Reklama

spodní prádlo u chlapců

jinra (Pá, 7. 2. 2014 - 15:02)

múj kluk nosí kalhotky... taky jeho kamarád.

Karla (Pá, 7. 2. 2014 - 11:02)

Občas sem zabrouzdám,taky jsem měla za to že se nás některé věci netíkají,ale syn(11) nás překvapil.Je to pár dní co jsem zjistila že nosí kalhotky sester.Jsou prej pohodlnější.

Lenka (Pá, 7. 2. 2014 - 10:02)

Myslíte si,že se kluci na základce starají o to,jaké nosí jejich spolužáci prádlo?Já tedy ne.Možná tak puberťáky zajímají kalhotky holek,ale to bude asi všechno.

David (Pá, 7. 2. 2014 - 09:02)

Já jsem si docela na uplejší prádlo zvyknul,neškrtí,ale večer po stáhnutí se podrbat prostě musím.

Ivana (Čt, 6. 2. 2014 - 20:02)

Určitě s tebou Zuzko souhlasím,to je v pohodě a ať mu to zajedede mezi půlky to myslím,že nevadí pokud to neškrtí a trochu to vypadá,že mu vystoupne vpředu malá boulička nemůže vadit a pokud se mu to líbí proč ne.

Zuzka (Čt, 6. 2. 2014 - 18:02)

Jako ochrana svrchního...Já klidně přiznám,že úmyslně vybírám prádlo,které zajede mezi půlky a to i včetně bavlněných boxerek.Je to cool i pohodlné a hlavně je to hezké.Prádlo je přiléhavé a myslím,že i klukovi je příjemné,nijak se v něm neškrtí.Kdybych nechala oblékání na jeho rozhodnutí,chodil by jak strašák.

samuel (Čt, 6. 2. 2014 - 14:02)

jasné že existují i ??bikiny pro chlapy :D:D

Jaryk (Čt, 6. 2. 2014 - 14:02)

Každý má zde jakož i jinde vyjádřit svůj názor na to či ono a taktéž každý má právo nosit co chce a líbí se mu to a celkově vyhovuje.Takže ať každý mluví,píše sám za sebe a ne za druhé,že by tohle a toto ten nebo ona nenosil ap.Je to každého věc a tak ať si dělá dotyčná osoba co chce i co se týká nošení prádla aj.

Martina (Čt, 6. 2. 2014 - 13:02)

Sorry,ale je to jen tvůj...Já mám pouze zkušenost u svého synovce,který nosí pouze minislipy o od loňska i tanga.Koupila jsem mu jednou boxerky,ale ségra mi řekla,ať už mu to nekupuju,že se jí to nelíbí.Boxerky má jen na spaní,i tak to má lepší,než když spal ve stísněných slipech.Tím chci říci,že synovec nenosí to,co chce,ale to,co mu koupí rodiče.O nějakém vlastním výběru nemůže být řeč,je to na rodičích,kolik mají rozumu.

Ríša (Čt, 6. 2. 2014 - 11:02)

Ja syna nemám , ale som si...Sorry,ale je to jen tvůj názor,nikoliv celospolečensky přijatelná norma.Myslím si,že žijeme v době kdy si každý může koupit,a pak následně nosit to co se mu líbí.Tak striktně řečeno co by chlapci měli a nebo neměli nosit za prádlo,tohle už opravdu zavání primitivní uniformitou.Asi žádný normální rodič nebude svého potomka do něčeho nutit,zvlášt' co se týká spodního prádla,ale měl by mu dát svobodu výběru a respektovat jeho rozhodnutí.Ale jen proto že se dotyčnému rodičovi něco nelíbí,tak je pak z jeho strany tím nejhorším možným řešením prasazovat si svou vůli za každou cenu,a to třeba i fackami.Tak tohleto opravdu normální rodič není,pokud tak vyvádí u spodního prádla které nosí jeho potomek,co teprve potom u jiných závažnějších věcí?Je to obyčejná hysterie.Nechte děcka nosit to co třeba i samy chtějí,at' je to cokoliv,třeba i ty zmíněné tanga.Je to prádlo univerzální,jak pro chlapce tak pro dívky,nic neobvyklého na tom není.Všechno je věc výběru a svobodného rozhodnutí,slipy,tanga,boxerky,trenky,jocksy apod.Mě teda ale osobně nepřijde kluk o nic chlapštější,když má na sobě vytahané nemožné,shrnující se trencle,než kdyby nosil bikiny či tanga.Zdá se mi,že lidé kteří o úsporném spodním prádle nic nevědí,mají největší potřebu rozumovat a hrát na strunu jakési "chlapskosti".Kdo tanga nikdy nevyzkoušel,nemůže logicky nic hodnotit.A pokud tak činí,svědčí to o jeho jednoduchosti a podřizování se uniformnímu a stádnímu kopmlexu bez vlastních úvah.

Martina (Čt, 6. 2. 2014 - 10:02)

Prádlo v zadečku mi přijde...Jako ochrana svrchního oblečení zcela postačí pohodlné bavlněné boxerky.Je to jen otázka zvůle rodičů,když koupí klukovi slipy,o kterých dobře vědí,že se mu budou zařezávat do zadku a tísnit mu přirození.Třeba je to cool(já si to nemyslím),ale je to nepohodlné.Bohužel se to vyrábí,prodává a někdo to kupuje.Je to kšeft,na děti se nemyslí.

!!! (Čt, 6. 2. 2014 - 09:02)

Nerozčiluj se! Aspoň na tebe zbude více bab na šukání!!

Jojo (Čt, 6. 2. 2014 - 09:02)

No normálne som sa vytočil - " a du blejt " .20 % homosexuálov , 50 % neplodných mužov , ale som kúl , lebo nosím buzerantské tangy .., aby sa mi náhodou nesmial nejaký primitív , že nosím trencle !

Jojo (Čt, 6. 2. 2014 - 09:02)

Ja syna nemám , ale som si istý , že by tangy nenosil , pretože by ihneď dostal po papuli ..., a nehovorím o tom , že by moja žena riešila vyzlečeného pindíka v tangáčikoch / tá by dostala tiež po pysku / .Čo to vychovávate za chlapov ? Normálny chlapec má nosiť trenky , boxerky a normálne dievča nohavičky a nie trencle .Košilku na spaní ? No nechápem ...ešte by boli dobré aj ružové silónky ? Čo vy na to moderné mamičky ?

Honza (St, 5. 2. 2014 - 22:02)

Prádlo v zadečku mi přijde...Neskrývej prádlo v zadečku za ochranu vnějšího oblečení. Jde ti o to aby kluk měl v zadku co nejširší pruh látky, který ho přirozeně pri pohybu vzrušuje.

Zuzka (St, 5. 2. 2014 - 21:02)

Prádlo v zadečku mi přijde více účelné jako ochrana svrchního oblečení,i tanga jsou už na hraně s hygienou,kupuji jen ty,co mají širší zadní pásek,pouhým šňůrkám se vyhýbám,jak u sebe,tak u kluka.Jocktrap asi nekoupím.

Pepa (St, 5. 2. 2014 - 10:02)

Je fakt že tanga jsou na...dík za radu určitě to zkusíme.

... (Út, 4. 2. 2014 - 23:02)

žádný

Honza (Út, 4. 2. 2014 - 22:02)

To jsou ty,co se do nich...pleteš si to se suspenzorem, jockstrap je prádlo nikoliv suspenzor. Na rozdíl od tang má proužky látky nebo gumy vedeny pod hýžděmi nikoliv uprostřed zadku

Zuzka (Út, 4. 2. 2014 - 22:02)

Je fakt že tanga jsou na...To jsou ty,co se do nich dává plastový chránič,to měl kluk na fotbal,když mu bylo deset,ale taky to nerad nosil,museli jsme ho vždycky nutit.Pro kluky dobrá ochrana,ale prádlo to není.

Reklama

Přidat komentář