Reklama

MtF 33 let hledá lásku

Martina (St, 18. 3. 2020 - 09:03)

Ahojky, hledám zde staršího muže, pár mužů, ženu, pár, kteří by si se mnou pohráli, ráda nosím mini, jsem 185/90/18/5 Turnovsko - [email protected]

Gusto (St, 11. 10. 2017 - 19:10)

HmmhmmAhojte Chlapi, nedá mi aby som nereagoval...Odpovedzte si na tri otázky.

1)Páčia sa Ti baby?
2)Páči sa Ti futbal?
3)Máš rád pivo?

Ak si aspoň na dve z nich odpovedal áno, ta si 100% ný chlap...Tiež mi cca pred 2 rokmi kôli hormonálnej nerovnováhe vybehli cecki asi ta Áčka..Blbé. Moja priateľka sa čudovala, ale nie až tak ako ja...Konzultácia u doktora, doplnkový testosterón a cvičenie urobilo svoju robotu a no problém...Môže sa stať..Tak nevešajte hlavu a vzmužte sa...

Gusto (St, 11. 10. 2017 - 19:10)

Hmmhmm

Imino (St, 4. 10. 2017 - 18:10)

Ahoj všichni , je celkem...Som nešťastný z môjho partnerského vzťahu so ženou a rád by som prešiel hormonálnou liečbou, ale sám to nezvládnem, potrebujem partnera, ktorý by ma chápal ( ako je to byť ženou v mužskom tele, ak by moje partnerka súhlasila s mojou zmenou a lesbickým  vzťahom tak do toho idem... ale ani sa jej neodvážim opýtať...) Čakám na šťastie a v každom prípade som pripravený sa zmeniť na ženu som  crossdresser (pošlem foto - pošli ty e-mail adresu) mám síce 49 ale aj presvedčenie, že som v dámskom atraktívny a a aj presvedčenie, že vek nie je prekážka... Som športový typ a chuť začať nový život. Odpíšeš mi???? Iman

Návštěvník (St, 14. 8. 2019 - 16:08)

Ahoj! Jsem Cis Woman BI 47/164/53 z Teplicka. Ráda bych našla MtF kamarádku (později víc). Laduš
e-mail: [email protected]

Stejně (So, 22. 7. 2017 - 11:07)

by mě zajímala příčina,jak je možné,že se tak někdo narodí a nevěřím tomu,že je to samo sebou,že stejně v té rodině něco muselo být,nějaké duševní poruchy.

Ja take (So, 22. 7. 2017 - 04:07)

Bych chtel byt zenskou. Mit pekne kozy pipinu a zenskou postavu. Byt chlapemje pro mne utrpeni. Aleuz s tim nejde nic delat.

Martin (Pá, 21. 7. 2017 - 20:07)

Ahoj všichni , je celkem zvláštní jak zde uvažujete o mužích? Já se například dívám na TS ženy především jako na lidi a na krásné ženy .Jinak ano zkrz děti je to trochu složitější ale existují adopce a když s ti dva sednou tak není v tom zas až takovy problém.Jde o to jak se muž dívá na TS ženy? Pravda je že plno chlapů tak uvažuje o TS ženách jako o sexuálních objektech nebo dalších zářezech na pažbě.Ale ne všichni chlapy tak uvažují,já jsem přečetl plno věcí na internetu,viděl jsem plno filmu o této problematice a zažil 5- letý vztah s jednou TS holkou, bohužel to nevyšlo ale hledám dál , jde taky o to jak se ta Dana TS slečna chová jde o to že plno žen chtějí aby je chlapy respektovaly a když ten chlap tě ženě pomůže tak jo ta žena třeba využije a odkopne pak se tedy není čemu divit že chlap vidí v TS ženě jen zářez .
Takže když se ta Dana slečna chová normálně přirozeně tak si myslím že může i najít toho pravého jen můj názor.Martin

Nikola (Čt, 23. 2. 2017 - 14:02)

Někdo tady psal, že už měl 50let a že je na to starý, tedy na přeměnu (MtF). Ale není to tak, záleží na tom jak se cítíme a jak moc ten náš život chceme změnit a poznat jaké to je být sám sebou a být šťastný.

Michael (Ne, 12. 4. 2015 - 05:04)

Zajímavé čtení zde a ač je článek starší tak jsem si ho přečetl. Sám jsem FtM a tak vím jaký to je život transsexuála.

. (Ne, 31. 8. 2014 - 17:08)

Hledá se Mtf nebo Ftm Na kamarádění :).Pokud se orientujete Bi,pak kdo vý co může být časem.Jihočesko.Zájemci?...

- (Ne, 31. 8. 2014 - 17:08)

Jo a prosím poradte s tím sexuologem co jsem psala výše..prosím prosím :)

- (Ne, 31. 8. 2014 - 17:08)

Taky seem Všem Mtf.a Ftm chtěla poděkovat za to , že tu píšete své názory k této naší problematyce.Ano občas tu někdo napíše něco negativního jen proto, že není dostatečne informovanej, nevý co si proživáme a jak se trápíme.A taky děkuji všem co se druhým snaží jakkoliv pomoct nebo informovat, pomáhejmesi navzájem v těchto těškých dnech zkoušky naší vůle,být tím čím jsme.Nestidím se za to že jsem Mtf.Jsem na sebe hrdá.Tolik let sem to zkrývala,naprosto dokonale,nikdo nic nevěděl..ale psichyka mi už prostě nedovolí to skrývat pravda musí ven. mé já chce být já.to potlačované pravé ženské já :) Jak dlouho to bude trvat nevím.ale udělám proto vše když bude třeba i opustím všchni bližní pokud se s tím nesmíří.. jde o mé štěstí můj život. já rozhodnu o tom co chci já..Také bych ráda poznala někoho Z jižních čech bud Mtf nebo Ftm..Kohokolif. at už na počátku nebo v polovině změny.. jen tak si někam sednout.. a klábosit poradit si vzájemně a tak :).. vždit jsme to právě mi co si sobě vzájemě nejvýce rozumíme..Ahojík..

Dotaz (Ne, 31. 8. 2014 - 17:08)

Prosím poradí někdo? Jak mám přesvědčit Sexuologa k tomu aby Mi umožnil hormonální léčbu?Nebo co mu mam říct až k němu pujdu poprvé?.. Mam na něj udělat dojem tím že se k němu vydám převlečená za ženu,a tak pozná hned muj problém? Jde o Koming Out pokud výte o co jde, pokud tak pochopí, že mi to nedělá problémi možná bude schovývavější ke mě.. poradí někdo kdo tím už prošel? děkuji..

Frrrrr (St, 27. 8. 2014 - 12:08)

Přeji vám aby vám vše vyšlo! Sám vím co to je, být uvězněná žena v mužském těle. Jenže k vůli věku s tím už nic nemohu dělat. Nečekejte, není na co a čas tak rychle utíká! Na každého kašlete a ty jejich blbý řeči ignorujte! Jde přece jen o vás a žádný blbec který o tom nic neví vás nemůže pochopit a taky vám nepomůže.To jen ten který to sám zažije. Držím vám všem palce a ať to aspoň vám vyjde když už jsem já to štěstí neměl!

:) (St, 27. 8. 2014 - 10:08)

Ahojky.Přesně tak,Máte se vším pravdu.Mě je 28 bude 29 v prosinci,A taky se cítím být víc ženou než mužem, uvnitř.Je naprosto nezbytné začít co nejdřív než se psichycky zhroutím z těla které neodpovýdá mím ideálům.-Pro všechny kteří jsou na začátku jako já přeji pevné nervy,trpělivost,.A nevzdávat to ani přes nátlak ze strany veřejnosti,.(přeci tady jde o to abysme byly my štastní.Mějte se.

Ne, (Pá, 22. 8. 2014 - 21:08)

MtF znamená multifunkční?znamená to Male to Female.

Honza (Pá, 22. 8. 2014 - 20:08)

Je mi 33 let,SŠ,Praha,...MtF znamená multifunkční?

Od David.. (Čt, 21. 8. 2014 - 18:08)

Je mi 33 let,SŠ,Praha,...Ahojík škoda,že nejsi z jiho česka.Já jsem ůplně na začátku. a chci být taky ženou, nevím jak to vydíš ty ale když víš že pak budu ženou jako ty..i když nevím za jak dlouho..možná by ses mohl taky jako já vyjímečně orientovat bisexuálně, je to vážně výhodou a tvá šance někoho poznat je vyšší :) taky hledám vztah,někoho kdo mi při proměně bude oporou a milovat mě, ze začátku jako ženu v těle muže,pak časem už jen jako ženu.Prosimtě Jak přesně fungují ty hormony? co to s tebou dělá? A jak se řeší problém s tím obličejem? abych pak vypadala jako žena.?prosím napíšeš? děkuji David.Kontakt je:[email protected]

Mazlik (Čt, 21. 8. 2014 - 17:08)

Ahojte Všichni tady co to budete číst.Jmenuji se David Jsem z Jihočeského Kraje,Taky Jsem před rozhodnutím Změny pohlavý na ženu.Nemužu dál žít jako muž,prostě to nejde, nejsem tak se sebou spokojený a brzy to budu zž buset nějak dořešit.Nejlépe u sexuologa.Jinak proč píšu..Rád bych dal komukoliv příležitost se semnou seznámit na trvalý dlouhodobý vztah,Orientuji se Bisexuálně,takže mi je jedno jestli to bude žena co byla mužem,nebo muž co byl ženou..Je o to kdo bude rychlejší..Sex není mou prioritou,jen potřebuji někoho milovat a být milován,mít oporu při přeměně na ženu a ten kdo bude semnou aby mě v om podporoval a byl oporou a stál/a při mě za všech podmínej.Jsem věrnej moc milej hodnej slušnej.Kontakt na mě je: [email protected] budu se těšit pa..

Reklama

Přidat komentář