Reklama

Roláky a šátky

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 20:12)

A smiř se s faktem, že...Neboř bábovičky ostatním, kdyby takhle reagoval každý, lidi by se pobili

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 20:12)

Já netvrdím, že jsi teenegerka, to tu tvrdí jiní, mně spíš připadá, že žiješ někde v klášteře, v celibátu. Projdi si své příspěvky a porovnej si je s tím, na co reaguješ. Tvůj jazyk není jazyk teenegerky, ale spíš osoby, která žije v nestandardním prostředí, v částečné izolaci a s kontaktem s chlapy máš minimální zkušenosti a navíc tvůj slovník zavání červenou knihovnou ze začátku minulého století. Žiješ v představách, že jen tvůj názor je správný a nikdo jiný ani nemá právo mít jiný.
Ale co je na tobě nejhorší, tvoje zloba a nenávist. To svědčí o tom, že máš mindráky a s největší pravděpodobností, že ti něco závažného brání navázat normální kontakt. Buď je to celibát, tvá netolerantní povaha a je možné že i tělesná vada. První a třetí se dá překonat, netolerantní povaha-to mnohdy bez cizí pomoci nejde.

Fiona (Út, 27. 12. 2011 - 18:12)

No já nevím, ale podívej se kolem sebe - uvidíš, že většina je normální a tvému úchylnému rolákaření se jen usmívá či vysmívá...je to trapné, pochop to konečně a uznej to.
Jo? Ale nepovídej...to je zvláštní, že ty tu píšeš o tom, že občas nahlídneš a je zvláštní, že takhle asi 5 minut po tobě (velmi netypicky po půlnoci - asi taky při práci, že ano) nahlédl - samozřejmě čirou náhodou roláček. A je zvláštní, že "více lidí" je toho názoru, že jsem teenagerka a mám "imaginárního" přítele...to je nějaká podezřelá shoda, nemyslíš? Kdyby to byla pravda, tak si tu asi takhle nevyskakuju, uznej sám. Hele, kdybych hledala podobnosti stejně jako ty, tak bych považovala 2 lidi za jednoho jenom proto, že oba mluví česky a oba jsou na stejné diskusi...trochu chabá podobnost, že.

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 14:12)

Jo jo, je smutné, že se...Takové shody jsou ale v případě tvých příznivců a navíc shody v jazyce, slovníku i názorech, což je velmi, velmi podezřelé.
Časová následnost je daná tím, že při práci na počítači občas nahlídnu a když je tam něco nového, tak přidám komentář. Se sebou si psát nemusím, to nechám tobě. Jistě ráda čteš své příspěvky.

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 14:12)

A už opravdu velmi...Nechápu, proč někomu vadí mé soukromí. Já tobě taky nepředepisuju, jak máš krájet chleba a je to to samé a přitom je to mnohem nebezpečnější. Co kdyby ses probodla. Pak chudáci daňoví poplatníci, pak se po týká celého národa
A za druhé, nikdy nemluv za většinu, obzvlášť v sexualitě, v ledasčem do nedávna neměli jasno ani odborníci. Mohlo by se stát, že jsi součástí nepatrné menšiny a ti ostatní jen nemají odvahu a snahu to přiznat

Fiona (Út, 27. 12. 2011 - 09:12)

A už opravdu velmi úsměvná je tvá snaha považovat každého, kdo s tebou nesouhlasí za mě - proč si myslíš, že každý, kdo si dovolí projevit nesouhlas s tebou musím být já? Copak ostatní lidé nemají odlišné názory? Já skutečně a opravdu nejsem jediný člověk na světě, komu tvé zvrhlé rolákaření vadí - to totiž vadí většině...

Fiona (Út, 27. 12. 2011 - 09:12)

Mimochodem, vidím to příměřé - tolik příspěvků, to běkoho spíš chytila kecavá místo příměří...

Fiona (Út, 27. 12. 2011 - 09:12)

Jo jo, je smutné, že se neléčíte... Já slyšela, že za patnáctileté války se na zimu vraceli zase zpátky a přes zimu neválčili...Hele, mně se jedno, jaké přiblblé zabedněnosti si o mě myslíš, já prostě vím, jak to je a to mi stačí a s mým přítelem jsem už dlouho a spokojená - to jen ty a tvá potrhlá alterega asi strádáš citovým nedostatkem, tak se zaměřuješ na ženský v rolákách místo na ženský jako takový. A je hooodně nenápadné, když tu v 00:25 píše Maxík a v 00:30 najednou roláček, že....

roláček (Út, 27. 12. 2011 - 00:12)

V životě jsem se setkal jen...tak v tomhle s teou musim souhlasit.
žádného kluka nemá a bytostně jí to chybí,ale s takovým chováním jaké tu předvádí-opravdu nikoho nenajde.
zřejmě jí onen chlapec co jí nechal opravdu citově zasáhl a ona se ne a ne z toho vzpamatovat.

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 00:12)

Nepovídej...pokud vím,...V životě jsem se setkal jen s několika málo lidma, kteří kolem sebe šířili nenávist, tak jako ty. Jedna z nich byla průvodkyně, zřejmě řádová sestra v klášteře. Od takové osoby bych to vůbec nečekal, ale její vyjadřování bylo velmi podobné tvému. Prostě z tvých příspěvků jednoznačně vyplývá, že tvůj přítel je jen tvoje fantazie a že o tebe žádný ani nezavadí, a nebo ihned uteče. A z toho pramení tvá zloba a nenávist. Kdybys přítele měla, chovala by ses úplně jinak, protože bys neměla tolik času na tyhle stránky (a možná i na jiné) a ani potřebu se tady roztahovat. A ani bych se nedivil, kdybys žila v klášteře. Vše by to vysvětlovalo - nuda, spousta času, předpotopní názory a předsudky.

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 00:12)

Nepovídej...pokud vím,...Ale válčilo za Přemyslovců, za Napoleona i za Hitlera, ale na Vánoce se často drželo příměří, a to já ctím

Pája Max (Út, 27. 12. 2011 - 00:12)

Jak vidno, Fiona Páju Maxe...Chudák Zdeněk T. ze Znojma zřejmě nemá na to, aby pochopil o co tu jde, nebo další JÁ naší milované Fionky?

roláček (Po, 26. 12. 2011 - 22:12)

Nepovídej...pokud vím,...podívej-přítele nemáš-leda imaginárního a to ještě ve své hlavince a puboška jsi-dle svých příspěvků co zde píšeš.to že máš schízu-je smutné,ale smutnější je,že se neléčíš!

Fiona (Po, 26. 12. 2011 - 22:12)

Nepovídej...pokud vím, neválčilo se (kdysi) celou zimu...

Pája Max (Po, 26. 12. 2011 - 22:12)

Jak vidno, Fiona Páju Maxe...Neutahala, ale nebývá zvykem válčit o Vánocích

Fiona (Po, 26. 12. 2011 - 21:12)

Vážně? To jsem netušila, že být blbcem je tak vyčerpávající...asi máš vlastní zkušenost, že. A opět bych někomu doporučovala zkrotit svá alterega, jelikož je opravdu "nenápadné", když mi tu více různých lidí tvrdí, že jsem teenagerka a mám imaginárního přítele, ačkoli každému aspoň trochu myslícímu člověku musí být z mých příspěvků jasné, že ani jedno ani druhé není pravda. Ale myslet tady asi u někoho holt není v módě...

roláček (Po, 26. 12. 2011 - 18:12)

Jak vidno, Fiona Páju Maxe...nesmíš se divit-blbost člověka utahá....a ono pořáde někomu něco vysvětlovat jednoho brzy unaví........škoda no,díky jedné pubošce to tu jde do kytek

Zdeněk T., Znoj (Po, 26. 12. 2011 - 18:12)

Jak vidno, Fiona Páju Maxe udolala a on už couvá. Máš mé sympatie, děvče. Myslím, že někdo s prázdnou hlavou neokouzlí ani svetrem ani ničím jiným, leda možná tučným kontem.

roláček (Po, 26. 12. 2011 - 12:12)

Ale nemysli si, že blbým...a nejenom svetrem-ale to tobě jakožto puberťačce říkat ani nebudu-nepochopila bys to.máš jenom imaginárního přítele-a tam je to o něčem docela jiném.

Fiona (Po, 26. 12. 2011 - 09:12)

Ale nemysli si, že blbým svetrem někoho okouzlíš...

Reklama

Přidat komentář