Reklama

jak se odmilovat ?

Yarda (Pá, 21. 9. 2012 - 09:09)

Může mi prosím někdo -...Nechci se nikoho dotknout, ale já si to překládám tak, že dotyčný má problémy sestavit sémanticky správnou větu :-). Tohle je totiž blábol, který neznamená nic.V takovém případě není ostuda vyžádat si bližší vysvětlení s tím, že tomu prostě nerozumíš.

Ašanah (Čt, 20. 9. 2012 - 21:09)

nezasloužím si tě a podobné kecy - znamená vycouvat. Hodnotu mají jen činy a ne jen slova.

w. (Čt, 20. 9. 2012 - 18:09)

Může mi prosím někdo -...mylím, že si tě váží víc, než ti může, chce dát. Nebo chce vycouvat, pokud to řekl chlap

* (Čt, 20. 9. 2012 - 18:09)

Může mi prosím někdo - především muži - přeložit do ženštiny tuto větu? DěkujiMám tě rád víc, než si zaslouží to naše „setkávání“

Sisi (St, 19. 9. 2012 - 09:09)

Nejhorší na tom je, že...Ivko, mně to uniklo, ty souvislosti a číst dozadu se mi nechce...hodně to tu řešíš...a ty s tím sousedem spíš dlouhodobě nebo jste měli úlet nebo jak vlastně?

jejda (Út, 18. 9. 2012 - 21:09)

Nejhorší na tom je, že...To mluvíš pořád o tom svém sousedovi, jak jsi se u nich opila na tom mejdanu a utekl on i tvůj manžel? Nepřeháníš to s tím očekáváním?

Mirek (Út, 18. 9. 2012 - 21:09)

Sakra jak já ho mám dostat...Taky to bohužel znám. Mně pomohla až osoba v řemeslu fundovaná, ale to už jsem byl v jiném levelu než ty. Měl jsem blízko k tomu, abych se u ní o něco pokusil a to se mi v hlavě přepnula kontrolka na alarm.

Ivka (Po, 17. 9. 2012 - 08:09)

Sakra jak já ho mám dostat...Nejhorší na tom je, že tohle je vnitřní boj a člověk si musí pomoc sám. Škoda, že to nejde udělat jako v jednom filmu s Kate Winslet o vymazání vzpomínek. Proti rozbouřeným hormonům a tomu, že ho nechci (nesmím) mít, se těžko válčí. U mě je teď celkem klid, ale někdy jsem měla stádia, že mi pomalu ani nepomáhalo, že nikomu (rodině) nechci ublížit.

Nika (Ne, 16. 9. 2012 - 17:09)

Sakra jak já ho mám dostat z té hlavy, vždyť jsem už jako tělo bez duše...

Dan (Pá, 14. 9. 2012 - 22:09)

Niko, díky za přímo bleskovou odpověď. Samozřejmě i Tobě přeju stejně výbornou pohodu. (Ony i ty Jany byly dvě a rozlišovali jsme to jen tím, že s jednou jsme si vykali.)

Nika (Pá, 14. 9. 2012 - 22:09)

Už jsem se chtěl kolikrát...Dane zřejmě Tě zklamu, ale nejsem tatáž Nika. Já to zde sleduji cca 6 měsíců a před pár měsíci jsem se začala zapojovat...

Dan (Pá, 14. 9. 2012 - 22:09)

Už jsem se chtěl kolikrát zeptat: Niko, to jsi ty, co jste si tady ještě loni psaly s Janou? Dlouhodobé problémy vás obou a pak přece jen šťastný konec... :-)?

Mirek (Pá, 14. 9. 2012 - 10:09)

Ahoj Dane, Mirku, Mirando a...Ivko, myslím, že i nepřímý důkaz je taky důkaz, přestože se člověk může seknout, jak naznačoval Dan. Sympatie jsou podle mě jasné. Když už jste si vytvořili jakýsi rituál a najednou je porušen, to víš, že mu tam chybíš. Jsem zvědav, jak v tom budeš pokračovat.

Nika (Čt, 13. 9. 2012 - 20:09)

Tak asi se teď nastěhuji...Muži, dojal jsi mě :-(

Lizetka (Čt, 13. 9. 2012 - 11:09)

Nevěra je vždy něco omluvitelného v očích a ústy toho, kdo se jí dopouští. Podváděný to vidí jinak. Nicméně je jevem, který k lidskému životu patří, bohužel. S tím nikdo nic nenadělá, je stará jak lidstvo samo a zmizí až s ukončením existence lidstva.

Erin (Čt, 13. 9. 2012 - 10:09)

Ahoj Dane, Mirku, Mirando a...Zažila jsem lásku mezi sousedem a sousedkou dvakrát. Jednou jako divák. Sousedka shora byla hodně akční, soused zdola žádná bedna, ale šel za ní jak ohař. Výsledkem byly dva rozvody, čtyři malé děti bez tátů-vlastních. Sousedka zdola byla moc hodná holka, dost ji to zlomilo. Naštěstí si pak někoho našla a měla s ním třetí dítě. Ti dva záletníci, co si dávali rande v sušárně, že jako šli věšet prádlo a šukali tam za prostěradly a později kdekoli jinde, se vzali a taky zplodili třetí dítě. Nicméně, když jsem akční sousedku, co toho chlapa rozvedla potkala po čase, byla o hodně hubenější, bez jiskry v oku a hodně změněná-jakási divná a rezignovaná. Její první muž byl lepší než ten druhý o hodně, možná na to přišla-nicméně pozdě. Podruhé byla akční jiná sousedka v jiném paneláku, když jsme vyměnili malý byt za velký. Šla po mém muži a taky za čas slavila úspěch, měli flirt a úlety. Taky mně to bolelo, hodně. Rozvedeni však nejsme. Tak daleko to nedotáhla. Mně už to nebolí, jizva v duši zůstala a důvěra odešla. Ale nejsem nespokojená se životem. Beru ho jako dar, to úlet manžela moudré ženě nezmění a lásku ke světu nezničí. Je tu spousta jiných věcí. Už jsme opět pár let jinde. Odstěhovaní ve vlastním domě. Nemáme sousedy nad sebou ani pod sebou a muž neflirtuje s nikým mně na očích a není na něm vidět, že je duchem u jiné ženy jako tehdy-to se prostě vycítí. A já mám satisfakci-prima milence. Pohoda. Jednou jsme dole a jednou nahoře. Není ostuda být dole.Jen tam člověk nesmí být dlouho. A ostuda je jen to, když se člověk nesnaží vzchopit. Po temnotě a noci zákonitě přichází den, zatím to tak mám a jsem vděčná.

Ivka (Čt, 13. 9. 2012 - 08:09)

Ahoj Dane, Mirku, Mirando a další. U nás je to opravdu o řeči těla. Když jsem byla kdysi nemocná, šel manžel s dětmi ven a zrovna se s ním potkali. Skrz otevřené okno jsem slyšela, jak se ptá syna, jestli taky přijdu. Prostě to jsou jen "nepřímé důkazy". Během pár dnů se několikrát stalo, že jsme se potkali, viděli jsme se na dálku, naštěstí jsem zvládla zařídit, abychom se nemuseli pozdravit. Už určitě zaregistroval, že se mu vyhýbám, možná mu to zamotalo hlavu a třeba vůbec ne. Víc to řešit nechci, protože mi nesmírně tato "metoda" pomáhá, abych se odmilovala. Nejde praktikovat pořád, to by ani mezi sousedy nešlo, jen pokud to bude rozumné vzhledem k situaci, aby si kromě nás nikdo ničeho nevšimnul.

Miranda (Čt, 13. 9. 2012 - 07:09)

Dane, Mirku, ve vás obou je velký kus psychologa!!Moc ráda bych s vámi rozebírala všechny možnosti, ale teď po večerech uklízím po řemeslnících a pak mám dost a padnu polomrtvá do kanafasu."Body talk" mě ale zajímá taky a bude fajn, když se k tomu tématu oba vrátíte.Takže teď ještě honem zdravím vás oba, všechna děvčata i všechny nově příchozí a letím do práce.:-)

Zvlik (Čt, 13. 9. 2012 - 03:09)

Jojo Mirku, máš pravdu....Krásná terapie ale nebyla by třeba kdybys ty co má litovat nechal být a našel si holku..

Dan (Čt, 13. 9. 2012 - 02:09)

Jojo Mirku, máš pravdu. Včetně té mimoslovní "řeči těla", přestože i tam jsem se jednou "seknul" (další krásně nakousnuté téma, ale to bych psal jedno přes druhé a vznikl by nepřehledný blábol).Pro Muže: tohle je fakt ta nejhorší doba a jednoduché řešení neexistuje - pomáhalo nám, že jsme si tady aspoň o svých případech povídali. Neberu rádobymoudré rady těch, kteří žádný problém nemají "Tak si najdi jinou" - to v takovéhle situaci prostě nejde. Klidně se dnes ohlédnu na ulici nebo podívám v tramvaji a pomyslím si "Ta je ale hezká!", ale v dobách beznadějné studentské zamilovanosti jsem ani to nedokázal. Setkal jsem se tady s jedním zajímavým nápadem: Litovat! Ano, ale ne sebe. Litovat JI, že se sama připravuje o možnost být se mnou. :-)A protože je hluboká noc, zdravím - jak jinak - Mirandu.

Reklama

Přidat komentář