Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

pro Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 17:01)

Poprvé?A co 22.11.atd. ? Vždyt´ty s Granvinem,Naturou?Formolem jste všude,jako mor!!!!!!!!!

Pavel (Čt, 1. 1. 2009 - 17:01)

Pro Makytu,
doporucuji podivat se na jednu z knih danske doktorky Kristine Nolfi Leceni syrovou stravou nebo Leceni stravou. Nolfi mela rakovinu a zbavila se ji tim, ze jedla jen syrovou zeleninu. Potom tuto dietu trochu upravila, myslim, ze pridala neco z obilovin a rakovina se ji zase rozjela, takze se opet vratila k syrove zelenine a zas to bylo v poradku. Ve stejnem duchu potom vedla nejake lecebne zarizeni.
> ten pan ot se ozve, díky , jesli si znas co mame rakovinu neděla šouky
Ja ho znam a vim, ze si legraci nedela. Pokud chces, posli mi svuj e-mail na pv33"seznam.cz a ja mu to preposlu.

pro Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Jsem zde poprvé, neznám historii debaty. Ale to co říkáš nemusí být správné. 8 litrů se dá pít právě při tom čištění. Moc málo lidí dnes ví, že kromě nehtů a uší se dá čistit rovněž spousta orgánů lidského těla včetnš samotných buněk. A to má svá specifická pravidla - aby bylo dosaženo kýženého výsledku a člověk neonemocněl, ev. se nemoci zbavil.
Kdysi jsem byl taky nevěřící Tomáš, dnes už tyto procedury zařazuji do svého života pravidelně.

Makyta (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

zajimalo by mě ten člověk co píše o rakovině proč se nepodepíše , ma v něčem pravdu, ale dva rohliky člověka nezanesou myslim očistu,, je fakt ževice zeleniny je lepší než hutné jidlo , zelenina napolo syrova je vyborna kdo ma rakovinu , ja ji mam už pět let bojuji , je fakt že musí to tělo vyčistit od toxsinu, ja jím zdravě , ale hřeším na masu moc né ale jím , játra se čístí mam na to čajíček ,a tluste střevo pravě tou zeleninou , nepřeji to nikomu , chdím na chemo , už jsem byla několikrat operovana nic příjemneho , ten pan ot se ozve, díky , jesli si znas co mame rakovinu neděla šouky ,to snad né? zdravím prřejí do navého roka hodně zdraví ,

Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 13:01)

Já se přiznám že v tomhle mám resty a potřebovala bych vyčistit .....ale když do sebe cpeš 3 kila ovoce dopoledne, tak to je přehnaný...to děláš v křeči a ne proto aby ti to chutnalo a užil sis to...tím pádem můžeš onemocnět také ...je to nucené a 8 litrů vody denně také ...

pro Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 12:01)

Každé tělo je originál. A proto také potřebuje něco jiného. Zajímalo by mě třeba, jestli se zajímáš o zdravý životní styl, jestli jsi si třeba někdy vyčistila játra, tlusté střevo a pod.

Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 12:01)

Ne Dotaz je švihlej ....nemocnej na hlavu ...je to magor ...potřebuje spíš psychiatra než kila zeleniny....zatěžuje si ledviny takovým množstvím vody ...skoč si k psychoušovi Dotaze !Když tak křečovitě sleduješ jídlo a kolik vypiješ, není to nic přirozeného a mužeš onemocnět rakovinou !

Návštěvník (Čt, 1. 1. 2009 - 11:01)

Ježííííšmarjá, to jsou BLÁBOLY........až 5kg ovoce denně....4-8litrů vody denně..... kvůli 1-2 rohlíkům přibere Dotaz 7 kg týdně...
No udělejte si každý úsudek sám!

Dotaz (Čt, 1. 1. 2009 - 11:01)

Omlouvám se za chyby,až po odeslání příspěvku jej vidím celý.Doplňuji, že je třeba přerušit stravování a jen pít.Je to jako se špinavou podlahou, musíte použít vodu a nemůžete po ní šlapat v zablácené obuvi, aby byla čistá.Já používám 4-8 litrů vody denně a to je pěkné promytí ale úspěšné.Nikoho nenutím, aby se tím řídil, to jsou mé zkušenosti, které mohou někomu pomoci.

Dotaz (Čt, 1. 1. 2009 - 11:01)

Jak jsem se již zmínil, drtivá většina lidí není ochotna pro sebe nic udělat.Tragédií ale je stav mladých lidí a dětí.Hodně astmatiků a alergiků.I mozkové příhody v 18 letech!Minulý týden jsem byl svědkem zkolabování 15letého astmatika.Jeho maminka je zdravotnice.Jaká je strava dětí.Ráno chléb, rohlíky salám,sýr,na svačinu bageta,oběd,k večeři třeba pizza.Jak jsem uvedl, jím velké množství ovoce a zeleniny až 5 kg za den a nepřiberu ani 1kg.Když k tomu přidám 1-2corny rohlíky přibírám 1kg denně.Tímto způsobem přiberu 7kg za týden.U mne z toho plyne, že i malé množství pečiva v těle zůstane a působí jako špunt.Ani tak velké množství syrové stravy to nezachrání.Téměř vždy se setkávám s tím, že nemocní rakovinou dostávají k jídlu pečivo.Já jsem jen o 1 rok mladší než Váš otec.K chemoterapii bych dát Vám svoje vysvětlení.Je to jed, který tělo , aby přežilo dostat ven.Proto zadržuje vodu, aby tento jed rozředilo , lidé otékají.Aby byly co nejméně poškozeny orgány , pro život důležité, deponuje tyto jedy pod kůži, nebo přes střeva ven.Když to nejde přes střeva tak vrchem, zvracením.Proto lidem vypadávají vlasy,mají silné průjmy a zvrací..Syrová strava prokazatelně se snaží formou vyrážky škodliviny dostat z těla přes kůži.Je to vlastně také očista těla, ale provedena jedy a násilnou formou, která může končit smrtí.Procedury, které já doporučuji ,nemají žádné vedlejší účinky, protože hlavním prostředkem je čistá voda s citronem a čaje ,případě moč.Voda se pije a čistí se jí střeva, moč se používá na obklady.Paní, o které jsem mluvil stačily 3 týdny, aby se zbavila alergie, anémie i rakoviny.Nemusel jsem ji přesvědčovat, protože stejné případy v práci vidí každý den , jeden za druhým.

Natura (Čt, 1. 1. 2009 - 08:01)

Když má člověk rakovinu, je ochoten obětovat cokoliv, aby se uzdravil.

Pokud ovšem nerezignuje. To je pak zle, a nepomůže už nic.

Můj otec má rakovinu plic, a nechce nic měnit ve svém životním stylu. říká, že raději umře takto, než si do konce života nedopřát a žít jen proto, aby tu byl. Vypadá to, že se rozhodl, a dobrovolně se zabíjí. "Díky" chemoterapii nesmí ani ovoce a zeleninu v syrovém stavu, protože dostane úpornou vyrážku. Tak to je konec.
Jeho "anděl strážný" už s ním měl hooodně práce, nejednou. Obávám se, že tentokrát se naštve definitivně.

Každý svého štěstí strůjcem, ale je těžké dívat se na blízkou osobu, která se takto ničí, a v 60-ti se rozhodla to skončit. Ať už vědomě, či podvědomě... :-(

alt1 (Po, 5. 11. 2012 - 22:11)

Nemoc nejvíce ovlivňuje...Naprosty souhlas.

Návštěvník (Po, 5. 11. 2012 - 20:11)

Nemoc nejvíce ovlivňuje...Úporným zvracením vyústí snaha sežrat všechnu moudrost.
Vhodnou stravou nejlépe zaženeš malarického komára, stejně tak jako spirochetu či gonokoka...
Opět někdo, kdo nalezl univerzální příčinu všech nemocí... zkus příště najít kámen mudrců!

Jirka Z (Po, 5. 11. 2012 - 19:11)

podivejte se na ...Originální Essiac lze objednat na www.essiac.cz Vše v češtině, ceny jako u výrobce

každá nemoc má (Ne, 4. 11. 2012 - 22:11)

Nemoc nejvíce ovlivňuje nevhodná strava.U dítěte to ovlivňuje strava matky během těhotenství.Snaha těla ochránit zárodek se často projevuje zvracením těhotných žen.Tímto projevem tělo dává signál, že strava je pro zárodek škodlivá.Je třeba chápat všechny reakce těla, které mají za cíl zachovat zdraví.

Ivan (Pá, 2. 11. 2012 - 15:11)

Reaguji na tento...TAKÉ MNE PŘEKVAPUJE CO DOKÁŽOU LIDÉ NAPSAT?!

x_x (Pá, 2. 11. 2012 - 14:11)

Reaguji na tento...A co nemocné děti od narození, ty se nají zamyslet nad čím?

bože, bože, to jsou žvásty.

Květa Bartoškov (Pá, 2. 11. 2012 - 14:11)

prostě nesmysl můj otec...Reaguji na tento příspěvek.Co je to vlastně nemoc? Ne-Moc!! V žádném případě tímto nechci zpochybňovat práci lékařů.Každá nemoc začíná v psychice, včetně rakoviny.Nemoc nás varuje, že něco není s námi v pořádku.Ztratili jsme vlastně nad sebou moc.Z vědeckého pohledu je rakovina nekoordinované dělení buněk. Člověk je mnohem složitější bytost, než-li ho vidí věda. Když už nemoc propukne, je třeba se nad sebou zamyslet, promítnout si svůj vlastní film, tedy život, pozpátku. Zeptat se sám sebe, kde jsem udělal chybu? Proč jsem nemocný právě já? První krok je změnit myšlení a následovně uzdravovat tělo.Učinit rozhodnutí, že se nebudu jenom léčit, že se uzdravím! V případě rakoviny je dobré spojit obě medicíny dohromady.Ta alternativní může velice pomoci té alopatické.Je třeba především převzít zodpovědnost za své zdraví do vlastních rukou.Věřte mi, že to jde.Nejdůležitější je však prevence!!! Všem, kdo trpí touto nemocí, přeji z celého srdce-uzdravte se!!!
www.lecitelskykabinet-praha10.cz Doporučuji shlédnout video na YouTube o Mudr. Janu Hnízdilovi, hostu Jardy Duška.Díky za tyto lidi a lékaře především!

janka (Pá, 2. 11. 2012 - 11:11)

prostě nesmysl můj otec zemřel na rakovinu plic s kterou bojoval statečně12 let vyzkoušel vše přes bylinky šarlatány kozí mléko sirupy ale jen chemoška byla myslím nejúčinnější poté sice bylo zle ale ulevilo se myslím že 12let bojovat je dost i lékaři nevěřili ale pak stejně přide konec prostě rakovina je stále silnější než my a nějaké šetrné metody? no nevím znám prostě z vlastní zkušenosti že moc nepomohli!!!
myslím že lékaři vědí co dělají za práci svou technikou kdyby bylinky a jioné věci léčily tak by nemusely být nemocnice!!!
Přejí vám všem s rakovinou jen to Nej...!
a málo trápení

janka (Pá, 2. 11. 2012 - 11:11)

prostě nesmysl můj otec zemřel na rakovinu plic s kterou bojoval statečně12 let vyzkoušel vše přes bylinky šarlatány kozí mléko sirupy ale jen chemoška byla myslím nejúčinnější poté sice bylo zle ale ulevilo se myslím že 12let bojovat je dost i lékaři nevěřili ale pak stejně přide konec prostě rakovina je stále silnější než my a nějaké šetrné metody? no nevím znám prostě z vlastní zkušenosti že moc nepomohli!!!
myslím že lékaři vědí co dělají za práci svou technikou kdyby bylinky a jioné věci léčily tak by nemusely být nemocnice!!!
Přejí vám všem s rakovinou jen to Nej...!
a málo trápení

Reklama

Přidat komentář