Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Verča (Út, 10. 8. 2010 - 22:08)

Má dcera se taky nemusela nikdy svlékat do naha. Podprdu stačilo rozepnout a na půl minuty přidzvednout.Kalhotky si nikdy nesvlékala, když ležela na lehátku s pokrčenýma nohama, tak je doktor trochu odtáhl na stranu a podíval se.
Při vzpomínce na své mládí a doktory tak to bylo podobné jako v předchozím příspěvku. U mé doktorky jsem svlékala podprdu i kalhotky, ale ne oboje najednou, a před ženou mi to tak nevadilo. Jenže doktorka odešla na mateřskou a zastupoval ji doktor v důchodu.Nepříjemný už od pohledu. V 17ti letech jsem se pred ním musela celá svléknout, ptal se na pohlavní život, intimní a soukromé věci. Pak jsem dělala dřepy, skákala po jedné noze, s rozkročenýma nohama hluboký předklon, prohmatání prsů a na lehátku dost důkladná prohlídka rozkroku. Ještě když jsem ležela, sestra přivedla další holku aby se zatím svlíkla a počkala. Bylo to hodně ponižující a dřív takové chování doktorů nebylo vyjímečné.

Irena (Út, 22. 12. 2020 - 01:12)

Má dcera se na preventivních prohlídkách (posledně byla na 11. lete) taky nemusí svlékat úplně do naha. Po vstupu do ordinace do spodního prádla a ještě sundat podprsenku. Doktorka ji kalhotky vždycky sundá asi jen na 2-3 min. a aby se u toho nestyděla, může si vzít na tu dobu podprsenku, aby nebyla úplně nahá a nestyděla se, posledně tam ale zaskakoval doktor. Řekl jí ať se svlékne, ona se svlékla do kalhotek, ale doktor ji řekl aby si sundala i ty kalhotky a zeptala se ho jestli si může vzít tu podprdu ale on rekl že ne, že musí být celou prohlídku nahá. Byla z toho nešťastná a nechtěla je sundat, tak ji je doktor jednoduše stáhl. Rozbrečela se tam a nešlo ji utišit. Nakonec jsme tedy prohlídku předobjednali na dobu kdy tam bude doktorka.

Irena (So, 26. 12. 2020 - 23:12)

Tak jsem dceru předobjednala ale zase se stalo to že doktorka musela někam na rychlo odjet a byl tam doktor. Opět chtěl aby dcera byla celá nahá. Už jsem se naštvala že se zase nechtěla celá svléknout a prostě jsem ji ty kalhotky z nohou servala. Brečela na celou ordinaci a pak se tam i počůrala
Prohlídka ale byla hotová

Rita (Út, 22. 12. 2020 - 01:12)

Nedělala bych z toho problém , takových už viděl .

Renda (Ne, 8. 8. 2010 - 14:08)

S dcerami (dvojčata) jsem chodila pravidelně k dětské lékařce na vyšetření. Nikdy je nesvlékala úplně , když tak jim jen nakoukla do kalhotek. Pouze jednou, když zastupoval mladší doktor, se musely nejdříve svléknout do pasu včetně podprdy a nakonec si musely dolů i kalhotky. Holkám to nebylo asi moc příjemné, že jsem byla s nimi. A taky to bylo naposledy, kdy jsem byla s dcerami u doktora. Ale myslím, že byly vyšetřeny tak, že se nic nepřehlédlo a měla jsem jistotu, že jsou holky zdravé. Před více jak třiceti lety to bylo podstatně horší, tak jak to píše přede mnou Jana. Na gyndu nás tedy nehnaly, ale u dorostové lékařky jsme byly při některých prohlídkách také úplně nahé, navíc někdy i před spolužačkami. Ti bylo pro mě ponižující, navíc zdravotní sestry a některá doktorka k nám byly občas dosti odměřené.

Jana (38) (Čt, 5. 8. 2010 - 15:08)

Ahoj, ja se synem k doktorce do 15ti chodila vždycky. Donaha se nikdy nesvlékal a když mu sahala do slipů tak jsem stála za jeho zády.
Když zavspomínám na své prohlídky, tak jsem byla v kalhotkách, doktorka mě prohlídla na lehátku prohmatala břicho, pak jsem pokrčila nohy ona mi stáhla kalhotky ke kotníkům, kolena od sebe a podívala se jak říkala "na mušličku". To trvalo jen pár vteřin. Máma taky chodila se mnou a doktorka byla hrozně milá.
Zato na povinná prohlídka na gyndě byl pro mě horor. Sestra byla odměřená, vyplnila se mnou kartu a poslala mě do kabinky a když jdu poprvé tak ať si sundám i sukni a nechám jenom triko. Po několika otázkách doktor řekl. Tak se na tebe podívám, sundej si tričko začnem od shora. Stála jsem nahá s rukama za hlavou a tušila, že to hohší mě teprve čeká. Nahá jsem šla i na kozu a když mi nakonec cpal prst do zadku a říkal ,ať nedělám citlivku a pořádně se uvolním, tak mi bylo do breku.
Po téhle zkušenosti jsem na gyndu šla až po svatbě v těhotenství a k doktorce a ta je fajn.

Marek (Út, 3. 8. 2010 - 12:08)

V r. 91 som ako este 14r. nastupil na Strednu skolu a na internat (koncilo sa v 8tr.) Hned prvy mesiac nas cakala prehliadka o ktorej sme sa dozvedeli tak 10 minut pred Chodili sme po 3ch po odmerani tlaku a zvazeni a zmerani sme sa museli vyzliect uplne donaha a vsetky vysetrenia sme absolvovali nahy Genitalie v podstate ani nevysetroval ale kvoly zdravotnemu preukazu bral vyter Este v ten rok doktor odisiel do Juhoslavie zmietanej vojnou takze to bola prva a posledna prehliadka tohto druhu Uz len odvod v 18tich kde najhorsie bolo to ze sme asi 20ti cakali v slipoch na chodbe ale dnu ma doktor uznal za schopneho a cely cas bol odo mna asi 2 metre

Panna (So, 31. 7. 2010 - 16:07)

a skoumají při patnácti...Mě panenskou blánu při 15 letý prohlídce nikdo nezkoumal, ale já sama si jí zkoumám moc ráda.

honza (Pá, 30. 7. 2010 - 20:07)

nemel strach, ja se tam ani...Ahoj,moje zkušenosti z prohlídek jsou následující.Když jsem byl na 15tiletý tak semnou jako vždy šla máma,vše normální u sestry se svléknout do spodního prádla,pak vážení,zrak a šlo se k doktorce.Tam taky vše normální,poslech,tlak,prohlídnutí páteře,prohmatání břicha na lehátku,stále jsem byl ve slipech a v ponoškách.Po prohmatání břich mě ale sáhla do slipů a prohmatala varlata,což mě dost zaskočilo,jelikož pokud vím bylo to poprvý kdy mě tam kdo sáhnul,no a tím bylo po všem.Na další prohlídku v 17.jsem šel už sám,opět vše stejný celá prohlídka ve slipech a ponškách.Po promatání břicha mě lae řekla ať si slezu z lehátka a vysvleču se do naha.Museli dolu ponošky i slipy,nohy mě prohlížela na takoví desce jestli je prej nemám plochý a přirození prohlířela jestli jde stahovat předkožka a prohmatala varlata,tím to skončilo,a hlavně do byla poslední prohlídka na dětském,na dospělim ať už jsem tam byl na jakýkoliv prohlídce tak jsem nikdy nebyl svlečený víc než do půl těla,no hlavně abych někdy zase nebyl v šoku.Faktem je že to třeba je důleřitý pacienta řádně vyšetřit,ale dost nepřijemný,hlavně pro stydlíny jako jsem já.

Jakub (Pá, 30. 7. 2010 - 07:07)

Jdu příští týden na 15...nemel strach, ja se tam ani nesundaval trenky ;) ona se jen koukla a rekla dobry :)

jarmila (Čt, 15. 7. 2010 - 20:07)

a skoumají při patnácti letý prohlídce i panenskou blánu

Tana (St, 7. 7. 2010 - 16:07)

Yossarian bol moj oblubeny knizny hrdina! Pisala som len k teme! Co sa tyka tej prehliadky tak zistila aj take odchylky ktore by som si normalne nevsimla Pradlo mali dolu len asi 3 minuty ktore sa dali vydrzat

Veronika (St, 7. 7. 2010 - 07:07)

Yossariano, ty slepice nadržená, proč nejdeš na seznamku??

Yossarian (Út, 6. 7. 2010 - 21:07)

Taky ráda kouřím a ještě za to dobře zaplatím,ale musíš přijít ke mně domů.Je mi 52 let,mám obří kozy a rezavé vlasy.Jmenuji se Markéta Sommerová a bydlím na adrese Borovanského 2220 Praha 5 Stodůlky - čekám na tebe.

Čtenář (Út, 6. 7. 2010 - 21:07)

U nas v Sali je doktorka...To myslíte vážně? Vás také svléká praktický lékař donaha?

Petra (So, 3. 7. 2010 - 10:07)

Tak by měla prohlídka správně probíhat.

Tana (Čt, 1. 7. 2010 - 18:07)

U nas v Sali je doktorka ktora nechava chlapcom pradlo uplne vyzliect Absolvovala som prehliadku s obomi synmi 14 a 10 r. a ani jeden s tym nemal problem a ten starsi mi dokonca podal U oboch trvala prehliadka skoro 30 min. a bola velmi dokladna

Jan (St, 9. 6. 2010 - 17:06)

Milý Dominiku, máš ségru? A chodí s ní tatík do ordinace u gynekologa? Asi ne, pokud není pako. Tak tady neblni s obtěžováním. Matka tam nemá co dělat, pokud není ujetá ona nebo doktorka.

Dominik (Ne, 30. 5. 2010 - 17:05)

Myslím si, že většina doktorů se nesnaží puberťáka nijak ponížit. Jeden z rodičů do ordinace musí, aby byl doktor krytý, že nezletilého nijak neobtěžoval. To se jim nejde divit. Taky jsem úplně vyholený, je to moderní. Já jsem absolvoval prohlídku v klídku, matka tam sice byla, ale co se týče pohlavních orgánů, jen mi strčila doktorka ruku do boxerek a prohmatala krátce koule. Usmála se jen a řekla, že jsem už pořádný chlap. Doktorce je 37, docela kočka, nebylo to ani nepříjemné, matka nic neviděla, teda myslím obnažené genitálie, to že mi tam šáhla, samozřejmě jo. Předkožku jsem přetahovat nemusel, jen se zeptala, jestli s tím nemám problémy a to samé s ejakulací. Žádné zbytečné vyptávání. Celkem v poho.

jan (Ne, 30. 5. 2010 - 16:05)

vím že kámošum to nikdy nedělal, ale mi na 15 leté jo a to tatku poslal do čekárny a jen prohmátl koule a jen se zeptal jestli jde předkožka zvolna přetáhnout. někdo tu třeba píše pohádky co všechno musel dělat ale tomu nevěřím

Reklama

Přidat komentář