Reklama

Cervikální dystonie

Renata (Pá, 4. 8. 2017 - 12:08)

Po botoxu mam stav tres,...Mam 2 mesice po botoxu. Polykani porad neni ono a strasne me boli mezi lopatkama. Je fakt, ze uz dva roky nejake svaly premaham vic jak druhe a ted se to ozyva i na zadech. Jsem ale lina cvicit, kdyz mam cas tak jsem rada, ze si lehnu a ne a ne se donutit k posilivani zadovych svalu. Musim s tim ale zacit bo to zacina byt cim dal horsi. Hlava se nastesti uplne uklidnila a zadny tres a stahovani jen uplne nepatrne. Jsem zvedava jak dlouho to vydrzi.

Hory (Pá, 4. 8. 2017 - 08:08)

Po botoxu mam stav tres, spatne polykani a velkou bolest svalu jiz 45 dni lezim ma nekdo podobnou zkusenost? Pichaji mi to do praveho ramenniho pletence

Hory (Pá, 4. 8. 2017 - 08:08)

Po botoxu mam stav tres, spatne polykani a velkou bolest svalu jiz 45 dni lezim ma nekdo podobnou zkusenost? Pichaji mi to do praveho ramenniho pletence

Jirka (Čt, 3. 8. 2017 - 09:08)

Stando chodíš do práce asi...No vidíš,aspoň si po práci zaplaveš a ve sprchách omrkneš při úklidu chlapy.

standa (Pá, 28. 7. 2017 - 06:07)

Stando chodíš do práce asi...ted zase pracuji - zvládám to , jak kdy. Mám povoleno i home office, tak mi na to nepadne celá dovolená . jak to nejde tak jsem doma a dělám z domu . Z ID bych asi nevyžil.

mária (Čt, 27. 7. 2017 - 14:07)

Stando chodíš do práce asi že mě ted poslali z pracáku na lázně uklízet na 5 hodin, jak to zvládáš ,doufám že to taky dám bo 5,500 duchodu v dnešní době je strašně málo.

mária (Ne, 23. 7. 2017 - 14:07)

spíše bych to viděl na...mě ten pot začal byt cítit až potěch kapkách co mi psala ,eukaliptus atd určitě ,máš pravdu stando

standa (So, 22. 7. 2017 - 09:07)

Stando prosímtě nevíš...spíše bych to viděl na léky nebo doplňky stravy , které užíváš - nějak se vyloučit musí .

mária (Pá, 21. 7. 2017 - 12:07)

ty btx jsou 3 typy - když...Stando prosímtě nevíš něco o zapachajícím potu.pozoruji že po té Bovenově masáži cítím vlastní pot v podpaží tak nějak chemicky ,co dělat máš nebo máte s tím někdo zkušenosti ,jo někdo si řekne tak se vykoupej ,no dík ale jak se zpotím tak cítím pot po chemické latce,ted du do OLomouce v pondělí tak mu to řeknu ,sakra zase další problém, prý to nemám podcenovat.

Jirka (Út, 11. 7. 2017 - 10:07)

ty btx jsou 3 typy - když...No konečně skvělá zpráva,tak snad to dorazí i k nám,i když si myslím,že nás potřebují udržovat co nejdéle nemocné a když budeš jezdit jenom dvakrát do roka tak přijdou o dost peněz,no uvidíme.

mária (Po, 10. 7. 2017 - 19:07)

A to ještě chodím po pracáku ikdyž mám duchod tak mi hleda práci klepu se jí tam jak sulc ale pry pracovat ještě mužu no netrefilo by vás z toho .Ještě mám nárok na podporu do unora tak to využívají .

standa (Po, 10. 7. 2017 - 09:07)

Stando mě ten hořčík...ty btx jsou 3 typy - když nezabírají, tak zkus jiný typ - mě dysport moc neučinkoval - to je a nebo A typ. poslední je neuroblok btx typ c - a amíci mají něco nového co působí 6 měsíců , tak možná, že se toho dožijeme i u nás .

mária (Ne, 9. 7. 2017 - 20:07)

Marie ten hořčík vám...Stando mě ten hořčík obměnují jednou injekce pak v tabletach i rozpustný nejlépe mi vyhovoval v injekcich ale doktorka má dovolenou měsíc tak jsem na tabletách a ty křeče mě berou furt.Jsem ráda že slyším tak skvělou zprávu že aspon někomu ten BTX pomohl já jdu znova na měření 24,tak uvidím co dál.

Standa (Ne, 9. 7. 2017 - 11:07)

No vidíš Jiříku aspon...Marie ten hořčík vám dávají v injekcích nebo užíváte tablety popř rozpustný ?. mě ten MG i v tabletách částečně zabíral , ted jsem byl na BTX v úterý - a prozatím nejlepší výsledek, reakce téměř okamžitá už za dva dny - píchla mi to vedle toho operovaného slalu , kde jsou u klíční kosti dva takové nenápadné provázky,asi to patří ke svalu SCM- nikde v anatom atlase jsem to neviděl. které hezky zaškubávaly - tak je zpacifikovala- tak jsem zvědav , až začnu pracovat - tento týden jsem užíval dovol.

mária (Pá, 7. 7. 2017 - 10:07)

Vojtovu metodu na mě...No vidíš Jiříku aspon jsem se dozvěděla že máš tu Vojtovu metodu vyzkoušenou .Já ti mužu říci zase že chodím na tu Bowenovou tlakovou masáž a vůbec mi to nepomáhá ,dostávám křeče kdekoliv v těle už si nevím rady a hořčík tak ten nezabíra .Koukám že se s tebou dá dobře pokecat ,určitě máš dost informací čím vším jsi prošel no tak se poděl o ně ,já osobně to uvítám.zatím se měj hezky ,no v rámci možností.

Jirka (Pá, 7. 7. 2017 - 10:07)

Jiřine nech toho ,ty si tu...Vojtovu metodu na mě zkoušeli někdy před dvaceti lety a výsledek ještě větší ataky dystonie..poradit ti můžu akorát to,abys tady nepsala nějaké tvé rozumy,když mě vůbec neznáš,nikdy se s touto potvorou nesmířím a tečka,zlej nejsem,jen mě vadí čumilové apod.jestli tvůj starý leží na otomaně tak mě podle něho laskavě neposuzuj.

Alena (Pá, 7. 7. 2017 - 10:07)

Jirko,s bolestí hlavy Vám může poradit i obvodní lékař, nemusí to být zrovna tablety, lze dát i injekci, ať se člověk zbytečně netrápí. Nebo zajít zatím k běžnému neurologovi.Mně neodmítl ani když jsem byla mimo své bydliště. Zkuste to.

mária (Pá, 7. 7. 2017 - 09:07)

Jenom,aby jsi neměla ty...Jiřine nech toho ,ty si tu jen stěžuješ místo abys něco poradil ,tak tebe bych chtěla poznat osobně.

:-)) (Pá, 7. 7. 2017 - 08:07)

Bílou Opavu jsem šla vloni...Taky jsem šla Bílou Opavu, až na Barborku. Krása, doporučuji všem :-). Vždyť u nás je tak krásná příroda.

mila (Pá, 7. 7. 2017 - 08:07)

No opravdu se to nějak...Bílou Opavu jsem šla vloni na konci prázdnin. Překrásný výlet. Vzala mi moc sil :-) Manžel musel nést našeho nevidomého pudlíka a neměl čas zachraňovat mě. Tak mi sem tam pomohli cizí lidé. No co už. Jsem stará nemocná babička. Ale Jeseníky miluju a budu se tam vracet, dokud budu mít síly :-)

Reklama

Přidat komentář