Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

s (St, 24. 5. 2017 - 18:05)

je to "90% White goose down filling 3000g antarctic" nawww.aliexpress.com místo rukavic a bot sem ji nechal vic naplnit, ale je to moc tak možná pošlu dál někomu kdo chce co nejvíc plněnou

Jan (St, 24. 5. 2017 - 16:05)

dorazila mi kombinéza z...Ahoj, můžeš mi napsat, odkud jsi objednával, popř. poslat fotku, jak kombinéza vypadá? Taky uvažuju o tom, že si podobnou pořídím. Email [email protected]

Libor (St, 24. 5. 2017 - 11:05)

dorazila mi kombinéza z...Ahoj,mohl bys mi, prosím, poslat nějaké fotky tvé nové kombinézy z Číny na [email protected]? Sám jsem si z Číny pře 3 lety objednal kombinézu s 4kg peří.

S (Út, 23. 5. 2017 - 19:05)

dorazila mi kombinéza z číny, nechal sem ji nacpat ještě víc než jejich 3000g a je to asi moc díky tomu se v ní skoro nedá hýbat. Teď budu řešit odebrání peří, to sem nikdy nečekal že přijde :-)

Jirka. (Ne, 21. 5. 2017 - 14:05)

Mám tu míň a hodně...Dík za info. Tak si jednu koupím a uvidím. Bundy a brát si je na sebe na koupání v moři?? Dobrej úlet. A na co jsou plavky a neopren?

TNF (Ne, 21. 5. 2017 - 14:05)

Máte někdo zkušenosti s...Mám tu míň a hodně prošitou a na chladnější dny stačí, v zimě nosím silné TNF bundy. Po vyždímání je tak po 4 hodinách nositelná. Letos je beru k moři, abych je pěkně otestoval. Přemýšlím jestli ještě nevzít od TNF La Pazku. Chci je zkusit na potápění a k tomu ještě černé ultraslimky džíny od Dieslu. To jsem zvědav, co to vydrží. Vloni jsem tam viděl jeden pár v tenkých péřovkách od EA7 a nebáli se je namočit a rozhodně nic neřešili, že se to zničí. Tam naštěstí nikdo takové výstřelky neodsuzuje a každému to je jedno na rozdíl od ČR.

Jirka. (So, 20. 5. 2017 - 18:05)

Máte někdo zkušenosti s tenkými péřovkami Warmpeace Nordvik? Připadá mě to, že je to tak na příjemné jaro, léto a podzim. Na zimu si navrstvit min.4, jinak by to asi nedopadlo dobře. Výhoda bude pokud promokne, tak asi rychle uschne a na letní večery k táboráku, ale ne moc blízko :-).

majkl (Pá, 3. 8. 2018 - 15:08)

12.7.2018 14:22 - Joe pro Maikla4500Kč níž nejduUž jsi tu kombinézu prodal? Měl bych zájem, pošli SMS 723 839 206ahoj ne neprodal, byl jsem na dovolené, pokud máš zájem napiš na [email protected] a domluvíme se

Erik (Čt, 2. 8. 2018 - 09:08)

Tvůj příspěvek mi dodal...To já teda na nohy beru jen rifle a chcat chodim normálně :)

pitr (St, 1. 8. 2018 - 22:08)

Tvůj příspěvek mi dodal...Moc hezký příspěvek hned bych se přidal.

PS (St, 1. 8. 2018 - 19:08)

Ahoj, je tu někdo, kdo...Tvůj příspěvek mi dodal odvahy abych přidal k dobru svoji nabalovací úchylku. Většinou se tu řeší peřovky a kombinézy. Nabalovat se dá ale určitě i jiným oblečením, třeba silnými roláky. Ty si dávám jako poslední vrstvu a taky minimálně dvoje. Jsem asi jeden z těch mála, kdo současné tropy vítá. Dneska mělo být 35°, tak jsem se rozhodl, že vyzkouším co moje tělo vydrží a jestli mě to bude vzrušovat. Oblékl jsem si dvoje plenkové kalhotky s maximální nasákavostí a doplnil je ještě celým balením nočních vložek, mezi nohy jsem si dal dvě balení listového těsta a několika kostiček kvasnic. Všechno jsem to zajistil stahovacíma kalhotkama s nohavičkou a stahovacíma silonkama. Hlavní slovo ale má latexový catsuit, který hermeticky uzavře celé tělo. Na latex pak dávám až 20 vrstev 100DEN punčochových legin. Několik vrstev silonek si obléknu i na tělo (inspirace youtube sarka). Poslední vrstvy tvoří latexové body, latexové kalhotky, stahovací tílko a stahovací kalhotky s velmi vysokým pasem. Navrch pak přijdou zmíněné roláky, dolu přiléhavé elastické šortky aby silonky byly hezky vidět a mohly se na slunci lesknout. Na nohy kotníkové conversky a může se vyrazit ven. Přesně takhle to vypadalo dneska ráno. Nabalený jsem nased do auta a vyrazil na výlet. Bylo horko, ale čekal jsem to podstatně horší. Musel jsem hodně pít, takže plenky byly dost často v permanenci. Lidi se dívali, asi si klepali na čelo, ale nakonec je to můj problém v čem chodím. V poledne jsem se zastavil v hospodě na oběd a schválně jsem si sednul na terasu bez slunečníku. Tělo se nebránilo, jen mezi nohama jsem měl dost vlhko a mazlavo od rozehřáténo těsta a kvasnic. Latex všechno udržel, takže jsem si to mohl dosyta užívat. Odpoledne jsem se procházel po zámeckém parku a zvažoval, zda můžu do plenek pustit i nějaké to zlato. Dlouho jsem se nerozpakoval a bylo tam. Miluju ten pocit jak se rozlévá po celém zadku po dosednutí.Cítit nebylo nic, tak jsem zašel ještě na kávu a dort a pak se vydal domu.Conversky jsem vyměnil za vasoké kozačky, šortky za elastickou sukni. A tak tu sedím, upíjím víno a zhodnocuji celý den. Došel jsem k závěru, že všechny ty vrstvy nakonec způsobily, že sluníčko přes ně nemohlo a bylo v nich patrně snesitelněji než v normálním oblečení. Dám si pořádnou večeři aby bylo co pouštět a trochu se opiju aby se mi dobře spalo. Ráno budu připravený a už teď se na to těším. Jsem fetišista a nabalování mě vzrušuje a je mi fuk co si kdo myslí. Nikoho neobtěžuju a doufám, že ani neurážím. Jako každý fetišista se musím občas uspokojit abych mohl normálně žít.

Jirka 2 (Čt, 4. 5. 2017 - 14:05)

Fotky nevím jak sem dát [email protected]

pitr (St, 3. 5. 2017 - 20:05)

Dej fotkyFotky nevím jak sem dát ale kdo by měl zájem ať sem napíše email nebo Facebook a já se sním mile rad o fotky podělím

Jirka 2 (St, 3. 5. 2017 - 15:05)

Dneska jsme byli z pritelem...To je skvělé. Ono nemusí vždy dojít k rozdání si toho, ale už ten pocit sdílení, to vztah utuží, spestří. Má bývalka pro to zpočátku nebyla, nevěděla o tom, ale jak byla do mě celá paf a vytáhla to ze mě, snesla mi v tom sedmé z nebe. Jenže když její chemie opadla, ach jo, šlo to do háje :-/ Myslela si, že jí miluji jen proto, což byl nesmysl samozřejmě. Jenže už to nešlo spravit :-/ Tak fandím aspoň všem, co jim to klape :) Tak užívejte , jsme tu jenom jednou.

Martina (Út, 2. 5. 2017 - 23:05)

Dneska jsme byli z pritelem v lese a pekne sme si to rozdali v bundach

Jirka 2 (So, 29. 4. 2017 - 15:04)

Zdravím nadšence péřových nylonových věciček. Také se do nich moc rád zabaluchám i doma, vlastně kabát ultra lehký mi slouží jako noční košile a spím v nylonových peřinách, které jsem koupil od jednoho nadšence, co je nechává ušít na zakázku. Spí se v tom jako v nebi a krásně to voní :) A šustí :) Je to velmi vzrušující a uklidňující. Jinak kdyby se našla žena s touto slabostí, byl bych nesmírně šťasten, když se mi ozve. Přeji všem krásné nylonovopéřové chvíle :)

Jir (Čt, 27. 4. 2017 - 18:04)

Dej fotkyfotky stejne sem neda,pac stejne kombinezu ven nevytahne,jen se tu melou hovna :)

Jiří (Čt, 27. 4. 2017 - 06:04)

Dneska jsem byl venku v...Rád bych se přidal, ale jsem v práci. Tento víkend mám ale volno!

Jana (Čt, 27. 4. 2017 - 00:04)

Dneska jsem byl venku v...Dej fotky

pitr (Čt, 27. 4. 2017 - 00:04)

Dneska jsem byl venku v kombineze mám i fotky zítra chci jít taky ven v kombineze nepřidá se někdo?

Reklama

Přidat komentář