Reklama

Vzrušuje mě bolest v pupíku

Lara (Pá, 3. 6. 2011 - 23:06)

Poslední dva komenty jsem četl až po odeslání poředchozího . Sakra Petře , tomu se říká omluva , vzorová .

lara (Pá, 3. 6. 2011 - 23:06)

Jsme v šoku že během pár hodin přibylo čtyřicet komentářů , to je rekord . Agro , jestli jsi tydle věty "Šmarjá, milovník lhářů a ještě buzerant. To nám tady chybělo." napsala ty , nikoli ta druhá část rozdvojené osobnosti , tak mi seš extra odporná . Nenávidim když se někdo takhle vyjadřije k lidem s homosexuální orientací , jen proto že jsou takový . Od toho momentu , co jsi napsala že mi nebudeš odpovídat na otázky , ztrácím veškerou chuť a ochotu ti cokoli napsat . Proč mi teda píšeš , když nechceš odpovídat na moje otázky , proč ty mi pokládáš otázky . To zní , jako kdyby jsi si se mnou chtěla psát pouze o tom , jakou negativní věc jsem tady udělal . Na tvoje komentáře nechci vůbec reagovat , právě kvůli tomu , co jsi napsala Petrovi a kvůli tvému pro mě nepříjemnému omezení komunikace se mnou , zahrnující pouze moje zdejší předstírání .

Smajlíku , jsem rád že jsi k nám zavítala . Nechtěla by jsi kluka ? Dyžtak jsem volný . To mi dyžtak napiš na email [email protected] Určitě jsi se již seznámila s tím , jak po ňáké toužím . Tebe vzrušuje bolest v pupíku ? Že se při tom přímo děláš , koukáš na videa a tak dále ?
Petře , jsem rád že jsi zase začal psát . Cítím to jako takový návrat legendy , protože to tu znáš hodně dlouho . Hrozně by mě zajímalo jak se mají holky B a Eve , které tu psali jako úplně první se mnou . Pak bez varování přestali a přes dva roky se neukázali . Při tom toho zde napsali dost , nechápu jaktože najednou nenapsali . Martin modrametaliza , taky jeden z nejdlouhodobějších členů , ale je jich víc . Pavel , BellyP , sakra , ti všichni až si to přečtou , že jsem kluk , jestli si to teda ještě nečetli . Nejvíc mám ztrach z ublížení Pavla , protože s tím jsem si toho taky dost napsal přes email , jako holka . Hrozně moc promiň , promiňte všichni , nadávám si za to . Pro někoho to může být něco tak příšernýho , když mu todle udělám , jeho mi je pak líto , že jsem mu ublížil .

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

Petr: Neblázni. Nemusíš se mi vůbec omlouvat. To se stává, že jsou lidé na sebe někdy protivní a zlí a někdy zase ne.
To se ti stane ještě hodněkrát, že někoho bude urážet :-D
Ale rozhodně se z mojí strany přijímá, pokud to potřebuješ nebo chceš slyšet.
Ostatně ..... Agra byla hodná holka i když jí tak druzí neviděli.

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

víš Agro,možná jsme to vzaly za ten nejhorší konec ale co už.omlouvám se ti za veškeré urážky,přece jen mám trošku rozumu a soudnosti a proto se ti opravdu omlouvám.nějak jsem se nechal unés,asi jsem měl špatný de,ale to asi zažívá každý z nás a každý to ventiluje po svém.přijmi mou upřímnou omluvu.člověk by to měl brát sportovně,naco si cuchat nervy nějakými hádkami atd.všem se omlouvám za to,co jsem zde negativního vůči Agře napsal.

:-) (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

:-) : podle Agry jsem a ani...Ještě že to bereš sportovně.

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

Petr: Myslím, že nekrofilní zoofil se zaměřením na pedofilii není zcela přesné ačkoli mrtvá štěňátka, koťátka a kuřátka mají své kouzlo, ale přece jen ... na tebe sedí více ... zajímavý, zábavný, s fantazií, se smyslem pro humor, hravý, zřejmě tolerantní, s velkým rozpětím v chování, flexibilní a když chce, tak je hodný. Akorát, že nechce moc často.

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

:-) : podle Agry jsem a ani jí to nebudu vyvracet,to nemá cenu,je až moc jednoduchá aby to,co se tu všechno píše pochopila.možná bych se mohl promněnit v nekrofilního zoofila se zaměřením na pedofilii,ale počkám si co si o mě agra vymyslí,třeba se trefí :D

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

Petr: Pták v zadečku je super věc. Aspoň máš dobrý vkus, když už jsi gay a nedoceňuješ upřímnost a naopak oceňuješ neupřímnost a lži.

:-) (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

každopádně lubrikanty...Mám takové divné tušení, že ty gay rozhodně nejseš a ani jím nebudeš!!!
S takovou se tu za chvilku proměníš ještě v kdoví co :-D

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

každopádně lubrikanty sebou,aby jsme nedřeli :D ono takový péro v zadku není vůbec špatný :D jsem pro každou špatnost :P
:-) díky,myslím že ještě nějaký rozum mám a dokážu ho využívat i když jsem teda ten gay :D nechce mi to dneska někdo udělat do čokooka? :D:D:D berte to s rezervou :)

:-) (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

:-) : znám hodně takových...Petr: Konečně rozumný názor!

Ono se to zvrhává úplně všude.

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

Prosím, omluvte mé zbloudilé alterego. Já mám rozdvojenou osobnost a občas za mě píše ta druhá věci, které bych nikdy nenapsala.

O tom nakolik je normální styk dvou osob stejného pohlaví coý nenaplňuje evoluční ani jiný smysl styku nebudeme polemyzovat.

Jak gay řekne, že chlapi sobě, tak pozor na prdelky pánové :-) Bude jízda :-)

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

taky si říkám že se to tu úplně zvrhává,ale z druhé strany se to tu alespoň hýbe :D

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

:-) : znám hodně takových lidí a nechápu proč se držet takových zásad,podstatná je povaha člověka a né jeho tělo,pokud najdu člověka s kterým si perfektně rozumím tak proč trvat na pupíku ven :)

!!! (Pá, 3. 6. 2011 - 22:06)

jsem blbá piča a mé...Někdo si z této diskuse dělá kurník.

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 21:06)

ano Agro,sice ti to dlouho trvalo ale jak vidím,hned se chytáš toho,po čem ti hovno.i kdybych byl gay tak si myslím že je to normální vě a to,že nadržuji Laráčkovi je poze jen má vě ke které jsem se výše vyjádřil,chlapi sobě

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 21:06)

jsem blbá piča a mé názory jsou hloupé

:-) (Pá, 3. 6. 2011 - 21:06)

přesně tak to je.ale když...To jseš dobrej, někteří "týpci" ze svých priorit slevit nedokážou (velká prsa apod.)

Agra (Pá, 3. 6. 2011 - 21:06)

Agra: Šmarjá, milovník lhářů a ještě buzerant. To nám tady chybělo. Už chápu, proč se tak lísáš k Laráčkovi.

Petr (Pá, 3. 6. 2011 - 21:06)

přesně tak to je.ale když není tak to taky přežiju,přece jsem jen chlap co má dva mozky a většinou poroučí ten v tý malý hlavě :D

Reklama

Přidat komentář