Reklama

Svazování partnera(ky)

Q (Čt, 7. 8. 2014 - 13:08)

Když to tady tak čtu,tak z toho nabývám čím dát tím silnější dojem,že někteří jedinci mají opravdu hodně silné sklony k dominanci a k ovládání a ponižování svých partnerů.Mě tohle přijde,že to nemá se vztahem pranic společného,a jen se tady zvrácené dominy ukájejí nad svázanými partnery.Komu se to může vlastně líbit?Mírnou dominanci chápu,ale toto je fakt hnus.

Liliana (Čt, 7. 8. 2014 - 11:08)

Výprask na chodidla....http://www.xtube.com/watch.php?v=GjJo3-S852-

Sandra (Po, 4. 8. 2014 - 13:08)

Kotec je velký asi 3x3 metry...Jak často si hrajete? My jen o víkendu, jinak máme časově neskloubitelné práce. Poziční tresty jsou fajn. Třeba vytažení rukou za zády provazem ke skobě na stropě, následně od obojku, od očka v předu vést provaz k palcům na nohách, docílíme ideálního předklonu, vhodnému k pěknému výprasku. :-)K tomuto účelu mám obleček přísné učitelky. Co používáš k výprasku? My máme proutek a bičík. Proutkem je to cítit. Klec jsme si nedávno pořídili u kováře na zakázku a na hraní je to moc fajn pomůcka. Má dvířka jak na straně tak nahoře, kde může jazykem z klece uspokojit mě. Když nejsem spokojena, tak má klec spoustu úchytů na pěkně nepříjemné pozice a nebo taky může dostat klícku on.

Jola (Po, 4. 8. 2014 - 00:08)

Kotec je velký asi 3x3 metry a odbývají se v něm veškeré výprasky a na ně navazující poziční tresty . Možné jsou různé pozice , třeba holubička, u které po finálním svázání si s ním můžeš točit dokolečka. Sám nemá možnost pohybu ,takže zůstane ve směru , který jsem mu určila. Kouká , potichu huhlá a slintá. Nic víc opravdu nemůže a pozice to asi není nic moc , protože při kontrole po půl hodině se rozhuhlá a rozkoulí oči natolik , že je mi ho líto. Pak si ale vzpomenu na jeho návštěvu restaurace a ztrvrdnu jako křemen. Následuje pár otázek typu "co to mělo znamenat ?" a při tom ho otočím kolíkem v análu k sobě. "Takže ty se ke mně budeš otáčet zády ?" a sdělím mu , že takhle stráví za odměnu další půl hodiny a že dneska půjdeme na pivo spolu , ovšem on takhle vymóděný a svázaný , tudíž s rukama za zády a s roubíkem těžko vypije nějaké pivo."Hlavně se těším jaké pozdvižení vyvoláš v těch růžových jarmilkách a podprsence !" A protože ví , že jsem toho schopná , následující půlhodina je pro něj z psychologického hlediska nejhorší půlhodinou strávenou jako holubička. Klec zatím nemáme, ale po shlédnutí několika videí o ní začínáme uvažovat.

§ (St, 30. 7. 2014 - 19:07)

Nejlepší svazování je nejprve zabalit do starého pletiva na plot, převázat vázacím drátem, dobře utáhnout a přibalit kus kolejnice aby ta mrcha nevyplavala! Možno použít i na tchýně!

Liliana (St, 30. 7. 2014 - 13:07)

Musí vykonávat různé...Pěkný převlek na uklízení je taky bílá dlouhá halenka/košile, černá sukně, bílá zástěra, gumová maska připomínající ženský obličej, blond paruka a čepeček. Kožená pouta s řetězem jsou fajn, prima je použití nejen na ruce a nohy, ale i na lokty. :-) Vysoký podpatky a podnos/tác na řetízku od obojku, roubík proti poprskání a je služka/komorná jako fík. Pak už jen bičík do ruky. A hraní může začít.

Max (Ne, 27. 7. 2014 - 17:07)

Kolíčky na prádlo se dají...Zajimave taky bych to chtel skusit s zenou zavidim tvemu partnerovi asi si hodne vynalezava zena nekere na to zeny nejsou¨aby tohle partnerovi udelaly je to hodne rajcovni

Jiřina (Ne, 27. 7. 2014 - 17:07)

Kolíčky na prádlo se dají při svazování partnera hodně dobře využít. Když je svázaný na posteli, s páskou na očích, není nic hezčího dráždit ho kolíčky na prádlo. Pěkně připnout na bradavky a pak na přirození a udělat tzv ježka a pak sundavat postupně pomocí bičíku. Hrát se dá opravdu dobře a on stejně proti tomu moc dělat nemůže, tedy ten svázaný...

Max (Ne, 27. 7. 2014 - 16:07)

Kolíčky na prádlo jsou...Muzes o tom napsat vice s tema kolickama

Jiřina (Ne, 27. 7. 2014 - 16:07)

Kolíčky na prádlo jsou taky fajn. :-)

Sandra (Ne, 27. 7. 2014 - 15:07)

Musí vykonávat různé...Nedávno jsme si s manželem k převlekům pořídili i masku-gumovou s tváří ženy, velice realistická a na to se dá pěkná paruka a vypadá to úchvatně. Maska má několik dírek v oblasti očí a dvě na nosní dírky.Jak velikou máte klec nebo kotec, to může být velice užitečná pomůcka při výchově. Dá se v ní ještě nějak omezit pohyb nebo je malá tak akorád.

Jola (So, 26. 7. 2014 - 11:07)

Musí vykonávat různé domácí práce jako je vytření podlahy , prachu , vyluxování , mytí nádobí. Jenom je vylepšený o po lokty dlouhé gumové rukavice, které pojistím proti sundání nasazením a uzamčením kožených pout ,bílou zástěrkou a obutím uklízecích ,tj. bílých jarmilek .Ruce má spoutány před tělem a jsou zamčeny asi dvaceticentimetrovým řetězem k T-opasku , který má utažený a pojištěný zámkem okolo pasu.Druhá část je vedena rozkrokem a utažena k přesce nad zadkem, kde je taktéž pojištěna oproti sundání zámkem. Obě strany jsou opatřeny kovovými oky , takže možností k omezení pohybu služky je nepřeberně. Navíc znemožňuje jakoukoliv manipulaci s análním kolíkem a sundání přiděleného ošacení (silonky , body ,legíny , atd).Kožená pouta mají tu výhodu , že je může nosit prakticky stále a já jenom určuji omezení pohybu. Samozřejmostí je nasazený roubík a krátký řetěz mezi nohama , což samozřejmě ztěžuje výkon uložených prací spolu s dalšími nařízeními - např. při úklidu musí pochodovat na místě , aby si co nejvíc užil toho obříka v análu. Při opakovaném porušení těchto úkolů následuje spoutání rukou za zády a přesun na místo trestu (nejčastěji kotec), vytažení za T-opasek na špičky, vyhrnutí sukně a výprask.

jirka (St, 23. 7. 2014 - 06:07)

Scénář pro páry, které...Jste bohyne Madam. Chtel bych byt vas pejsek .

Jiřina (Út, 22. 7. 2014 - 17:07)

Scénář pro páry, které...www.ds-life.cz

Jiřina (Út, 22. 7. 2014 - 17:07)

Scénář pro páry, které bydlí v patrových společných domech.. Pokud si váš subík od vás už nechal líbit vše, co jste mu vymyslela a právě vám došla fantasie, lze jej pěkně podráždit takto: Vezměte si do tašky, tak aby to on neviděl, pouta, provazy, roubík, popř. postroj či dámské prádlo, pak si namočte nějaké kousky prádla po praní a nechte jej vzít vám toto prádlo. Poté mu sdělte že jdete do sklepa do společné sušárny a že vám pomůže.. Jděte dolů s nic netušícím subíkem, který nemá tuchu o blížící se hře a jeho zkoušce.. Jakmile dojdete do sklepa či sušárny, vytáhněte želízka a spoutejte mu ruce před tělem, nechte jej si sundat vrchní oblečení, přecvakněte mu želízka tak aby zůstal nahoře bez, přivažte k želízkům provaz a ten přehoďte přes nějakou vyšší překážku u stropu a vytáhněte jej za pouta nahoru.. ideálně až na špičky.. Dejte mu pevný roubík a pokud možno jej zajistěte zámkem - klíč si před ním vsuňte do výstřihu na znamení toho, že jej hned tak nedostane zpět.. Poté jej celého vysvlečte, pokud se bude dle vašeho vkusu cítit více trapně v postroji či vašem oblečení, tak jej takto ustrojte, spoutejte mu kotníky, kolena, lze i opásat pás provazovou podprsenkou s podvázáním penisu a zvýraznění jej, poté mu spoutejte ruce želízkami za zády a zacinkejte mu klíčkem před očima se slovy, že jej osvobodíte, až za vámi dohupká po schodech nahoru a zazvoní (nejspíš nosem .-). Takto ho opusťte a vydejte se do bytu… Když pomine fakt, že bude skákat polonahý spoutaný kolem kukátek sousedů, že může kdykoliv nějaký soused náhodou vyjít ven či se naopak vracet domů zvenku, bude mít adrenalin na maximu z celé situace, ve které se ocitl.. Většina chlapů se submisivními sklony dokáže pro svou paní udělat cokoliv… pokud má jistotu že to vidí jen ona.. a i když mají v představách mnoho fantasií s jejich půjčením jako otroka jiné domině či páru, jakmile dojde na situaci, kdy jej v submisi může načapat cizí nezúčastněná osoba, snaží se tuto situaci vyřešit co nejrychleji se srdcem až v krku… Až se vám rozdrnčí zvonek, ujistěte se že se před dveřmi nesvítí a vaše zvířátko nemá v patách sousedku odspodu.. a pokud je tam klid a váš spoutaný otrok, nechte jej pár minut podusit než otevřete… Poté vám zvířátko vpadne do bytu a rovnou k nohám, vytřesené strachem a jakmile se uklidní, strach se změní na submisi, které zajisté budete už umět využít (zneužít .-) , ne? .-))

Sandra (Ne, 20. 7. 2014 - 17:07)

Velice pravděpodobně něco...Jaké potrestání používáš, když nesplní úkol co mu zadáš? Jinak na svazování používáte kožená pouta nebo i nějaký postroj s oky?

Sandra (Út, 8. 7. 2014 - 17:07)

My si s manželem hrajeme už dlouho. Máme hodně převleků, třeba indiánka x kovboj, policistka x vězeň, sekretářka x lupič...Nejdříve hrajeme nějakou hru, karty nebo sázku na výsledek ve sportu. Výherce si vybere a poražený skončí svázaný na židli nebo do kozelce a je vydán na milost-nemilost toho druhého. Taková svázaná sekretářka-manžel s roubíkem a pevným kozelci nemá chybu. Když ještě doplním škraboškou na oči a čeká v nevědomosti co přijde, je to pro něj velice vzrušující. Poslední dobou vyhrávám, takže svázaný bývvá častěji on. Je to prima zpestření pro obě strany v dlouhodobém vztahu, samozřejmě vzájemná důvěra musí být. Převleky jsou taky fajn. :-)

Liliana (Út, 8. 7. 2014 - 17:07)

To jako fakt někdo ze sebe...Se divím, když Ti to nic neříká, že sem prostě lezeš, určitě můžeš komentovat jinde, něco co zajímá Tebe....

... (Út, 8. 7. 2014 - 14:07)

To jako fakt někdo ze sebe nechá dělat takového vola. Nikomu nerozkope řiť?

jirka (Út, 8. 7. 2014 - 13:07)

Jaký to máte efektivní...Nejlepsi roubik jsou cerstve pouzite kalhotky ci tanga .

Reklama

Přidat komentář