Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

majkl (So, 16. 9. 2017 - 19:09)

máme:-) taky jsem koupil tu kombinézu z aliexpress 3000g :-)

Lenkanabalenka (St, 13. 9. 2017 - 10:09)

Hezky se nám ochladilo,tak že ráno do práce chodím v roláku a péřové vestě,pokud je odpoledne teplo,tak rolák schovám do tašky a jdu jenom v triku a vestě. Dneska jsem si vzala pod vestu také svetr,ale bez roláku. Místo něj jsem použila větší lehký šátek,který jsem si dala až na pusu.To když se mi rty dotýkají roláku nebo šátku mám moc ráda a líbí se mi i dýchání do roláku,je to takový hezký teploučko.Už se těším na zimu,jak si budu užívat v kombinéze nebo bundě a oteplovákách. Máte na zimu nějaký nový kousek?

Tonda Wet (Ne, 3. 9. 2017 - 18:09)

ahoj všichni mám hodně zimních kombinéz rád je nosím budu rád když se mi ozvete na fb tonda wet nebo na mail [email protected]

Jiří (Ne, 27. 8. 2017 - 11:08)

Pořádáme setkání bunďáků v Rožnově pod Radhoštem 13-15.10.2017. Kdo chce může se přidat. Pouze opravdový bunďáci. Honímírové a prudiči nejsou vítáni.

Pavel (Čt, 17. 8. 2017 - 01:08)

Zdravím vás všechny co...Ahoj Lenko-mám rád lesklý bundy s kapucí-ozvi se [email protected]

TNF (Ne, 9. 7. 2017 - 16:07)

Já praní neuznávám,...Taky už jsem přemýšlel, že bych ty moderní slaboučké šunty vykuchal a něco tam nacpal, duté vlákno a nebo molitanové válečky. To by bylo asi dost zajímavé, mít to přesně na velikost těch sekcí, aby to bylo baculaté na max. To by se v tom dalo řádit hlava nehlava a nic by nesplasklo. Ale peří je peří, obzvlášť při nehodě, jak je všude potom bordel...

(Čt, 6. 7. 2017 - 20:07)

Já praní neuznávám,...to rADĚJI KOUPIT ZA 600 NOVOU

KM (Čt, 6. 7. 2017 - 10:07)

U těch tenkých (letních)...Já praní neuznávám, přesně dojde k tomu, že bunda splaskne jako tobě. Prý se dá vyfoukat znovu v sušičce. Nebo vykuchej už zničené peří a slupku vypln třeba molitanem. Bude buclatá a nezničitelná. Jen bude sraní s zasitim komor.

Bundičky, bonko (Po, 3. 7. 2017 - 12:07)

Zdravím zdejší komunitu....Bylo by fan se potkávat, vyměňovat, zkoušet.. [email protected]

TNF (Čt, 22. 6. 2017 - 08:06)

Proč po sprše machat a...U těch tenkých (letních) to ždímání neřeším, vymáchám a vyždímu tak, že ji sroluji rozklepu a pověsím. Tenké mám takhle na zábavu a tlusté občas, protože to se ta moje pipka může zbláznit. A přijít od bahna domů, no to by se úplně ... a vyhodila by mě s tím. Ach jo... Tuhle zimu jsem kámoše, velkého odpůrce péřovek přesvědčil, ať zkusí péřovku a jednu jsem mu půjčil -TNF. Sice to dalo, ale povedlo se. Uznává jen duté vlákno. Měl ji nosit všude a nijak ji nešetřit jak tu svoji. Byli jsme v nich dělat dřevo na topení, vyklízet starý barák a další akce i v dešti, žádné šetření. Pak mě říkal, že v ní i opravoval auto, válel se v ní pod autem a nosil ji i v práci k NC soustruhu. Kromě toho, že byla pěkně špinavá a místo modré byla na jaře spíš do černa, tak ji měl pěkně naducanou oproti mě. Asi se v ní moc nikde naválel, já když bundu vezmu i na spaní, tak už ji těžko dostávám do původního hodně naducaného vzhledu. Jeho závěr byl: péřovka nic moc. Kde sehnat kapuce k TNF, které ji nemají? V zimě nic moc jen kapuce od mikiny.

Vanda (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

Ahoj, mame stejnou zálibu. I když v jiném materiálu (asi). Já mám ráda kožešiny. Ráda na sebe nahodím 2 -3 tlustéí vrstvy kožichů třeba a tak chodím veen na procházky. Ráada aj k tomu nosím tlusté svetry s roláky. Ráda mám víc než jednu kapuci na hlavě, když do ní hezky dýchám a lidi se na mě čumí a mrznou, a mě je teplo :) jsem takový zmrzlík, takže mi nikdy není horko :D jestli tu je někdo, koho jsem zaujala a popovídal by o tom, napiš [email protected] S pozdravem Vanda

KM (So, 17. 6. 2017 - 23:06)

S tou solí mě je to jasné,...Proč po sprše machat a ručně mačkat-drtit peří? To uschne samo. Nebo pokud máš sušičku. já světlou bundu občas beru do sprchy a mýdlem namydlim a na sobě osprchuju. A je zas čistá bez praní. Myslím tlusté, tenké neuznavam. Na umělé deště a chemtrails taky nevěřím. V zimě je dost často celodenní déšť. Bahnem nemusíš zničit, dá se to vyprat stejně jako pereš teď. Nepozorujes u TNF po ždímání úbytek bochnatosti? U bahna je problém leda s logistikou akce. Jak se dostat zabahněný nepozorovaně domů a tam pokračovat nebo se osprchovat.

TNF (Pá, 16. 6. 2017 - 07:06)

V moři bacha na sůl, není...S tou solí mě je to jasné, ale tam bych to neřešil, buď to přežije nebo ne. Jenže letos ta zamýšlená dovolená asi padá, ta moje změnila zaměstnání a dovolenou na tak dlouho ji nedají. Sakra.... Jinak si hraji se sprchou a nebo ve vaně plné pěny. Potom bundu v pračce vymáchám, ručně vyždímu. Ty tenké, já jim říkám letní rychle uschnou. Na ty tlusté zimní jsem opatrnější, to dá moc práce. Ty dnešní umělé deště vynechávám, buď to ani nepromokne a nebo tě to umlátí, Jo to dřív, když pršelo několik hodin normálně, to jsem byl velmi často venku a bunda začala do 1/4 hodiny protékat a dokud jsem nebyl promočený, tak jsem byl venku a někdy i několik hodin. To jsem nosil tlusté bundy, triko, mikinu a džíny. Bahno bych chtěl někdy zkusit a klidně i v něm tu bundu zničit, ale kde se potom umýt? U mě v okolí jsem nic vhodného nenašel, jak je sucho.

KM (Ne, 11. 6. 2017 - 09:06)

Mám tu míň a hodně...V moři bacha na sůl, není to jako koupání v čisté vodě. Znám jednoho co se koupal v moři a po usušení byla bunda plná soli a musel prát. Ale má sušičku,tak ji nezničil.O jakých 4 hodinách po vyzdimani myslíš? Po promočení deštěm,nebo kompletním praní? Pokud se chceš pobavit o koupání a válení v bahně napiš mi na [email protected] .

Majkl (Út, 6. 6. 2017 - 15:06)

Lenko zajímal by mne ten...Janino, Tě nelákalo to zkusit?

Janina (Út, 6. 6. 2017 - 12:06)

Díky za fotečky. Kombi...Lenko zajímal by mne ten kyslík.Nemůže se ti z toho udělat špatně? Také nosím ráda péřovku nebo oteplovačky,ale jenom v zimě,ještě mne nenapadlo oblékat se do ní v létě.Je to vzrušující?

Jiří (Pá, 2. 6. 2017 - 06:06)

200km je ti daleko? Já to...Pro Drk.comer!Rozumím tomu dobře, že by jsi měl zájem o sraz bunďáků. Pokud ano prosím napiš na email, který jsem už zde uvedl a můžeme dohodnout podrobnosti. Čím nás bude víc tím lépe, a užijemesi to šustění a to teplíčko v péřovém oblečení.

Majkl (Čt, 1. 6. 2017 - 14:06)

Leni, šlo by prosím fotky přeposlat? Rád bych kouknul. Díky

lenkanabal... (Čt, 1. 6. 2017 - 12:06)

je to "90% White goose...Díky za fotečky. Kombi vypadá fakt skvěle,ale mě by asi byla malá. Včera jsem měla odpoledne volno,tak jsem si ho užila doma v kombinéze.Trošku jsem se v ní prospala,pak ještě s kyslíkovou maskou skoukla film.Asi hodinku jsem si dala lehkou inhalaci kyslíku.Je to nádherné uvolnění a vyčištění si hlavy.Někdy si jenom lehnu,zavážu oči šálou a soustředím se na dýchání.

Dark.corner (Čt, 1. 6. 2017 - 08:06)

200km feldou není blízko.200km je ti daleko? Já to mám 200 např do Českých Budějovic a jezdim to vlakem normálně. Pro mě je to kousek, obzvlášť když se tam bude spát a zpět se pojede druhej den :)

Reklama

Přidat komentář