Reklama

V jakou nejnevhodnější chvíli jste potřebovali na záchod?

Klára (Pá, 22. 4. 2011 - 08:04)

Je mi 26 let a mně se stalo něco podobného. Před rokem jsem se vdávala v Jindřichově Hradci a před hlavním obřadem se mi chtělo na malou, ale vnímala jsem, že to v pohodě vydržím. Jenže, obřad trval necelou půlhodinu a posledních několik minut to bylo velké utrpení. Doslova jsem zoufala, aby už byl konec, protože se mi moje kačenka mohla roztrhnout. Nějak jsem to přetrpěla a rychle na wc, které bylo na chodbě. Ale jak už to bývá, bylo naneštěstí zamčené. A to byl konec. V okamžiku jsem začala na místě čůrat a s pláčem vyběhla ven a pod šaty to všechno pustila do trávy přes kalhotky. Naštěstí to nebylo vidět, ale ten trapas! Malá louže na chodbě a od ní ven mokrá cesta za mnou. Dnes se tomu s manželem smějeme. I on mne tam tehdy velmi podpořil a šel mne převléknout domů a ještě z toho byl krátký divoký sex.

Iva (Ne, 17. 4. 2011 - 01:04)

Já jsem potřebovala strašně čůrat na své vlastní svatbě. Svatba se konala v zimě a jedno z aut dostalo na sněhu smyk a skončilo v příkopu. Celé se to opozdilo a jak jsme pak spěchali, nestihla jsem už WC.

Už od začátku obřadu jsem hrozně potřebovala, když najednou jsem ucítila, že nad tím ztrácím kontrolu. Začala jsem čůrat! Sice jsem to téměř okamžitě pevným semknutím nohou zastavila, jenže unavené svěrače to dlouho nezvládly a já dál po chvilkách učůrávala až jsem to pustila úplně a nedokázala to vůbec zastavit. To už ale všichni poznali, co se mi stalo, protože pode mnou byla fakt pořádná louže. Dokonce se o tom i psalo v tisku tady:

http://www.mb-net.cz/?download=_/2217/boleslavan-leden-e-mail.pdf

Markéta (So, 16. 4. 2011 - 10:04)

Mě jednou na výletě ve Vídni,hroznou dobu jsem nemohla najít WC,málem jsem se počůrala, v poslední chvíli mě zachránil keř v parku...

Pepa (Čt, 7. 4. 2011 - 20:04)

TO JÁJA: Tak to muselo být humorné :-D, ikdyž věřím, že tobě to v tu chvíli tak nepřipadalo..., ale dopadlo to dobře.

Zajímalo by mě, jakou ten kluk měl reakce na to, že musíš na velkou ? Asi dost záleží, jak jsi mu to řekla ?! Doufám, že tě nechal v klidu potřebu vykonat, či jste si povídali a on se na Tebe při tom díval ? To by asi většině lidí (především žen dělalo problémy).

Je zajímavé, kolik žen má v přírodě problém, že když jdou na malou, tak se jim začne chtít i na velkou a musejí ji vykonat, bylo to tak i u Tebe nebo jsi si jen nedošla na wc, když se Ti chtělo ?

Moje nejnevhodnější chvíle byla asi, když jsem musel na velkou cestou do školy v autobuse, ale sice s trochu křečma, ale vydržel jsem to až do školy...

Kristýna (Út, 5. 4. 2011 - 07:04)

Včera doma jsme měli návštěvu a večer oni byli dlouho v koupelně a já po vypití několika deci vína už to nemohla vydržet. Nakonec jsem odešla do dětského pokoje, kde spala holka a já rychle vzala její nočník a na nic už jsem nemohla čekat a vyčůrala se do něj. Trapas by to byl, kdyby holka nespala...

Pavlína (St, 30. 3. 2011 - 19:03)

Na školním výletě.Nebylo kde a mně se chtělo na velkou.Byla jsem v šesté třídě a tak jsem se nenápadně zdržela za skupinou a v silných křečích čekala až poodejdou.Pak rychle kalhoty dolů a okamžitě to bylo venku. Naneštěstí ke mně běžela spolužačka,kde prý jsem.Když mně viděla,pochopila,využila toho a vyhrnula sukni a vyčůrala se vedle mně.

Lenka (Út, 29. 3. 2011 - 13:03)

včera večer při sledování komedie. V jednu chvíli strašná sranda a půlka čůrání byla venku a ten zbytek jsem stačila doběhnout na WC

Ulrika (Po, 28. 3. 2011 - 18:03)

Na svatbě mé příbuzné. Bylo to na Hrubé Skále a při obřadu už jsem stála se zkříženýma nohama a s rukou pod sukní na pipince. Ten obřad byl pro mne nekonečný a když jsme odcházeli ven okamžitě jsem utíkala za nejbližší zeď. Ale to už jsem cestou začala čůrat přes kalhotky a ruku a tak jsem hned za rohem jen stála s rozkročenýma nohama a pode mnou se tvořila velká loužička. Pak jsem ty mokrý kalhotky sundala a zahodila. Mezitím tam přišla čůrat i moje sestra a když viděla, co se mi stalo, pohladila mne a řekla, to nic, to je dobrý. Já se v tý chvíli strašně rozplakala snad štěstím nad blízkostí a pochopením toho nejbližšího človíčka, kterého mám ráda.

Renata (Ne, 27. 3. 2011 - 21:03)

Když jsem šla s kámoškami z koncertu Visáčů. Chtělo se mně strašně moc, tak jsem zašla za bytovku že se vyčurám ale tam jsem v dálce někoho viděla tak jsem si netroufla si sundavat kalhoty, tak jsem se vyčurala do kalhot. Měla jsem džíny, až do bot mně to nateklo. Kámošky z toho měly srandu ale nikomu dalšímu jsme to neřekly.

Jája (Ne, 27. 3. 2011 - 17:03)

na rande s klukem když mi bylo patnáct. Myslela jsem,že se snad zblázním a pak jsem rezignovala a jen řekla promiň a okamžitě stáhla kalhotky a dřepla a už to šlo.Až se mi z toho slzičky vehnaly do tváře,takovej trapas! On jen odešel dál a počkal až to bude hotový a pak jsme se tomu oba zasmáli. Pak už jsem se nebála a když se mi chtělo na záchod a nebylo kde,tak jsem to vykonala někde v koutě nebo za keřem a on vždycky počkal nebo šel se mnou když se mu chtělo taky a ulevili jsme si oba. Dvakrát dokonce jsem musela na velkou a to jsem se trochu i styděla,ale normálka proběhlo to v klidu. Je to už mnoho let zpátky,ale jsou to vzpomínky,které nezapadnou.

paolo (Ne, 27. 3. 2011 - 15:03)

Já jsem se jako dítě pochcal při konkurzu na hlavní postavu v tehdy známém filmu Už zase skáču přes kaluže. Byla to hrozná ostuda a konec mé filmové kariéry.

Pavlína (Ne, 27. 3. 2011 - 14:03)

Mě nedávno v autobusu cestou z Prahy. Už v praze se mi chtělo čůrat, tak jsem si říkala, že si dojdu na autobusovém nádraží,nakonec jsem tam přiběhla na poslední chvíli a protože to byl poslední autobus do Plzně,tak jsem do něj nastoupila.
Teprve když jsem se usadila na sedadle, tak jsem si uvědomila jak moc se mi chce a že to do Plzně nemůžu vydržet.Snad i tím stresem se mi chtělo čím dál víc, než jsme přijeli na Zličín, tak jsem se svíjela bolestí a přesvědčovala se, že na Zličíně požádám řidiče, aby na mě počkal,než si odskočím.Bohužel tam nastupovali jen dva lidi a mě to stud nedovolil. Když jsme vyjeli, tak jsem měla slzy v očích, měchýř jsem měla jako kámen a kroutila s v hrozných bolestech.Když v autobusu na dálnici řidič zhasnul, odhodlala jsem s k něčemu,co by mě nikdy ani ve snu nenapadlo.
Hodila jsem přes sebe bundu,rozepla kalhoty,trochu se posunula na sedačce,vzala 0,3l lahvičku od pitíčka a vyčůrala se do ní.Byla jsem červená jako rak, měla jsem strach, že se do ní netrefím, nebo, že nedokážu čůrání včas přerušit,ale nakonec to dobře dopadlo a nikdo si ničeho nevšiml. Když jsme přijížděli do Plzně, tak už jsem se kroutila znovu,protože lahvička pobrala z mého přeplněného močáku opravdu jen trochu, ale ta trocha mě na 100% zachránila od prasknutí, nebo od šílené ostudy.

Petra (Út, 8. 3. 2011 - 22:03)

Pamatuju si,že jsem jednou dobíhala ze školy,bylo to fakt úplně na poslední chvíli,šlo o vteřiny.. Doběhla jsem domů na záchod,ani si nerozsvítila ,jen svlékla a sedla..To byla ÚLEVA!!!! ale jen do chvíle,než jsem si všimla,že všechno teče ven jen ne do wc.. Nezvedla jsem totiž vrchní prkýnko...

Monika (Ne, 27. 2. 2011 - 09:02)

Mně taky v jeskyních, při dlouhé prohlídce a projížďce na loďce. Ani jsem si to tenkrát neužila, jak jsem chtěla. Trpěla jsem pěkně...

(Út, 22. 2. 2011 - 10:02)

to chytlo při seriálu Tisíc a jedna noc,to mě opravdu naštvalo,Olin,,,,,

Mila (Po, 21. 2. 2011 - 19:02)

V bance, jak jsem čekala na pořadí, už jsem chtěla prchnout. Představte si, že v České spořitelně nejsou záchody pro klienty!!! A to tam máme úspory! Budu si stěžovat.

Jana (Ne, 20. 2. 2011 - 23:02)

V jeskyni, asi v půlce exkurze, ještě jsem trpěla hodinu

Marie (St, 9. 2. 2011 - 10:02)

Na parkovišti autobusů v Brně, šla jsem nato. Jak jsem zaujala polohu na bobku, stáhla kalhotky a kalhoty, navíc to bylo v dešti, začalo to ze mě téci, bylo to nevratné, tak se ke mě vyřítilo asi 10 kluků, okolo mě....bylo to hrozné. Vyčůrala jsem při jejich přihlížení, pak a oblékla a mezi nimi prošla. beze slova rudá jako rak. Jeto už 15 let, bylo mi 19. Nikdy na ten trapas nezapomenu, i když se tomu směji a dávám to i mezi klukama k lepšímu. Čau.

Marie (Ne, 2. 2. 2020 - 14:02)

Ahoj ten zážitek byl velkej trapas . Ale když si to vezmeš z jinýho úhlu tak si ten trapas budeš pamatovat až budeš starší .

Pavel (St, 9. 2. 2011 - 05:02)

Na prohlidce u doktora. Sel jsem na prohlidku kvuli praci a doktorka me musela prohmatat konecnik. Tohle jsem vubec necekal. Na snidani jsem snedl michana vajcka a zbytek fazoli z vecere. Nejak mi to nesedlo a strasne se mi chtelo prdet. Nic jsem nedbal a vydal se na prohlidku. Doktorka mimo mnoho jinych ukonu rekla ze me musi zkontrolovat prostatu. No prdet jdem tam nemohl a tak jsem to vsechno musel drzet. A aby toho nebylo malo tak se mi jeste zacalo chtit srat. Myslel jsem ze se mi bricho roztrhne. Doktorka me pozadala at si stahnu kalhoty a ohnu se. No tak se stalo. Zastrcila mi do konecniku prst a trochu tam snim stourala. Povidam si na to preziju a pak prostrelim zachod. No jo ale s cim jsem nepocital bylo ze jak tak prodce vytahla ten prst z mojeho zadku tak se vsechny ty plyny uvolnily ja to uz nemohl udrzet a celou jsem ji posral. Hovna se me srikaly asi tak minutu a dokazal jem osrat i zed ktera byla asi tak dva metry za nami. Doktorka byla pekne nasrana. Ja se strasne omlouval ale ona nekam zmizela. Tak jsem si natahl kalhoty a taky jsem vyficel. Sestricka tam stala jako oparena s pusou otevrenou a smradu tam bylo jako kdyby rozparali cigana. Nic trapnejsiho jsem v zivote nezazil. Ale tak se mi ulevilo.....

Reklama

Přidat komentář