Reklama

Erotická masáž pro ženy

ale já (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

jsem to napsala všechno...píšu k tématu a znám tě, Bobule.

Lindě (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

Jestli bereš Anonymku =...jsem to napsala všechno podle pravdy,tak jak to opravdu bylo.Víc se tím ale zabývat nehodlám.Ona si semnou píše na mailech,uzná sama za vhodné,jestli si semnou chce psát,nebo nechce a kdykoli se psaním můžeme skončit.Pro mě by to nebylo žádné překvapení,co se týče psaní si mailů s cizími lidmi,které jsem ale nikdy osobně nepoznala,tak to už jsem se zklamala dost.A co se týče mých názorů,mám svoji hlavu,to je pravda a většinou si za tím stojím,ale není to,že bych nerespektovala ostatní diskutující.Tak to je asi jen tak na vysvětlení.A jestli si někdo myslí,že se nechám urážet,tak to opravdu nenechám,já neznám vás,vy neznáte mě,tak laskavě pište k tématu a ne starat o mou osobu.

dobrá rada (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

Anonymko, bacha. Uvízla si v síti.
Tohle už vypadá na nějakýho honiče. Hlavně jemu-Linďochovi v těch mailech nepopisuj své fantazie.

berte (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

to jako placenou masáž,sex to není.Takže vlastně ani jako nevěru to není možné považovat.

pro Lindu (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

Umíte to moc pěkně!...Jestli bereš Anonymku = Nikol = Denisa a dalších 200 nicků za virtuální kamarádku, tak tě potěš.
Tahle 36 letá tupka nechápe nic, jen to co ona prožila. Ostatní nezná a odsuzuje. Tak to si hezky pokecáš.
Už se ti svěřila s tím starým milencem co měl malýho ptáka? A jak jí pozval k nim na návštěvu jejího manžela i s ní, a ponížil jejího muže tak, že mu ukazoval ložnici, kde mu dělala matraci? Chudák její muž.
Máš dobrou kámošku.

S. (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

Nic si nenamlouvám a...Proč myslíš Určitě placený sex využívá spousta lidí. To jen ty máš pořád potřebu se nějak obhajovat. A morálka? Ty si asi pleteš, když si z tvých postojů dělá někdo srandu s tím, že tě hodnotí jako nemorální

Linda (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

Takže placený sex. Není to...Nic si nenamlouvám a vím,že pokud jsem vdaná,že to co dělám správné není. Ale dohnalo mě k tomu zoufalství. Nebudu tady opět vysvětlovat,pro ty kteří to možná nečetli,proč jsem začala chodit na erotickou masáž. Ale díky tomu,že jsem si to "srovnala v hlavě," a beru to jako masáž a ne sex,nemá výčitky a můj vztah s manželem je lepší než dřív. Nejsem tak podrážděná. Ale před všeobecnou morálkou bych s tím neobstála. To vím.

S. (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

Na erotickou masáž jsem se...Takže placený sex. Není to nic nevídaného, Ale namlouvj si nějaké blbosti o tom, že ty jsi mravná a normální a zbytek světa je nemravný a nenormální.

klkni (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

Na erotickou masáž jsem se...přestaň otravovat kolovrátku

Linda (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

Takže ty to, co provozuje...Na erotickou masáž jsem se poprvé objednana ze zoufalství po 15 letech ve vztahu,kdy jsem nikdy!!! Nedosáhla orgasmu. Orgasmus jsem mněla jedině,když jsem si to udělala sama(ja vím,že bych to tady psát neměla,protože si teď tady bedete ze mě dělat srandu,ale mě je to už jedno) P. masér mě ujistil,že se nejedná o sex,ale o masáž. Abych to tak brala a také to tak beru. Není to pro mne chabá náhražka,protože to ve mě vyvolává pocit uspokojení a štěstí. Takový pocit doma s manželem nemám a nikdy jsem jej neprožila a milence nechci. Už jsem to tady vysvětlovala!

Jana (Čt, 17. 1. 2013 - 12:01)

koukal jsem na ty stránky a...To hele: a ty nejsi slepice? Kterej chlap by chodil na taková fóra? a ještě by se mu nelíbil bordel?
Njn, to je tak, když u chlapů je normální si takhle užívat, ale aby si to dovolila nějaká ženská, tak už je to špatné. Říkej si co chceš, já manžela nemám, na to je ještě čas, takže rozvod u mě určitě nehrozí .. nemusíš mít strach :)

S. (Čt, 17. 1. 2013 - 12:01)

Lindo krom...Takže ty to, co provozuje Linda považuješ za sex? To pak jo. Smutná náhražka

p.jojo (Čt, 17. 1. 2013 - 12:01)

to si právě myslí chlapi...Ja to beru statisticky nikoli pausalne.
Samozrejme ze jsou velmi vnimavy muzi ale pokud udelam "statistiku" a na tohle se ptam pri diskuzich zen v realu tak me vychazi pomer 9 "soulozniku" a pouze 1 vnimavy chlap z 10.
Podivej pokud zena ma rada tvrdy rychly sex tak si vybere i mezi temi 90% nevnimavych chlapu. Ale pokud se bavime o schopnostech erotickych masazi cili jemnejsi prace se sexualnim vzruseni zeny tak tam je situace na "trhu s muzi" zoufala. Priznejme si ze je jich minimum takovych co to bavi a praktikuji to.
Tahle snaha vetsinou po zamilovanosti zmizi.
Tohle je proste realita nikoli pausalni odsouzeni vsech muzu.
Manzel Lindy je spise typickym vetsinovym prikladem 40tnika nezli vyjimkou.

linda je chlap (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

Lindo krom...to si právě myslí chlapi jako jojo a linda, že jiní muži nedělají předehru a jen ženu osouloží.
protoje jasný že ste chlapi, ženy dobře vědí,že muži udělají v sexu cokoliv, vylížou, celý noci souloží , mazlí se s nožkama, pracují rukama .....přerazí se , aby žena měla orgasmus.

p.jojo (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

Umíte to moc pěkně!...Lindo krom "uchylaku" si uvedom ze ty se dotykas nejednoho tabu a doslova rozzuris mnohe "normalni" lidi.
Podivej mnoho zen proste se smirilo s tim ze jejich muz je dokaze vice ci mene osoulozit ...
predehra tj to co by se melo podobat eroticke masazi povetsinou je usmudlano za 5-10 minut a nekdy to po case samotnou zenskou znechuti tak ze proste radej zustava u soulozeni chlap to dela jen za ucelem vidiny soulouze coz zenska pozna.
No a kdyz ty tady napises neco takoveho tak je vzteknes, zaprve nemaji na to odvahu zadruhe zavidi to co nikdy nezaziji a pritom po tom touzi ...
"Muzi" tam je to jasne v podstate utocis na jejich sexualitu a neschopnost ukojit zenu jejich predstavy jsou vetsinou spojeny s pornoprodukci tedy s vlastnim penisem. Maji dojem ze sex se toci okolo soulouzeni ci oralniho uspokojovani a vrcholem jejich "fantazie" je analni sex.
Kdyz tady napises ze eroticka masaz tak je to opet nastve protoze pro drtivou vetsinu je mazleni jen cinnost ktera jim ma upevnit erekci na to aby mohly soulozit ci je to nutna "platba" zene za souloz nedelaji pro vlastni radost ale jako kalkul.

ufff (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

proč bych neměl odepisovat?...tak to je pr§del, to se dalo čekat že to pako anonymka se přilepí na maséra, je šíleně osamělá a štastná, když může posloužit.

Linda (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

proč bych neměl odepisovat?...Umíte to moc pěkně! Urážet se tady. To by vám šlo. Ano píšu si s Nikolou a je mě uplně jedno,jak vypadá. Píšeme si moc pěkně a neuráží mne tady jak někteří ostatní. V úterý jsem byla opět na masáži a zažila jsem něco neskutečného. Všechno jsem Nikole napsala a jsem ráda,že mám takovou virtuální kamarádku,které se můžu svěřit. Tady mě připadá,že je plno úchylů a puberťáků. Ten kdo mě chce jen urážet a podezírat,mě nemusí přece vůbec odepisovat.

máš (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

proč bych neměl odepisovat?...problém sám se sebou,ano,to si myslím.

ale (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

já také nepíšu,že je to...proč bych neměl odepisovat? S kým si ty obtloustlé tele myslíš, že si píšeš? já nejsem tvůj zamindrákovaný syn, abys mě buzerovala.
Tak nablblá Anonymka si píše pod nickem Nikol s Lindou.
Tak to ti, Lindo, gratuluju. Vééélká výhra:))).

Ale (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

Anonymko, ale o tobě nikdo...já také nepíšu,že je to o mě,smích.I když včera tu někdo také psal o Nikole,že je to děděk starý,ale to já neřeším,to vy tu stále řešíte naprosté hlouposti.A pokud to píše Markéta,proč se ozýváš ty? Neodepisuj,opravdu mě nebaví psát si o blbinkách.

Reklama

Přidat komentář