Reklama

klystýr, výplach střev

x_x (Čt, 2. 1. 2014 - 13:01)

Hezky me to napsala. Ale ja...Každý doktor vám potvrdí, že pravidelné a dlouhodobé klystýry nejsou nic extra pro tělo. Takže je potřeba hledat příčinu. Známe jenom jednu stranu mince, tedu tu, kterou nám předložila pisatelka.

! (Čt, 2. 1. 2014 - 12:01)

Radko, hezky jsi mu to...Hezky me to napsala. Ale ja nepatrim k tem, co tady kazi diskuzi. Rekl jsem, ze jsem si sprtl. Davat projimadla(chemicke) je jo-jo efekt. A pokud klystyr pomuze a je nejmensim zlem; jen bych si musel zvykat davat takto dospelym lidem klystyr. A jestli jsem se urazil? Neurazil. A ze bych byl vykriceny, to si nemyslim. I kdyz s tim nemam valne zkusenosti, preji v ramci moznosti, brzke uzdraveni.

! (Čt, 9. 12. 2010 - 19:12)

Když je ti 13, tak si tam dej 13.

Jehny (Čt, 9. 12. 2010 - 18:12)

Ahoj,chci si udělat klystýr je mi 13 kolik vody tam mám dát?

Johnny (Út, 7. 12. 2010 - 20:12)

Ahoj Všem já jsem byla na...Majko,kdyz se podivas na www.wellneo.cz, tak tam kuwa uvidis, ze ta stranka je uplne o necem jinem a ne o spolecnsoti, ktera poskytuje sluzbu hydrocolon terapie.. !!!!

juranda (Čt, 11. 11. 2010 - 16:11)

Dávám 100 ml oleje bez...Ahojky,Nevím kolik roků je synovi ta Janetova stříkačka je dobrá i když si myslím,že balonek by byl lepší. Já jsem měl také dřív problémy se zácpou a pamatuji se na to jak mě mamka dával klystýr balonkem.Prodávají se také v lékárnách a jsou podle velikostí.

Aneta (St, 10. 11. 2010 - 18:11)

Ahojky,kolik toho oleje mu...Dávám 100 ml oleje bez vody. V nemocnici mi radili 500 ml vody,ale na to nemám odvahu,pumpovat do malýho dítěte takový množství a 300 ml nezabírá. V lékárně se dá koupit Janetova stříkačka (takzvaná Žaneta s obsahem 150 ml),na kterou se dá nasadit rektální rourka. Balonek si myslim neni pro tohle moc vhodný,nedá se tak dobře umýt.

Juranda (St, 10. 11. 2010 - 16:11)

Tak synek je momentálně...Ahojky,kolik toho oleje mu dáváš do klystýru? Dáváš mu ho balonkem nebo nějakým irigátorem? Je to teplejší voda nebo studenější. Mě mamka dřív dávala klystýr mýdlovou vodu. Zkus i to a uvidíš co bude lepší.

Pája (Út, 9. 11. 2010 - 10:11)

No tak Pájo, běžte s...taky to fakt ale nechápu :-))))

fakt nechápu (Út, 9. 11. 2010 - 10:11)

Juko, děkuji za info...No tak Pájo, běžte s dítětem k paní Suchánkové a neobtěžujte lékaře, pomlouváte je a jediným "lékařem" je pro vás tato dáma, sice nemá kvalifikaci, ale když jí věříte, tak to je dobře, ale fakt nechápu, proč ještě navštěvujete lékaře,..

Pája (Po, 8. 11. 2010 - 21:11)

ahojte,myslím,že...Juko, děkuji za info ,zkusím pročíst a uvidím co to je! Je to prodejné v lékarně ?

Pája (Po, 8. 11. 2010 - 21:11)

Mohu z vlastní zkušenosti...jj hned zítra dám malému feferonky na snídani:-( ach bože!!!!!!!!!!!!!!!!

Aneta (Po, 8. 11. 2010 - 21:11)

Mohu z vlastní zkušenosti...Hmm, no comment.

Plexis punk (Po, 8. 11. 2010 - 19:11)

Mohu z vlastní zkušenosti doporučit ĎÁBELSKÉ FEFERONKY. Kam se za nimi hrabe Yal gel, je to bez nepříjemné aplikace a ještě si pochutnáte. Ale musíte si jich dát alespoň 10, to už vás vymyje dokonale!

juko (Po, 8. 11. 2010 - 12:11)

ahojte,myslím,že jednodužší je místo klystýru si dát chlorellu a je to v poho já už jí beru a potažmo celá rodina už delší dobu a fakt jsme se vypraznily az až a až člověk uvidí jaké svinstvo jde z těla ,tak se diví Tyto látky rovnež pomáhájí při autoimunitních onemocněních jako je revmatoidní artritida, lupus, roztroušená sklerosa apod., rakovině, ale i při kožních onemocněních typu lupenky, dále ekzémy, záněty či při alergických onemocněních.pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál
více se dozvíte zde jsou tam supr články chlorellamrmia.blogspot.com

Pája (Po, 8. 11. 2010 - 10:11)

Ahoj Anet, my dávali duphalac pravidelně a neměl moc úspěch,tak ho po delší pauze nasazuji znovu! Ted mu dávám ještě každý večer olivový olej velkou lžíci!
Před hodkou jsem mu dala čípek a zatím nic,ale je dnes uplakaný,už je plný:-( no počkám ještě hodku a dám mu kl.olej a snad se zadaří!!!
Tak to si tatka u vás užil teda ,taky si pamatuji v loni v lázních jsem musela na celý den odjet a manžel volá ,že malej má řidší a pořád kaká:-) tak jsem mu řekla ,že může být rád ,že nemá zácpu a křeče!
To byla náhoda ,malej měl jodovou koupel a loknul si víc ,tak ho to prohnalo!! Jedeme do lázní zase ,tak mu to budu dávat asi do flašky :-))))

Aneta (Po, 8. 11. 2010 - 09:11)

Tak to je fajn!!Nám by ho...Hele Pavlí,jestli jsem to pochopila správně,dáváš duphalac až když už pár dní nebo týden nebyl? Duphalac není projímadlo,jen má změkčit st. Mě řekli v nem. 10 ml ráno a večer pravidelně,ale nepomáhá to,takže na to kašlu.

Aneta (Po, 8. 11. 2010 - 08:11)

Ahojky přidej do vody na...Díky moc za radu. Asi bych tý soli bývala dala víc. V nem. dostal tři kl. fýzákem a vstřebal je do poslední kapky. Zjistila jsem,že mu pomáhá olej,tak u toho zatím zůstanu. Ale díky :-).

Aneta (Po, 8. 11. 2010 - 08:11)

Pracovala jsem v KFC a do...Čím to je,že Coleslaw z KFC má tu šťávu bílou? Já jí mám v tom salátě nažloutlou právě od té majonézy a hned jsem se nad tím pozastavila. Taky mají na etiketě uvedený nějaký koření,ale už nevim jaký.

Aneta (Po, 8. 11. 2010 - 08:11)

děkuji za receptík,dnes...Tak synek je momentálně vy.. z podoby. Suprově zabírá olej. klystýr,ale příště už mu toho dám míň. Jak se vykakal po těch 14 dnech jenom jednou,hned jsem si myslela,že to nemůže být všechno,nicméně jsem ho nechala být. Po čtyřech dnech jsem mu udělala další olej. kl. Vykakal se jednou,k ránu podruhý a přes den ještě asi čtyřikrát. Zrovna ho měl na starost taťka,tak si to řádně užil :-D.
Taky jsem mu ten den co dostal ten druhý kl.,dala jednu tabletku Naplnění vyschlého řečiště,ale to asi tak rychle nepůsobí.

Reklama

Přidat komentář