Reklama

Lechtání partnerky

Gibs (Po, 18. 10. 2010 - 20:10)

Já se snažím držet když...Nič si z toho nedělej, jen musí partner trpělivě "trénovat" lechtání a výsledek se dostaví...:) Svou polovičku jsem již vycvičil a to bila na začátku pekelně lechtivá (zvlášť na chodidlech)...Málem jsem to vzdal...Pak jsem navrhl, aby chodila všude kde se dá bosa. Ale oplatilo se. Teď se jen pomalu mrví a asi se to začalo líbit i jej, tak jsme oba dva spokojeni...

Elis (Ne, 17. 10. 2010 - 15:10)

Tak to ti blahopřeju...Já se snažím držet když mě někdo lechtá, ale jsem tak strašně lechtivá, že se prostě nedá zvládnout zůstat v klidu a nemlátit sebou.

Evan (Út, 12. 10. 2010 - 13:10)

Tak, tak Evane, správná...Tak to ti blahopřeju Rokweli. Takový holky jsou totiž bohužel docela vzácnost, jak jsem zjistil.

Rokwel (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Tak, tak Evane, správná holka totiž musí něco vydržet a ty je třeba patřičně ocenit...za statečnost.Ještěže jsem takou holku už našel...

Evan (Po, 11. 10. 2010 - 18:10)

No já bych ho tak někdy...Markéto, naprosto tě obdivuju. Spousta holek reaguje na lechtání nohou dost nelibě. Některý holky ale při lochtání hezky drží a ty já přímo miluju.

Markéta (Pá, 8. 10. 2010 - 13:10)

No mě sáhnout takhle na...No já bych ho tak někdy nejradší zabila, ale přítel mě drží pevně, tak mi nezbývá než mezi smíchem škemrat o slitování. Přítel vždycky říká, že holky jsou lechtivé proto, aby je někdo lechtal. Doufala jsem, že si časem vybuduju nějakou odolnost proti lechtání ale mám pocit, že jsem čím dál lechtivější. Myslím ale, že kdyby s tím přestal, tak by mi časem to lechtací mučeníčko snad i chybělo.

Jarča (Čt, 7. 10. 2010 - 16:10)

Souhlas, když je holka...No mě sáhnout takhle na nohy ten můj, snad ho zabím! Taky jsem lechtivá, ale šíleně!!!

Markéta (Čt, 7. 10. 2010 - 14:10)

Já bych Tě taky pokopala....Souhlas, když je holka lechtivá (já jsem teda strašně), tak se to prostě nedá vydržet. Ale přítel si s tím umí poradit. Chytne mi nohy tak, že s nima nemůžu hnout, sundá mi ponožky a začne mě lechtat. Tím pádem mu ode mě nehrozí pokopání a mojí reakcí jsou jenom salvy smíchu.

Klára (Čt, 7. 10. 2010 - 12:10)

Bejvalka to taky děsně...Já bych Tě taky pokopala. Není to přeci nemoc, ženská nemůže za to když je na nožkách lechtivá. Já na to trpím taky a manžel to zcela toleruje.

Honza (St, 6. 10. 2010 - 21:10)

To moje partnerka jak se tu...Bejvalka to taky děsně prožívala a nedala na sebe pomalu sáhnout - až mě pokopala. Těžko jí pochopit. Ale teď už je to pryč.

Jiřík (St, 6. 10. 2010 - 20:10)

Taky jsem si všimnul, ze...To moje partnerka jak se tu píše taky doma chodí zcela bosa a vykládá nožky ze spodní strany - viz. příspěvek zde. Ale prý jen proto, že je jí to příjemné tak chodit. Lechtivá jak jsem jednou zjistil je na nohou opravdu, ale opravdu šíleně a neskutečně! Takže to už raději ani nezkouším.

Evina (St, 6. 10. 2010 - 13:10)

Ja mám vcelku malá nozky...Já tě obdivuju, že při téhle proceduře, jak říkáš, neděláš nic. Mě kdyby někdo takhle lechtal na chodidlech, tak ječím smíchy a "lechtači" by určitě schytali i nějaký ten kopanec.

Nikola (Út, 5. 10. 2010 - 18:10)

Je velmi.opravdu velmi.zajímavé že si tu během krátké doby píše takových Slovačisek.Že by zas nějaký deviantský hovado???!!!!Tentokrát volajaký drotár zosratý???!!!

Lina (Út, 5. 10. 2010 - 15:10)

Ja mám vcelku malá nozky (vel. 35) a té se mužům už tradične moc líbí. Již ani nepočítám kolik mi chalani letos pochvalili chodidla, ze jsou rozkošní, detský a tak. Nemusim mít ani otvorenou obuv, i tak drobny nozky hned vzbudzuji obdiv. Okrem toho mám i maly prstíky. A ked pridem v sandalkach, zízají na ni naraz traja muži a všechni mi chtejí delať masáž. A skončí velice příjemným lechtaním. Jeden ma lechtá prstem na klenbe, druhý se hraje s malunkými prstíkmi a třetí používa i jazyk. A nedelám nic, jen si tuhle příjemnou pozornost užívám. A teď mi holky nezávidte!

Jojo (Po, 4. 10. 2010 - 19:10)

Taky jsem si všimnul, ze kamoska si v poslednem casu dost casto ukazovala a vykládala bosé nožky tak, aby som vsimnul zo spodnej strany. Robi to odvtedy co som ju náhodou lehce polechtal. Vtedy jen vzduchala a smála se. Teď chodi po byte stale bosá, bojím sa ze prechladne. Kromě toho (soudím podla kvality její nožek) chodí na pedikuru i každý týden i v zimně. A přitom je chodidla nekdy neměli chybu. Ale i ja si ich teď začínám více všímat: jsou malý, ale tvarom velice ženský, a ešte k tomu lechtivý s rovnými dlouhými prstami. O če všechno som prišel. Teď už to začínám chápat...Žensky to prostě potrebují. Napravím to ihned.

Giacomo (Po, 4. 10. 2010 - 19:10)

Moju prítelkynu nejvíc dostáva lechtání na chodidlach medzi prstama. Jen je tu takový problém , že ona má tie prstíky velmi malinke (Jako 8 - ročná holka), že je problem sa tam pomalu dostat. Tak ji lechtáme s bratom. Jeden je chytí za prsty, druhý lechtá. No zábava. Jednou mi řekla, ze neví ci je to normální, ale ze mívá potrebu byt polechtána. A ja jej to vzdycky splnil...

Imre (Po, 4. 10. 2010 - 19:10)

Ja tiež lechtám partnerku tak, jak sa to jej(!) líbí. A potom když je to jej, je to příjemny i mě. Zatím všetky partnerky (avšak jenom 3) se zhodli na tomto: Najpríjemnejší je zrejmě pro holky jemny šimrani pírkem nebo prstami (ne nehty! jenom bruškem prsta), nejprv na pate, potom výš a pak střídavé přejíždění přes celou plosku. Líbivé jsou i krouživý pohyby. Musí to byť ale docela jemný, lehounký, to lechtá a dostane asi kazdou holku. Většina si taky necha libit lechtání jazykem - lízaní plosky a cucani prstu. Toto ich zrejme též dost vzruši. Nakonec sa patri zaradit masaz. Vyvíjime větši tlak, najprv na klenbe, ale nezabudneme ani na prsty - kazdej jeden vytahujeme a kroutíme. A ted si Vasa uspokojena Holka bude prosit další kouru tak o 2 - 3 dni. No neurobíte to pre nu, ked tak pekne prosí? (ked zlobí, staci jen naznacit ze nebude lechtani a hned posloucha.) Len aby sme sa ted nestali ich otrokmi, kdyz to kazda bude chcet...

Maxim (Ne, 3. 10. 2010 - 18:10)

Tak ja rád lehce šimrám pritelkyni chodidla, paty a neskor prejízdem prstem nebo jazykem celym chodidlom. Na závěr je másáž chodidla i uvolnenie prstov. Tento typ lechtání je jej velice přijemny. Nebo má nekdo lepsí typ lechtania, ktoré si zeny priam žádají? (Lebo moja je od toho zavisla.)

Alexandr veselý (St, 23. 9. 2020 - 11:09)

Musíš přidat na tom lechtání

King (Ne, 3. 10. 2010 - 18:10)

Já jsem šíleně lechtivá...Miluju lechtání holek, kterým sa to i libí, Na chodidlech je to příjemné jen málo holkám. Proto mas moj obdiv.

Reklama

Přidat komentář