Reklama

Kolik cm penisu ženám stačí?

Hi,hi (Čt, 18. 2. 2016 - 15:02)

jenomže se může psát cokoli a i lži,takže neber moc vážně,co kdo napíše,ale spíš až uvidíš.

Sandra (Čt, 18. 2. 2016 - 13:02)

Ahoj Sandro, za zivot jsem...Ještě PS pro Mikyho: 22 cm je fakt už pěkný macek. Ono totiž záleží i na hloubce pochvy, pro mě je třeba těch 18cm ideál, 22cm bych určitě "nepojmula" a pak je hezké, pokud si to muž uvědomuje a podle toho k ženě i přistupuje. Plný zásun by ji mohl i zranit.
Ale jinak musím říct, že už jen ta představa "těch tvých 22cm" mě dost vzrušuje - až to cítím i v intimních místech :-)

Sandra (Čt, 18. 2. 2016 - 13:02)

Ahoj Sandro, za zivot jsem...Ahoj Miky, je fajn si o tom psát s někým, u koho je vidět, že skutečně ví, o čem je řeč - což ty zjevně jsi.
A se vším, co píšeš, souhlasím.
Ty pocity při tomhle způsobu dráždění jsou totiž natolik intenzivní, že to může být někomu až nepříjemné, hlavně taky proto,že žena může mít pocity až jakoby na "nucení k močení", a i proto se třeba některé bojí uvolnit a "dovést to do samého konce".
Pokud to ale dokáže překonat a podaří se jí dojít tímto způsobem k orgasmu, zažije takový orgasmus, který při "klasickém" dráždění nepozná. V tom článku, kde se píše o extázi a "celotělové" rozkoši vůbec nepřehánějí. Co se s emnou v takových chvílích děje, nemumím ani popsat, jen vím, že partner je z toho vždycky vzrušením úplně vedle. :-)

Miky (Čt, 18. 2. 2016 - 08:02)

No asi to tak opravdu bude,...Ahoj Sandro, za zivot jsem zazil par partnerek, ktere drazdeni hluboko okolo tzv bodu A dovadelo k silenstvi a zazivaly i mokre orgasmy. Je to vsak velmi individualni jako u vseho. Naslo se naopak par zen, kterym toto drazdeni a velky pocit plnosti byl neprijemny. Na míste byla potom velka opatrnost (mam ho 22cm). Kazda zena tedy potrebuje individualni pristup a kazdy je jiny.

Pepouš (Čt, 18. 2. 2016 - 07:02)

Můj penis ve ztopořeném stavu měří 12cm. Dlouho to nebyla žádná sláva. Hodně však sleduji dokumenty a tak sem si podle vzoru pralesních indiánů kmene Uaragů, nechal penis propíchnout papouščím pírkem.
Od té doby každá žena jíž sem takto opatřen potěšil prohlásila, že jiného mrdáka už nechce.

Sandra (Čt, 18. 2. 2016 - 07:02)

čert ví :-) možný je asi...No asi to tak opravdu bude, píšu z vlastní zkušenosti :-) Dokud jsem měla sex jen s manželem (16cm), nic takového jsem nepoznala, pžestože je jinak zkušený a pozorný milenec a nedostatek rozkoše jsem s ním v posteli netrpěla. Ale orgasmy úplně jiného typu a intenzity, včetně mokrých, jsem poznala až s milencem (18cm).
A dokud jsem to sama nezažila, o tom tzv. bodu A jsem taky nevěděla. Ale je úplně jedno, jak se tomu říká. Zkrátka, když budeš dráždit partnerce horní stěnu pochvy, ale ne hned za poševním vchodem, ale až hodně vzadu, poblíž děložního čípku, bude zažívat úplně jinou rozkoš, než při "čudlíkovém" orgasmu :-) Předpoklad je, že se dokáže uvolnit (psychicky i fyzicky), a pak třeba společně zažijete i to, čemu se říká ženská ejakulace. Problém mnoha žen je, že se nedokáží uvolnit (hlavně "v hlavě") - a sex a orgasmus u žen je hodně věcí právě schopnosti se takto uvolnit.

Např. tady se o tom bodu A píše. Ale našel bys určitě i další články.
https://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/26782-bod-g-uz-je-minulosti-ted-se-hleda-bod-a

PRAVDA (Čt, 18. 2. 2016 - 01:02)

Nemáte pravdu, redukovat sex...Ver mi vimno cem mluvim!

Steve (St, 17. 2. 2016 - 23:02)

čert ví :-) možný je asi všechno, a taky každá(ý) je jiná(ý).

Sandra (St, 17. 2. 2016 - 23:02)

A on je děložní čípek...Nevim, co rikaji odbornici, ale u me ano. Mokre orgasmy mam jen kdyz mi partner drazdi okoli delozniho cipku a horni stenu pochvy. Pry je tam jakysi bod A, ktery zpusobuje zenskou ejakulaci.

Steve (St, 17. 2. 2016 - 23:02)

S nadprůměrným výhra teda není, naopak problém ... většině ženám to nesedne. Ono je to hezký na porno a před obrazovku s nějakou která jej jakžtakž s problémama příjme, nebo nepříjme ale show je s tím velká - holt zasune pouze tak jak to jde, kusem trčí venku .... já to teda na výhru nevidím ani trochu, naopak problém.

Steve (St, 17. 2. 2016 - 22:02)

Souhlasím s Cactusem. Změna...A on je děložní čípek nějaký vzrušivý orgán? To slyším teda prvně. Pokud je mi známo a co hovoří odborníci, tak u ženy je nejvzrušivější naopak venek, kraj, vchod a ten ciprdlík nad vchodem. :-D Pak body "G" pokud člověk ovšem ví kde je hledat a pokud je opravdu najde ....

Pavel (St, 17. 2. 2016 - 20:02)

sex je nej nej nej s prumerem...Ahoj Mončo Rád bych tě poznal kdyby jsi měla zájem mám ho 13,5cm 4,5cm a přes žalud 5cm smím se zeptat kolik ti je?

Sandra (St, 17. 2. 2016 - 20:02)

Může být, i když po 2...Souhlasím s Cactusem. Změna je určitě příjemné afrodisiakum. Ale 16cm mého manžela a 18cm mého milence je rozdíl. Souhlasím i s tím, že když má muž dostatečně dlouhé mužství a nebo prsty, aby jimi dosáhl na děložní čípek, o mokré orgasmy partnerky má postaráno. :-)

Jan (St, 17. 2. 2016 - 17:02)

No a což potom chlap s...Samochvála smrdí.

Cactus (St, 17. 2. 2016 - 16:02)

Moc si hochu fandíš,ve...Může být, i když po 2 letech bych to na vzrušení z nového moc neviděl ;) Měla ráda, když jsem v ní byl úplně nadoraz a dráždil jí čípek a to s kratším nástrojem prostě neuděláš.

lola (St, 17. 2. 2016 - 10:02)

Kámošku uspokojovalo mých...Moc si hochu fandíš,ve většině případů to není ani tak vzrušení z těch pár centimetrů navíc,jako z toho že jí to dělá někdo jiný.Věř mi nejsem školačka zažila jsem to také,je to prostě změna,která to větší vzrušení způsobuje.

Miky (St, 17. 2. 2016 - 10:02)

Máš pravdu,je to...No a což potom chlap s nadprůměrným, co miluje dlouhé předehry, použivá ústa, prsty, pomůcky a zbožnuje tu hru kolem. To je pak výhra v loterii. :-)) ano samozřejmě, že mluvím se vší skromností o sobě . :-)))

Cactus (St, 17. 2. 2016 - 10:02)

Kámošku uspokojovalo mých 18cm výrazně víc než o pár cm menší péro jejího manžela. Jasně, že to je individuální, ale těch pár cm navíc prostě poznala.

sardanapal* (St, 17. 2. 2016 - 09:02)

Máš pravdu,je to...No jo , jenže větší péro - vypadá prostě líp ;-(

lola (St, 17. 2. 2016 - 09:02)

To je individuální, ale...Máš pravdu,je to individuální.Ale pro většinu žen je nejdůležitější ta hra,nebo jestli chcete předehra okolo toho.Spousta mužů kteří mají velký penis si myslí,že když ho do ženské vrazí a chvilku se třepou tak že je to v pořádku.Tak to vůbec není!Soulož s velkým penisem je pro ženu mnohdy bolestivá,zvláště když muž brutálně přiráží aby ukázal jaký je borec.Naopak muži s menšími penisy používají víc ruce a ústa a ženu lépe k orgasmu přivedou.

Reklama

Přidat komentář