Reklama

jak se odmilovat ?

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

Veroniko, sice chápu, že...Arab to není, je to Angličan, ale i tak máš pravdu Mirando.Je to spíš tak, že doma mi něco chybělo, teď jsem zcela pryč a chybí i to ostatní a proto si myslím že se to stalo, být doma v ČR tak věřím, že je vše ok.

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

Ahoj Veroniko, budu...Samozřejmě, ani jeden z nás by se nerozvedl pokud by v manželství neměl problémy - naštěstí děti v tom ani z jedné strany nejsou.Jen jsem potřebovala znát objektivní názor, ač ho znám sama - vymazat ho z hlavy, což možná půjde líp než si myslím. Pracovně ho přenechám kolegovi abych se s ním nemusela vídat - tohle bude aspoň první krok.

Miranda (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

ahoj, mám takový problém a...Veroniko, sice chápu, že stát se to může, ale spoléhat na cizince je velmi riskantní. Jednou se sebere a zmizí.A pokud je to Arab nebo něco podobného, tak bych přímo zařvala - NEBRAT !!Ne snad proto, že bych měla nějaké předsudky (ostatně, míchání ras je jediný spolehlivý způsob k uvolňování napětí ve světě), spíš bych připomněla - jiný kraj, jiný mrav.A mrav může být někdy zatraceně jiný.

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

Bylo by lepší dát vztah s...Ono je to spíš tak, že teď máme s přítelem vztah na dálku - pracovně jsem na rok v Anglii a o to je to těžší, sice za mnou lítá nebo já domu, ale stejně to není ono. Říkám si že v osmatřiceti (oba rozvedení) bych měla vědět co chci, ale když se bouří hormony tak to nějak nejde. Ale je pravda že za pár měsíců tady skončím a vrátím se domů a vše bude při starém.

Radka (So, 25. 8. 2012 - 12:08)

ahoj, mám takový problém a...Ahoj Veroniko, budu upřímná. Podle toho co píšeš, tě má ten cizinec přesně tam kde tě chtěl mít a dál už nezajde. Kdyby byl do tebe zamilovaný a nebyl zadaný, určitě si nevypne na dva dny mobil a nedá o sobě vědět. Jaký by měl k tomu asi důvod? Ty smsky, že se mu stýzká apod. jsou tzv. "udržovací sms". Nejspíš má ten mobil jen pro tyto účely a jak dojede před svůj dům, vypne ho a schová v autě nebo ho raději ani domu nevozí. Ideální rada by zněla: užívej si s ním sex, když "je to skvělé", ale odděl od toho city. Ale vzhledem k tomu, že tohle naprostá většina žen nedokáže, radím vykašlat se na něj. Ale vzhledem k tomu, že ani tohle většina žen nedokáže, moje skutečná rada je - nech tomu volný průběh. Tohle je prostě život. Tvůj přítel se skutečně rozvedl jen kvůli tobě, aniž by měl s manželkou větší neshody? Mají spolu děti?

. (So, 25. 8. 2012 - 11:08)

ahoj, mám takový problém a...Bylo by lepší dát vztah s přítelem do pořádku.Cizinec Tě má jako hračku. Sama si vyber.

Veronika (So, 25. 8. 2012 - 11:08)

ahoj, mám takový problém a potřebovala bych poradit, protože nějak nevím co dělat.Nejsem vdaná, ale žiji s partnerem, který se kvůli mě rozvedl. Bohužel už to není to co bývalo a to spolu nejsme nijak dlouho - jsme spolu něco přes dva roky. Problém je v tom že jsem poznala muže, který mi dává to co mi doma chybí - cítím se s ním jako nikdy před tím, jenže nevím o něm skoro nic (ani jestli je zadaný), známe se z práce, chodí k nám tak jednou dvakrát týdně (je to cizinec), no bohužel jsem do toho nějak spadla, párkrát jsme se viděli, byly na večeři a do konce proběhl už i sex (a bylo to fakt skvělé). Sice mi píše jak se mu po mě stýská atd.. ale pak se taky na dva dny odmlčí, vypne mobil a já nevím co se děje. V tomhle nějak neumím chodit - nevím co dělat, když v tom budu pokračovat tak do toho spadnu ještě víc, ale na to abych to skončila nemám sílu - poradíte mi někdo, fakt nevím jak dál.

Ivka (Pá, 24. 8. 2012 - 22:08)

Ivko, myslím, že milování...Zapomněla jsem dodat, že jsem tu moji poslední větu vztahovala na sebe, ale jinak s tebou souhlasím:-)

Miranda (Pá, 24. 8. 2012 - 22:08)

Niko, na každého funguje...Ivko, myslím, že milování v platonické podobě může být velmi silné, jen možná není tak nebezpečné.A co se týká ostatního, o čem píšeš, tak myslím, že všechny věci na světě jsou tak, jak mají bejt.Jsem fatalista.

Ivka (Pá, 24. 8. 2012 - 21:08)

Niko, na každého funguje něco jiného. Pokud bych v manželství žila jako v kleci, dokázala bych si představit, že by se to, jako u tebe, rozběhlo naplno.Mirando, doufám, že všechno dopadne tak, jak má. Zatím mezi námi nedošlo k žádnému kontaktu a v platonické úrovni není zamilování se tolik silné.

Miranda (Pá, 24. 8. 2012 - 20:08)

K narozeninám, ke svátku si...Jestli je ten tvůj takový, jako jsou ostatní muži, tak se nedozvíš asi nic. Ale zkus to.A jinak - Ivka zatím ten příběh pořádně nezačala, tak se možná odmiluje. Ale u Niky nevím, já jsem po roce, kdy jsem ho neviděla, byla ještě pořád hrozně zamilovaná, přešlo mě to jakž takž až po roce a půl, ale každá jsme jiná, nechci vám brát naději.

w (Pá, 24. 8. 2012 - 20:08)

K narozeninám, ke svátku si...Některé věci není třeba vyslovovat

Lucík (Pá, 24. 8. 2012 - 19:08)

K narozeninám, ke svátku si přejeme vždy. Je to takový rituál, nevím proč, ale vždy jak on tak i já si hned ráno zavoláme a popřejeme si. To spolu klábosíme skoro hodinu a probereme vše. A právě přitom mu to chci říct. Je mi jedno jak to dopadne, ale budu vědět na čem jsem.

Nika (Pá, 24. 8. 2012 - 19:08)

Niko, tohle jsem prožívala...Mirando, velmi děkuji za přání, neboť mít doma klid to je to nejvíc co si přeji, bohužel poslední dobou je to marné. Ivko, sejde z očí sejde z mysli - tak to u mě vůbec neplatí - neviděli jsme se 2 měsíce a je to stále velmi silné....

Ašanah (Pá, 24. 8. 2012 - 18:08)

Já pořád houpačka a poslední dva dny v klidu. Opravdu asi jsou jen dvě možnosti - odžít si to až do konce, nebo radikální řez. A ten u mě z různých důvodů nepřichází v úvahu. V úterý jsem měla úplnou krizi, ale dnes mám pocit, že to docela zvládám a tak se těším na víkend, sejdu se s rodinou a bude to fajn.

:-) (Pá, 24. 8. 2012 - 17:08)

Tak u mě je to pořád...Nechci být jedovatá,ale vždyt to víš..Kdyby totiž chtěl, dá to dávno najevo..ozve se a podobně.Na ty narozky mu nepřej, pokud se sám do té doby nějak neozve. Nejhorší pro muže je žena,která je moc zamilovaná-to ho odežene. Je to smutné,ale je to tak i opačně.

Lucík (Pá, 24. 8. 2012 - 16:08)

Tak u mě je to pořád stejný. Vrátila jsem se z dovolený a jsem zas jak posedlá. Včera jsem ho " náhodou " potkala. Bavíme se, vše v pohodě. Za 14 dní bude mít narozky, chci mu popřát a říct, že mi chybí. Kašlu na to, uvidím jak bude reagovat, bud to klapne nebo ne. Ale ta nejistota je hrozná, takhle budu alespon vědět na čem jsem.

Ivka (Pá, 24. 8. 2012 - 10:08)

U mě nic nového. Zatím se mu snažím vyhýbat a docela to funguje. V týdnu jsem změnila čas na procházku s dětmi, kdy byla šance, že se potkáme. A o víkendu přes prázdniny jezdíme vyvětrat hlavu na venkov. Miska vah se naklonila na stranu odmilování. Určitě je to dané tím, že ho nevidím. Snad se mi nepodlomí kolena, až se setkáme. Od abstinenčních příznaků opravdu pomáhá sejde z očí, sejde z mysli. Na druhou stranu nevím, na jak dlouho.

Miranda (Pá, 24. 8. 2012 - 06:08)

Niko a fialko, vy holky...Jestli v sobě najdu trpělivost listovat, tak se taky podívám do historie, abych byla in.Ale jinak - Dane, takový vztah jako máš ty, to je přesně to, jak jsem si to kdysi představovala já, věděla jsem, že jednou to musí skončit, ale chtěla jsem přátelství, občas si zavolat nebo napsat.Často jsem mu to ještě v dobrých časech i říkávala, ale nějak na to asi zapomněl. A dnes už jsem (konečně) hrdá na to, abych se sama ozvala. A mimochodem - Dane, jak to, že v noci nespíš?

Dan (Pá, 24. 8. 2012 - 01:08)

Niko a fialko, vy holky šikovný, jak jste to v tom archívu všechno vyhrabaly?? :-) Fialko, tisk známek zařizovala Česká pošta-dodavatelské a obchodní služby v Praze 7, Ortenovo náměstí 16 (ale je lepší si to vyřídit osobně); snad to dělají dosud. Akorát se už nesmí přitisknout cena přímo na soukromý obrázek (není to státem schválený vzor). V praxi to vypadá tak, že na jednom aršíku jsou vedle sebe známky s běžným motivem (třeba desetikorunové) a stejný počet těch soukromých bez nominální ceny. Takže na dopis (pohlednici) se pak lepí obě dvě.Jinak děkuju za optání - mám se docela dobře, i když praxi psychologa (jak mi některé pisatelky radily) jsem si neotevřel :-). S tou dívkou, o které je řeč, si i teď píšeme sms, i když daleko méně často než dříve. Má svého chlapce a vypadá to, že je šťastná. Přeju jí to; stejně jako vám, které ještě čekáte, pochybujete a třeba se (zbytečně) trápíte.

Reklama

Přidat komentář