Reklama

na holou nebo ne ?

Pavel (So, 26. 7. 2014 - 14:07)

Už je to hodně hodně...Milá Marie,rád bych si s Tebou popoví[email protected]

Irena (St, 23. 7. 2014 - 17:07)

V ten okamžik výprasku, kdy...Nezlobte se na mě,ale já tomu vůbec nerozumím.Jsem už dospělá,bydlím s rodiči a jsem si vědoma toho ,že musím dodržovat určitý řád.Od mala vím,že když něco provedu musí následovat trest.Vůbec si nedovedu představit,že když příjdu pozdě domů,abych si přivedla asistenci,která by měla sledovat trest,který dostávám.

M (St, 23. 7. 2014 - 09:07)

Zajímalo by mě, jaké to...V ten okamžik výprasku, kdy byla ohlá mámě přes koleno a dostávala ale opravdický nářez řemenem na holou prdelku, brečela a slibovala že už to příště neudělá, mi ji bylo vážně líto a myslel jsem na to že by bylo lepší rychle z tama zmizet. Nicméně jak událost odezněla uvědomil jsem si že vzpomínka na ten okamžik mně i trochu vzrušuje. Máš pravdu v tom že žena trochu submisivní je. Když jsme se bavili o tom jak dostávala na zadek od matky tak to pro ni bylo opravdu za trest a nijak ji to ani v dospělém věku nevrušovalo a brala to tak že když mamku naštve tak i v tomto věku nastaví holý zadek a dostane nařezáno. Byla na to zvyklá od mala a brala to jako normální. Nicméně přiznala, že ten výprask co dostala přede mnou byl jiný a přesto, že ji to dost bolelo trochu se i vzrušila. Než jsme se vzali pár výprasků ještě od matky dostala ale vrušení se u ní už nedostavilo. Teť to máme tak že občas si o výprask řekne. Nesnese ale velkou bolest takže ji jen tak lehce naplácám pro rozehřátí a skončí to sexem.

sub (Út, 22. 7. 2014 - 19:07)

Zajímalo by mě, jaké to...To bylo pro M... :)

sub (Út, 22. 7. 2014 - 19:07)

Iv 19 letech může být...Zajímalo by mě, jaké to pro tebe bylo? A pro ni? Mluvíte o tom někdy? Pokud to přijímala v tomto věku jako přirozenou věc, vypadá to, že má sklony k submisivitě. Praktikujete třeba erotický spanking? Omlouvám se za tak důvěrné otázky, ale mě tohle opravdu zajímá i z hlediska psychologie. Já jsem odjakživa přesvědčená o tom, že se jedná o zneužití moci ... fyzické či psychické převahy nad někým, kdo je slabší. A to se mi hodně příčí. Ale už jsem pochopila, že jsou lidé, kteří to berou naprosto normálně a opravdu je to nijak nepoznamená a pokud mají k submisivitě sklony, tak si to mnohem rychleji dokáží přiznat, že je to vzrušuje a nestydí se za to.

sub (Út, 22. 7. 2014 - 19:07)

Iv 19 letech může být...Dano, Dano, ty jsi asi taky pěkně ujetá... Za co, prosím tě, by měla být vděčná? Za to, že ji matka ponižuje a ještě navíc před přítelem, se kterým chodí?
Jsou to hezké, vzrušující představy (samozřejmě ne pro každého), ale skutečnost, že někdo vědomě ponižuje své vlastní dítě je děsivá.

Steve (Út, 22. 7. 2014 - 13:07)

:-/ To už je myslím si pozdě. Výchova se už stejně v tomto věku nijak neovlivní ani nedohoní pokud se nestihla dříve a správně.

Dana (Út, 22. 7. 2014 - 13:07)

Když jsem začal chodit se...Iv 19 letech může být holka (i kluk) potrestána výpraskem. To, že musí ukázat svůj holý zadek a během trestání křičí a brečí, to se nedá nic dělat. Patří to k věci. Máma dobře věděla, že výprask je pro dceřino dobro a ona by jí měla být vděčná.

M (Po, 21. 7. 2014 - 22:07)

Je mi dvacet, ale i dnes...Když jsem začal chodit se svou současnou ženou, bylo jí tak kolem 18 či 19 let. Střední školu už měla za sebou. Jednou jsem ji opět doprovázel domů, byl večer tak kolem 22 hodin. Hned ve dveřích ji přivítala její máma s tím, že ani neřekne kdy přijde a ona si dělá starosti. Mne pozvala dál a dceři nařídila ať jde do obýváku a svlékne si rifle. Nevěděl jsem co se bude dít, ale pochopil jsem, když její máma sundala z věšáku vedle skříně pásek. Moje holka nejspíš věděla co bude následovat. Již bez kalhot se ohnula mámě přes koleno, ta ji stáhla kalhotky a počala vyplácet páskem na holý zadek. Díval jsem se jak její dcera dostává výprask a postupně brečí a ječí. Bylo mi ji líto a nevěděl co dělat. Netrvalo to dlouho a máma přestala vyplácet. Zadek mojí dívky byl pěkně rudý a její pláč pomalu ustával. Máma opět pověsila pásek na věšák a zeptala se mne, zda doma taky ještě dostávám nebo jsem dostával. Jak jsem později zjistil, tak moje budoucí žena byla trestána výpraskem na holou prakticky až do doby, kdy jsme se vzali.

Petr (Ne, 20. 7. 2014 - 22:07)

Máme doma dva kluky, nejsou to žádní svatoušci a tak nějaký záhlavek a pár plácanců na zadek dostanou. Manželka stále prosazuje výprask jen přes kalhoty.Když odjela školení začal jsem s přísnější výchovou. Hned první týden mě tak rozzlobili, že jsem si přinesl prut a oznámil, že bude výprask na holou. Nevěřili tomu, měli toho srandu, že to nemůžu. Až když jsem důrazně požadoval svlečení z nejistili. Moc se jim nechtělo atak jsem jim pomohl , přehnul přes postel a sázel jim jednu z druhou. Nandal jsem jim dost ,až měli pěkné šlince. Další týden starší přinesl poznámku, hned jsem na měj vybafl , že toto se ode dneška trestá.Přišel jsem s prutem a už věděl co ho čeká, žadonil, prosil -jen né holou . Nedal jsem na jeho prosby, ohnul ho přes koleno stáhnul i slipy, ale dal jsem mu jen pár malejch . Určitě ho to ani nebolelo, ale byl z toho špatnej, vše viděl jeho mladší brácha.

Marie (Ne, 20. 7. 2014 - 08:07)

Je mi dvacet, ale i dnes...Už je to hodně hodně dávno, ale u nás doma byly výprasky na holou zadnici taky jako běžný trest. Já dostávala řemenem a kalhotky musely dolů téměř vždy. Jen když jsem měla měsíčky tak my je máti zařezala mezi půlky. S našima jsem bydlela do 21.

Karin (So, 19. 7. 2014 - 16:07)

dobrý den,
máme kluka(8)...Je mi dvacet, ale i dnes ještě občas dostanu nářez na holou. Bydlím ještě pořád s mamkou a když si to zasloužím a je to oprávněné, tak ani neprotestuji a sama zadek nastavím. Mamka je ze staré školy a používá vařechu. Řekla mi že dokud bydlím u ní musím poslouchat. Respektuji to.

Nářez (So, 12. 7. 2014 - 16:07)

Kdo chce výprask, kdo si ho zaslouží, podívejte se zde a oslovte Ivanu. Určí vám přísný trest. http://olinka.denicek.eu/rubriky/vase-pribehy

I (Pá, 27. 6. 2014 - 15:06)

U nás bývám za trest bita...Hlavně se to musí držet v rozumných mezích. Mně se to docela líbilo do doby, než si můj muž na to tak zvykl, že jsem ho musela poslouchat víc než dcera. Bití jsem dostávala za každou blbost a vždycky na holej zadek většinou vařečkou, ale ono to fakt bolelo tolik, že jsem se bála a už se mi to vůbec nelíbilo, ale on nikdy nechtěl přestat a když jsem se občas bránila, tak mne pak sešvihal zadek až jsem měla skutečná jelita a někdy se i počurala. Když se to několikrát opakovalo, tak mi došlo, že asi opravdu musím poslouchat, protože rozvést se už kvůli dětem nechci a přeci jen jsem Masochistka, ale někdy mě to bití už vůbec nebaví, ale jeho to baví čím dál víc a je to pro něho pohodlné a má klid a nebo odepne řemen a já dostanu bití

Petra (Ne, 22. 6. 2014 - 11:06)

Dostává vařečkou. On už...U nás bývám za trest bita já. I když se to stydím přiznat trochu mně to i vrušuje. Přitom se pořád hrozně stydím, s manželem jsme spolu dlouho a bita jsem občas už od začátku. Samozřejmě ne před dětni. Už jsem si trochu zvykla, ale pořád se stydím, když si musím svléknout kalhotky a ohnout přes ždli nebo postel. Bolest není tak strašná a člověk rychle přivykne. Většinou dostávám řemenem, někdy jen rukou. Ale pořád si přijdu trapně, když dostávám bití na holou ve svých 39 letech. Ale přiznám se - tajně, vzrušuje mně to.

Alim (Pá, 20. 6. 2014 - 17:06)

To Alim
To máš vychytaný....Dostává vařečkou. On už ví, že když vytahuju ze šuplíku konkrétní vařečku, tak musí spustit kalhoty a pak se mi přehne přes kolena. Já mu stáhnu trenky a už to lítá. Cuká sebou, ale o to víc ho vyplácím. Myslím, že je dobře naučený z domova od matky. Jsme spolu teprve dva roky, takže ho tchýně trestala taky skoro nedávno. Když ten tvůj chce výprask, tak mu ho klidně dej. Možná se ti to zalíbí a jemu to prospěje.

Markéta (Pá, 20. 6. 2014 - 14:06)

Dostává za trest. Po...To Alim
To máš vychytaný. Čím výprasky dostává ? A to si ho jako přehneš přes koleno? Můj přítel mi naznačil že než hádky tak by radši ode mne snesl výprask. Od mamky dostával za trest na zadek ještě donedávna. Dokonce prý někdy i na holou. Já ale zatím nějak nevím. Jak to máte nastaveno u vás? A co myslíš mám na to přistoupit ? Díky M

Alim (Pá, 20. 6. 2014 - 10:06)

To Alim
Docela chápu, že...Dostává za trest. Po svatbě mi jeho maminka doporučila, ať mu klidně nasekám, když si to zaslouží. Tak jsem to jednou zkusila a on neprotestoval a už u toho zůstalo. Mně to vyhovuje, je doma pořádek a on nastavuje holý zadek když mu řeknu. Manželství nám klape a já ho mám ráda.

Markéta (Čt, 19. 6. 2014 - 19:06)

Když jsem ještě chodila s...To Alim
Docela chápu, že tvůj manžel dostával od matky když s ní ještě bydlel to je tak nějak v rodině. Sice je zvláštní že i před tebou ale budiž. Proč ale ve výprascích pokračuješ ty ? On to po tobě vyžaduje? Nebo dostává bití jako opravdický trest za něco?

Pavla (St, 18. 6. 2014 - 09:06)

Pavlo pokud chceš napiš mi...Ireno,moc mě to mrzí,že mě nevěříš.Jsem typ,který nerad vystupuje na veřejnosti.Ano výprasky dostávám od maminky.Těším se,že mi opravdu napíšeš

Reklama

Přidat komentář