Reklama

Zánět prostaty

Tomas (Út, 16. 5. 2006 - 19:05)

Cetl jsem, ze kdyz nepomuzou antibiotika, ze jsou lekari, kteri to leci tzv. "zdimanim prostaty". Je to asi dost neprijemny, protoze lekar pacientovi strci prst do zadku a pak tu prostatu masiruje, az z ni penisem vsechno vytece. A to se musi opakovat nekolikrat. Taky se doporucuje casta ejakulace, takze pacient ma mit sex, nebo onanovat, aspon jednou denne.

www.webpark.cz/ (Út, 16. 5. 2006 - 13:05)

OK Tau,OK Alfa,OKG FactorBase -pomoc pro vás

Petr (Ne, 14. 5. 2006 - 15:05)

Flukozanol dle návodu na kvasinky/candidozu organismu,"felčaři a lekárníci-mastičkáři" koukají jako puci"(14 dní,400denne zabral vlastně okamžitě,ale stoupne i pH moči,takže sledovat!Antibiotika v tomto případě jsou jed!!

Petr (Ne, 14. 5. 2006 - 15:05)

záněty prostaty a vůbec dolních cest močových a většina lékařů ví, že to vždy nemusí být způsobeno bakteriemi. Ale neví, že se stále více ukazuje, že mimo jiných to jsou kvasinky, které se ještě v době nedávné zcela přehlížely.Přitom v dnešní době stále ve větší míře přibývá chirurg.zásahů, orál. sexu atd. a kvasinky přitom jsou přirozenou součástí našich střev,úst,pokožky, jako bakterie. Nemají ale také jako bakterie, co dělat v moč.cestách a prostatě! Samozřejmě dobrá diagnostika není lehká, ale u které nemoci je? V případě kvasinek je ale léčení antibiotiky, samozřejmě

Petr (Ne, 14. 5. 2006 - 15:05)

záněty prostaty a vůbec dolních cest močových a většina lékařů ví, že to vždy nemusí být způsobeno bakteriemi. Ale neví, že se stále více ukazuje, že mimo jiných to jsou kvasinky, které se ještě v době nedávné zcela přehlížely.Přitom v dnešní době stále ve větší míře přibývá chirurg.zásahů, orál. sexu atd. a kvasinky přitom jsou přirozenou součástí našich střev,úst,pokožky, jako bakterie. Nemají ale také jako bakterie, co dělat v moč.cestách a prostatě! Samozřejmě dobrá diagnostika není lehká, ale u které nemoci je? V případě kvasinek je ale léčení antibiotiky, samozřejmě

webmaster (Po, 30. 1. 2006 - 13:01)

Předmět: Aké špeciál. antibiotíka na chronic. prostatitídu? Autor: Fero Datum: 29.1. 2006 19:46:25 Prosím autora Ne-mravní hlídka, či by neporadil, kedže on mi to v predošlej otázke odporučil. Napíš názvy.... Díkes. Doma mám 2 balenia Bismoral 480. Doktor mi ich dávnejšie naordinoval, ale nerobili mi dobre, spôsobovali tráviace ťažkosti, hnačky..... Mal by som ich brať aj nasilu? Zvyklo by si telo? Předmět: Aké špeciál. antibiotíka na chronic. prostatitídu? Autor: Ne-mravní hlídka Datum: 29.1. 2006 23:07:56 To chce před užitím takového léku, polknout kelímek opravdového jogurtu, nebo zakysané smetany. Prostě pomoci střevní mikroflóře, jinak střevo ovládnou kvasinky a jiné patogeny a to bys pak následně léčil zažívání. Ale, na ten lék si tělo za pár dní zvykne. Jen to nevzdávej. Papej jogurt, nepapej zrající sýry (hlavně NIVU), cukr a bílé pečivo. Hodně pít, nejlíp zelený čaj, nebo tu zmíněnou Vrbovku malokvětou.Zdar tvé prostatě! Předmět: Aké špeciál. antibiotíka na chronic. prostatitídu? Autor: Ne-mravní hlídka Datum: 29.1. 2006 23:41:33 Teď mi to došlo, Ten Bismoral může být prošlý. Tedy otázka zní- jak z toho ven. Především by mělo být jasno v tom zda zánět v latentní podobě nepřetrvává, jinými slovy zda nejsou jetě ve hře baktérie- i po řádném přeléčení se to stát může. K tomuto účelu by bylo záhodno vyšetřit ejakulát mikrobiologicky (případně i opakovaně). Při pozitivním nálezu by mikrobiologická laboratoř měla otestovat i citlivost antibiotika, které by mělo být následně podáváno. U antibiotika je někdy obtížné pronikání do prostatického substrátu, proto mnohdy počítáme i s opakovaním léčení po uplynutí několika týdnů.Lze ovšem vyšetřit i sekret vytlačený při masáži prostaty, bývá to méně spolehlivé pro možnost kontaminace bakteriální florou z ústí močové trubice.Bude-li výsledek sterilní bude jen dobře. Pak by ještě bylo třeba vyšetřit prostatu rektální sondou, zcela vyjímečně se musí užít i počítačová tomografie (CT). Následně se bude muset zřejmě užít klasická metoda pravidelných masáží prostaty, přičemž se nejenom vytlačí retinovaný hustší sekret, ale může se tak obnovit i normální činnost dosud přeplněných - a nefunkčních žlázek (kterých je v prostatě veliké mnmožství). Takovéto masáže může provádět urolog (dnes se většina pracovišť od pravidelných masáží prostaty často odklání) anebo to v závěru lze provádět i doma prstem v rukavici s vaselínou mírným tlakem několikrát obkroužit objem prostaty. Takováto kůra má trvat asi tři týdny 2-3 x za týden. (pozn. opsáno z adresy: http://www.hzp.cz/main/dotazy_on.php?tema=2&id=6767&p_str=31)V každém případě léčba prostaty patří do rukou Urologa. Vyzkoušej i jiná pracoviště, dokud se nedostaví úspěch.

webmaster (Pá, 14. 10. 2005 - 10:10)

Předmět: chronický zánět prostaty Autor: Pavel Datum: 13.10. 2005 19:43:11 Trpím neustálým nucením na močení,pocit že tlačí celý močový měchýř.Žádná antibiotika nezabírají již 8 let.Operace prý nepřichází v úvahu.Léčba doplňkovými preparáty taktéž neúčinná.Po vymočení se ještě pocit zhorší.Byl jsem kompletně vyšetřen a nikdo mi neumí pomoci.Další život je pro mě nepředstavitelný.Jestli mi můžete pomoci,prosím pomozte. Pavel Předmět: chronický zánět prostaty Autor: Ne-mravní hlídka Datum: 13.10. 2005 21:32:13 Za 1. : Zakoupit Vrbovku malokvětou a 2x denně popíjet odvar.Za 2. : Zakoupit Vitamin E a Zinkové tablety oboje v přírodní formě. Oproti syntetickým dražší cca o 30 Kč. Denně užívat po šesti bobulích od každého.Za 3. : hodně masturbovat nebo souložit tzn minimálně jednou denně. Tím se z prostaty budou vyplavovat škodlivé látky kterých je prostata extrémní zachycovač. Masáž prostaty konečníkem by mohla vše pouze zhoršit.Zhruba za 3 měsíce by mělo nastat výrazné zlepšení. Zdar vaší prostatě!

Lubos (Po, 8. 8. 2005 - 09:08)

A co na to mate?Lubos

FRANTA (Po, 20. 6. 2005 - 16:06)

Trpí už po léta chronickým zánětem prostaty, beru rostlinné tabletky Prostacan, ale stačí to?Jak se lze této nepříjemné choroby natrvalo zbavit, poradí někdo?Díky , Franta

petr (Ne, 2. 1. 2005 - 11:01)

Vřele doporučuji po přeléčení antibiotiky zkusit PROVAL - kapky, několik balení - vím o čem mluvím a nejsem dealerem firmy a problémy řeším už asi 20 let

Magda baldová (Ne, 21. 11. 2004 - 22:11)

Zkoušeli jste také bylinky,třeba Vrbovku malokvětou?

Klara (Pá, 3. 9. 2004 - 06:09)

Jiří, chtěla jsem se zeptat, jestli máte chronický zánět, jestli se vám podařilo vyléčit se a jakým způsobem. Do přítele cpou antibiotika a už třetím rokem bezvýsledně. Bral i vakcínu, ta jeho stav zlepšila, ale nevyléčila ho úplně. Děkuju.

milan (Út, 12. 11. 2019 - 18:11)

tak pozoruji ty rady jsou dobre tak na zvetsenou prostatu a to stejne pouze na prevenci ci zpomaleni rustu.zanet je pro telo zcela neco jineho a dokaze si snim poradit samo v pohode i v prostate. mam to za sebou a po mnoha letech utrpeni po necelem pul roce klid uz kolikaty rok!!!

jiri (Čt, 2. 9. 2004 - 21:09)

mam co potrbujete vedet

Klara (St, 18. 8. 2004 - 08:08)

Ma nekdo zkusenosti s touto nemoci? Dekuji predem

milan (Út, 12. 11. 2019 - 18:11)

zkusenosti bohate ! trpel jsem 12 let nez mi doslo ze na zanet je medicina kratka. antibiotikum se k ni nedostane a nici dalsi organy. ono si se zanetem dokaze poradit telo samo. je treba dodat telu vse co straci pri neustalem prekyselovani organismu.v potravinach chybi vse co neni a ma byt vpude.proto mame snizenou imunitu a zanety vsude po tele.za pul roku jsem ho zlikvidoval!

Reklama

Přidat komentář