Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Ano, (Čt, 8. 1. 2009 - 08:01)

takový příspěvek má svou cenu. A né to neustálé sprosté napadání od některých elementů a propagace chemie

Natura (Čt, 8. 1. 2009 - 08:01)

Téma je opět v čudu.
Marně tu čekám na konkrétní výsledky alternativní léčby.
Může se to týkat nás všech.
A tak kromě změny myšlení a zdravého způsobu života (v rámci možností v naší zamořené zemi), bychom měli vidět nějaké možnosti, jiné, než ty chemické.
Já mám jedinou zkušenost, kdy si léčitelka dokázala při rakovině pomoci sama, a to 40-ti denním půstem. Nebyla to přímo hladovka, pila zeleninové šťávy z řervené řepy, mrkve, celeru.
K tomu své léčitelské působení a jógové cviky. Úplně se uzavřela do sebe a vnímala jen sebe, své tělo, po celých 40 dní.
Zhubla asi 20 kg, ale jí to jen prospělo (má kolem 60 let a má nadváhu).
Zvládla to. I když v mnoha věcech s ní nesouhlasím, tak tady věděla přesně co jí pomůže, a pomohlo.
Nyní může zase léčit ostatní a přednášet na seminářích.

Otázka je, jak je to s těmi karmickými příčinami, když se i děti rodí s rakovinou, nebo ji dostávají těsně po narození. Tam je to už asi dané, a nedá se s tím moc dělat.

Moje kamarádka měla prvního syna. Do 15-ti měsíců zdravé dítě. Pak mu nahmátla bulku na bříšku.
Doktoři nechtěli plašit. Říkali tomu kýla, a tukový výrůstek...když se to mámě ale nezdálo, přinutila je jednat.
Vyšetření potvrdila zhoubný proces, navíc rozlezlý do všech ostatních orgánů...:-(

Prožívala jsem to tenkrát s kamarádkou, a tolik slz, co jsem s ní vyronila, tolik prošení a střídání naděje a beznaděje...to už nikdy nechci zažít.
Dítě šlo na operaci, máma ho pohladila, a tušila zcela přesně, že ho vidí naposledy. Zemřel na operačním stole.
Tu zoufalost matky zná jen ten kdo to zažil, a pochopí jen ten, kdo tomu byl na blízku...
Není horší situace na světě, než když vám zemře dítě. Horší snad může být jen když ho mučí. V tomhle je smrt vysvobozením.
Kamarádka má nyní dvě zdravé děti, holčičky, kupodivu to přežila, ale láska k synovi nikdy nezmizí.

Kdyby ho neoperovali, mohl tu být o pár týdnů, měsíců déle...ale otázka je, jestli by to čekání na smrt mělo větší smysl.
Tomuto se nedalo zabránit.
To dítě se narodilo, aby zemřelo.
Možná i u některých dospělých jsou dědičné nemoci nebo rakovina karmickou záležitostí, a není radno je za každou cenu "léčit", zvláště když si to pacient nepřeje.

ladislav (Čt, 8. 1. 2009 - 08:01)

yoss: tak se nerozčiluj. Když se někdo vytahuje a nemá na to, tak na to dojede, když něco někdo nechápe, tak třeba později pochopí.Navíc tohle je diskuse o tom, co dělat s rakovinou. Spíš jsem myslel, že tady najdu debatu o nějakých možnostech léčení, ne o tom, kdo je jaký.

Yossarian (Čt, 8. 1. 2009 - 07:01)

Já přeci nevtrdím že jsem dokonalá, nic takového....ale je tu řada naivních lidí, kteří Granvinovi a Natuře ty jejich vytahovačky věří, přitom jde jen o komplexy, nic jiného........já tady nemachruju , jak jsem duchovní a jak zachranuju lidstvo protože umím....ten kdo umí, to dělá a nepíše o tom celý dny na forech .....je to prostě projev komplexů.....a takoví budou celý život, např.Natura už je dost stará na to ,aby pochopila jk se má chovat a nechápe , plave v tom....pak má logicky problémy i v reálu....
mě totiž hrozně vadí lež, vadí mi když někdo zneužívá anonymní forum k tomu,aby se dělal lepší......

Josef (St, 7. 1. 2009 - 22:01)

to Yossarian ve 20.27.47: Tak mně už je konečně jasný, co ti na Granvinovi tak vadí. On ti konkuruje, viď? Podívej, co píšeš:"...řada lidí to na první pohled nepozná a já jim otevřu oči..." Ty se tedy cítíš jako někdo, kdo může druhým otevírat oči? Netrpíš náhodou něčím podobným, z čeho obviňuješ Granvina?

Ladislav (St, 7. 1. 2009 - 21:01)

Proč Bůh nemá titul CSc.

1.. Má jenom jednu známou publikaci.
2.. Ta je v hebrejštině.
3.. Nejsou v ní odkazy na další prameny.
4.. Nebyla publikována ve známém vědeckém časopise.
5.. Mnozí pochybují o tom, že ji napsal osobně.
6.. Je nutno přiznat, že je známá po celém světě - ale co dělal potom?
7.. Jeho schopnost týmové práce je velmi omezená.
8.. Ostatním vědcům se nepodařilo zopakovat jeho experimenty.
9.. Nepožádal etickou komisi o souhlas s experimentováním na lidech.
10.. Když se mu jeden pokus nevydařil, pokusil se zahladit stopy utopením pokusných objektu.
11.. Jedince, kteří se nechovali podle očekávání, vyřadil z pokusného souboru.
12.. Nechodil do přednášek - jenom vzkázal studentům, co si mají prostudovat.
13.. Nechal za sebe učit svého syna.
14.. První dva studenty vyhodil, protože se naučili něco navíc.
15.. I když má jen 10 požadavků, většina studentů v praktickém testu propadne.
16.. Konzultace poskytuje jen velmi zřídka, a to ještě na vrcholku hory.

Ladislav (St, 7. 1. 2009 - 21:01)

yoss: chtěl jsem tou vinou říct, že v současné době je každý nějak nenormální a nedokonalý. Sebe a tebe z toho nevyjímám. Kdybys byl dokonalý, nepsal bys tady na netu ale sdělovat svoje poselství za troubení andělských trub a hřmění hromu. A je otázka, proč vlastně otevírat lidem oči? Buď jsou chytří a vidí a nebo nejsou a i když se budeš snažit, neuvidí. Nebo to máš jako vyšší životní poslání? Já třeba věřím, že Granvin může někomu pomoci. Já třeba dokonce věřím, že i takový formol může postupem času zmoudřet a stát se charakterním člověkem. Cesty Páně jsou nevyzpytatelné a všechno je věc vývoje.

Granvin (St, 7. 1. 2009 - 21:01)

Ladislav
Teď je otázka - přijmout peníze za dobrou radu i když víš, že daný člověk se tim řídit nebude anebo ho rovnou odmítnou...? Těžko říct, to je asi případ od případu, ale to už je na jinou diskuzi;)
No, jestli myslíš i s těma bouračkama a ucpávkama, tak to nevím jestli je dobrej příklad:D
Víš co je zvláštní? Jak jsou některý lidi tupý - snad milionkrát jsem tu zmínil, že poradenství pro doktorku dělám zadarmo, ale oni mě stejně budou napadat, jakej jsem vydřiduch. Asi je poslechnu a veškerý svoje aktivity zpoplatnim - když už nadávaj, tak ať maj k tomu alespoň důvod;)

7. 1. 2009 18:52:39,
Evidentně ti není úplně jasný, co přesně znamená spasitelský komplex. Něco si o tom nastuduj.

7. 1. 2009 19:06:40, cestička osudu
Dobrá ukázka, jak si rakovinu určitě léčit nebudeme;)

Yossarian (St, 7. 1. 2009 - 20:01)

Počkej ...nejde o vinu,ale o zlepšení jeho života.......a také pro ostatní je to důležité .........mě je fuk kdo co přijme......ale řada lidí si uvědomí, že ten kdo tu dělá chytrýho a vyvyšuje se.....je ve skutečnosti malý a plný nejistoty...řada lidí to na první pohled nepozná a já jim otevřu oči..tyhle věci jsöu v reálu denně......

jiná cestička o (St, 7. 1. 2009 - 20:01)

http://www.escort.cz

Ladislav (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

yoss: znáš to. Kdo jsi bez viny hoď kamenem. Každý má své. Důležité je to, že ten dotyčný chce něco se sebou dělat a něco dělat pro druhé. To je mnohem sympatičtější, než se pořád pokoušet někoho srážet.Život je možno chápat jako práci na sobě, a výsledky můžem hodnotit až naposledy zavřem oči. Takže čím jsem starší, tím víc nevím, nakolik jsme oprávněni druhé posuzovat. Vynadat druhýmu do všeho možného je snadné. A i když třeba možná máš pravdu, je otázkou, nakolik je ten druhý tvoje slova přijmout - stejně jako Granvin a jeho doporučení.
P.S. koukám že formol se tu už radši nepodepisuje a zmáhá se jen na nekoherentní výkřiky. To je taky tragédie. 6 let studuje medicínu aby zjistil nakonec, že ho nikdo k těm pacientům v jejich zájmu nepustí... Třeba z něj bude alespoň dobrej učitel. Co my víme.

Yossarian (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

Určitě jde o pochroumané ego ...u obou...u Granvina i u Natury ...říkám to pořád ...v reálu se neuplatní, tak na nëtu poučují

Návštěvník (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

No Yossarian.... ty radši zmlkni..ty jsi pošahanej pošuk, to je jasné každému po prvním příspěvku... na rozdíl od Granvina tebe musíme my, daňoví poplatníci a zdravotní pojištěnci, živit... tak bys mohla zavřít klapačku a být ráda, že máš svý dvě dírky do nosu...

cestička osudu (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

http://www.dymky-online.cz/

Yossarian (St, 7. 1. 2009 - 18:01)

Určitě jde o pochroumané ego ...u obou...u Granvina i u Natury ...říkám to pořád ...v reálu se neuplatní, tak na nëtu poučují

Návštěvník (St, 7. 1. 2009 - 18:01)

jóóó.. to je ten spasitelský komplex...vůbec nemusí jít o peníze, ale o vlastní pochroumané ego... na netu se to různými podivníky a obzvláštníky jenom hemží

Yossarian (St, 7. 1. 2009 - 18:01)

Ladislave Naturu i jiné to velice obohatí , kfdyž jí upozorním na její komplexy...v reálu s tím má obrovský problémy a když získá náhled , tak je mít nebude .....

:-))))) (St, 7. 1. 2009 - 18:01)

Lidem, kterým jde o život, neprospěje nějaký namyšlený kluk, který sám sobě namluvil, jaké má schopnosti...a amatérsky dělá jidelníčky pro nemocné těhotné....

Ladislav (St, 7. 1. 2009 - 16:01)

granvin: je to o tom, léčitel, psycholog... k sobě přitáhne lidi na podobné vlnové frekvenci a těm má možnost hodně dobře pomoci. Pokud k tobě vleze někdo, že to jde jen tak jednou zkusit, co to s ním udělá, a je zcela mimo toho, co s ním chceš dělat, je to ztráta času jak pro tebe, tak pro nej. A je skoro lepší, pokud tohle cítíš, ty lidi vyrazit rovnou. Nebudou dělat, co jim řekneš a nakonec řeknou , že u tebe byli a stejně jsi jim nepomohl. Jinak ti přeju, aby jsi měl z té cestičky takovou hodně slušnou osmiproudou dálnici. Asi jako je D1 před Prahou.

Dotaz (St, 7. 1. 2009 - 16:01)

Proč jsou lidé tak zlí a musí alespoň poznámkami rušit, když sami nejsou schopni k diskusi přispět?Mohou být například zajímavé zkušenosti , které někomu v těžké nemoci prospěly.Myslím, že člověk by měl mít určitou úroveň i když je v anonymitě.Lidem, kterým jde o život svými poznámkami nepomůžete.Uvádějte příklady lidí, kteří zvítězily nad rakovinou a jak se jim to podařilo.

Reklama

Přidat komentář