Reklama

spodní prádlo u chlapců

Naďa (Čt, 22. 8. 2013 - 09:08)

Na nový školní rok klukům koupím chlapecké boxerky, vyrostli a slipy je už škrtí.

jiříček (Po, 12. 8. 2013 - 14:08)

muj kluk nosí slipy a taky kalhotky, co popadne ráno...

romulan (So, 10. 8. 2013 - 11:08)

slipy a uplý

táňa (So, 10. 8. 2013 - 10:08)

Kluci i manžel jsou slipaři.Muži i synům sluší, jen je třeba správnou velikost.

Olga (Pá, 9. 8. 2013 - 14:08)

Paníé Vlaďko,chápat to nemusíte,ale prostě jsou a byly doby,kdy tomu tak mohlo být nebo bylo.To Vám může říéci i napsat ten co to ví a pamatuje.Pokud kluk nosil či nosí dívčí trenýrky nebo kalhotky,tak co má pod kalhotama,teplákama asi nikdo krom něho neví.Je pravda,že se může ale stydět,to samé u holek co nosili či nosí prádlo po klukovi.Je to věc názorů asi,alejsou různé okolnosti a situace které vás donutí k čemukoliv a nemusí to být jen otázka nošení prádlo a jiného kusu šatstva,ale i jiných věcí než je prádlo a oblečení.Těžko si představit kluka v sukni aj.pokud není Skot.Dnešní prádlo ať slipy,plavky se mohou nebo i podobají tomu dámskému jak střihem,tak i materiálem.Těžko to posuzovat obrázek ať si každý udělá sám

Iva (Pá, 9. 8. 2013 - 12:08)

Kupuji klukovi vše se sníženým pasem-bokové boxery,slipy i tanga.Moc se mi to líbí a sluší mu to,pro šestnáctiletého teenagera ideální prádlo.

xy (Čt, 8. 8. 2013 - 22:08)

Jako hodně malý jsem také nosil kalhotky po ségře - nebyly peníze. Potom jen červené trenky.
Následně i barevné trenky, to začala móda slipů, kdy je měla většina kluků, já ne. Dnes jsou naopak módní (a dražší) zase trenky a jejich deriváty. Syn nosí trenky po mě (ne moje, ale já trenky, tak on od dětství také trenky.

Vlaďka (Čt, 8. 8. 2013 - 21:08)

Nepochopím jak někdo mohl nosit prádlo po někom jiném.Ve svém dětství jsem se s tím nesetkala a klukovi bych to určitě nedala.Jen ta představa,že to měl kdosi bůhvíkolikrát v zadečku,je odpudivá.

Alice (Čt, 8. 8. 2013 - 13:08)

Naši kluci vyrůstali v druhé půlce 60 let a po sestrách tyhle modré trenky nosili.A je dnes jistě více kluků nebo jejich matek co by možná potvrdili,že je kluci také nosili nebo mohli nosit.Holt byly jiné doby jako ta dnešní a je tu zas něco jiného

matej (St, 7. 8. 2013 - 09:08)

mý kluci nosí slipy a ja také...

Helena (St, 7. 8. 2013 - 08:08)

Taky už jsem starší ročník,ale souhlasím s Radekem a jinými,že modré holčičí trenky kluci nenosili a jestli ano, tak nikdy veřejně.Vy tady pořád píšete o těch modrých,ale zcela vynecháváte ty tradiční chlapecké červené. Ty opravdu pamatuji a i mí kluci je hrdě nosili,že by si vzali holčičí modré,to tedy te.Na slipy přešli až na střední škole.

Tom (Út, 6. 8. 2013 - 14:08)

Domnívám se,že dnešní...To neni tak docela pravda, ze nemuze. Dnes se ve skutecnosti toleruje leccos a je hlavne na rodine, jaka pravidla si nastavi. A ze je klucici pradlo pruznejsi a pohodlnejsi? No uz bylo na case!

Darina (Út, 6. 8. 2013 - 14:08)

Co se týče slipú i plavek pánských,tak je fakt že svým střihem ap.se hodně v mnohém podobají prádlu dámskému a že některé holky i ženy toto prádlo nosí také.Stejně jako někteří kluci co vyrůstali tak 40let zpět nosili jako prádlo ty modré holčičí trenýrky.moji bráchové je nosili taky a byl to jak už bylo zmíněno přechodový typ na slipy a znám dost lidí jak holek i kluků co je nosí i dnes.Tenkrát to bylo asi takové universální prádlo a nebralo se to tak.Dnes kluci nosí dámské prádlo nebo i plavky,tanga a holky zase pánské slipy a boxérky.I tací jsou,ale to je už věcí každého co mu sedí a vyhovuje,tak ať si nosí.

Vlaďka (Út, 6. 8. 2013 - 12:08)

Domnívám se,že dnešní moderní slipy a boxerky už mají ke kalhotkám hodně blízko,jak střihem,tak materiálem.Už dnes nemůže ani kluk sundat kalhoty a chodit jen v prádle.U holek tomu bylo odedávna.

Hedvika (Po, 5. 8. 2013 - 14:08)

Tak to máte pane Radku možná pravdu,ale lidi i matky jsou různí a tak jim je jedno holka nebo kluk a nosí to jeden po druhém a někdo zas dobrovolně či co mu vyhovuje.To už je věc každého jedince,můj muž vyrůstal z více dětí a tak v dětství dříve nosil také jeden věci po druhém a kalhotky měl pod kalhotama nebo teplákama a tak nebylo vidět co má pod nima.Jinak nosil i ty modré trenýrky a jako spodní prádlo je má dodnes než ty běžné trenky a vyhovují mu tak nejvíce.Žádný vliv na život to nemá a dnes se můžete na každého s chutí vykašlat jak se praví ať si říká a myslí každý co chce.Doby byly už takové a pomalu to spěje k tomu zas kdy jeden nosí věci po druhém o čemž dnešní generace 80let až potud nemá ani ponětí a tak se diví jak to je či bylo a nevěří tomu ani už kdo ví oč jde,tak ví o co jde a ne jen v oblasti oblékání ap.Přeberte si to jak kdo chcete po svém

Radek (Čt, 1. 8. 2013 - 16:08)

Což to souhlasím,že se nosilo po starších sourozencích,ale nikdy by mámu nenapadlo cpát kluka do kalhotek..Já nosil trenky i po bratranci či bráchovi,ale vždy chlapecké...

Libuše (Čt, 1. 8. 2013 - 16:08)

Tak to má Karel pravdu,tak tomu bylo a co vím já i jiní co jsou z 50-60let ,tak to někdy taky chodilo a nosilo se jeden po druhých.

Karel (Čt, 1. 8. 2013 - 06:08)

Po válce, v padesátých a ještě šedesátých letech se nosilo všechno co bylo doma. Nemohlo být "tohle si nevezmu". Co šlo se taky přešívalo.

Olda (St, 31. 7. 2013 - 15:07)

Tak se nečilte nikdo.Je možné,že v 60.letech se to tak nosilo,tedy kluci nosili po holkách. Je to možné.Osobně tedy opravdu holku nosící slipy neznám, kluka v kalhotkách také ne. Ale jistě jsou.
Já zažil ty báječné 80.roky a to už opravdu kluci modré dívčí neměli,a díky otci jsem viděl více měst a vesnic.Už se nosily červené trenky i na ven či tábor, nebo později střih typu adidas i holky.

Spíše jde v současnosti o materiál.domnívám se,že bavlna prostě kluky opravdu zahřívá kolemkoulí,u plátěných trenek tomu bylo jinak.Plátno chladilo,sálo rychle a bez problémů.
A poslední problém k diskusi.Kolik by měl mít tak 11-14 letý kluk zásobu prádla doma?????

Marta (St, 31. 7. 2013 - 14:07)

Tak to se Zdeńku mýlíš.Já jsem generace těch 60let a v té době nebylo tak nenormální aby kluk nosil kde bylo třeba více dětí prádlo po těch druhých co více už vyrostli.Nebylo to žádné pravidlo,ale objevovalo se to .stačí si přečíst příspěvky kde se někteří kluci i holky svěřili,že prádlo i ty trenýrky nosili v dětství nebo i dál v dospělosti a v mnohých případech ty modré trenýrky byly přechodovým typem na slipy např.Mnozí lidé zde ani i když si to tu přečtou se nepřiznají že je nosili.A nač také je to každého věc co nosil a nosí.Když to vyhovuje,tak proč né,nikomu nic není co kdo má pod kalhotama,terplákama,sukni atd.
z některých příspěvků se tu dá vyčíst,že kluci co nosili a nosí prádlo dívčí a opačně holky pánské jako by byly prašiví či co.Když to někoho pobuřuje a pohoršuje,tak ať nechodí a nečte tyto příspěvky a nebo ať na ně nereaguje.Každý může sice vyjádřit názor,ale ať se chová slušně.Toť vše a každý kdo chce tak ať napíše zda nosil či nosí prádlo,trenýrky i plavky od holek či od kluků

Reklama

Přidat komentář