Reklama

Erotická masáž pro ženy

Klepitka??!! (St, 7. 7. 2010 - 06:07)

Race hnus to zni perverzne, od tebe bych si nenechala udelat masaz ani za nic.
Uz jen to, ze mas nick race a o svych rukach se vyjadrujez jako o klepitkach, ktera muzes "nabýdnout" - bleeeeeeee!!!!

Ráče (St, 7. 7. 2010 - 01:07)

Ahojky, koukam, že tu nekdo hledá moc šikovná klepítka, ktera si umí poradit se ženou.Pokud se nebojíš maximalní něhy,a rozkoše, kterou ti mohu nabýdnout, tak mi mužeš napsat a dohodnem se.Olej, vůně, a svíčky dokáži nemožné.
Tel:602270987

Rače (St, 7. 7. 2010 - 01:07)

Ahojky, koukam, že tu nekdo hledá moc šikovná klepítka, ktera si umí poradit se ženou.Pokud se nebojíš maximalní něhy,a rozkoše, kterou ti mohu nabýdnout, tak mi mužeš napsat a dohodnem se.Olej, vůně, a svíčky dokáži nemožné.

do prčic (Ne, 13. 6. 2010 - 12:06)

Milan tu zase dělá reklamu na svoje produkty.

P (Ne, 13. 6. 2010 - 11:06)

Tak to by mě taky zajímalo,...Ahoj Betynko rad ti provedu masaz jakehokoli druhu a jakkoli dlouhou. Vracet ani platit nic nemusis

Zdenda (Ne, 21. 3. 2010 - 01:03)

Ahoj!
Ráda bych...Zkus se podívat na www.zdendab.uvadi.cz

MilanXD (Čt, 28. 1. 2010 - 03:01)

Tak tu recenzi jsem právě doplnil o naučné video - jak se masážní svíčka vlastně používá... http://www.eroticke-pomucky.cz/masazni-svicka-fun-factory-a304.htm

MilanXD (Pá, 1. 3. 2013 - 23:03)

vidíte,tenkrát jsem si o...Tahle vlastnosti Sklouzku jsem tenkrát ještě nevěděl - teprve jeho používáním jsem na to náhodou přišel a rozhodil to po známých a najednou se vynořilo něco, co je opravdu účinné.
Cena bývala okolo 800,-, ale prudce narostlý zájem cenu zvýšil.
Zkus to vyhledat levněji jako G-Spoon
třeba:
http://vibratory.heureka.cz/g-spoon/

Milan (Pá, 1. 3. 2013 - 18:03)

Podivej bylas nekdy na...Jojo, a mužské tělo bude kto oslavovat?

MilanXD (Pá, 1. 3. 2013 - 16:03)

Jo-jo,ten má velké...Ještě můžeš zkusit vaginální sklouzek. je to překvapující, ale zatím měl z 5 pokusů 100% úspěšnost a další lidi ho začínají testovat. To, že způsobuje squirting je asi i pro výrobce překvapením,. protože jeho účel byl úplně jiný

MilanXD (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Podivej bylas nekdy na...Dokonale napsané...

p.jojo (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Vám díky za...Podivej bylas nekdy na koncerte ? Nebo videlas velmi emocionalni film ci divadlo?
A mela si z toho prozitek na nekolik hodin i kdyz nehrala nezpivala?
Pokud privadis masazi zenu k emocionalnimu prozitku tak nasavas obrovske mnozstvi pozitivni energie pokud ma k tobe duveru ze je kontaktne s tebou spojena (obejmuti, pritisknuti) tak ten jeji prozitek mas zesileny o hmatovy "dojem" kdy jako muz citis jednotlive zachvevy vzruseni a konktretni reakce.
Jak milan popisoval "techniku" tak ta je vedlejsi neni nutne se soustredovat na "specialni hmaty" ale vystacis si s uplne banalnimi dotyky. Cely vtip je v tom ze zena se uvolni postupne a muz ty banalni dotyky dela v harmonii s jejim vzrusenim nikdy ne podle sveho "planu"...
Tohle zakladni pravidlo se musi dodrzet tedy zadny predbezny "plan" masaze nemuze existovat.
Proto jsem velmi skepticky k placenym sluzbam ktere beru jako nouzovku a i podprimerne zrucny partner toho profika prekona po kratsim zacviceni.
Jenze muzi jsou z 90% lenivi a odmitaji tohle delat porad maji v hlave jen "souloz" nikoli oslavu celeho tela zeny.

blbeček (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

jo a jedu na dva dni s kámoškou tak si tu užijte ty vaše rádoby slušný keci

blbeček (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Zajímavé. Já jsem se tady...hele řekl si sbohem a furt sem lezeš , to nechápu když je to tu tak hrozný, to nemáš nic na práci loudile a puberťák je taky dobrý možná to změním , tak že nechat si to udělat v luxusním salóně je v poho ale v bordelu nepřijatelný , jo bordel je pro nás blbečky a salón pro ty co nosí doma k obědu motýlka

Linda (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Přiznávám, že se erotikou...Zajímavé. Já jsem se tady do jisté míry svěřovala se svými zážitky a pocity z erotické masáže,ale dost mě to tady už nudí a unavuje,když tady jsou stále ti stejní lidé,kteří nemaji nic jiného na práci,než urážet,podezírat a ponižovat mne hrubými a vulgárními výrazy.S těmi s kterými si o eroticé masáži píšu už nějaký čas e-mailem si rozumím a na jejich vzkazy se těším. Jsou to ženy,které pochopily o co mně jde a jako všechny my ženské jsou zvědavé. I od nich se zase já dozvídám zajímavé a intimní věci z jejich partnerského života. Takže to je pro mne obohacující. Nijak mne neurážejí,nesoudí a jelikož mají v sexuální oblasti větší zkušenosti než já,v lečems mě i poradí. Je to pro mne i vzrušující čtení. Prostě mne to baví. Tady? Tady se často jen naštvu a o to asi těm "rejpalům" tady jde.

MilanXD (Pá, 1. 3. 2013 - 14:03)

rozumím Vám,víte o tom...Přiznávám, že se erotikou zabývám a píšu jeden naučný web o pomůckách a návodech. Proto jsem i já sám absolvoval erotickou masáž pro muže - ovšem v poměrně luxusním a dokonale organizovaném salónu. Byla to zajímavá zkušenost a na jejím základě jsem o tom napsal obsáhlou reportáž a taky udělal anketu. Je zajímavé, že vyhrává myšlenka, že by partnerky své partnery na takovou akci pustily a dokonce by šly i s nimi. Sice by to mohlo být zavádějící - že by tam šly kvůli kontrole dění, ale druhá otázka má menší procenta a byla formulována: "Pustila bych ho, ALE šla s ním..." Což už jasně napovídá potřebě kontroly.
Takže respondentky ankety přistoupily na pravidla, která tam jsou striktně dodržována a pochopily je.

A tak mě napadlo, že napíšu další reportáž - tentokrát z dámské erotické masáže a pokusím se to objektivně přiblížit a rozebrat i rizika, která se tady skloňují - byť způsobem, který nenasvědčuje pohodové konverzaci, ale spíše pubertální hádce s řadou obsesí. Bohužel je to na Doktorce obvyklé a je nutno s tím počítat.

blbeček (Pá, 1. 3. 2013 - 13:03)

je je to jasný ,prožíváte intimní chvíle s cizím chlapem a máte sním orgasmus , fajn ,ale potom nechápu že žena nadává že jsem byl v bordelu když kolikrát se ani neudělám a taky jsou to profesionálky

(Pá, 1. 3. 2013 - 13:03)

ale kdo se nelíbí...je ošklivý a plešatý ......nikdo mu za osahávačku prachy nedá ....a ještě neumí česky

MilanXD (Pá, 1. 3. 2013 - 13:03)

Nevím kdo mi odpověděl, ale samozřejmě nejsem mladý kluk a pohlížím na erotiku už jiným způsobem. Jako kameraman jsem s ním sblížil a dozvěděl se i více o jeho harmonickém vztahu s jednou ženou a dokonce jsem měl možnost hovořit i s ní. POkud se v některých reklamách objevuje slovo Tantra, tak v jeho případě je to myslím na místě zcela určitě.
Bude to pro něj určitý druh fetiše, kdy se mu daří dostávat ženy do stavu velké blaženosti a troufám si tvrdit, že do větší než z klasického sexu. To může být mnohem větší odměnou, než nějaký zářez na macho pažbě.
Tím, že jsem ho poznal osobně a mohl vše detailně sledovat mám k této aktivitě už úplně jiný vztah. Takže bych neměl problém k němu partnerku pustit. Na druhou stranu uznávám, že kdyby nedošlo k tomuto seznámení, byly by mi erotické masáže partnerky úplně cizím mužem veskrze protivné a považoval bych je za svoje selhání.

(Pá, 1. 3. 2013 - 13:03)

tak mě přijde komický , když někdo nic neumí ani psát a tak vymyslí , že se bude obohacovat tím, že bude osahávat ženy, přitom je to starý nepřitažlivý pán.

to je jakobych já chtěla pracovat ve výzkumáku Akademie věd.....ha ha....stejná utopie......

Reklama

Přidat komentář