Reklama

Svazování partnera(ky)

Sandra (Pá, 3. 7. 2015 - 11:07)

Zajímalo by mě, jestli ten...Odměnou mu je už samotné svázání a to že si s ním hraji.

Jerry (Út, 30. 6. 2015 - 22:06)

Jednou jsem dostal povolení že můžu jít na oslavu kamarádovy na 25nar. Trochu se to zvrhlo a došel jsem v6ráno trošku víc ..... :-) Přítelkyně mě nechala vyspat do 14.00 a když jsem se vzbudil tak mi nebylo zrovna dobře :-( Přítelkyně došla za mnou do pokoje jen v kalhotkách a topu, vlezla si za mnou do postele klekla si na mě a zavázala oči s tím že bude sranda, jen jsem ležel a bylo my špatně tak jsem souhlasil , zavazala mi tedy oči, chytla my ruku připoutala ji k pelesti, chytla mi druhou a k druhému rohu pelesti mi ji také připoutala, pak slezla a nohy mi připoutala od sebe a já ležel na posteli připoutaný do X na posteli, sundala šátek z očí a řekla "ted si trp, když umíš chlastat tak si ted užij kocovinu a odešla. najednou zvonek a došla návštěva , hodle hlasu 2kamošky, za chvílu došla za mnou a "řekla až návštěva odejde tak tě pustím"Za chvíli bouchly dveře a ony všechni tři odešli na nákupy a mě tam nechali připoutaného :-( Po 2hodinách se vrátila , došla mě pustit jenže to už jsem byl počůranej tak si to chtěla užt a řekla " no musím si to nacvičit" a odešla , za chvílu došla odvázala mě nohy sundala boxerky utřela ručníkem podemě dala druhý ručník a začala mi nasazovat plenu, to jsem se začal bránit a prosít aby mě pustila , ona že " nenene ty jsi zlobivej chlapeček" znovu mě nohy připoutala a plenu stejně nasadila. byl jsem tam další hodinu než jsem se odprosil a slíbil že už budu hodný :-(

Ahoj (Út, 30. 6. 2015 - 12:06)

Zajímalo by mě, jestli ten svázaný, dostane někdy od Vás taky odměnu mimo trestů. Třeba formou orgasmu...handjob, milking....Honza

Ili (Ne, 28. 6. 2015 - 13:06)

Nám se také jednou stalo, že přišla nečekaná návštěva. Já jsem vyhrála sázku a výhrou bylo, že mě manžel musel celý víkend sloužit a dělat bez řečí vše co jsem chtěla. Pro větší ponížení se musel obléknout jako žena. Takže podprda, kalhotky, halena, sukně a silonky. Zrovna se blížil večer a já se chtěla koukat na film, manžela už jsem nepotřebovala, tak jsem ho svázala do pevného kozelce a připravila si jídlo k telce. Najednou zvonek. Kamarádka stála před domem. No a kam teď s ním. Rychle jsem mu povolila řemeny zajišťující kozelec, aby mohl vstát. Zamyslela jsem se a rozhodla. Jde sem návštěva, rychle do komory. A dělej! Moc se mu nechtělo, tak jsem mu musela pomoct proutkem. To zabralo a ochotně tam doskákal. Komora byla nově omítnuta a byla prázdná, zbyl tam jen skoba z police. komora je malá a dva by se tam těžko vešly. Uvnitř jsem ho zahákla za řetěz od obojku ke skobě, tak aby pěkně zůstal stát narovnaný. Evidentně nebyl na toto vůbec připravený, začal huhlat a slintat. Ale černá gumová koule toho více neumožnila. Přes to jsem ho profackovala a nařídila, aby byl potichu, pokud nechce abych kamarádku zavedla do komory se podívat. To byl velice účinej trest, ihned zmlknul. Stáhla jsem si kalhotky a oblíkla mu je na hlavu, popřála mu prima zábavu a zavřela dveře a zamkla. Naštěstí kámoška za hodinku a půl šla...Potom ještě přišel jeho kamarád a ptal jsem jestli půjde manžel do hospody. Tak jsem řekla do sluchátka ať počká, že se zeptám a křičím: "Jdeš do hospody?" A ozvalo se něco jako "Hmmmehmmmemm" Tak odpovídám do sluchátka. "Nejde, ale vůbec mu nerozumím proč." Odpověděl, že se staví jindy a já si šla odemknout toho fešáka z komory.

pája (Po, 22. 6. 2015 - 16:06)

Většinou tady popisují holky co dělají se svýma klukama, taky musím napsat něco z druhé strany. Tyky se rádi s manželkou svazujeme a ona mě obléká do ženských šatů “ jako za trest aby mě ponížila” Jednou jsme si chtěli udělat hezké odpoledne a pak že ji pomohu s úklidem. Chtěli jsme posedět u kafe a tak jsem si vzal velmi těsné kalhotky s vložkou, černé silonky, černou podprsenku a docela průsvitnou černou halenku a úzkou světlou sukni po kolena. Sedíme u stolu a vidíme jak k nám přijíždí auto – švagrová s rodinou. Já vyskočil že se jdu převléknout, ale manželka řekla počkej, rachle pojď. Seběhli jsme do sklepa a ona mě rychle za ruce připoutala ve sklepě k trubkám co vedou pod stropem. Ozval se zvonek a ona křikla jen moment, ještě mi zavázala, nevím proč oči a halenku rozepla. Pak přibouchla dveře, ale ty se nazavřely a odešla. Byla to nekonečně dlouhá doba, ruce jsem už měl pěkně odkrvené. Ale nejhorší bylo, když jsem slašel jak scházejí do sklepa a jdou se na něco podívat do pokoje. Dveře nebyly dobouchnuté a já ani nevím jak hodně byly přivřené. To bylo šílené jestli mě zahlédla jak tam stojím připoutaný v dámském oblečení. Když mě po návštěvě přišla odvázat podle hodin jsem tan byl asi dvě hodiny. Byl to jeden z nejhorších, ale zároveň i jeden z nejvzrušujících okamžiků.

mir (Po, 22. 6. 2015 - 12:06)

Závidím všem , kteří mouhou tyto příběhy prožívat a užívat si. Já jsem taky submisivní typ, miluji svazování a oblékání se do ženských šatů. Bohužel moje manželka to pavažuje za úchylárnu a nejraději by všechny pozavírala. Proto se musím převlékat za ženu a v dámském oblečení svazovat sám, ale to prostě není ono, když se mohu sám v klidu rozvázat a nikdo si s mým tělěm nehraje, takže to svázaný moc dlouho nevydržím. Alespoň občas si ale vezmu dámské prádlo a párkrát jsem se už byl venku projít, vždy tedy večer komplet oblečen v dámském, byl to fantastický pocit, ale rád bych i trochu víc.

Kopáček (Pá, 12. 6. 2015 - 20:06)

Zajímalo by mě jestli máte předem dohodnutý nějaký scénář nebo je to na tom dominantnějším partnerovi. popřípadě jakou máte stopku. K.

Irena (Čt, 11. 6. 2015 - 20:06)

jak může dopadnout taková...Jsi se nějak uklik....ale ano je to pěkná hra.

Ivan (Čt, 11. 6. 2015 - 19:06)

jak může dopadnout taková...http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=170838779

Ivan (Čt, 11. 6. 2015 - 19:06)

jak může dopadnout taková hra....:-Dhttp://xhamster.com/movies/4091920/mistress_with_slave.html

Jíťa (St, 27. 5. 2015 - 14:05)

Při této situaci mám ...Ahoj Jolo. Tak to musí být hodně ponižující a zároveň hodně vzrušující pro něj, když netuší co přijde dál. A musí být velice potichu, aby nebyl slyšet nebo venku dokonce viděn. My se svazujeme hlavně v posteli v ložnici, ale chtěli by jsme si hrát, v rámci hry samozřejmě i jinde, ale ze zahrady mám trochu strach. Jak dlouho jsi ho třeba nechala znehybněného nebo jinak zkoušeli jste hru třeba na celý víkend?

Domin (Út, 26. 5. 2015 - 18:05)

ginAsi jsi si spletl diskuzi....

No já teď nevím (Út, 26. 5. 2015 - 15:05)

gin

Domin (Út, 26. 5. 2015 - 15:05)

To je pěkné video. A...http://xhamster.com/movies/4091920/mistress_with_slave.html

dobrá (Čt, 21. 5. 2015 - 19:05)

je třeba klec nebo připínací penis, máte někdo zkušenosti?

Ivan (Po, 18. 5. 2015 - 15:05)

Venku se dá...taky hra v prirodehttp://bdsm-povidky.freebdsm.cz/index.php/bdsm-povidky/78-femdom-dominance-zenska/80-prirodni-ponizeni-1

Ilonka (Ne, 17. 5. 2015 - 18:05)

Samozřejmě pár takových...Tak to jsi to měla vyfotit, aby jste ve stáří měli památku, myslím, že by stejně asi neprotestoval. :-)

Radka (Čt, 14. 5. 2015 - 17:05)

Jaký je podle Vás nejúčinější roubík, myslím na mužského, aby byl fakt účinný. Látkový je na dost na nic. Poraďte mi prosím.

Jana (Čt, 14. 5. 2015 - 14:05)

ods.htmlTo je pěkné video. A česky. :-) No tak v lese si hrát, to jsme ještě nezkoušeli. Co takhle na zahradě, zkusil někdo?

Domin (Út, 12. 5. 2015 - 15:05)

ods.html

Reklama

Přidat komentář