Reklama

jak se odmilovat ?

Katie (Po, 27. 8. 2012 - 23:08)

Lidi, pěkně kladete slova,...Ono je to asi tak: jestli o ni stojí, vyplatí se podat mu pomocnou ruku.Jestli o ni nestojí, tak ji prostě odmítne.A bude jasno.

w. (Po, 27. 8. 2012 - 22:08)

Lidi, pěkně kladete slova, ale ten člověk jí dal mnohokrát najevo, že ji nechce

Dan (Po, 27. 8. 2012 - 22:08)

Uznávám argument Moniky. Záleží totiž na spoustě okolností, hlavně jak vyrovnaný nebo nerovný ten vzájemný vztah je. Rozhodně je to silná věta, která by mě osobně nesmírně potěšila a jak se znám, pořád bych si ji v duchu přehrával. Ale z jiných případů vím, jak tím ohromně vzroste namyšlenost chlapa a v důsledku to může vztahu ublížit. Zmínil se o tom (asi předevčírem) i anonym ":-)", který napsal, že velká zamilovanost často toho druhého odežene. My jsme tomu říkali Einstein (teorie relativity = čím miluje jeden víc, tím ten druhý míň). Je to škoda, ale je to tak.Mirando :-). Samozřejmě zůstaň u svého nicku, je to krásné jméno a ona byla taky hezká (vůbec už si nevybavuju děj), takže v pohodě. To je zase moje zkratová reakce, spojit si jméno s podobou.

Monika (Po, 27. 8. 2012 - 21:08)

Nečetla jsem úplně vše, ale přispěju také troškou do mlýna. To Dan - proč by mu to neměla říkat, že jí chybí? Naopak - já to také udělala a díky tomu jsem dnes s ním. Kdybych mlčela, koukali by jsme po sobě a tím by to skončilo. Takže Lucíku neboj se a řekni mu to. Některý chlapi to prostě říct neumí.

Miranda (Po, 27. 8. 2012 - 07:08)

Dane, nedá mi to nenapsat ti!Ano, když to píšeš, taky se mi vybavuje ten film nebo seriál či co to bylo.Ale když jsem sem začala psát, byl tu mladý muž jménem Mirek (psal moc hezky a doufám, že se sem zase vrátí) a Miranda bylo první, co mě napadlo, byla to spíš taková zkratová reakce a pak už se mi zdálo hloupé nick měnit.Kdyby tě to ale mělo rušit, udělám to.:-)Jo, a ten článek jsem taky četla.

Dan (Po, 27. 8. 2012 - 00:08)

Jo - taky jsem si to přečetl ("Když ve vztahu chybí jiskra"); je to zajímavé, jistě i hodně pravdivé, přesto bych měl některé výhrady - kdyžtak příště. Teď jenom stručně k některým zdejším příspěvkům.Mirando, ale jo, v noci taky spím. Ale někdy mám málo času a chci se na psaní víc soustředit, tak to holt zbylo na noc.Ten přátelský vztah, o kterém píšeš, že sis ho přála, je skutečně hezký - bez výčitek a zábran se můžeme jeden druhému kdykoli ozvat (a kolikrát i dlouho mlčet) - jsme každý jinde, ale víme o sobě.Jinak mi (nezlob se) Tvoje jméno vybavuje podobu Mirandy ze Sexu ve městě :-), no snad to nějak vymažu...Lucíku, popřát k svátku ano, ale neříkej že Ti chybí! Povídej si diplomaticky o čemkoli - naznač možnost setkání, společné oslavy, nějaké příležitostné akce nebo co Tě napadne, ale TOHLE ne. Prosím!!Pro w: ano, některé věci není třeba vyslovovat - když je tady přítomná snaha a pochopení, pak není problém s ničím; dokonce se prominou i drobné chyby. Ale v napjatém a nejistém vztahu člověk nikdy neví - to jsem si pak vyčítal a donekonečna rozebíral, když mi protějšek nechápavě řekl "Jó? To jsem nevěděla - dyťs nic neříkal!"

:-) (Ne, 26. 8. 2012 - 22:08)

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/276259-kdyz-ve-vztahu-chybi-jiskra.html

Nika (Ne, 26. 8. 2012 - 13:08)

Když to tady tak čtu, jsou...Tak to je vážně pěkné, zasmála jsem se :-)

odmilovaný nemi (Ne, 26. 8. 2012 - 10:08)

Když to tady tak čtu, jsou tady samé milující a přitom nemilované ženy a tak zdravej rozum mi říká, že by bylo dobré se zamilovat do některé z Vás. Je to možné? :-)

xyz (Ne, 26. 8. 2012 - 10:08)

veroniko, vykašli se na tuhle sebeponižující radu

Miranda (Ne, 26. 8. 2012 - 09:08)

Veroniko, chápu, že je to...Teda - to je pro starší a pokročilé!:-)Fakt je, že dítě je dokonalý test, když ženská řekne, že je těhotná, tak se chlap opravdu ukáže v pravém světle.Veroniko, dobře to rozvaž a vymysli, třeba bude stačit jen tvoje pevná vůle.

. (So, 25. 8. 2012 - 22:08)

Přiznávat se k tomu...Veroniko, chápu, že je to těžké. Někteří chlapi dokáží být velmi neodbytní a vynalézaví, když po ženě touží a když se nasytí, její city ho pak nezajímají. Jest-li chceš sama pomoci tomu, aby Tě nechal na pokoji, můžeš použít malou lest. Třeba mu řekni, že ses do něj děsně zamilovala a chceš s ním mít dítě :). Uvidíš, jak odtáhne. Sama se tomu pak můžeš od srdce zasmát.

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 22:08)

Přiznávat se k tomu rozhodně nechci, tohle se určitě přítel dozvědět nesmí!!Bohužel potvora nedokážu být - nikdy jsem to neuměla. Vím, že bych to měla utnout hned v začátku - i já sama si to říkám a vím to, ale už teď to nebude jednoduché, ale jsem rozhodnutá. V práci ho jako klienta převezme kolega a já budu muset být tvrdá na sebe a nereagovat na jeho zprávy a dát mu najevo že takhle to nepůjde, ale bojim se že nebudu mít dost pevnou vůli.

Miranda (So, 25. 8. 2012 - 21:08)

Veroniko, abys flirt s...... a příspěvek v 19:19 taky není od věci...

Miranda (So, 25. 8. 2012 - 21:08)

Jenom mě ještě napadlo,...Bože, to snad ne!! Ale dobře, žes to napsala, lidi jsou tady často trochu zblblí americkou morálkou, tam je takové přiznání běžné.Veroniko, Radka ti radí dobře.A Veronika tady asi už není.:-)

Radka (So, 25. 8. 2012 - 21:08)

Já vím Radko, no i v 38 se...Jenom mě ještě napadlo, jak jsi napsala, že nemáš s muži moc zkušeností - Asi tě bude trápit svědomí, ale kdyby tě náhodou napadlo, že přiznání pomůže, zapomeň na to! Máš velkou výhodu, že je téměř nemožné aby se o tom tvůj přítel dozvěděl, tak toho využij.

. (So, 25. 8. 2012 - 19:08)

Veroniko, abys flirt s cizincem ustála, musela bys být trochu potvora. Pokud to v sobě nemáš, nesnaž se o to a jdi od toho.Měj svoji důstojnost. Mohla by ses zaláskovat ještě více. Až bys byla doma, mohla bys být dost nešťastná, mít sebevýčitky a ještě by se mohl i zhroutit vztah s přítelem. Šetři si energii na něj, na vás oba ať spolu žijete spokojeni.

Miranda (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

Veroniko, teď je to i pro mě jasnější. Dobře, zamilovala ses, to by se ti mohlo stát i doma, to je normální. Jestli ho moc potřebuješ, tak se s ním občas sejdi, ale mysli na to, že on k nám potom opravdu létat nebude, jak poznamenala Radka.Jestli ti na tvém českém příteli něco zásadně nevadí, myslím, že bys měla zůstat s ním.

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

No tak to je celkem...Já vím Radko, no i v 38 se člověk může zblbnout a protože jsem nikdy neměla moc zkušeností s chlapama tak asi proto i v tom neumím moc chodit(manžel byl můj první a nynější partner druhý chlap v mém životě).

Radka (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

Ono je to spíš tak, že...No tak to je celkem podstatná informace. To je pak jasné, že to v tom vztahu "už není co to bývalo". Vztah na dálku když spolu nejste zrovna 20let opravdu většinou nefunguje. Tobě je vážně 38let? Tipovala jsem nejvíc 23:-)). Tohle snad nemá cenu ani řešit, ten tvůj cizinec za tebou určitě lítat nebude. Neboj, sejde z očí, sejde z mysli.

Reklama

Přidat komentář