Reklama

Dagmar Kludska - kartarka

Default User Image
Aťka (St, 20. 12. 2023 - 07:12)

Mám čerstvou zkušenost s paní Kludskou, odpovídala mi do éteru.Ptala jsem se na můj vztah,mám o dost mladšího přítele.Řekla  mi, že ještě snad příští rok a další rok, že si bude hledat jinou protože já už budu unavená..protože on se narodil v roce Králíka a jen velmi potentni😄a řekla to takovým výsměšným  tónem ..co k toni dodat???již nnikdy žádný dotaz paní Kludské...

Návštěvník (Út, 18. 2. 2020 - 13:02)

Já jezdím za paní Chodůrovou a spokojenost, doporučuji. Jinak také záleží na tom, jak jste duchovně otevření. Nikdy jí nic neříkám dopředu, jen při otázkách dávám jednoduché krátké dotazy. Nikdy jsem nic nevysvětloval dopředu a nic o sobě nesděloval. Odpovědi má jasné a přímé. Potom, když vidíte, jak se to plní, neuvěřitelné. Základní věci, které jsem mohl říct, jsem pro kontrolu řekl druhé důvěryhodné osobě a oba jsme potom jen koukali, jak to vychází. Ale znám zase lidi, kteří říkají, že nic moc, ale je to prý o tom co jsem už psal v druhé větě.

Default User Image
LOL (So, 23. 12. 2023 - 01:12)

Jo, ty seš taky hodně "uvěřitelnej" tvl. Né, určitě to sem nepsala stará Chodůrová

 

Ema (Út, 18. 2. 2020 - 10:02)

Já byla u paní Dagmar před pěti lety. Měla jsem velmi těžké životní období, chtěla jsem vědět, co čekat dál, jak se můj další život bude rýsovat. Hodně jsem od paní Dagmar očekávala. Ale přišlo jen velké zklamání. Potvrdila mi jen to, co jsem věděla, že je to opravdu těžká situace. Nic víc jsem se už nedozvěděla. I já jsem se cítila, že jí jen zdržuji, dokonce ukončila výklad dříve, protože spěchala do rádia. Stálo mne to tisíc korun a byla jsem z toho dlouho špatná. Na mé dotazy nedokázala odpovědět, mluvila jen tak do větru. Pak náhle vstala s tím, že už musí jít. Nebyla jsem tam ani dvacet minut. Velmi neprofesionální přístup, možná spíše odstup. Nedovedu posoudit, zda opravdu umí, když chce, nebo když jste celebrita... Cestovala jsem za ní stovky kilometrů, úplně zbytečně.

Indy (Čt, 11. 10. 2018 - 00:10)

Asi jo... Nebo ne?To nevím...

Bohuš (So, 22. 9. 2018 - 16:09)

ona zůstala sama?Asi jo... Nebo ne?

Steve (Pá, 1. 12. 2017 - 17:12)

Lidi jsou fakt naivní a pověrčiví když dokáží věřit šarlatánům kartářům a všemožným věštcům. Vždyt' je to lidi jenom podvod. Že to umí dokonale až to vypadá věrohodně, jo tomu věřím.

a (Pá, 19. 6. 2020 - 19:06)

Každý (Pá, 1. 12. 2017 - 15:12)

Samozřejmě, kdyby mi to...to může chápat po svém. Na to si musíme především přijít sami.Každá nemoc má nějakou příčinu,nic se neděje náhodně a věř tomu,že tak to má být,vlastně v závěru je to ku prospěchu,má nás to něco naučit. Ale už stop,ty jsi ještě někde jinde a o tom co píšu já,stejně nepochopíš.

Jasně :) (Pá, 1. 12. 2017 - 11:12)

se rozhodně nedělám,jen...Samozřejmě, kdyby mi to neřekla, tak bych neměla dědičnou vadu srdce a za sebou 12 klinických smrtí. A tralalááá!!!!, protože by mi nic neřekla, zázračně by se srdce uzdravilo, genetika by dostala na pr.del, zástavy srdce by si to rozmyslely :).
To víš, že jsem OČEKÁVALA a VĚŘILA, že budu x krát oživovaná, že nebudu mít děti. To je přeci přirozené, tak to má podle tvé teorie každý. Jsi srandistka.
Nepleť do toho lásku, ta mne nezajímá, té jsem měla vždy dost. A je mi jasné, že ženská bez lásky nic jiného nechce slyšet, než že na ní láska už čeká. Ale to nemusím být kartářka, že.

Chytrou (Pá, 1. 12. 2017 - 09:12)

jak mi to vysvětlíš, když...se rozhodně nedělám,jen mám z minulosti hodně zkušeností a pak,potvrdila mi to i sama paní,která dělala kineze a poté i vykládala karty-řekla to upřímně tak,jak to je.Jasně,i když budeš v dobrém rozpoložení,tak může vidět nemoc,nebo že u tebe nevidí děti,jde o to,že kdyby ti to třeba neřekla,tak ty by ses později léčila,věřila by jsi,že to bude dobré,ale už jenom tím,že ti to řekla,tak tě vlastně ovlivnila,protože ty jsi to vzala za své. Svými myšlenkami toho hodně ovlivnujeme a tak je právě lepší ty horší věci nevědět.Proč si myslíš,že kartářky řeknou,že třeba příští rok poznáš lásku? Ty už s tím potom žiješ,těšíš se-pozitivní energie,kterou k sobě i přitahuješ a to stejné,pokud ti řekne špatné věci,pak je u tebe ta energie záporná a věř tomu,že to dělá hodně.Děje se totiž to,co sama OČEKÁVÁŠ,čemu VĚŘÍŠ.

PRAVDA (Čt, 30. 11. 2017 - 22:11)

Vse se zrcadli ve vsem....

Tak (Čt, 30. 11. 2017 - 20:11)

já dám i příklad. Někdo...jak mi to vysvětlíš, když jsem o nemoci neměla ani zdání, natož o tom, že kvůli ní nebudu moct mít děti. Děláš tady chytrou, ale jsi mimo.
Dobré kartářky jsou, ale nejsou to ty profláklé v TV a co berou nehorázné peníze.

Ale (St, 29. 11. 2017 - 14:11)

já dám i příklad. Někdo...já nemocná nebyla, resp. jsem to nevěděla. An i to, že nebudu moci mít děti. Co nechápeš?

Vykládat (Po, 27. 11. 2017 - 07:11)

hloupá. Ty popíráš, že...z ruky neumím,tak je mi na nic se na dlaně podívat. Z ruky už je to ale dané,tam už nic neovlivníme.

Tak (Po, 27. 11. 2017 - 07:11)

hloupá. Ty popíráš, že...já dám i příklad. Někdo je třeba hodně nemocný,jde ke kartářce ale v den,kdy má z toho těžké stresy a vzdává to,pak i ona kartářka uvidí,že to půjde špatně,že třeba tu nemoc nevyléčíš,že umřeš.Ona ti to ale nemůže říct,pouze tě upozorní.Pokud ty tam ale půjdeš s pocitem,že bojuješ,že se nevdáváš,že se chceš léčit,pak i ona uvidí,že to dobře dopadne a ty se z toho dostaneš....Každý není šarlatán,někdo skutečně vidí do budoucnosti ALE každá kartářka to vidí v tu chvíli a vždy záleží na vašem rozpoložení.Tak to prostě je.

pro.. (Ne, 26. 11. 2017 - 20:11)

některé věci jsou...Deniso, ale tys to předtím popřela. Tak co zase meleš.

Nebuď (Ne, 26. 11. 2017 - 19:11)

některé věci jsou...hloupá. Ty popíráš, že by měly pravdu. Že jdou podle tvé mysli. Ale já vím, že to pravda není. Kdo umí, umí...
Jak může kartářka vidět, že jsem těžce nemocná a hned v pondělí mám jít k lékaři. Zachránila mi život.
Co se týká čtení z ruky, podívej se na pravou - to je, co bys měla prožít, podívej se na levou - to je to co prožiješ.
Škoda, že tvou levaču nevidím, sama bych ti řekla.

Jasně, (Ne, 26. 11. 2017 - 13:11)

Blbosti. Kdyz mi dve kartarky...některé věci jsou dané.Pokud ona u tebe žádné děti nevidí,pak ti to i řekne.Funguje to ale jak jsem napsala,řekne to tak,jak to vidí v tu chvíli.Druhý den tomu může být úplně jinak.Věřím víc čtení z ruky,i tam se ti mění čáry-věkem,ale tam už je to dané,at se v tu chvíli cítíš jakkoli.

Návštěvník (Út, 18. 2. 2020 - 13:02)

Ano, z ruky se toho vyčte hodně moc, až to fakt nechápu, je to jako program a neskutečně pravdivý. Je tam vše co člověk dostane do života, jaký bude, kdy budou šťastné dny, kdy průšvihy, jaké bude mít nemoci, jaké má chyby v DNA, čas úmrtí, kolik dětí, jak budou zdravé atd. Asi to tady vše funguje jinak, než jsme se učili. Teď se sesype kupa rýpalů, ale s touto pravdou nic nenadělají.

Reklama

Přidat komentář