Reklama

Cervikální dystonie

lada (Po, 18. 1. 2016 - 21:01)

a přečti si toto...Stando, mela jsem zakrok na mastoidnim trnu/ paradoxne muze byt narostly krive, muze byt delsi , nalomeny treba nasledkem urazu,,/ problemy se nevyresily, spise zhorsily. Tak mechanika se vyloucit neda. Jenomze me se prvotne zacala stacet noha. Dle neurologa silne nervove drazdeni, ktere ma puvod v mozku. Od nohy to slo do trupu, ramene a nakonec Cd. Az vyzkousim parkinsonika, tak koncim se vsim. Ja krouceni mam i rano a v noci se budim pokroucena k jedne strane. Takze drazdeni v Cp pateri vlivem posunute plotny celkem vylucuji. Zanetlive drazdeni se snoubi a podporuje jakoukoli mechanickou pricinou. Dik za videa, prectete si take neco o Banwartove syndromu. Korenove drazdeni infekcniho puvodu. Odmitnout predepsat Rivotril je odpirani ulevy pro trpiciho. Je to predstupen Botoxu a zmenila bych neurologa.

Staňka (Po, 18. 1. 2016 - 21:01)

Zdravím všechny CD trápím se s touhle nemocí 30 roků na botox jezdím asi25 roků ale mám štěstí ,že čím víc se s tímhle neřádem smiřuji ,tím je mi líp .Pokoušela jsem se s tím bojovat,ale stejně se k botoxu vrátím.Máte prosím někdo zkušenost s Feldenkraisovou metodou?a víte kde jinde než v Prze to je dostupné? Díky a všem Vám přeji ať je líp Staňka

mária (Po, 18. 1. 2016 - 14:01)

jsem uplně rozhozená našim doktorem,diagnozu mi neřek ,jen mi do papíru napsal Distonický třes kalvy a že mě pošle do olomouce naBTX.a tam se s nima mám domlouvat co a jak dál.Má ošetřující lékařka byla s toho paf.Ani prstikem na mě nesahl ,jednal se mnou jak bych byla nějaký povl,sNMR si přečet jen papír na co ma ten DVD nevim.ptala jsem se na ten Rivotril zda mi jej napíše vyjel po mě že je to návykový lék a on mi ho nenepíše ,a když jsem mu řekla at mi na PU napíše nějaký omezení tak se jen na mě dival a nic.Atak jsem se zeptala zda se bere na tu nemoc duchod řek že nikoho takovýho nezná ale že to mám skusit,no tak se vesele třepu dal a mám sy najít práci prý stejně potřebuji protahovat svaly.ZÁVĚR mám si přijít příští tyden pro papíry do olomouce a až tam mi dají botox jsem naštvaná a nejraději bycg k němu už nechodila ,ale on je tu na Jesenicku jediný neurolog,mám smulu i na doktory.

Mila (Ne, 17. 1. 2016 - 17:01)

Dobrý den, zdravím dystoniky. Koukám, jak se tu diskuse pěkně rozjela :-) Přeju pěkný čas.

Nela (So, 16. 1. 2016 - 15:01)

Vy zřejmě Rs nemate jenže mě nikdo ještě neudělal žádné vyšetření, doktorka řekla lehká forma CD a poslala mě domů, dneska dí vysloveně slapu na jazyk a projevy dystonie mám fakt jen mírne, obávám se als nebo Rs, možná už blaznim ;(

standa (So, 16. 1. 2016 - 15:01)

stimulace mozku spočívá v...rs SNAD NEMÁME A rs JE INFEKČNÍ A JDE TO POZNAT NA mr A Z MIŠNÍHO MOKU.

standa (So, 16. 1. 2016 - 15:01)

Kdysi dávno mi někdo jezdil...takže lehnout a okraj postele na zád o hlavu nechat volně dolů - tím se ten obratel posune , kde nedělá problém a je zase hej - blbé je že se tam neudrží!zase sklouzne hlava jakoby dopředua to jsou ty záškuby - prostá mechanika a něco přimačknutého.a napnutého.

Standa (So, 16. 1. 2016 - 15:01)

stimulace mozku spočívá v...Kdysi dávno mi někdo jezdil rukama nad tím krkem, a co nejvíce reaguje jsou RAMENA ,(stejné nepřijemné síly jsem cítil v tom místě na MR, když to zařízení vysílalo určitou frekvenci) ne hlava, ne krk, o odtud ty blbé signály vycházejí. takže já mám blbé napojení krku na hruď! Tam je zakopaný pes a už to dovedu i změřit měřícím přístrojem - udělátko , které používají doktoři někde v zahraničí - měří to rozdíl napětí mezi dvěma body na L a P straně obratlu. Má to nulu uprostřed. a po přiložení se to vykývne na jednu nebo druhou stranu - jedna nebo druhá straně je v napětí - jinak uprostřed je ok.trapézy jsou silně oslabeny a neudrží hlavu.Nevím proč takovou blbůstku nepoužívají doktoři - je to jeden operační zesilovač 2 elektrody a kablík na zápěstí. + baterka+měřáček s nulou uprostřed.

standa (So, 16. 1. 2016 - 14:01)

Stando jak v tom teda hraje...stimulace mozku spočívá v tom, že do něj pouští 150hz - jak to funguje neví ani oni - to přiznávají - já jen vím, že když si klepu pravou nohou taky to zastavím - zkrátka hlava se zaměstná něčím jiným. A mozek někdy nedokáže dělat několik činností najednou. A na těch videích , co doporučuji zhlédnout, je dost lidí s dráty v hlavě a zkouší nakusnou dlahu!! - protože se to zkrátka nepovedlo a je jich tam dost - DBS není 100%.řeč může být taky od krční páteře - záleží , který obratel je bloknutý - samo také hlava.RS většinou začíná "oslepnutím jednoho oka" zánětem zrakového nervu.

Eva (So, 16. 1. 2016 - 14:01)

Stando jak v tom teda hraje...Je to porucha v chemické rovnováze v mozku. Něco chybí nebo přebývá. Čert ví co. U parkinsoniků je to dopamin, proto jejich léky nezabírají na cervikální dystonii. Nám dopamin tím pádem nechybí, tak to bude jiná magická chemická potvůrka. Ve středu zkusím něco vyzvědět, ale oni mě stejně nic nového neřeknou, botox a jdu.

Nela (So, 16. 1. 2016 - 13:01)

Abigail BROWNová si na tom...Stando jak v tom teda hraje roli ta hloubková stimulace mozku pokud to není porucha mozku?

Nela (So, 16. 1. 2016 - 13:01)

Špatně se mi vyslovuje, takže už si začínám myslet že mám bud Rs nebo Als, může to být i CD? Jsem už nešťastná, nikdo mi nechce dělat vyšetření v těhotenství akorát nevím jak preziju takhle ještě další měsíce ;(

Nela (So, 16. 1. 2016 - 13:01)

Dotaz - má někdo problémy i s řečí? Dneska mám výrazně ochablé svaly na puse a špatně se mi vyslovuje

Standa (So, 16. 1. 2016 - 11:01)

a přečti si toto...Abigail BROWNová si na tom založila kliniku - že je to mechanická a funkční porucha - Kdy to byl mozek , tak nevyléčí nikoho!

standa (So, 16. 1. 2016 - 10:01)

StandoA co ta dlaha u tebe...a přečti si toto http://www.medicelo.cz/news/roztrousena-skleroza-dle-lekaru-nevylecitelna-nemoc/jde/nejdou zalečit ložiska na MR ?MMs jsem užíval taky - a přežil - ložiska žádná nemám.

Standa (So, 16. 1. 2016 - 10:01)

No právě - každa fyzická...Dle mého krku to neberty - vy jste k tomu nějak přišly já to mám vrozené a 1/4 krku atrofovanou a odpojenou od nervu - to se vám nestane. Vy jste adepti se z toho dostat - jen mrkněte na ty videa - ještě jednou pro pesimisty ST-CD.rar a heslo je dystonie na ulozto. alespon na ta videa mrkněte.to stojí za zkoušku .

standa (So, 16. 1. 2016 - 10:01)

StandoA co ta dlaha u tebe...No právě - každa fyzická aktivita to zhorší - tam se něco o sebe mele! ted zrovny chodím už 2 hodinu . a citím to jak se to na těch ramenou zhoršuje - ráno pohodička.Taky jsem měl sen o čisté vodičce - tak to bude v pohodě.Kdybych jen ležel , tak jsem bez potíží . Já to mám typickou mechaniku, úrazy , operace kývače - reoperace - uřiznutý nerv na jedné straně - hlavou vyrytá jarní brázda na sjezdovce,vyhozené rameno; praštěný žebříkem do hlavy ;2 x opěrkový syndrom - to je jen mechanika krční páteře. a nic tan na rtg nejde vidět - jen prkotiny.A je tisíce lidí s ložisky a mají třeba rs , ale né CD a žádné třesy.Koukni na ty materialy co jsem tam dal na ulož to . Mrkni na ty vIDEA.Lidi po úrazech .

lada (Pá, 15. 1. 2016 - 15:01)

StandoA co ta dlaha u tebe robí? Cítíš to jako východisko? Já si zase myslím, že 80 procent je v jiných, než fyzikálních souvislostech. Nemám v páteři podle MR jedinou vychýlenou plotnu, ale od zánětu mám drobná míšní ložiska. Pokud takové drobné abnormality vzniknou i v mozku, tak to může rozjet celý proces. Určitě se pak závady doplňují a kříží jako u každého onemocnění. A cvičení když přešvihnu, tak je to o dost horší- takže je to hodně individuální ta reakce.

Standa (Čt, 14. 1. 2016 - 19:01)

V 33 mletech jsem se z toho taky na pár let dostal, ale to jsem přehazoval 3tuny slámy káždý víkend(pěstoval jsem žampióny ) a doma přes týden jsem hrál každý den 3 hodiny na 15 kg akordeón.!Ale kde má člověk pořád brát sílu s tím bojovat.

Standa (Čt, 14. 1. 2016 - 19:01)

Rivotril beru už přes8let -...ale soudím podle toho kolik lidí se z toho dostalo - tak se z toho bud "vycvičili" nebo se z toho dostali zubní nákusnou dlahou" Takže to musí být mechanická záležitost , což i tak cítím od samého začátku potíží.Zkrátka se v tom krku něco dráždí-(samo mohou být i jiné příčiny , ale těch 80% je to mechanika).

Reklama

Přidat komentář