Reklama

cigarety

Magdaléna (Pá, 4. 8. 2006 - 13:08)

Mám 32 roků,nikdy jsem nekouřila,ani to neumím a určitě si nepřipadám míň dospělá.Místo cigaret si raději zajdeme s dětma na zmrzku.

PEPEK (Čt, 3. 8. 2006 - 22:08)

KED NEKURITE ANI NEVITE O CO PŘICHÁZÍTE , TAKOVEJ POCIT DOSPĚLOSTI(CAMEL

PEPEK (Čt, 3. 8. 2006 - 22:08)

KED NEKURITE ANI NEVITE O CO PŘICHÁZÍTE , TAKOVEJ POCIT DOSPĚLOSTI(CAMEL

Eva (Pá, 21. 7. 2006 - 13:07)

Kouřím už od 9 a jemi 15 a brzo mi bude 16 nemohla by jste mi poradit jak mam přestat?Mam kamarady kteri vsichni kourí.Napiiště mi na e-mail:www.Park55"seznam.cz děkuji :-)

nikita (Čt, 18. 5. 2006 - 15:05)

ahoj, dneska je to presne mesic co nekourim. a to jsem byla silny kurak, ale chci brzy miminko, tak jsem si zavelela. jde to, i kdyz to je fakt tezky. treba do hospody ted jeste chodit nemuzu!!

Martin (Čt, 18. 5. 2006 - 13:05)

jestli chceš opravdu přestat kouřit tak musíš mít opravdu pevnou vůli a jestli kouříš když piješ kafe tak místo kafe si dej radši sklenici mléka a vyhýbej se zakouřenýám místnostem já sám jsem kouřil od dvanácti let a začal jsem jezdit na kole a to mě donutilo přestat protože jsem nemohl vyfunět žádný kopec a byl jsem na tom pořád hůř a hůř tak jednoho dne jsem řekl dost a už jsem si nezapálil přiznávám bylo to moc těžké ale zvládnul jsem to a věřím že ty to dokážeš také teď mi je 16 let už rok nekouřím a jsem ohodně šťastnější a cítím se o hodně líp držím ti moc palce a drž se věřím že to zvládneš přeji mnoho štěstí a jestli chceš tak mi napiš na E-mail jak se ti s tím daří skončit mnoho úspěchu
GuthMartin"seznam.cz

monika (Ne, 30. 4. 2006 - 11:04)

díky za odezvu i za ty palečky.

Janis (Ne, 30. 4. 2006 - 10:04)

Nekdo by se nasel..ale jsem zase toho nazoru ze kdyz s necim skoncit tak ihned, stejne jako reseni ruznych problemu v zivote, ruznych jinych zavislosti by se nemelo odkladat "na zitra". Pokud skutecne CHCI prestat kourit, chci se rozejit, chci dat vypoved, chci zhubnout mela bych to udelat hned. Tot muj nazor. Moje osobni zkusenost se vsemi rozhodnutimi odlozenymi na zitrek je tato = neuspesné !
Kazdopadne drzim palecky :)

monika (Ne, 30. 4. 2006 - 09:04)

ahoj všem. Rozhodla jsem se vstoupit do měsíce května bez cigaret což je už zítra. Nebude to pro mne lehké,nikdy jsem nezkoušela přestat, jsem silně závislá kouřím 10 let 30 - 40 cigaret deně. Nenajde se někdo,kdo chce také skoncovat s tím smradem, abychom se vzájemně podpořili ?

Návštěvník (Po, 20. 3. 2006 - 09:03)

ahoj

stána (St, 15. 3. 2006 - 20:03)

jo,jo ja vím o čem mluvíš,ale řeknu ti frázi jo? Musiš opravdu chtit!!!!!!Ja kourila 30 let a 40. kousku a mooooc mě to chutnalo,ale????Jednoho dne,jsem opravdu chtěla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendula (Út, 14. 3. 2006 - 13:03)

poradí mi někdo jak přestat kouřit

velký kluk (Čt, 19. 1. 2006 - 13:01)

Na silvestra před pěti lety jsem přestal kouřit-špatně se mi dýchalo,no a pátého května už budu tři roky po operaci baypasu,-a na sto procent vím,že se cigára nikdy nedotknu,moc mi smrdí.-a pod kytičky se mi ani malinko nechce,nato jsem ještě mladý. To raní chrchlání mi vúbec neschází.

Karel (Čt, 19. 1. 2006 - 07:01)

Přeji ti, abys to vydýchal. Škoda, že jsi to nechal dojít tak daleko, ale co ti budu povídat, to víš sám moc dobře. Já měl kliku, že jsem s tím seknul, aniž bych měl nějaké problémy, ale i tak mi pořád vrtá hlavou červík, "dobrá něměl jsi problémy a přestal jsi, ale opravdu sis tím zachránil život?"

Pekti (Čt, 19. 1. 2006 - 07:01)

Jsem,nebo byl jsem? 43 let silný kuřák 40 cigaret denně.Před týdnem jsem byl převezen do nemocnice se silným dušením,bylo to vyvrcholení tohoto mého zlozvyku a bohužel to patrně zanechalo trvalé následky na mém zdraví (srdce),což se dozvím 24.1.2006 po vyšetření na kardiocentru.Nyní nekouřím týden a po strašlivých zkušenostech v předcházejícím týdnu hospitalizace na JIP mohu již nyní s jistotou říci,že již cigaretu nevezmu do ruky!!!.Nechtěl bych si již zopakovat to co jsem prožil a opravdu nikomu to nepřeji.Držte mi prosím palce ať vše dobře dopadne.A pokud jenom trochu chcete,zahoďte to svinstvo ať nedopadnete jako já a všem přeji pevnou vůli,já ji získal až po těchto prožitých hrozných chvílích,doufám že ještě není pozdě.

Karel (Út, 10. 1. 2006 - 06:01)

Blahopřeji. Já mám 6. února malé jubileum. Pět let bez kouření, po necelých dvaceti letech kouření. Držím palce do další abstinence. Jen se nelekni, až se ti třeba po čtyřech letech bude zdát, jak si labužnicky zapaluješ... :-D

Věra (Út, 10. 1. 2006 - 04:01)

Zdravím všechny, já úspěšně nekouřím už 105 dní. Byla jsem na odvykání. Jsem spokojená. Jestli chcete, zkuste to taky. Kontakt: 731 951 464. Nevím, jestli je to číslo ještě platné. Páček Věrka

Ivča (Čt, 27. 10. 2005 - 01:10)

Kouřit jsem začala před dvaceti lety a teď vím, že z blbosti, ani mi to nechutnalo, ale kouřili všichni okolo, a hecovali....A tak 10 let jsem se snažila přestat. Nejhorší to pro mně bylo první den, ráno si nezapálit, a pak po pár dnech, kdy už chuť na cigaretu byla šílená, nikdy jsem nevydržela dýl jak dva týdny. Pak moje tchýně onemocněla rakovinou plic a po roce zemřela. Byla silná kuřačka a do poslední chvíle kouřila. To už se mnou dost otřáslo, viděla jsem jak honí dech, ale nepřestala jsem. Ale začala jsem se bát a začala jsem sledovat sebe i okolí, zkuste to taky, všichni starší kuřáci kašlou, smrdí a mají šedivou barvu, trochu do žluta. Nejhorší jsou ti staří kuřáci - vyschlí a vrásčití - sice ne všichni, ale jak můžu vědet, jak budu vypadat zrovna já....Moje čtyřletá dcera mi řekla, že nechce pusu ode mně, protože smrdím. Tohle všechno mně dost nakoplo, ale stejně mi to trvalo ještě asi rok a až na třetí pokus se mi to povedlo. Nevím jak, ale podařilo se mi přesvědčit samu sebe, že kouřit nechci, takže když přijde chuť na cigaretu, neřeším už jako dřív, jestli si zapálím nebo ne, prostě si zapálit nechci a vím to. Taky samozřejmě vím, že se vše může změnit během vteřiny, nekouřím teprve šest týdnů, jenom jsem tím chtěla říct, že musíte být přesvědčeni o tom, že kouřit nechcete a pak to jde samo. A chuť na cígo nezmizí, je to nepříjemný pocit, první měsíc jsem se dost cpala, až mi z toho někdy bylo zle, ale teď už to polevuje. Taky jsem se snažila stát "svátečním kuřákem", ale u mně už to nešlo, vždycky jsem se vrátila časem ke své krabičce denně, takže vím, že si už nesmím zapálit, jinak jsem v tom zpátky.Takže nevzdávejte to a sledujte okolí, kuřáky i nekuřáky a třeba vás nějaká další maličkost nakopne jako mně. Držím všem palce a doufám, že konečně vydržím, i když asi budu až do smrti "nekouřící kuřák".

--- (Pá, 1. 7. 2005 - 22:07)

hele, mě nejni ani 15 a dokud ty cíga byli tag sem je bafala.. tag 6-7 za jednu noc. už nevyrábí.. ale ráda bych je sehnala.. mám poslední 3exostující.. sem dobrá, co?

Zdena (Čt, 16. 6. 2005 - 23:06)

Ahoj,závodně se věnuji jednomu sportu a jsem několika násobná mistr.republiky.Kouřím!Ví to o mě jen málo lidí a na závodech,v zahraničí,na turnajích se schovávám.Vykouřím 10-13 denně a abych to zvládla musím 5 krát týdně běhat 5-7 km.Kdybych nekouřila stačilo by mi 5 krát v týdnu 4km.Tránuji vic a vic abych udržela svuj fyzický standart.Neustále kašlu,hlavně po výkonu.Takže po takovém běhu jdou všichni do tělocvičny a já musím vyklusávat venku a vykašlat se aby nikdo neměl podezdření.Je to pro někoho málo cigaret ale na sportovce je to šíleně moc.CHci přestat!Dnes jsem vykouřila 4 cigarety ale vím že bez žádné....to nezvládnu.Nejsou nějaké léky?Nikoreté nepůsobí .Měla jsem na sobě i 4 náplasti.Trénuji dvoufázově a tak mám jen málo času na sebe,takže rady tipu - když dostaneš potřebu kouřit,tak jdi něco dělat -nepotřebuji.CHodím i na 6hodin do práce.....Kdyby šel vrátit čas..NIKDY BYCH SI NEZAPÁLILA.

Reklama

Přidat komentář