Reklama

klystýr, výplach střev

Pepa (Pá, 23. 10. 2009 - 11:10)

prosim kde pobliz pardubic...Hydrocolon nabízí Dr. Široký v HK na Ulricháku, v Pcích je to na nějakém centru zdravé nohy;-)))) Pokud bys chtěl jen obyčejný klystýr, mohu pomoci:-))

Juranda (Pá, 9. 10. 2009 - 17:10)

Ahoj všichni,přečetla jsem si...Ahojky Markéto,četl jsem Tvůj problém s plynatostí střev. Zkoučela jsi si zavést před klystýrem rektální rourku aby nejdříve odešly plyny a pak teprve použít klystýr?

šotek (Ne, 4. 10. 2009 - 21:10)

Patříte také k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využít NLS diagnostiku, která nabízí velmi přesnou metodou komplexního vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Hledejte NLS diagnostiku s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. NLS.

juranda (Ne, 4. 10. 2009 - 19:10)

Ahojky ,a to by jsi chtěl klasický klystýr nebo by jsi chtěl jít na hydrocolon? Ten si musíš ale zaplatit. Podívej se na net.Klasický klystýr si ale můžeš udělat sám jen musíš mít k tomu potřebné věci. Ty si zakoupíš v lékárně.

jenda.pardubice (So, 3. 10. 2009 - 15:10)

prosim kde pobliz pardubic delaji bezpecne klystyry pisnete mi na mail kazdy rika ze je to dost dobra vec diky vsem ochotnym

váša (Čt, 1. 10. 2009 - 14:10)

Nedavno jsem si vyrobil...mě se to též púovedlo a korát jsem n do pet lahve vyvrtal dírku a nathl sem hadičku na ovzdušnňování akvárií dá se kopit v akvaristice

Jira (Út, 8. 9. 2009 - 19:09)

Ahojky Majko,díky za odpověď. I já jsem měl hemeroidy, ale co jsem si je nechal leisrem odstranit tak jsem v pohodě a klystýr si dělám jednou týdně.Tělo si o něj řekne samo.

salam (Po, 7. 9. 2009 - 23:09)

Asi ne Majko, nikdy jsem ji nevidel ve stolici. Prijde mi ze je takova "chlupata" Mozna se taky barvi ten odpad co ze me jde o nejakou ranku. Mam sedave zamestnani, tak je mozne ze budu nachylnejsi na hemeroidy. Jinak nevidim duvod proc by si clovek nemohl sam delat vyplachy. Cetl jsem ze to spouste lidem na hemeroidy pomaha ... tezko rici. Kazdopadne ted jsem jak patraci balon a furt prdim :)

Majka (Po, 7. 9. 2009 - 20:09)

Jiro, díky za odpověď. Zkusím ubrat. Tím jídlem to nebude, to mě až tak nebere. Večer sem tam jablko, jinak nic.
Salam, krev poznáš, ne ? Kdysi jsem četla, že klystýr by si sami neměli dělat lidi, kteří trpí trhlinami a hemeroidy. Ale víc o tom nevím, nic podobného se mi nestalo. Doufám, že budeš v pohodě.

salam (Po, 7. 9. 2009 - 18:09)

Dobrý den, asi pred tremi hodinkami jsem si udelal prvni klystyr (1l). Nevim jestli dobre, moc to neslo, asi trikrat jsem bezel na WC s malymi "porcemi" a nakonec se toho do me nalilo vice, na wc jsem to mel tak tak. Ted kdyz jdu na zachod kape ze me cosi cerveneho, netroufam si rici zda to je primo krev, nebo neco odpadního. Kazdopadne me to desi.

Jira (Ne, 6. 9. 2009 - 09:09)

Ahojky Majko,myslím si,že je to dost často. Já si také dělám klystýr ale jen jednou týdně a to 1,5-2l což si myslím,že úplně stačí.Asi po tom dost pak jíš nebo si to nedovedu vysvětlit.

Majka (Ne, 6. 9. 2009 - 01:09)

Chci se zeptat : klystýr si dělám asi půl roku 3x týdně. Nejdřív 1 litr, potom 2x 2 litry. Cítím se po něm velice dobře, ale zarazilo mě , že jsem začala dost přibírat. Máte někdo podobnou zkušenost?

Simona (Pá, 4. 9. 2009 - 19:09)

Já myslím, že při vyprazdňování, má prdíky dost lidí, stejně jako nadýmání během dne, průjem v práci, nehezkou stolici když se to nejmín hodí, jen se o tom nemluví.

ERILENS (Pá, 4. 9. 2009 - 15:09)

Pro ty kteří se stydí si tu soupravu koupit. Jde to velmi snadno vyrobit i doma. Stačí na to jen PET láhev s víčkem, malý mosazný ventilek na vypouštění vody z potrubí při opravách apod. (dá se koupit do 30Kč), hadici pro akvaristy a lahvičku od Yal gelu.
Do víčka provrtáte takový otvor, aby šel ventilek ztuha zašroubovat a těsnil. Na hrdlo ventilku navlečete konec hadičky, event. zajistíte drátem. Z lahvičky od Yal gelu odříznete aplikátor i s hrdlem. Do něj z hrdla zasunete hadičku a vlepíte tavným lepidlem, pozor aby se nezalepil aplikátor. To je celé.
Láhev naplníte roztokem a přidrátujete např. k věšáku na prádlo v koupelně hrdlem dolů. Ventilek je zavřený. Pak nahoře nad hladinou propíchnete malý otvor, aby mohl dovnitř vnikat vzduch. Zavedete aplikátor úplně stejně jako Yal a opatrně pustíte ventilek. Jen tolik aby tlak vody nebyl nepříjemný a nebolelo to.
Propíchnutá láhev se mění po každé aplikaci, je jich všude plno a alespoň se nemusí vymývat.

Jira (Čt, 20. 8. 2009 - 17:08)

Ahojky Věro.Klystýru se neboj a klidně si ho udělej a uvidíš sama,že ti pomůže. Kup si buď irigační soupravu nebo klystérovací balonek asi č.9. Návody na klystýr najdeš na internetu je tam toho dost . Nebo si kup v lékárně glycerinové čípky je jich tam deset a zaveď si ho ráno brzo než jdeš do práce nebo večer když jdeš spát a po půl hodince se jdeš vyprázdnit. Já vím co to je a vím o čem mluvíš a tak se neboj nic se ti při klystýru nemůže stát. Stačí když si dáš ze začátku jen půl litru vlažné vody okolo 36 stupni a pak si můžeš přidávat až na 1,5l. Je to dobrá očista střev. Držím Ti palce. Jira.

Věro, (Po, 17. 8. 2009 - 07:08)

klystýr střeva pročistí včetně prdů. Žádný rámus se nekoná, to jsou jen bujné představy anonyma, který to nikdy nezažil.

Věro, (Ne, 16. 8. 2009 - 23:08)

Chápu to dobře, že chceš psychickej blok léčit klystýrka ?
Máš vůbec Ahnung jakej je to rámus, když z tebe lítá klystýr ?
Klystýr střeva pročistí, ale to nemá s prdama co dělat.

Vera (Ne, 16. 8. 2009 - 22:08)

Ahoj,
koukam, ze tady pise dost odborniku na klystyr:) Tak bych se chtela poradit o svem problem. Ziju s mym pritelem u jeho znamych a to je muj nejvetsi problem. Nevim, ale mam v sobe nejaky blok, proste nejdu na zachod, kdyz je nekdo v okoli. Vyprazdnovat se chodim tajne, kdyz spolubydlici spi, nebo nejsou doma, nebo kdyz je okolo velky hluk, atd. Vzhledem k tomu, ze prdiky ci stolici zadrzuji, je pak moje navsteva wc trochu hlasita. A to je prave to proc se stydim chodit na toaletu. Prozivam tak nekdy velke muka, ktere mi obcas vhrnou slzy do oci. Napr, kdyz mam nadymani(o prujmu ani nemluvim) a potrebuju se jit vyprazdnit a v okoli nekdo je(mame totiz koupelnu blizko obyvaku a kuchyne), tak nemuzu jit. Stud mi to nedovoli a tak se me bricho krouti v krecich. A ja dostavam strach, ze mi prasknou streva...
Ja vim, jsem pitoma, takhle se trapit, ale nedelam to schvalne. Verte mi, ze bych dala nevim co, abych mohla v klidu hodit bobek :)))
A tak bych se chtela zeptat, jestli by mi klystyr nepomohl procistit streva a tim ztlumit moje prdiky pri stolici, abych mohla chodit na wc jako kazdy jiny. Protoze mam casto nadymani a posledni dobou i bolesti zaludku... A taky bych se chtela zeptat, jestli mi pri klystyru nehrozi nejake nebezpeci, jako prekrouceni strev nebo dokonce prasknuti strep apod.
Dekuji moc za radu, Vera

Návštěvník (Ne, 16. 8. 2009 - 21:08)

Bohumil je blb, který se za každou cenu snaží vytřískat peníze z blbosti druhých.

Jira (So, 15. 8. 2009 - 08:08)

Bohouši, stejnak je nejlepší klystýr než nějaké přípravky které jdou do těla přes žaludek. Jednak to stojí peníze a pak to trvá delší dobu než klystýr. Ten je hotov hned a prakticky nic nestojí. Já na něj nedám dopustit a to si ho dělám už hodně dlouho a jsem fit.

Reklama

Přidat komentář