škoda, že 150 procent zdejších příspěvků jsou od spankistů a nic z toho se nestalo...

Tak nějak (St, 20. 8. 2014 - 10:08)

26.7.2014 18:49 -...Zavolala souseda a ten po jejím výprasku usoudil, že maminka by potřebovala taky výprask. Ona nadšeně souhlasila, tak dostala rákoskou na holou také.

Jindra (Út, 19. 8. 2014 - 20:08)

Já jsem do rodičů nikdy nedostával a i moji příbuzní snad kromě nějakého ležérního plácnutí fyzické tresty neuznávali. Až jednou, když mě bylo asi 11 let, jsem byl na prázdninách u mého strýce. To byl bohatý a velice zaměstnaný pán, tak na mě neměl moc času. Teta odjela do lázní a mí rodiče byli na služební cestě, proto jsem musel zůstat u strýce ještě týden. Protože měl dceru, mou sestřenici, která je o 7 let starší, tehdy jí tedy bylo 18 a ta mě často hlídala. Nevím kde to vzala, ale za každou blbost mě trestala, tu bylo neuklizeno, tu jsem se venku ušpinil aj., musel jsem na slovo poslouchat, ale vždy si našla nějaký důvod. Nejdřív mě pohlavkovala, později si mě přehnula přes gauč a nasázela mi vždycky pěkných pár vařečkou na holou. Já jsem se hrozně styděl, dostat od holky výprask na holou, ale co jsem mohl dělat, byl jsem na svůj věk drobné hubené postavy, ona mě snadno přemohla. A hrozila, že když to povím strýci, že pak dostanu dvojnásob, tak jsem byl zticha. Takto to pokračovalo několik dní. Až den před tím, než si pro mě měli přijet rodiče, se strýc nečekaně vrátil pro něco do domu a přistihl zrovna sestřenici, jak mi dává výprask vařečkou na holou. Děsně se rozčílil, že kdo jí prý dovolil mě fyzicky trestat, křičel, že ona nikdy výprask nedostala, tak asi neví jaké to je a že by se to mělo napravit, že se to rovná šikaně. Za stálého křiku milou zlatou sestřenici popadl, vytrhnul jí vařečku z ruky. A v mžiku byla přehnutá přes strýcovo koleno. Ale to nebylo všechno. Křičel, že když mě bez dovolení dávala výprasky na holou, tak že teď dostane taky výprask na holou a Jindra se na to bude dívat, aby věděl, že spravedlnost existuje. Ona samozřejmě žadonila: "prosím na holou ne, ne před Jindrou atd.", jenže jí to nebylo nic platné, tepláky i kalhotky měla za chvíli u kolen. Ve mě by se "krve nedořezal", jak jsem zůstal zírat, protože v té době byl internet ještě v plenkách a vyšpulený holý ženský zadek jsem snad viděl poprvé. Dostala pořádný sekec až brečela.

Jana (Út, 19. 8. 2014 - 18:08)

Nezlobte se na mě,ale já...No to je hrůza, takto ponižovat už dospělou holku, dát jí výprask na holou, už to je hrůza v tomto věku, ale ještě k tomu aby se na to díval její přítel, se kterým chodila. To nechápu, co to bylo za matku. Zřejmě jí to dělalo dobře. Asi nejlepší nápad by byl, počkat až výprask dokončí, pak chytit tu její matku, stáhnout jí kalhoty i kalhotky a dát jí taky výprask před dcerou a na holou a myslím, že už by se to nikdy neopakovalo.

vik (So, 9. 8. 2014 - 20:08)

Dnes jsem byla u toho jak...26.7.2014 18:49 - Renata

Dnes jsem byla u toho

ano potvrzuji já tam taky byl, ale Renata neřekla celou pravdu, druhý den když byl kamarád ve škole tak zazvonila a řekla mamince která otevřela že taky zaslouží nejdřív vařekou a pak rákoskou a maminka jí samozřejmě vyhověla a navíc zavolala souseda... hahah utrhněte si ruky vy úchylové

Max (Po, 28. 7. 2014 - 18:07)

Ano, viděla jsem mu ho.A za co dostal a ze pred tebou asi se stidel trochu nebo ne a ze vidis jeho penis asi mu pak bylo trochu trapne ale jak vim dnes se spis tresta jinak

Mirek (Po, 28. 7. 2014 - 16:07)

Je mi dvacet, ale i dnes...Karin, já taky bývám bit za trest na holou. Naposledy dnes před půlhodinou rákoskou.

Renata (Ne, 27. 7. 2014 - 11:07)

Jo to me taky zajima a dnes...Ano, viděla jsem mu ho.

Max (So, 26. 7. 2014 - 21:07)

Dnes jsem byla u toho jak...Jo to me taky zajima a dnes uz se malo tresta na holou spis tresty jako domaci vezeni zakaz tv pocitacu a tak a to si asi videla jeho penis asi byl nahy do pul tela

Martin (So, 26. 7. 2014 - 20:07)

Dnes jsem byla u toho jak...Kluk v 16 na holou ? Za co pro boha dostal ? A ty jsi se k tomu dostala jak ?

Renata (So, 26. 7. 2014 - 18:07)

Dnes jsem byla u toho jak můj kamarád dostal od své maminky vařečkou na holou. Jemu je 16 a mi 15 let. Musím přiznat, že jsem nakonec celý výprask sledovala se zájmem. Ani jsem nečekala, že to tak budu vnímat.

Reklama

Přidat komentář