Reklama

Pánské punčocháče

Shelby (St, 25. 4. 2012 - 15:04)

Prave o to ide ze silonky okrem toho ze su pre nohy aj zdrave su aj neskutocne prijemne a mat ich na sebe je super pocit. ja mam 27 ale neodvazil by som sa ist von v 3/4 nohaviciach + silonky. Viete neverte tomu ze ,,mládí ma vyhodu,, je to velky omyl. Benny a Peter nechcem sa tu velmi rozpisovat ale skusim vysvetlit v kratkosti. Vy dvaja mate okolo 50 rokov mate manzelky deti v podstate ak idete von verejne v silonkach nemate co stratit. Ale mlady chlapec to ma tazsie. Napriklad ja nemam este zalozenu rodinu a rad by som si v buducnu nejaku zalozil. Lenze staci vyjst raz von v silonkach kamaradi ma uvidia samozrejme prve co si pomyslia ze som uchyl gay atd.. rozkrikne sa to po okoli ,,pocuj on je nejaky divny nosi silonky,, a pod. reci dozvedia sa to aj dievcata budu sa ma stranit proste to je prirodzeny proces aky by prebiehal a to nie som pesimista a taketo nieco vam povie vacsina chlapcov ktori chcu ist tak obleceni von ale nejdu. Samozrejme nic mi nebrani to risknut ale ist von tak obleceny len raz je proces nezvratny.Priatelia to nie je zvelicovanie ani prehananie mozete mi verit. Dokym to nie je rozsirena a bezna moda neriskoval by som.Aj ked neubehne jediny den kedy by som po tom netuzil tak ist von.

Dušan (Út, 24. 4. 2012 - 20:04)

Dobrý večer. Jestli se můžu vmísit do tématu, rád bych přispěl. Nepočítám se mezi gaye, travesti, ani crossdressery. Nosím pánskou, tak i dámskou konfekci i obuv. Poslední dobou se mi zalíbily pumčochy, silonky, jak chcete. Taky z toho důvodu, že mám tenké kalhoty, které mám rád a bylo na ně zima. Tak jsem si oblékl silonky a úžasně přijemné. A chtěl bych je nosit i normálně. Jen nevím ,co k tomu. Kraťasy, 3/4, úplé, volné. Toť otázka. Ale jinka je pravda, mládí má výhodu. Je mi 28 a beru to jako rozjezd, který se bere jako úlet u mladých.

Peter (Út, 24. 4. 2012 - 20:04)

A ak neveríš tak mrkni napr. sem: http://www.puncochace.cekuj.net/photogallery.php?photo_id=628

Peter (Út, 24. 4. 2012 - 20:04)

Peter Kolko mas rokov ak...mám už 50 rokov a je pravda, že som tak chodil s manželkou.A tiež závidím mladším. Tak ako za mojich mladých čias bolo nemysliteľné aby chlapec alebo muž nosil náušnice tak určite v budúcnosti budú bežne aj tie pančucháče alebo silonky.A pre toho, čo sa nazval Nechápu - skús a pochopíš. Je to príjemné a pohodlné.

Benny (Út, 24. 4. 2012 - 15:04)

smysl nošení kraťasů a...Ještě by se to dalo přirovnat k ženám a k sukním.Tam bych viděl podobnou logiku kterou uplatňuješ.

Benny (Út, 24. 4. 2012 - 15:04)

Peter Kolko mas rokov ak... Nejsem sice Petr,snad Ti Shelby nebude vadit když Ti odpovím.Na netu jsou reakce na různé věci ať kladné nebo záporné,lidem vyhovuje anonymita tak nadávají na vše co se nějak liší od zaběhnutého kliše,to přeci nemůžeš brát za nějaké měřítko.Jedno je ale pravda pokud jde se mnou žena tak se cítím v punčoškách daleko lépe než bez nich,na druhou stranu si myslím,že jako mladý máš přeci jen výhodu možná se dočkáš že to bude normální já patřím už do té první kategorie 40-50.Já už jsem potkal u nás ve městě muže v černých punčoškách a kraťasech a věř ,že jsem zůstal stát a přemýšlel že se s ním dám do řeči.Tvoje pocity jsem měl také pokaždé když jsem vyšel ven myslel jsem ,že mi každý kouká na nohy ale po pár procházkách zjistíš že to tak není lidé mají jiné starosti

Benny (Út, 24. 4. 2012 - 15:04)

smysl nošení kraťasů a...Nechápeš je to jednoduché,prostě je v tom trošku toho adrenalinu z věci která není úplně běžná

Shelby (Út, 24. 4. 2012 - 15:04)

Peter Kolko mas rokov ak smiem vediet ? A kde byvas ? Odkial si ? Lebo si prvy chlap ake poznam ktory pise ze chodi takto obleceny von a nikto mu nic nepovie. cloveku sa az neche verit ze to pises uprimne.. Ale ak to pises uprimne gratulujem ti a som rad ze to tak je ale no..tazko sa tomu veri isto chapes..Ze by to bolo tym ze sme moc precitliveli na tuto temu sa mi nezda staci si precitat diskusie na nete na tu temu a negativne ba az primitivne a vulgarne reakcie ludi na muzov v silonkach ti potvrdia moje slova.
benny Lenze je to ine ked mas trebars 40- 50 rokov a ides von z manzelkou tak obleceny ako ked mas trebars 20 -alebo 27 rokov ako ja a ides von sam. ale to ti urcite nemusim vysvetlovat. Je to jednoducha logika. Myslim ze vies co tym myslim.Ja len tak ako mnoho inych chalanov cely zivot snivam a tuzim po tom aby som mohol nosit silonky normalne bezne von ku kratasom sortkam a pod ako normalnu sucast oblecenia a nie len pod nohavice ako ich nosim. Zialbohu je to az take zle keby nebolo stretneme na uliciach kazdy den nejakych chlapcov/muzov v PN alebo silonkach.To ze ich nestretavame nie je tym (ako si mnoho ludi mylne mysli)ze je malo ludi ktori sa tak chcu obliekat ale tym ze maju opravneny strach z negativnych reakcii ludi.

Nechápu (Út, 24. 4. 2012 - 14:04)

Kraťasy nad kolena jsem...smysl nošení kraťasů a pod nimi punčocháčů.
Tak buď je chladno a pak nosím na ven dlouhé kalhoty a pod nimi třeba i punčocháče a je to jen moje věc a nikomu do toho nic není.
A nebo je teplo, takže se dají nosit kraťasy, a pak nevím proč pod nimi nosit punčocháče a dělat si starosti, jestli si toho někdo všimne nebo ne.

Benny (Út, 24. 4. 2012 - 14:04)

Petr to je super ale skus si...Kraťasy nad kolena jsem ještě do města nezkoušel ale pod kolena ano s manželkou tak chodím nornálmě a to i někam si sednout na pivko.Ten blok je spíš v nás, hodně lidem je to jedno a když to nevadí mojí ženě tak ostatní co s tím mají problém jsou mi u zadku:-)

Peter (Út, 24. 4. 2012 - 13:04)

Celý víkend som behal v silonkách a nhaviciach po kolená po vonku. Stretol som spústu ľudí, Mužov, ženy aj mladé dievčatá. Ale buď si to nevšimli alebo si netrúfali to akokoľvek komentovať. Takže si nemyslím, že je to až tak zlé. Len sme moc precitlivelí na túto tému.

Shelby (Út, 24. 4. 2012 - 12:04)

Petr to je super ale skus si ich dat ku kratasom a ist len tak do mesta na prechadzku. A nebudes sa stacit cudovat ako ,,tolerantna,, je nasa miovana spolocnost. Ja len dufam ze raz nastane doba kedy si budu moct muzi bez obav obliect silonky aj verejne von ku kratasom, bez obav ze ludia budu na neho ukazovat prstom pokrikovat po nom ze je buzerant atd atd adt.
Vela ludi tu spomina ze ma silonky ked jazdi na kole,lenze to je ine ludia to beru tak ze si povedia : no dobre je to sportovec jazdi na kole nejako mu uz tu ,,uchylárnu,, odpustim. Lenze skuste ich nosit normalne pod kratasy von hovorim vam na rovinu ze zial je to este stale nemozne. Ludia su zial v tychto koncinach este prilis primitivni aby to respektovali.( to nepisem ako nadavku ale ako pragmaticke konstatovanie)

Petr (Út, 24. 4. 2012 - 11:04)

Včera jsem jel na kole v 3/4 kalhotech a pod nima samozřejmě silonky. Nezaznamenal jsem jediný udivený pohled. Spíše mi připadalo, že si toho stejně nikdo nevšiml.

Petrp (St, 18. 4. 2012 - 07:04)

Souhlasím Petře ale my co...Silonky na kolo nosím už dlouho a holení neřeším, jednak protože silonky na kole nenosím proto, by mi to slušelo, ale proto by mi bylo teplo a nemrzl jsem(nosím je pod cyklokraťasy při teplotách od 12-20den tak do -5- 60den) a pak kdybych si holil nohy, tak bych měl problém u své drahé polovičky - nemá ráda kapry. Hlavní výhodu silonek vidím v tom, že pokud někde zmoknu, tak proti elasťákům jsou suché prakticky okamžitě a pak že pokud vyrazím ráno v kraťasech a silonkách, tak pak jak se přes den oteplí, silonky zbalím do kapsy a nemusím se pařit celý den v dlouhých kalhotách

Benny (Út, 17. 4. 2012 - 12:04)

nE JÁ SI JE NEHOLÍM NEB...Souhlasím Petře ale my co nosíme punčošky viditelně tak to dělat musíme,protože jinak by nám to neslušelo :-)

Benny (Út, 17. 4. 2012 - 12:04)

Taky jsem se chystal vyrazit...Máš pravdu neoholené nohy do silonek podle mě nepatří.Řeším to tak že mám vždy jedno vyřazené holítko které je na obličej už tupé a jednou za dva dny si nohy pod sprchou jen tak pod vodou přejedu.Nezpozoroval jsem že by to rostlo rychleji ale dělám to holení pravidelně takže vlastně nevím.No a potom teprve zjistíš jak je oholená nožka pod silonkama citlivá a vnímavá na dotek :-)

PETR (Út, 17. 4. 2012 - 11:04)

Taky jsem se chystal vyrazit...nE JÁ SI JE NEHOLÍM NEB BYCH BYL JAK OPIČÁK!
ale mi je to vcelku jedno zda na mne někdo čučí když jedu na kole néééééééé!
Jinak včera tadyk chumelilo tak jsem je vytáhl i do práce a nosil jsem je celou zimu já se tedy nastydím za punčochy!A že mám chlupatý nohy no vždyt jsem chlap néééé

jenda (Út, 17. 4. 2012 - 11:04)

Tak včera jsem zase po...Taky jsem se chystal vyrazit na kolo a vzít si pod cyklokraťasy silonky, ale na neoholených nohou to nevypadalo vůbec dobře. Tak se chci zeptal jak to řeší ostatní? Bez oholení nebo depilace to asi nepůjde, ale moc se mi do toho nechce, protože pak to bude růst určitě ještě víc a hustěji a zarostlý nohy pod silonkama - hrůza a děs.

david (Po, 16. 4. 2012 - 12:04)

Pokud by jsi si Davide chtěl...OK

Benny (Po, 16. 4. 2012 - 12:04)

Nevadilo mi to :-)Pokud by jsi si Davide chtěl popovídat o punčoškách tak tady je můj email: puncoska22 zavináč seznam tečka cz

Reklama

Přidat komentář