Reklama

Pánské punčocháče

Danny (Út, 5. 6. 2012 - 19:06)

Aj ja som fanusikom bielych...presne tak ako pises. a je to problem (alebo komplex) tych ludi co to odsudzuju. asi z toho maju nejaku traumu ked vidia,ze niekto ma biele ponozky alebo pancuchace.
ja nosim len biele ponozky,na doma alebo na von k rifliam (v pracovnej obuvi len obcas). najradsej mam kombinaciu: cierne rifle + biele ponozky. moze byt?

Dami (Út, 5. 6. 2012 - 18:06)

Aj ja som fanusikom bielych ponoziek, ale pacia sa mi aj silonky a urcite ich tiez zacnem nosit. Ak som podla niekoho uchyl, lebo nosim biele ponozky, alebo preto ze nosim silonky, tak neh som. Takyto nazor mne dost aj vyhovuje, aspon pak nepatrim k vacsine a som niecim iny.

Danny (Ne, 3. 6. 2012 - 20:06)

danny je to len par tyzdnov...to je problem tych ludi,ze si to myslia.
pre inych zase moze byt uchylne,ked muz nosi pancuchace. a niekoho zase moze rozculovat,ze ini nenosia biele ponozky.
kazdeho moze ine rozculovat a mne je zase jedno,co kto ma na sebe.

Shelby (Ne, 3. 6. 2012 - 13:06)

danny je to len par tyzdnov co som bol v jednom obchode a pocul som ako sa tam bavia jeden starsi pan a predavacky na temu aka uchylarna je nosenie bielych ponoziek u muza. pan sa rozculoval ze je to ,,ujetý,, . Vtedy som pochopil ze v dnesnej primitivnej spolocnosti su este aj biele ponozky povazovane u muza za ,,uchylarnu,, .

danny (Pá, 1. 6. 2012 - 19:06)

tak tento problem ja nemam, pretoze pancuchy (ani silonky) nenosim. ja nosim k beznemu obleceniu (ale aj na doma) vzdy biele ponozky.

Shelby (St, 30. 5. 2012 - 13:05)

Tomas na tvoju otazku ze preco to riesime je jednoducha odpoved. Je to tak jednoducho preto pretoze zeny to ani riesit nemusia ony proste nemusia riesit nic ,vedia ze si mozu obliect cokolvek a nikto im nic nepovie lebo su zeny.Vulgarne pokrikovat po zene si nikto nedovoli. Mlady muz ak vyjde v silonkach na ulicu riskuje vulgarne pokrikovanie okoloiducich vysmech a niekedy aj fyzicke utoky. Zena sa nicoho takeho nemusi obavat . No a to je dovod preco to tu riesime a preto riesia aj muzi na celom svete na internetovych forach..A garantujem ti ze neprehanam len ti popisujem realnu situaciu..Je to smutne ale je to tak.

Tomáš (Út, 29. 5. 2012 - 21:05)

Chlapi, nevím nač tady zkoumáte punčocháče zda ano či ne. Ženy nosí pánského kdeco a z pánského si vzaly i punčocháče tak proč tu něco řešit? Ženy vůbec neřeší zda si něco vzít na sebe z pánského, prostě se odí do pánskho a ještě se pyšní jaké jsou krasavice. Proč muži ano? Chlapi, prostě noste co bylo dříve běžnou součástí oděvů !!!

Miky (Ne, 27. 5. 2012 - 17:05)

jestli vy nejste...Pleteš si forum. Tady je forum o nových módních trendech. Svoje kamarády buzíky musíš hledat jinde.

Benny (Pá, 25. 5. 2012 - 20:05)

Počasí je dneska právě na...Víš ono to půjde ale záleží jen na nás

Benny (Pá, 25. 5. 2012 - 20:05)

jestli vy nejste...No pokud ty jsi debil tak ano

no (Pá, 25. 5. 2012 - 14:05)

jestli vy nejste buzeranti,tak potom nikdo.

Miky (Pá, 25. 5. 2012 - 14:05)

Počasí je dneska právě na kraťasy a silonky. Pojedu autem na chatu a taky vyzkouším Bellindy. Cestou se zastavím v nějakém obchodě pro minerálku. Tady jsou fotky jednoho chlapíka z USA. Kéž by to šlo stejně i u nás.
http://www.flickr.com/photos/38524175@N06/

Shelby (Po, 21. 5. 2012 - 20:05)

Som si dnes kupil super silonky. cierne v Kik Textilke.Boli zlacnene ale tie mat na sebe to je chlapci uzasny pocit.

Benny (Út, 15. 5. 2012 - 11:05)

Poradite mi? Som mlady chalan...velikost vybírej podle sebe a to ostatní kamaráde musíš sám vyzkoušet a zkoušet a zkoušet a zkoušet :-)počíej také s tím ,že ze začátku jich dost roztrháš než si osvojíš jak se k nim chovat.Přeji Ti hodně štěstí.

Benny (Út, 15. 5. 2012 - 11:05)

nosim punčochače ale stydim...vůbec nemáš za co se stydět, je to tvoje volba a nikdo nemá právo Tě kritizovat.

Smysl pro krásu (Út, 15. 5. 2012 - 09:05)

Ten nemá chlap, co se narve do punčocháků. Fuj.

Dami (Út, 15. 5. 2012 - 03:05)

Poradite mi? Som mlady chalan a chcem zacat nosit silonky, ale neviem ake si mam kupit. Pacia sa mi klasicke damske-tmave ale co najviac priesvitne. Ale nevyznam sa vo velkostiach ani v znackach. A tiez sa chcem spytat, ci sa silonky hned neroztrhaju ked v nich budem napriklad na navsteve chodit bosy, pripadne ci mi ich neznicia tenisky.

luke (Po, 14. 5. 2012 - 03:05)

Když bude mít chlap v zimě...nosim punčochače ale stydim se za to

Benny (St, 25. 4. 2012 - 19:04)

Prave o to ide ze silonky...Shelby tak nějak jsem to prožíval já jen s tím rozdílem že jsem neměl s kým si o tom popovídat v tom máš velikou výhodu.Pokus se nejdřív vyjít ven po večerech.Když si najdeš partnerku tak jí to řekni hned ušetříš si pozdější problémy.

Peter (St, 25. 4. 2012 - 18:04)

S Tvojho pohľadu s Tebou súhlasím aj ja som v Tvojom veku tak rozmýšlal. Lenže nie je to pravda. Trápil som sa, lebo som bol biely, neopálený, Nevedel som plávať, lyžovať... ale to je všetko o psychike. Raz si kolegyňa v práci všimla v zime že mám pod nohavicami silonky a opýtala sa ma či ich nosím. Ja som odpovedal že v zime áno. Na to som sa dozvedel že jej brat tiež aj keď hráva futbal a je chladno. A bolo. Každé čudo trvá dva dni. Potom si všetci zvyknú. Nedaj sa odradiť diskusiami na nete. To sú puberťáčky, ktoré tam píšu. Mám svoj názor na väčšinu ludí. Nepomôžu Ti, lenťa ohovárajú a tí Ti môžu byť ukradnutí. Priateľ ťa pochopí a podporí ak je ozajstný. Naučil som sa plávať na vysokej škole a lyžovať v 45 rokoch. Lietal som aeroklube ako inštruktor 12 rokov a keď som s tým prestal tak som začal chodiť po horách ako inštruktor VHT. Obliekam sa ako chcem a cobím čo ma baví a všetci sú mi ukradnutí. Jedina výnimka - do práce tak nechodím, lebo tam sa patrí dodržiavať zvyklosti aby to malo nejakú úroveň. Nie všetci zákazníci by to pochopili. Ale vo voľnom čase mi nikto nebude hovoriť do toho čo robím. Teda pokial nepohoršujem okolie. Je viac nechutnosti na mladých tučných dievčatách. Niektoré sa oblekajú tak ako by si zabudli dať sukňu. A tie v nohaviciach si ani nevšímam. To sú chudery bez vlastného názoru a fantázie. Bez zmyslu pre krásu.

Reklama

Přidat komentář