Reklama

A další šarlatán. Neměli by se střílet na potkání?

Jox (Pá, 20. 6. 2014 - 16:06)

Mj. film Kladivo na...On se Dalibor jen snažil být vtipný a sarkastický... Škoda jen, že se mu to nepovedlo... Ale je fakt, že kdyby ta předepsaná psychofarmaka užíval, bylo by mu na světě o dost lépe :-DDD

xzzzxy (Pá, 20. 6. 2014 - 15:06)

Mj. film Kladivo na čarodejnice absolutně neodpovídá tehdejším reáliím a je historiky kritizován
ovšem film to je výborný, také ho komunisti zakázali
do kamen hází léky jen idiot, normální člověk je alespoň odevzdá do lékárny, aby byly zničeny ekologicky

Dalibor (Pá, 20. 6. 2014 - 15:06)

Vite,občas zajdu k lékaři,protože doktor přece musí s něčeho žít.Pak zajdu do lékárny a vyzvednu léky,které mi doktor napsal,protože i lékárník,musí s něčeho žít.No a pak zajdu domů,hodím léky do kamen,protože i já chci žít.

Jox (Pá, 20. 6. 2014 - 10:06)

Všem skeptikům doporučuji...Kdybys nežvanil a raději si o tom něco nastudoval... Malleus maleficarum je dílo teologické, pochází tedy nikoli z per lidí exaktně uvažujících, nýbrž fanaticky věřících. S vědou to nemá absolutně nic společného :-DDD.
A že věda mění postoje? Nebude to třeba tím, že toho věda ví čím dál víc? Patent na pravdu mají pouze osvícení zastánci esoteriky a zasvěcenci alternativní medicíny... Ti omyl nepřiznají nikdy, protože by jim klesla sláva a příjmy :-DDD

Jox (Pá, 20. 6. 2014 - 10:06)

Oberon se zrovna robýrá na...Ale jo, Oberon, Zapper, Bicom... Pro pitomce všechno dobrý... :-DDD Hlavně když to zaplatí...

Dalibor (Pá, 20. 6. 2014 - 09:06)

Oberon se zrovna robýrá na diskuzi abeceda zdraví,tak se mrkni,co něm lidi píšou.

xzxy (Pá, 20. 6. 2014 - 09:06)

A ty jsi u Podhorné byl a...asi máte kámoše podobného ražení, jako jste Vy, naivky, kteří věří kdečemu

Fakír (Pá, 20. 6. 2014 - 08:06)

Všem skeptikům doporučuji ke studiu knihu, případně film, Kladivo na čarodějnice. Čarodějnické procesy měly také oporu v tehdejší vědecké literatuře, byly řádně vedecky zdůvodněny a odpovídaly tehdy moderním vědeckým důkazům. Mimochodem, jedním z důvodů těchto procesů bylo potlačit léčitele (lky), kteří v té době znali přírodní antikoncepci, což bylo po třicetileté válce nežádoucí. Když věda změní na některé věci během dvaceti let několikrát názor, nemůže se divit, že k ní nemá každý důvěru. To je každého věc. Jen se bojím, že těch co volají po čarodějnických procesech přibývá. Buďme na ně prosím opatrní.

Dalibor (Pá, 20. 6. 2014 - 08:06)

A ty jsi u Podhorné byl a nechal si udělat oberonem diagnostiku?Já jen že všichni které znám co u ní byli se nad přeností oberonu nestačili divit a zatím jsem žádnou pomluvu neslyšel.

znechucený (Pá, 20. 6. 2014 - 07:06)

Proč ne.Paní Ivana...Paní Ivana Podhorná je dle mého názoru PODVODNICE. Mimo jiné, přístroj Oberon který ona používá, je také podvod. Zvedá se mi žaludek z lidí, jako je Podhorná.

Jox (Pá, 20. 6. 2014 - 00:06)

Tome, na dokresleni k vasemu...Jo, báchorky podpořené bulvárem :-DDD. Krásné argumenty...

alt1 (Čt, 19. 6. 2014 - 23:06)

"Pokud bude stale tak...Tome, na dokresleni k vasemu prispevku z 19.6.2014 12:46, zkuste si precist co pise Ondrej Fiala na http://www.novinky.cz/zena/zdravi/315150-zmena-stravy-jim-vratila-zdravi.html . Po letech "lecby" doktorama ktera byla na nic si precetl knihu Cinska studie a trochu upravil stravu a dokazal to, co doktori ani neslibovali. Vylecil si cevy a cukrovku a zbavil se berli.

Tome, kdybyste videl vic takovych pripadu nebo to zazil sam, nemyslel byste si o nasem zdravotnictvi to co ja?

Tom (Čt, 19. 6. 2014 - 21:06)

Proč ne.Paní Ivana..."dokonce i onkolické onemocnění podchycené v začátku pro něho není problém vyléčit."

Tohle považuji z vaší strany za hodně silné kafe.

Dalibor (Čt, 19. 6. 2014 - 21:06)

Mě by zase zajímala...Proč ne.Paní Ivana Podhorná,která dělá velice přenou diagnostku pomocí přístroje oberon,ale hlavně dobře ví,jak to vyhodnotit a následně poradit co udělat.Jo prodává své výrobky,ale nevnucuje je a často řekne,že přípravky budou mít učinky,když napřed člověk udělá přípravu,aby měli nějaký význam.E.V.Havelka,taky nikomu nic nevnucuje,jeho diagnostika je velmi přesná,ale dělá velkou chybu v tom,že nikomu neřekne,že jeho přípravky nikomu nepomůžou,když vybere první dávku,že jeho léčba je dlouhodobá a každý sám musí v léčbě pokračovat třeba i 2 roky,aby to mělo opravdoví účinek a že jeho léčba funguje dobře vím,je jen třeba vydržet a být trpěliví.Ludvík Danis,dělá velmi přenou diagnostiku pomocí techniky su-jok,následně nasadí léčbu vlastnoručně nasbíranými a nasušenými bynkami,které fungují skvěle,jeho léčba je sice trošku zdlouhavá,ale velmi účinná,dokonce i onkolické onemocnění podchycené v začátku pro něho není problém vyléčit.Alt a jeho rada udělat si prakšalánu a očistu jater funguje neočekávaně skvěle pro tělo i duši.Bábina,kterou najdeš na diskuzi vitalion,její rady jsou k nezaplacení(ta mi svou radou zachránila oko,o kterém mi 3 lékaři nezávisle na sobě řekli,že můžu být rád,že vůbec vidím(trpěl jsem jak pes a její rada mi ro 2 letech utrpení oko vyléčila za 5 ní)Alexanr Cocearovschy,skvělí chiropraktik,který mě ne jen vyléčil vyhřezlou ploténku,ale i naučil,jak se to dělá. Možná jsem na někoho zapoměl,ale to není duležity.Těchto lidí si velmi vážím,protože mi ukázali a vysvětlili,že hlavním doktorem,nad svím tělem je každý sám.

gobi (Čt, 19. 6. 2014 - 20:06)

Ahoj Sisi,konečně tu někdo...Mě by zase zajímala konkrétní jména těch dobrých léčitelů.A to myslím bez ironie.

xxxyz (Čt, 19. 6. 2014 - 18:06)

Ahoj Sisi,konečně tu někdo...Zajímalo by mne, proč se víra v alternativu tak často pojí s neznalostí českého jazyka...

Dalibor (Čt, 19. 6. 2014 - 18:06)

Přesně. Nechápu, jak jsou...Ahoj Sisi,konečně tu někdo napsal něco normálního slušně a na toto rád slušně odpovím.Ano v tomto máte kus pravdy.Víš mě moderní medicína natolik a mockrát zklamala,že ní prostě opovrhuji,ale neznamená,že je zbytečná a že lidem nepomáhá.Jen si myslím,že je zbytečně zanešená chemií a lidi doktorům zbytečně bezmezně věří.Taky mě vlasní zdravotní potíže ujistili v tom,že když doktor řekne,že něco léčit nelze,že se s danou nemocí musí člověk smířit,že to nikdo nemá vzdát a nechat věci tak,jak lékař určil.Nejlepšího doktora máme každý v sobě a toto by si měl každý uvědomit.Uvedu pár příkladů na mě a mich blzkých,kde doktor řekl nelze a ono to nakonec šlo za pomocí bylin,nebo samoléčbou.Šedý zákal(byliky)poraněné oko šponou od brusky,ale mooc(bylinky),krevní tlak 180-160(během 14 dnů (bylinky(,velké dva roky trvající zažívací potíže,podezdření na kronovku(domácí výplachy střev bylinkovími klistýry a šanprakšalanou) a je toho víc.Nechci házet špínu jen na lékaře,i mnoho léčitelů jsou darebácí,využívající důvěry lidí,ale já měl zatím štěstí jen na opravdu dobré léčite,ale né ty,kteří by mávli rukou a dělali čáry máry,šlo o hodně lidi,kteří léčí hlavně zprávnou diagnostikou a dobrou radou.

Tom (Čt, 19. 6. 2014 - 13:06)

Přesně. Nechápu, jak jsou...Jenom bych doplnil, že nejkratší délka života je u národů, které žijí "nejpřírodněji".

sisi (Čt, 19. 6. 2014 - 12:06)

Zase jen kecy, nedokazatelné...Přesně. Nechápu, jak jsou zblbnutí. Nebýt moderní medicíny, spousta lidí by se nedožila ani dospělosti. A jen málokdo by se dožíval takových požehnaných let, jakých se dnes lidé na Západě dožívají. Daliborovi, králici a dalším zblblým osobám bych doporučila zalistovat trochu v historii. A nebo udělat si exkurzi třeba do Konga, Somálska atd.- tam je to žalostné. Jen se podívejte, jak tam často úplně zbytečně umírají i maličké děti jen kvůli tomu, že nedostaly včas lék, který je tady běžný, nebo že nebyly očkované. Zaříkávači a jim podobní jsou tam prd platní, jak je vidno- to praxe ukazuje každý den. :-( Chcete i tohle popírat?

Tom (Čt, 19. 6. 2014 - 12:06)

"Pokud bude stale tak uboha uroven oficialni mediciny,.."

Tohle přece nemůže napsat soudný člověk, to se na mě nezlobte.

Reklama

Přidat komentář