Reklama

PROČ NEVADÍ TLUSTÝM HOLKÁM UKAZOVAT ŠPEKY

problém (St, 5. 2. 2014 - 22:02)

Jako vysvětlete mi jednu...je, jestli tvůj popis její osoby je opravdu objektivní nebo spíše uz tebe mluví zloba.

Veruš (St, 5. 2. 2014 - 21:02)

Jako vysvětlete mi jednu...Tady vidíš, že na vzhledu opravdu nezáleží, důležitá je povaha, jaký je člověk uvnitř. Ty jsi nervózní jak stará panna a naopak špekounka je v pohodě a je s ní sranda a ten kluk už to z holky prostě vycítí.

princ Bajaja (St, 5. 2. 2014 - 21:02)

Jako vysvětlete mi jednu...Co na ní vidí?Třeba jenom to,že je to normální a třeba příjemná holka,tobě určitě je vidět z očí že jseš kolosální kráva a pizda v jedný osobě.Měj se hezky-MUCK!

hubená (St, 5. 2. 2014 - 20:02)

Jako vysvětlete mi jednu...No milá zlatá, alespoň vidíš, že vzhled není vše.

R. P. (St, 5. 2. 2014 - 20:02)

Jako vysvětlete mi jednu...Treba je hodna.To staci.

Samantha (St, 5. 2. 2014 - 19:02)

Jako vysvětlete mi jednu věc, proč hnusná a odporná špekounka od nás z ulice má toho nejhezčího kluka a já která sem hezká štíhlá žádnýho nemám :-( to neni fer a nespravedlivý!!!! co na ni ten krásnej svalnatej kluk jako vidi:??? dyt je to proti přírodě!!!!

(St, 15. 12. 2010 - 10:12)

Aspoň nechrastí kostima jako kostlivec ve větru! Ženský má být plná noční košile ! Nezapadá mezi štrůzoky. Holka do nepohody není nějaká rachytická kostra potažená kůží.Od takové se jeden otlačí, není za co ani chytit, a při souloži je to jako když ho strkáš do mřížky od kanálu. Leží jako prkno a jenom tlačí!

cat girl (Út, 14. 12. 2010 - 17:12)

přetíkáto přes kalhoty odpor

XL CAT (Út, 30. 11. 2010 - 16:11)

A mě se chce blejt z toho,...Souhlas! :) jinak si ymslim ze ja mam taky nadvahu...a je to torsku videt no,...ale rikam si: neni to to nejhorsi..znam lidi mmnohem hrosi a taky zijou...i kdyz se citim dost divne kdyz s tojim v autobusu nebo tak..ze ty lidi treba koukaj,i kdyz treba ubec nekoukaji ae jen mam divnej pocit byt mezi lidmi..ackoliv na otm nejsme tak strasne..jen malicko vetsi brisko..ae nikdy bych si nevzala zadne kratke triko ve kterym bych byla primo narvana nebo tak...

! ! ! ! (Pá, 1. 10. 2010 - 23:10)

A mě se chce blejt z toho, že neznáš ani kde se píše měkké i a kde tvrdé y !!

David (Pá, 1. 10. 2010 - 15:10)

CHCI SE ZEPTAT NA JEDNU VĚC:...Lepší kosti než špeky...už u tý představi se asi pobleju.

Affleck (Čt, 30. 9. 2010 - 21:09)

To je naprosto nechutné,...Horší už je málo co, snad jen, když vychrtlině lezou kosti...

Iva (Čt, 30. 9. 2010 - 18:09)

Je mi jedno ,jak kdo chodí,akorát nevím ,proč píšete jen o hubených nebo tlustých,je snad i něco mezi tím a těch je většina.

Jok (Čt, 30. 9. 2010 - 14:09)

Holky v pubertě budou dělat...Přesně tak.Nejde tolik o nadváhu,jako spíš o míru vkusu.Některé hubené holky jsou také k sobě dost nekritické.Ne každá hubená má zrovna výstavní například nohy a přesto nosí krátké mini.Kolikrát je pochopitelně daleko hezčí holka trochu při těle s rovnoměrnou postavou.Prostě štíhlý neznamená automaticky krásný/ná:O)

Mirek (Čt, 30. 9. 2010 - 13:09)

Holky v pubertě budou dělat všechno, co dělají jejich vrstevníci. Kkdyby se začalo chodit bez kalhot, určitě do toho půjdou, když se nosí bokovky tak, že čouhají půlky, taky to nosí. Stádo je holt stádo. Mě se stádo nelíbí a taková holka, co se opičí, taky ne. Jinak proti baculkám nic nemám, ale musí mít VKUS.

Hubeňour (St, 29. 9. 2010 - 21:09)

Třeba mně se líbí, když má holka špeky. Fascinuje mně ta dynamika pohybu a měkkost(i když někdy už toho také může být trochu moc). Zamlouvá se mi představa ženy, která je svým způsobem trochu líná a pohodlná. ...A když některá ty své špeky vystavuje na odiv, má to pro mě takový rebelský rajcovní šmrnc:-) ...Je jasné, že se to nelíbí každému:-), ale prostě takoví jako já jsou... jen se tím nijak extra nechlubí(i když jsou světlé výjimky:-) ) , protože vědí, že před kolektivem vyznávačů vyzáblin, kteří nedovedou pochopit různorodost krásy, pochopitelně neobstojí:-) ...třeba, když jsem se zmínil o tom co se mi líbí před kamarády na střední škole , vysloužil jsem si výbuch udiveného nevěřícného smíchu:-) ...inu co, je to trošku náročnější:-), ale člověk by si měl jít za svým a nenechat se otravovat bandou vizigotů:-) ...to bych rád vzkázal i ženám při těle, baculkám i tlustým holkám, které se stydí či nestydí ukazovat nějaké ty špeky. ...Suma sumárum, nevidím důvod, proč by to tlustším ženám mělo vadit, snad jen kvůli poněkud omezenějším lidem a lidem co si myslí, že mají patent na vkus/rozum... Otázkou je, jestli tito lidé stojí za to:-) Vtipné je, že některé lidi toto šokuje(předmět diskuze) jen z toho důvodu, že je to všeobecně považováno za šokující:-), nic víc, nic míň. Tuto atmosféru podle mě vytváří skupina lidí, kterou nazývám křiklouni, ale to je asi na celou slohovku:-)

Jéjej (St, 29. 9. 2010 - 09:09)

To zase ty škrkavky hubený záviděj, že máme co ukazovat!! Na těch koncentáčnicích krom kostí potažených kůží nic není.A mužský to maj rádi když je co do ruky!!!

Robin (St, 29. 9. 2010 - 01:09)

Mě se teda tlustý holky nelíbí.Moc hubený taky nemusim ale obézní neni moc hezký..nejlepší když váží mezi 68-80kg a výšku 168-174..tak holky kterym sem se vám trefil do míry tak to sou podle mě nejhezčí postavy.

Olča (Út, 28. 9. 2010 - 20:09)

zase jedna hubená co si...Markéto-jednou jsem viděla ubrečenou tlustou holku,co viděla jak se hubená vdává,za jejího bejvalého kluka.
V nose měla ta tlustá kroužek,jako se dávalo dříve dobytku-to je fakt móda.Ty máš asi také někde nějaký picing né? Jinak bys neprovokovala svým tlustým zadkem a omaštěnou pusou.

a jak (Út, 28. 9. 2010 - 17:09)

zase jedna hubená co si...že je vás plná Seznamka?

Reklama

Přidat komentář