Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Jitka (St, 16. 4. 2008 - 16:04)

Ahoj,je jasné že se musí kupovat kvalitní.Od Čongů já nekupuju vůbec nic,ani hadr na podlahu.Je fakt že je tady výběr dost špatný.
Radku,mojim dcerám se taky ve škole občas někdo diví že je nosí,protože ostatním přijdou korkáče vyšlé z mody.
Já nevím proč si myslíš že se ve zdravotnictví korkáče nenosí,u nás na poliklinice je nosí drtivá většina sester.

Radek (Út, 15. 4. 2008 - 14:04)

Ahoj Aleno, máš pravdu, pokud myslš ty "klasické jednopáskové" tak ty naštěstí vietnamci nenabízejí. Je několik výrobcců v ČR a jeden na Slovensku, kvalita se liší.

Radek (Út, 15. 4. 2008 - 14:04)

Ahoj Jitko, díky za příspěvek. Korkáče také nosím (i když jsem se na ZŠ spíše styděl je nosit, považoval jsem je za "příliš holčičí"). Jen se mi zdá, že má PROTETIKA trošku kolísavou kvalitu, dříve se tolik nelámaly, i když reklamace jsou celkem v pohodě. Jaká je dle Tvého názoru příčina toho, že se korkáče už ve zdravotnictví moc nenosí?

Alena (Út, 15. 4. 2008 - 11:04)

Korkáče jsou úplně super, ale musí být z pravého korku a od solidní firmy ne od vietnamců, že? Nejkrásnější jsem ale sehnala v Itálii a je mi trochu líto, že tady nejsou tak dostupné...

Jitka (Pá, 11. 4. 2008 - 10:04)

Ahoj,docela by mě zajímalo jestli rádi nosíte tzv.kokráče.Je mi 36let a od dětství je moc ráda nosím a i moje dvě dcery v nich moc rády chodí.Pracuji jako zdrav.sestra na chirurgii-ortopedii a když vidím v jak špatném stavu mají mladí,v drtivé většině slečny,chodidla tak bych jim je nejradši povinně předepsala.

Reklama

Přidat komentář