Reklama

jak se odmilovat ?

Marcela (St, 10. 10. 2012 - 03:10)

I já přihodím příběh....Skoro můj příběh. Akorát to trvalo 3 roky a v závěru se vlastně nic nestalo. Když jsem stála o to, aby se něco stalo, narazila jsem na zavřené dveře. Vyčerpávající 3 roky, kdy jsem taky hodně ztratila.

Meduňka (Út, 9. 10. 2012 - 21:10)

I já přihodím příběh. Už mi není dvacet a mám toho celkem hodně za sebou, včetně manželových opakovaných nevěr. Odpustit jsem dokázala, jen ne zapomenout. A teprve nedávno jsem se citově angažovala. Vše proběhlo pouze v platonické rovině. S oním mužem se známe velice povrchně. Dva roky jsme po sobě pokukovali a navzájem si nadbíhali, ale ani jeden nesebral odvahu udělat první krok. Nepotkávali jsme se denně, ovšem příležitostí byla spousta. On také ženatý, více jsem o jeho rodinné situaci nevěděla. Už jsem z toho bláznila a začala jsem se mu vyhýbat, pak to pro změnu dělal on. Ve výsledku se vlastně nic nestalo, jen mi utekly dva roky mezi prsty, a to je odpověď na Danovu myšlenku - ano, i z lásky se dá nenávidět. Nenávidím hlavně sebe, že jsem si ho pustila do hlavy. No, musím se posunout dál, tak už to v životě chodí. Krásný večer!

Miranda (Út, 9. 10. 2012 - 20:10)

Milo, hezky jsi to napsala -...Dane, ale vy se po několika dílech stále jen a jen oťukáváte!!Přiznám se, že jsem docela zapomněla slovo bestie, zapomněla jsem, že ti ublížila.Zatím pořád ovšem nevím čím. Takže - co kdybys dal třeba dva díly najednou??:-)Milo, tobě děkuji za naději, kterou mi dáváš. A až na tebe tvůj objev hodí očkem, zaměstněj svou fantazii a zkus si představit, jestli by pro tebe nemohl udělat víc.A zase pro Dana:Tmou tmoucí svítí moje očkaSvětýlka zelenáPloužím se, ploužím,jsem jako černá, jako černá kočkaHebká a šílená..

Sanny (Út, 9. 10. 2012 - 08:10)

čtu...a musím říct jedno...řešíte kásné starosti a problémy, kéž by na světě v životech nás lidí byly jen takovéto drobnosti k řešení, takové, co nic neničí a jsou ve skutečnosti příjemné...

w. (Po, 8. 10. 2012 - 22:10)

umejt zuby a spát. Pokračování zítra :)

Dan (Po, 8. 10. 2012 - 22:10)

Milo, hezky jsi to napsala - úplně přesné!Mirando, Kytici v současném Semaforu jsem neviděl; byly i lístky, ale z takových a makových důvodů šel někdo jiný. Dobráci mi přinesli aspoň program - vypadalo to hezky.Při čtení mého příběhu trochu zapomínáš, že se pořád jedná o Bestii a ne o rozverný Sex ve městě :-).To, co jiní považují za závažnou překážku, mi vůbec nevadilo - ať si jde Běla kam chce, pokud to nebude spojeno s přestěhováním. Vím, kde bydlí a budu ji vyhlížet na nejbližší tramvajové zastávce, i kdybych tam měl vystát jámu - to pro mě není žádný problém. Jen jednu formalitu jsem si neodpustil - zašel jsem za jejím ředitelem a zeptal se, jestli se fakt musí rozbít tahle sehraná parta a nejde to nějak zachránit. Pokrčil rameny: "Nemáme pomalu ani na normální výplaty. Tolik, co dostane u soukromníka, jí v žádném případě nemůžu dát." Hm, tak soukromá firma. Ale jaká, neřekla (varování č.3 - ale budiž, co kdyby jí to někdo zkazil). Tak ještě několik posledních dnů včetně posezení s kamarádkami na rozloučenou a pár slov mezi čtyřma očima. Řekla mi "Já myslím, že nám bylo oboum spolu dobře." To bylo poprvé, co jsem něco takového od ní slyšel; byl jsem ohromně šťastný jako dávno ne....že kapička maláco na chviličku stálav očích mýchbyla buď jen slzou deštěa nebo mokrý sníh.Ta kapka zrádnána rty se dostala.Proč byla slanáta kapka zlámalá

Mila (Po, 8. 10. 2012 - 21:10)

Milo, i moje sebevědomí...Mirando, třeba někoho objevíš a možná přijde jako blesk z čistého nebe. Když člověk tlačí na pilu, né vždy se daří. Asi jsem už psala, že jsem rezignovala, abych se muži nabízela. Že jsme kamarádi a vychováváme děti, je u nás vytesáno do kamene. Taky doufám, že to není ztracené, takže nepolevuji a jsem milá a snažím se dobře vypadat. Ostatně to poslední mi pomáhá právě při té berličce. Je to sice hrozné, ale když nedostanu pohlazení od manžela, vynahradí mi to oční kontakt s cizím mužem.

Miranda (Po, 8. 10. 2012 - 19:10)

Ono to není tak jednoduché,...Milo, i moje sebevědomí dost utrpělo, ale to by se dalo nějak zamaskovat.Já cítím něco mnohem více negativního, a to že nemůžu objevit ani jednoho muže, kterého bych zkoušela zaujmout, případně svádět.Buď ráda, že aspoň tohle máš vyřešené.A ještě k tvému muži - zatím to není ztracené, zatím jste aspoň kamarádi se společným cílem vychovat děti.To sice není pro ženu to docela pravé ořechové, ale není to málo.

Mila (Po, 8. 10. 2012 - 08:10)

Milo, v první řadě se tou...Ono to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. O zevnějšek pečuji, i po dětech obléknu kalhoty ze střední a můj věk mi nikdo nehádá. Nehádám se, nevyčítám, snažím se být příjemná, ale pro muže jsem viditelná pouze tehdy, když ode mě potřebuje přiložit ruku k dílu či něco řešit. Podotýkám, že se nedomnívám, že by byl homosexuál, jen asi spolu žijeme příliš dlouho a už nejsem nic nového, nepoznaného, vzrušujícího. Prostě dobrý parťák kamarád.

w. (Ne, 7. 10. 2012 - 22:10)

Dane, tvůj příběh mě...Milo, v první řadě se tou odkvétající květinou nesmíš cítit. Ostatní nás vidí především tak, jak vidíme my sebe. Jak se hodnotíme, co vyzařujeme atd. Zdravé sebevědomí, ne sebestřednost je předpokladem právě proto, abychom byli žádoucí pro toho druhého...

eva (Ne, 7. 10. 2012 - 22:10)

hurá..vlašské spermie, vlastně ořechy,pro zdravý sex.jupííí

Mila (Ne, 7. 10. 2012 - 22:10)

Dane, tvůj příběh mě rovněž zajímá. Mně už toho kromě zdravého zvedání sebevědomí moc nezbývá. A přitom bych si nejvíc přála, aby o mě manžel jevil zájem. Nechci se jen cítit jako inventář a rodinný dispečer (Mirando díky za slova). V každém vztahu jsou mantinely, u mě je to tak, že pro rodinu toho spoustu dělám ráda, ale ještě bych chtěla mít pocit, že jsem pro muže ženou, né odkvétající květinou. Příští týden se synem nepůjdu do kroužku, je nemocný, takže tentokrát nedostanu ani tu berličku.

Miranda (Ne, 7. 10. 2012 - 19:10)

Ne, nejsem vztahovačná, jen jsem k takovým náznakům nedůvěřivá.Dane, je to čím dál napínavější, ještě nejsme ani u sexu a už dala výpověď?Nebo že by ten příběh začal teprve když pracovala jinde?Prosím, nenech mě na další díl dlouho čekat.

ňákááá (Ne, 7. 10. 2012 - 19:10)

Dane, bojím se, že...vztahovačná, ne?

Dan (Ne, 7. 10. 2012 - 18:10)

Ahoj Mirando, pěkně jsi pošťouchla toho ironického anonyma (a promiň, že jsem tě v rychlosti psaní dal s ním do jedné věty) - on to sice popřel, ale sám se usvědčil těma srdíčkama :-).Samozřejmě jsem si dovoloval nejrůznější slovní narážky a srandičky v kolektivu až po romantická sdělení určená jen jí. Nikdy se nebránila pohlazení či objetí ani jí nevadila pusa na rozloučenou v metru (běžný rituál - ostatním Ahóój a jí políbení do vlasů). Ale také bylo mnoho dnů, kdy jsme se jen zahlédli v jídelně nebo na chodbě a na můj pozdrav odpověděla tím známým bezvýrazným pohledem do bl.. (spisovatel Somr: Napišme "do dáli") - ano, do dáli. A muselo mi to stačit třeba na půl týdne nebo, což je ještě těžší, na celý víkend.Jednou jsme takhle seděli u nich v kanceláři v pátek po práci, bylo jich tam víc, zábava a pohoda. A jedna z holek povídá "No - máme tady pro Dana jednu špatnou zprávu."Má chlapa, blesklo mi okamžitě hlavou.Emča, která byla důvěrnicí nás obou, řekla: "Máme mu to říct?" a podívala se na Bělu; ta se zatvářila neutrálně a prohlížela si propisovačku."Jasně, řekněte to", pobídl jsem je suverénně. Nevím, jak jsem v tu chvíli vypadal, ale zastavily se ve mně všechny životní funkce."Běla dala výpověď a jde pryč z podniku."Ta rána musela být slyšet až na dvůr, jak mi s úlevou spadl kámen ze srdce.Pokračování příště.

??????????????? (So, 6. 10. 2012 - 23:10)

??????????????????????????????

Mirando ? (So, 6. 10. 2012 - 23:10)

Dane, bojím se, že...Neni ?

? (So, 6. 10. 2012 - 23:10)

Jó Natalie! ?Mirando,...?

Miranda (So, 6. 10. 2012 - 22:10)

Dane, bojím se, že příspěvek nad tebou je myšlen ironicky, mně to ale nevadí.Koho nebavíme, ať si načte třeba "čurání pejska v bytě" nebo "vnitřní pocity po odstranění dělohy".A budu fakt ráda, když budeš psát svůj příběh dál - a jestli pamatuješ taky Kytici (mimochodem, dnes jsem šla okolo Semaforu a tak jsem si na ni vzpomněla, tu novou jsem ale neviděla), tak dej třeba ještě Suchého.Dobrou noc!

Dan (So, 6. 10. 2012 - 22:10)

Jó Natalie! ?Mirando, myslím že listování v archivu by za tvoji námahu ani nestálo - my jsme tam tenkrát spíš hledali psychologické odpovědi, zda se může láska změnit v nenávist, jak dlouho trvá které trápení a tak. Já jsem tam občas přihodil něco svého, ale nebylo to chronologické jako příběh. (Pokud to má význam teď, napíšu to zas - stejně si to už doslova nepamatuju.) I můj notebook je velice pomalý, takže radši dělám jen krátké texty, aby to dokázal "sežvejkat" a místo odeslání nesmazal. Jinak jste mě opravdu potěšili (ty a anonym pod tebou), zítra rád napíšu - a prosím vás, zaražte mě, až budu nudnej, jo? Zatím dobrou noc.Ačkoli sny se mizásadně nezdajívěřím že dnes v nocibudou se zdát(J.S.)

Reklama

Přidat komentář