Reklama

Roláky a šátky

Verča (Po, 30. 12. 2013 - 13:12)

Jsou různé druhy úchylek...

Pája Max (Čt, 26. 12. 2013 - 17:12)

.Tečka nám chce dokázat, že blbost je nekonečná a šíří se rychlostí světla. A zbaběle se skrývá pod ..

Jana (St, 25. 12. 2013 - 17:12)

taky jsem koukala, že sem chodí už jenom tečka...
nojo - prostě inteligent - si myslí, že máme jen tyhle stránky na pokec...

kamil (Po, 23. 12. 2013 - 00:12)

tečka si asi nevšiml, že se naše debata přesunula jinam... heh, to je ale hlupák...

Verča (Pá, 20. 12. 2013 - 04:12)

Asi vytáhnu rolák,odstín námořnická modř.

Verča (Pá, 6. 12. 2013 - 10:12)

Do toho větru,je to ideální.

Pája Max (Ne, 1. 12. 2013 - 00:12)

může dělat jen vyšinutá...

Když jdu ráno novou alejí, kterou minulý den vysázeli a je třetina stromů přelomených a vyvrácené odpadkové koše, vždycky si vzpomenu na individua s inteligencí tečky. A když vysázejí nové, další den je to zas přelámané. Je mi z takových vyšinutých docela smutno.

Pája Max (St, 27. 11. 2013 - 00:11)

může dělat jen vyšinutá...Když jdu ráno novou alejí, kterou minulý den vysázeli a je třetina stromů přelomených a vyvrácené odpadkové koše, vždycky si vzpomenu na individua s inteligencí tečky. A když vysázejí nové, další den je to zas přelámané. Je mi z takových vyšinutých docela smutno.

tohle (Út, 26. 11. 2013 - 15:11)

může dělat jen vyšinutá FIONA

lana (Pá, 22. 11. 2013 - 12:11)

Tak jsem sehnal konečně pěkné kamaše s copánkovým vzorem a silný rolák. Je to super a vzrušující teď v tom chodit.

Pája Max (Čt, 14. 11. 2013 - 23:11)

Víš, že mi to je úplně...Přeju hodně štěstí a zábavy.Tečce nemá cenu něco vysvětlovat. Bambule na jeho čepici má vyšší IQ, ta to pochopí, ale do tečky se žádná inteligence nevejde.

Pája Max (Čt, 14. 11. 2013 - 23:11)

Myslíš, že tady najdeš...Tečko, ty jsi neskutečný blb. Asi takový, co je schopný cpolámat čerstvě vysázenou alej, posprejovat Karlův most a pod. A navíc závistivec

Pavel (Čt, 14. 11. 2013 - 20:11)

Myslíš, že tady najdeš...Víš, že mi to je úplně jedno já nejsem jak říkáš nějakej svetrofil. Ale když moje žena jo, tak mi to fakt neva. Já se v tom nevyžívám, ale je to v poho, takže jdi spinkat chlapečku. Měl jsem na to úplně jiný názor ze začátku.... nemusim to tady dokazovat nějakýmu puberťákovi.

Pavel (St, 13. 11. 2013 - 16:11)

Tak jsem to teda zkusil... chtěl jsem ji včera překvapit. Věděl jsem, že jde ráno do práce v silnějším svetru a šále, protože byla zima. Když manželka přišla domů, tak jsem počkal, až si sundá kabát a potom jsem vzal její šálu a zavázal ji oči a oblékl ji ještě ten tlustej rolák co dala minule mě. Potom jsem ji provazem svázal ruce za záda, ze skříně vzal jednu z jejích chlupatých šál a pevně ji zavázal ústa. Odvedl ji do komory tam ji ještě svázal nohy a nechal ji tam asi půl hodiny než jsem všechno připravil - svíčky,na postel šály a svetry bičík,který jsem kvůli ni šel koupit. Vzal jsem si na sebe ten svetr, ve kterém na mě minule čekala v posteli a šel jsem pro ni do komory. Rozvázal jsem ji nohy a odvedl na postel tam jsem ji přivázal každou ruku k jednomu sloupku od postele šálama. Přejel jsem ji rukou po svetru, který jsem měl na sobě... byla jak šílená. V životě jsem neviděl svoji ženu takhle vyvádět. Ještě jsem ji přivázal nohy. Potom jsem ji všelijak dráždil a hrál si s ní. Občas ji silněji švihl bičíkem. Nakonec jsme měli úžasný sex. Ještě, že měla roubík protože si to maximálně užívala cukala sebou, křičela. Potom jsem ji nechal ještě asi hodinku přivázanou a když se mi chtělo tak jsem ji švihl bičíkem... to byl zase můj tajný sen, naštěstí na to reagovala kladně. Potom jasem ji rozvázal a dělala jako by se nic nestalo. Jsem zvědavej jaká bude odezva. Jinak díky Paja Max a Janě, že mi to patřičně vysvětlili že to není nic hrozného a už vůbec ne na rozvod.

Pája Max (Ne, 10. 11. 2013 - 10:11)

.Tečko, jen ukazuješ, že nemáš dostatek IQ na jakoukoliv jinou činnost. Lituji tě

Pája Max (Út, 5. 11. 2013 - 22:11)

Jana by se k tomu asi vyjádřila obšírněji, ale myslím si, že by bylo nejlepší si s manželkou někdy večer, nejlépe při svíčkách a u skleničky popovídat o jejích touhách a představách. Neviděl bych to tragicky, ale osobně bych si asi vybral rolák sám takový, abych se v něm cítil dobře i při pohledu do zrcadla, ale zároveň takový, aby vyhovoval manželce. A předem si dohodnout, co je dovoleno a co už je za. Třeba se to bude časem lehce posouvat, ale nečekal bych dramatický posun od roláků k něčemu divokému.

Pavel (Út, 5. 11. 2013 - 00:11)

Pavle, myslím, že jí na...No jako kdyby si byla u nás doma.... úplně stejný koukám na ni jako na exponát v zoo. Ono to není hnusný jen prostě šílenej šok. Vůbec jsem to netušil - je mladá hezká, oběma nám jen 23 je jasný že se nevdávala ve svetru....děti ještě nemáme. Tady jde spíš o to že si pokládám otázku co by na to řekli ostatní známý rodina kamarádi atd. Není to zrovna rozšířená uchylka asi... po pravdě ani by mě tak nezaskočil třeba latex to je takový častější... bojím se co bude pokračovat ty to na manžela taky navlíkáš a svazuješ ho? Ona to na mě nejen navlíkla ale ještě mi šálou zavázala oči což nebylo špatný... ale i ruce a pusu. Když si vzpomenu jak jsem musel vypadat takhle dámskym roláku a ještě v jakym.... nikde jsem nikdy takovej exemplář neviděl ani nikde v krámě to prostě byl tlustej mohutnej chlupatej dámskej rolák. Jak si to manželovi ukázala ty? Taky takhle jako ona mě? Co bych měl dělat ono zase ten materiál je příjemnej ani to nekouše. Poraď když víš jak to teď asi u nás vypadá. Díky Pavel.

Pája Max (Po, 4. 11. 2013 - 23:11)

.Tečko, určitě sis to dělal ve vaně, noťas pod igelitem, aby sis ho nepostříkal. To bylo vzrůšo při poslední tečce. To musel být gejzír. Jó - to jsou ti úchylové

Pája Max (Po, 4. 11. 2013 - 22:11)

Je to sezonní záležitost, teď jsem viděl něco v KIKu, občas se něco objeví v Lidovce, dámské nesleduju, ale běžní obchodníci jako kdyby se toho báli. A na e-shopech to skoro nemá cenu hledat, musí se zadat klasický rolák, jinak vyběhnou všechny na zip a ani to nejsou roláky.

zina (Ne, 3. 11. 2013 - 20:11)

Ahoj. Kde kupujete černé tenčí roláky k džínám nebo i do kostýmu? V nějak střední ceně

Reklama

Přidat komentář