Reklama

klystýr, výplach střev

Bert (Út, 16. 9. 2008 - 23:09)

Bohumile, klystýr je také nenásilný a bez rizika (pokud nškdo neblbne) a zatím nejúčinnější. Nechci Tě podezírat, ale že to je zase nějaký kšeft?

Bohumil (Út, 16. 9. 2008 - 17:09)

Existuje nenásilný, sice zdlouhavější, ale účinný způsob, jak si vyčisti střeva a bez rizika. Mohu jej s Vámi konzultovat, pokud mi napíšete na adresu: B.Jaeger"seznam.cz

Jira (Po, 15. 9. 2008 - 15:09)

Já si myslím, že si půstem nic nevyčistíš. To uděláš několika klystýry a uvidíš sám co z Tebe bude vycázet.

Votop (Po, 15. 9. 2008 - 02:09)

JE možné črevá vyčistiť pôstom namiesto klystýru, alebo je klystýr pri čistení usadených zalepených nánosov na črevách nenahradite?ný?

vltava (So, 6. 9. 2008 - 22:09)

milá Sono vaše potíže jsou velmi nepříjemné a velmi otravné .Jedná se však o to zdali jsou vaše praskliny v oblasti konečníku záležitost-mechanického porušení kůže v důsledku př. oběmné čí tvrdé stolice nebo v důsledku nějakého-kožniho onemocnění které chce jinou terapii než mechanické poškození a trvá déle.Nejlepší bude když bez jakých koli zábran navštívíte kožního lékaře či proktologickou poradnu a svěříte se jim s problém(rozhodně co pomůže je udržování konečníku v čistotě a použití jaké koli hojivé masti na př. framikojinové borové jitrocelové heřmánkové-samozřejme udržovat měkkou stolici nebo pomoci klistýrem ředit-Hodně pít tekutin tak at to vyjde !

Petr (Pá, 5. 9. 2008 - 07:09)

Tento server bohužel nemá webmastera, který by reklamní příspěvky typu Jon smazal.

vltava (Čt, 4. 9. 2008 - 23:09)

Drahý johny ty tvoje názory mně zabíjí na př.že klistýr není proti rakovině tl. střeva aty tvoje sračky za horentní sumy určitě jsou.Ta tvoje aloe je opravdu dobrá ale střeva ti neproplácne pokud jde něco z ůst směrem ke konečníku tak ať je to cokoli tělo to vstřebává a mimo nestravitel. složek stravy se tam nic nedostane proto výplach opačným směrem je daleko ůčinější a potom až bude střevo čisté můžeš tam narvat ty tvoje zázračný produkty který mi nikdy nepomohli je to jenom propaganda a vytahování peněz z kapes důvěřivým lidem kteří se nemohou vys.....!Voda je téměř zadarmo a laktobacilus v lékárně za pár korun na ošetření mikroflory střevní stěny .CHci tě ještě upozornit že tato rubrika je bezplatná tak si z toho nedělej reklamní agentůru. Jinde by jsi za to musel těžce zaplatit!!!

Jon (Čt, 4. 9. 2008 - 14:09)

Problém je v tom, že výplach střev vám nevyčistí usazeniny a vyloženě toxické látky mezi klky, takže se dál mohou vstřebávat do krevního řečiště. Výplach střev také nepředchází ani neřeší už vzniklý problém s rakovinou tlustého střeva. O tenkém střevu ani nemluvě - tam se prostě nedostane.
HARMONIE - poradenství a produkty PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ, PREVENCI, KONDICI A VITALITU. Spolupráce a KONZULTACE JEDNOTLIVÝCH PŘÍPADŮ S LÉKAŘI-SPECIALISTY z jednotlivých oborů medicíny.
HARMONIE vám nabízí HARMONIZAČNÍ, ČISTÍCÍ, DETOXIKAČNÍ, POSILUJÍCÍ, REVITALIZAČNÍ a další OZDRAVNÉ KÚRY a také jednotlivé specifické produkty zaměřené na NEJRŮZNĚJŠÍ ZDRAVOTNÍ POTÍŽE nebo CELKOVOU LEPŠÍ VITALITU a KONDICI ORGANISMU. Tyto kúry a jednotlivé produkty se dají aplikovat kdykoli a komukoli, to znamená jak dospělým, tak dětem, i vašim čtyřnohým přátelům a v jakémkoli stádiu zdravotních potíží. Buď jako PREVENCE nebo jako doplněk a VÝRAZNÁ PODPORA KLASICKÉ LÉČBY, se kterou se nejen dobře snáší, ale podstatně se zlepšují její výsledky. Podporují lepší OBRANYSCHOPNOST a mnoho dalších důležitých funkcí organismu. Nastává ZLEPŠENÍ ČINNOSTI VŠECH ORGÁNŮ a tím celková VĚTŠÍ VITALITA CELÉHO ORGANISMU.
Jedná se o ALOE VERA a další složky - vitamíny, minerálie, stopové prvky, antioxidanty, probiotika, vlákninu a další produkty jak pro vnitřní tak pro vnější použití.
Jistě jste se již sami setkali s různou kvalitou a stupněm účinnosti podobných výrobků. Produkty dodávané poradnou HARMONIE jsou výhradně přírodního původu a současně té nejvyšší a nejčistší kvality, jaké je možno dosáhnout. Každý z nich je vyvíjen trpělivě dlouhá léta, než je uveden na trh. Jeho KVALITA je pak tak velká a ÚČINNOST tak výrazná, že je vyráběn desítky let bez toho, že by měl nějakou konkurenci. ÚČINKY každého z nich jsou ověřeny desítkami let a MNOHA MILIÓNY SPOKOJENÝCH LIDÍ po celém světě. A také po celém světě je do distribuce těchto produktů ZAPOJENO MNOHO LÉKAŘŮ. Pokud byste přesto nebyli s něčím spokojeni, dostanete celou kupní cenu zpátky. V případě spokojenosti s těmito produkty je můžete doporučit dalším lidem a dokonce se můžete zapojit do celosvětové sítě distributorů.
Bližší informace na: info.harmonie zavináč volny.cz Výrobky obdržíte osobně nebo poštou.

spidy (St, 3. 9. 2008 - 22:09)

ahoj lidi klistýr si dělám pravidelně už asi 40 let a přitom nějakýma zácpama netrpím je to super očista a uznávaná metoda léčení po celém světě .Dávám si v klidu 3-4 litry normál vodovodní asi kolem 30°teplé dvakrát až třikrát do týdne .Vodu se snažte v sobě zadržet až do nevyhnutné doby to zn. co nejdéle výsledek je o mnoho lepší .Kupovaný klistyr-irig.souprava stjí za houby neteče to vůbec má špatný průřez trubičky v napojení na sak.Udělejte si ho s pet lahve.

jasoň (Út, 19. 8. 2008 - 02:08)

Objevil jsem super knajpičku, tam vám dají najíst, napít, vyloží vám karty, i klystýr vám udělají. Zkuste to.
www.restaurace-ucarodejek.mysteria.cz

Jola (Po, 18. 8. 2008 - 23:08)

Báro, cheš-li obsáhlý návod jak si aplikovat klystýr a k tomu další informace, můžeš to zkusit na adrese bertel"centrum.cz. Možná ta nabídka z 28.2. ještě platí.

Jira (Po, 18. 8. 2008 - 18:08)

Ahoj Petro, stejnak si myslím,že je nejlepší použít irigátor a převařenou vodu nebo nálev z heřmánku ,neb takhle nemáš ani přehled kolik vody do se dostáváš.Nevím, ale já jedině používám irigátor 2l nebo balonek na předčištění 350ml a jsem tak spokojený.

Petra (Po, 18. 8. 2008 - 13:08)

" já si dělám klystýr hadicí od sprchy která je připojená na sprchový filtr který vodu čistí od choru a mechanických nečistot,jen si trochu nejsem jistá jesti takto upravená voda je pro klystýr vhodná.Můžete mně někdo poradit?

mydloch2 (St, 13. 8. 2008 - 09:08)

Dělá me si spřítelkyni už rok klystýry z kávy
a neznám nic lepšího

Jira (Ne, 10. 8. 2008 - 08:08)

Ahoj,návod by tam měl být na sestavení soupravy ale jak si klystýr dát si přečti na netu, co se týče nálevu,jak zaujmout polohu,jakou teplotu nálevu atd. Neboj se toho,nic to není a je to dobrá věc na očistu střev od letitých nánosů.Držím Ti palce.

Bára (Ne, 10. 8. 2008 - 00:08)

Díky všem za rady, který mi zřejmě ušetří spoustu času, peněz a zdravotních problémů. Ještě se zeptám - na té soupravě je návod?

Samo (So, 9. 8. 2008 - 23:08)

Pro Báru: Přesně tak se to jmenuje - souprava na klystýr. Bude-li Ti někdo vnucovat ten nanicovatý balónek, nekupuj si ho. Také si opatři lubrikační gel na mazání dírky té trubičky, která se do ní zasune. Pak si opatři dobrý návod a můžeš se do toho postit. Nedej se zviklat řečmi o škodlivosti klystýru a udělej něco pro své zdraví.

Jira (So, 9. 8. 2008 - 20:08)

Ahojky Ann, díky a držím Ti palce aby Ti vše vyšlo a nic nepřeháněj nemá to cenu.Při kylstýru měň i polohy a nálevy. Udělej si třeba odvar z heřmánku neb ten zklidní střeva. Používej na čas převařenou vodu a ne přímo vodu z kohoutku.

ann (So, 9. 8. 2008 - 14:08)

Jiro: teda musim ti rict... nevim jak je to mozny, ani sem se nesnazila, ale kazdopadne jsem dneska vstala a asi za hodku jsem si dosla sama... je videt ze je to v pohode, fakt se mi ulevilo... a narusenou mikrofloru urcite mam, protoze kdyz si nevezmu laktobacila a jim sladky, nafouknu se jako balon... jinak diky za povzbuzeni Jiro

Jira (So, 9. 8. 2008 - 08:08)

Ann. Ahojky, tak to doopravdy nevím co s tím,ale jak říkám všeho moc škodí a pozor na to aby jsi sis neublížila a nerozhodila mikrofoloru střev,jez hodně jogurtů,vlákniny ,zeleniny a nedělej si výplachy tak často uvidíš, že to půjde. Držím Ti palce.

Reklama

Přidat komentář